icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

strapco13
25. mar 2010

ukulembo...no asi tebe posleme prachy..ty si s nimi uz dopisujes
haha..hodila som to na teba..sikovna som 😎

ukulelembo
autor
25. mar 2010

Deini no ze ak bude doma tak dojde hodit ocko 😉 No Strapco jaka si ty rychla 😀

sakura77
25. mar 2010

deini,aj ja chcem dojst na otocku 😉 mam to sice troska dalej,ale sak hadam trafim 😅

dida81
25. mar 2010

Deina, Sakura- tak asi by bolo naj v sobotu... nie?
A berieme aj drobcekov?

dida81
25. mar 2010

Inak už sme sa s Deinou dohodli- prideme spolu. 🙂

ukulelembo
autor
25. mar 2010

dobre dievcence len dojdite A jasne ze v sobotu to budeme mat cely den pre seba aj Didiana pisala ze pride hodit kuk a aj Monkey asi 😉 Sa pomestime hadam sak tam maju terasu pre 160 ludi- hadam tam tie kila navyse popchame 😀

ukulelembo
autor
25. mar 2010

a jasne ze aj deturence zoberete nech mame nad kym ochkat a achkat 😀

ukulelembo
autor
25. mar 2010

Sakura sak ti natiahnem od Topolcian spagatik aty pojdes podla neho za nami 😀 😀

dida81
25. mar 2010

uku- 😀 😀 si zlatááá ,, snad vidime,, sa tešim,, 😀

deina
25. mar 2010

Zoberiem polovicu svojich deti, dobre? 😅 Nerada by som prisla o manzela, kebyze mu doma necham dve.

adka_praha
25. mar 2010

no tak to sa mi paci... 😀 a aj to ze ukulele budeme posielat money money...ked je taka sikoooovna, tak aj toto hravo vybavi... 😀 a ako to poriesime s tou zalohou?

ukulelembo
autor
25. mar 2010

sak neviem poslete mi to postovou poukazkou, aby ste boli kryte alebo na ucet 😨 a musim vediet vase mena + mena rodinnych prislusnikov kvoli izbam 😵

strapco13
25. mar 2010

ukulembo...ako to tebe vyhovuje..lebo ak postovou poukazkou, tak budes behat na postu stale
hod do IP tym co idu cislo svojho uctu a posleme peniaze, a potom to tu potvrdis, ze dosli 😉

strapco13
26. mar 2010

ukulembo..cize v cene je ubytko od piatka vecera do nedele doobeda? a strava je piatok vecera a v sobotu ranajky, vecera, a v nedelu ranajky?

ukulelembo
autor
26. mar 2010

jo jo aspon tak som to pochopila vacsinou po takej 14 ubytuvavaju a do 11 treba byt fuc, ale tusim aj dlhsie sa da ostat ked si niekde na recepcii uschovas batozinu Keby chces ist napr. este aj v nedelu do Podhajskej a pod. 😉

strapco13
26. mar 2010

no tak som to pochopila aj ja..dufam ze aj sef Ivety
my by sme ale prisli az na veceru

ukulelembo
autor
26. mar 2010

Strapco ved ja mu budem este pisat alebo volat kvoli fakture 😉

adka_praha
26. mar 2010

ukulele a dokedy mam poslat prasule? 😕

ukulelembo
autor
26. mar 2010

Adka do 1.4. podla toho aku mas banku lebo 4.4. musi byt uz prevedena zaloha 😉 a tvoje aj manzelove meno potrebujem kvoli rezervacii Dakujem

sakura77
27. mar 2010

didi a deina a kedy idete,v sobotu?ja planujem sobotu ze by som sa dotrepala
ukukulele,po nitru v pohode a od nitry tahaj spagat 😀

pudo
28. mar 2010

caute baby....ukulele supis ze si taka sikulka... ja poslem peniaze dnes, len sa chcem opytat, lebo u nas to nikdy nie je s terminom naplanovatelne ;), keby nahodou mm nemohol ist (ja idem 100pro), tak mi vratia nieco za neho? urcite to budem vediet koncom maja.

deina
28. mar 2010

V sobotu, Sakura.

Ktora sobota to vlastne je? 😅

deina
28. mar 2010

Vidim, ze jun... nech viem, ze vtedy nemame ist wellnesovat. 🙂 Juj a to uz bude Mates veliky.

strapco13
28. mar 2010

ukulembo..zatra poslem peniazky..celu sumu 😉

ukulelembo
autor
28. mar 2010

oukej Strapco 😉

ukulelembo
autor
28. mar 2010

baby beriete cestovne postielky?

adka_praha
28. mar 2010

ukulele ja postielku cestovnu nemam takze ak si s nimi budes pisat, tak sa prosim ta spytaj, ze ci bude mozne postielku pre malinku a co to bude stat a ked nie, tak neva, ked tak sa vyspi pri nas...

strapco13
28. mar 2010

ak nejaku dovtedy budem mat..moja "superteta" mi slubuje uz polroka, ze mi da svoju..no a ideme na vychod..vie o tom a stale ju nemame..ale asi sa plestim po vacku a nejaku kupime

strapco13
28. mar 2010

inak..riesenie je aj spanie v kociku..cez den to zvlada, tak mozno aj v noci

ukulelembo
autor
28. mar 2010

Adka tam maju v cenniku napisane ze postielka 5 eur asi za pobyt- dufam ze nie za noc pobytu 😒 No neviem Strapco ked uz budu mat sportove kociky ci dokazu oblezat cele dve noci v nich Inak ja som ukecala aj moju sestru s prietelom, ze aj oni pojdu s nami , to su šimonkovi krstni rodicia, tak aspon povaruju-ale este som im to neprezradila aku ulohu tam budu mat 😀 😀