icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

adka_praha
1. jún 2010

nooooo chrumi 5 bodov...to som nerozmyslala nad tym...ale my mame eru mlieka izbovej teploty, takze vezmem ruzovu lucku a bude to...uvidime...ale podla mna nam tam daju nieco k dispozicii, aby sme mohli spravit mlieko... 😕
@ukulelembo ?

deina
1. jún 2010

Urcite tam maju kanvicu, ci nie? Nie je tam nejaka kuchynka pre hosti?

sakura77
1. jún 2010

@ajkaag no jasne,tak to musis ist oslavit 🙂 no skoda ale,chcela som dominika vidiet,tak inokedy nooo 🙂

strapco13
1. jún 2010

a ako to budete riesit s prikrmami?..kupene, ci si navarite?..asi navarim a vysterilizujem..bude tam niekde mikrovlnka na ohriatie..lebo inak asi zoberiem kanvicu a vodny kupel
aj ked nic by sa nesatalo ak by bol tie 2 dni iba na mliecku..len aby nezabudol papat 😅

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@strapco13 Ja urcite kupovane, ved to bude hadam 5 poharikov, a mliekarne mam so sebou 😀 , obed mu dam este doma. a poberem kukuricne a dojcenske keksiky

strapco13
1. jún 2010

@ukulelembo ..budem mu musiet dat este raz doma kupovane..minule ho zapieklo..tak vyskusam, ci na to bude zas takto reagovat
lebo inak navarim a vysterilizujem..to by nemalo vadit..aspon tie zelenivo-masove..ovocne este nemal..uz by som mu asi mala dat?

tilly
1. jún 2010

hmmm, tak potom poprosime kurz papania... lebo adkovi ani nic brat asi nemusim... ten nepapa, len mlieko...

strapco13
1. jún 2010

@tilly ..ved dobehni niekedy k nam..ukazeme Adkovi ako sa papa
ak sa mi podari hodim video na fb

tilly
1. jún 2010

mozno by pomohla davovka... lebo aj domko zacal pekne papat az v skolke... a podla toho aj vyzera... zohnat na neho gate je umenie 😠

chruminka
1. jún 2010

Ja robim mlieko z nasej obyc.vody uz od 3 mes.ale keby mi alexia vypila studene (izbovej teploty) mlieko tak berem tiez len lucku,ale ona to musi mat aspon vlazne inac nic nevypije.
@ukulembo vies nam zistit ci tam je konvica ak nie tak ja asi zoberiem.
Tiez zvazujem ake zeleninky zoberem,ked mne oni moc tie kupovane nechcu,ale sterilizovat sa mi tiez nechce.Este vyskusam dake kupovane a ak by aj jedli len mlieko dva dni tak neumru presne ako pise @strapco13,len aby papat nezabudli.
Baby len dufam,ze nam vyjde pocasie,ak nie treba dake hrube deky pobrat aby mali detska kde lozit.Teda tie moje este sa len gulat 😉
@tilly dojdite ku nam na kurz papania,adko ani nebude stihat pozerat ako tie jedia,aj ked teraz alexia pri tej chorobe trosku strajkuje

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@chruminka uz som im napisal, ze ci maju k dispozicii konvicu alebo mikrovlnku, na izbach alebo v spolocnom priestore, tak zajtra hadam odpisu
Ja upeciem ranajkovy kolac, je bez tuku, aby ste nemali vycitky z maskrtenia 😅 😅
A neviem ake mnozstvo tych parok a masovych pripravkov na grilovanie 😕 😕 a beriem aj nakladany syr

strapco13
1. jún 2010

ok..ja spravim bublaninu..pri mne chudnut nebudete 😉 ...a ked stihnem tak, na vycitky svedomia zdravy cukinovy kolac
a nebude lepsie skocit tam do tesca al. pod a nakupit tam tie grilovacie?

tilly
1. jún 2010

chrumi 😀 teraz som sa s nim jedovala... a zjedol az 4 lyzicky, na nervy... vsetko jeho jedlo vyhadzujem 😠

strapco13
1. jún 2010

@tilly ..par dni mu nedaj a potom skus znovu

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@strapco13 no nad tym som tiez uvazovala, aj ked @tilly je ochotna nam nakupit 😉 Ale ked dojdu babenky kuknut tak nech aj ony maju co do brucha 😅

tilly
1. jún 2010

urobte zoznam, co treba kupit... hlavne vela vina 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@tilly ze vraj by bolo asi lepsie nakupit tam pobliz v sobotu @strapco13 navrhla 😉 A co s tym vinkom kupat sa v nom budeme? ved my dojky toho moc nepopijeme Sak si objedname sampanske dame jacuzzi a chlapi nech sa staraju 😀

tilly
1. jún 2010

jaaaj, no dobre 😉

strapco13
1. jún 2010

vino nejake donesiem..ostalo nam zo svadby..mnam bolo, ale vela sme kupili 😅

tilly
1. jún 2010

u nas sa vino od svadby teda neohrialo ani mesiac

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@strapco13 sak to ved nech kazdy, donesie po 1-2 flaske vinka alebo nejaky fernet, ci bechera a bude 😵

strapco13
1. jún 2010

my mame preto tolko vina..lebo az ked sme ho mali kupene, tak nam teta z restiky povedala, ze ale vino musi byt od nich..a na svadbe islo viac tvrdeho..ale vinari nam povedali, ze vinko je dobre
ja rozoznam vino biele, cervene a dobre a zle 😅

ukulelembo
autor
1. jún 2010

My zobereme aj tenisove rakety mm rad hra tenis a ak bude pekne pocasie snad najde rovnocenneho supera 😅

strapco13
1. jún 2010

@ukulelembo ...rakety nechaj doma...chlapi budu strazit deti a nie zabavat sa 😀 😀

tilly
1. jún 2010

viete co... ja si idem naliat dobre cervene 😀

strapco13
1. jún 2010

@tilly daj si aj za mna..ja budem zehlit 😝

adka_praha
1. jún 2010

no baby tak ja spravim bananovu babovku aby som neostala pozadu... 😀 ale bachaaaaa bude tam aj trochen rumu.. 😀 😀 😀
ozaj a k masu co? nejake pecivo??? to si asi kazdy sam nabali, co je, nie? 😕 🙂

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@strapco13 no pre istotu berem, lebo moj ked uvidi kurt, tak naratam do pat ,a hned zahlasi, ze si mohol rakety vziat 😀 A nepoznas chlapov , ked dokazu niektori pred krcmu kocik odstavit, tak preco by nemohli deti na kurte nechat kukat
Baby berete si aj plavky?

strapco13
1. jún 2010

@ukulelembo ..plavky neberem..mam nepremokavy stan 😝 😀 😀 😀

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@adka_praha ved sa kupi vsetko v sobotu nic neterigaj okrem babovecky s rumom, ja tiez do vsetkeho sladkeho lejem rum, a potrebynch veci , sak pecivo a aj ostatne vinko, ci pivko alko a nealko.