Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
Deini no ze ak bude doma tak dojde hodit ocko 😉 No Strapco jaka si ty rychla 😀
deini,aj ja chcem dojst na otocku 😉 mam to sice troska dalej,ale sak hadam trafim 😅
Deina, Sakura- tak asi by bolo naj v sobotu... nie?
A berieme aj drobcekov?
Inak už sme sa s Deinou dohodli- prideme spolu. 🙂
dobre dievcence len dojdite A jasne ze v sobotu to budeme mat cely den pre seba aj Didiana pisala ze pride hodit kuk a aj Monkey asi 😉 Sa pomestime hadam sak tam maju terasu pre 160 ludi- hadam tam tie kila navyse popchame 😀
a jasne ze aj deturence zoberete nech mame nad kym ochkat a achkat 😀
Sakura sak ti natiahnem od Topolcian spagatik aty pojdes podla neho za nami 😀 😀
uku- 😀 😀 si zlatááá ,, snad vidime,, sa tešim,, 😀
Zoberiem polovicu svojich deti, dobre? 😅 Nerada by som prisla o manzela, kebyze mu doma necham dve.
no tak to sa mi paci... 😀 a aj to ze ukulele budeme posielat money money...ked je taka sikoooovna, tak aj toto hravo vybavi... 😀 a ako to poriesime s tou zalohou?
sak neviem poslete mi to postovou poukazkou, aby ste boli kryte alebo na ucet 😨 a musim vediet vase mena + mena rodinnych prislusnikov kvoli izbam 😵
ukulembo...ako to tebe vyhovuje..lebo ak postovou poukazkou, tak budes behat na postu stale
hod do IP tym co idu cislo svojho uctu a posleme peniaze, a potom to tu potvrdis, ze dosli 😉
ukulembo..cize v cene je ubytko od piatka vecera do nedele doobeda? a strava je piatok vecera a v sobotu ranajky, vecera, a v nedelu ranajky?
jo jo aspon tak som to pochopila vacsinou po takej 14 ubytuvavaju a do 11 treba byt fuc, ale tusim aj dlhsie sa da ostat ked si niekde na recepcii uschovas batozinu Keby chces ist napr. este aj v nedelu do Podhajskej a pod. 😉
no tak som to pochopila aj ja..dufam ze aj sef Ivety
my by sme ale prisli az na veceru
Strapco ved ja mu budem este pisat alebo volat kvoli fakture 😉
ukulele a dokedy mam poslat prasule? 😕
Adka do 1.4. podla toho aku mas banku lebo 4.4. musi byt uz prevedena zaloha 😉 a tvoje aj manzelove meno potrebujem kvoli rezervacii Dakujem
didi a deina a kedy idete,v sobotu?ja planujem sobotu ze by som sa dotrepala
ukukulele,po nitru v pohode a od nitry tahaj spagat 😀
caute baby....ukulele supis ze si taka sikulka... ja poslem peniaze dnes, len sa chcem opytat, lebo u nas to nikdy nie je s terminom naplanovatelne ;), keby nahodou mm nemohol ist (ja idem 100pro), tak mi vratia nieco za neho? urcite to budem vediet koncom maja.
V sobotu, Sakura.
Ktora sobota to vlastne je? 😅
Vidim, ze jun... nech viem, ze vtedy nemame ist wellnesovat. 🙂 Juj a to uz bude Mates veliky.
ukulembo..zatra poslem peniazky..celu sumu 😉
oukej Strapco 😉
baby beriete cestovne postielky?
ukulele ja postielku cestovnu nemam takze ak si s nimi budes pisat, tak sa prosim ta spytaj, ze ci bude mozne postielku pre malinku a co to bude stat a ked nie, tak neva, ked tak sa vyspi pri nas...
ak nejaku dovtedy budem mat..moja "superteta" mi slubuje uz polroka, ze mi da svoju..no a ideme na vychod..vie o tom a stale ju nemame..ale asi sa plestim po vacku a nejaku kupime
inak..riesenie je aj spanie v kociku..cez den to zvlada, tak mozno aj v noci
Adka tam maju v cenniku napisane ze postielka 5 eur asi za pobyt- dufam ze nie za noc pobytu 😒 No neviem Strapco ked uz budu mat sportove kociky ci dokazu oblezat cele dve noci v nich Inak ja som ukecala aj moju sestru s prietelom, ze aj oni pojdu s nami , to su šimonkovi krstni rodicia, tak aspon povaruju-ale este som im to neprezradila aku ulohu tam budu mat 😀 😀

ukulembo...no asi tebe posleme prachy..ty si s nimi uz dopisujes
haha..hodila som to na teba..sikovna som 😎