icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

ukulelembo
autor
3. máj 2010

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs... Ahoj Ivka 🙂 Tak srdecne gratulujem mladomanzelom a nech vam to klape tip-top 😵

adka_praha
4. máj 2010

jeej aj my blahozelame... 😀

chruminka
7. máj 2010

pripajame sa ku gratulacii 🙂 🙂 🙂

ukulelembo
autor
11. máj 2010

Babenky takto za mesiac bude ruka hore 😎 Slovenskoooooooooooo eja eja 😀 😀

deina
12. máj 2010

Baby, aky je ten termin? Kedy presne?

adka_praha
12. máj 2010

11-13 juna... 😉

strapco13
12. máj 2010

uz zachvilu 🙂 ..uz tesiiiimmm 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ukulelembo
autor
12. máj 2010

este, aby si sa netesila 😠 😀 😀 😀 😀 😀

chruminka
16. máj 2010

baby otazka,berete vysielacky?
Lebo ked si ich vsetky zapneme tak ako budeme vediet koho dieta place 😅 ?My mame len dve frekvencie a ak bude niekto napojeny na tu istu tak nebudeme vediet koho to je dieta.

strapco13
16. máj 2010

chruminka..berieme..a beriem aj manzela..bude strazit on a behat, ci je to nas drobec 😅
ako daleko vlasne budeme mat salonik od izieb?

chruminka
16. máj 2010

akurat som pozerala fotky,ale toto netusim ako to je daleko,presne aj mna to napadlo,ze ked niekto zaplace tak posleme chlapov nech idu mrknut,len neviem ked tam bude 10 malych deti ako casto budu musiet behat 😀

strapco13
16. máj 2010

nastastie moj do tej polnoci malokedy placka..lenze to bude nove prostredie, tak tazko povedat, ale ani u svokry do polnoci velmi nevymyslal..a po polnoci uz budem spat aj ja 😅 ..lebo inak budem zla 😀 😀
ja mam tiez taky na 2 frekvencie
tak sa dohodneme..ide nas 10 rodiniek..5 bude na jednej frekvencii, 5 na druhej..nebudeme tolko behat 😀

tilly
18. máj 2010

vysielacky beriem, ale adko bezomna asi aj tak spat nebude... ☹

ukulelembo
autor
18. máj 2010

Tak uz viem kam mozme ist na buduci rok na stretko Patri to mojej byvalej spoluziacke a to som sa dozvedela az teraz Sakra!!! http://www.certov.sk/sk/leto_ubyt_liska.htm

adka_praha
18. máj 2010

no vidis...nevadi...mame teda miestecko na buduce... 😉 aspon bude zmena... 🙂

slovakia13
23. máj 2010

baby teraz kukam ,ze uz mate vsetko zarezervovane....skoda,teraz ked som prebukovla letenku by sme sa mozno aj pridali 😝
ale na buduci rok uz na 100% ideme 😉 az mate pekny cas 🙂

tilly
23. máj 2010

slovakia, ved mozno bude volne 😉

slovakia13
23. máj 2010

budem sledovat 🙂

ukulelembo
autor
23. máj 2010

@slovakia13 ved mozem napisat do penzionu ci maju este volne a mam aj cislo na nich tak ak by si chcela tak im brnknem 😉 Ved aj Pudo ide sama s malou

slovakia13
23. máj 2010

este musim poriesit kedy budeme krstit a ci si najdem povoz ,ale mozes mi hodit cislo do ip 😉 aspom na jednu noc by som dosla

ukulelembo
autor
24. máj 2010

@slovakia13 ak si chcela cislo na penzion, tak to by ti nepomohlo , nakolko som ja zajednala ubytko pre skupinu, tak len ja mozem ohladne toho s nimi jednat 😉 Opytaj sa @tilly ako sa chovali, ked im ona volala kvoli stornu 😅

tilly
24. máj 2010

@slovakia13 , urcite tam budu mat volne, lebo je to volebny vikend a vela ludi im to stornovalo... so mnou jednali dost neprijemne, lebo som to chcela stornovat... ale nakoniec ideme 😉

tilly
24. máj 2010

este mi napadlo, ze k tebe sa tak spravat nebudu, lebo ty budes objednavat

slovakia13
24. máj 2010

baby a idete niekto smer zo ZA? este riesim povoz 🙂

adka_praha
24. máj 2010

slovakia, no my pojdeme z cierneho (skalite) ale ak budeme mat auto tak neviem ci by sme zmakli sa tam narvat, to by som sa muza musela spytat...a navyse mozno dovtedy ani auto nebude tak by sme museli ist vlakom...a mozno nakoniec pojdem len ja s terezkou, lebo mm ma ist v polovici juna prec a nevieme ci este henten vikend bude doma...

inak baby ak by som isla s teri sama vlakom alebo ako, budete tak laskou prastene a potom mi poviete ako sa tam dostanem??? 😕

ukulelembo
autor
24. máj 2010

@tilly Ale mne vtedy povedal ten majitel, ze ak chcem niekoho odhlasit alebo prihlasit za tu cenu , co nam on urobil, tak sa bude len so mnou bavit 😒

tilly
24. máj 2010

aha...

ukulelembo
autor
25. máj 2010

@slovakia13 aj tam mam zavolat, ci az ked budes mat povoz? Ved @kkoperni ide tiez, nie ste v z PD odidve?

slovakia13
25. máj 2010

@ukulelembo este dnes spracuvavam bracha,tak uvidim na 100% budem vediet poobede
pri prievidzi je iba segra ,otec je 35km od.....a neviem ci by sa narvala do auta este jedna autosedacka kocik a pod 😅
@adka_praha myslis ,ze drobci zvladnu cestu vlakom? teda mna to napadlo uz skor.....ze aj vlakom

v kazdom pripade dnes vecer budem vediet na 100% co ako si vsetko zorganizujm a ci vas prideme kuknut 😉ukulelembo nerob si starosti ja tam potom brnknem 🙂

adka_praha
25. máj 2010

no a preco by nezvladli? ja by som sa pytala skor ci by sme to zvladli my s nimi... 😅 a pokial by si vyrazala zo ziliny, tak ak by mm isiel prec, ze by s nami nesiel a ty by si neukecala bracha, tak by sme mohli spolu ist... 😀