Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
dufam ze mrchy nam este nedojdu tak nebudeme mat aspon nervy 😉 mne sa ta Iveta tiez lubi je tam dost lozok Aôe zas ten Kunerad je taky skor domacky penzion Ja idem len s mm +malinky takze 2+1
ukulembo..vacsiu radost starsim detom neurobis ako ich nechat bez rodicov na vikend..len aby si na to nezvykli
mne mrcha nedojde..som na azalii
mne sa ta Iveta celkom pozdava ale ani Kunerad neni zly-taky domacky mi pripada My budeme 2+1 Mm este o nicom nevie 😅 Strapco jasne ze od piatku do nedele mm si nemoze dovolit ostat doma cez tyzden
som myslela ze mi to prvy krat neodoslalo, lebo mi to na prvu stranu preskocilo Tak sorry
strapco neboj upeciem babovku 😀
ajkaag..a ja donesiem chlieb plneny makom 😀
Strapco blaznis babke pojdu sak by sa doma pozabijali 🙄 oni maju zaplateny tabor v Podskali spolu za 300e 😝 ale dozvedia sa o tom az pred odchodom tam, aby si moc nefandili
Strapco a to neni dobry napad Sak mak uspava To musime drobcom a nasim polovickam dat papat 😉
Ajkaag ze babovku no aspon tucet musis napiect Sak chlapi to maju ako jednohubky- teda aspon moj je taky kolacikovy
ukulele, to len spominame nase pekarske uspechy, dnes som taku babovku napiekla ze komplet praskla dokolecka a este aj hore a este aj malo sladka bola, no radost... ale odbieham od temy pardoooon 😅
dufam, ze to nebola ta podla mojho receptu 😉
no jasneeee ze kazda aspon dva plechy kolacov aby sme zobrali a budeme robit barter 😉
ukulele nieeee, ta tvoja bola supis tu som mixovala dva recepty a takto to dopadlo 😀
a co je to barter? asi som menej studovana 😉
ukulembo...to som si spomenula ked som piekla kysnuty makovnik..a vysledok bol chlieb plneny makom..zabudla so do kysnuteho dat vajce a tuk 😅 ...ale taku krasnu korku na kolaci nema hocikto 😀
no ze pomenime, aby ti nasi chlapy furt len nase kolaciky nemuseli jest 😉
no len aby sme piati rovnaky nedovliekli 😅
vsak sa dohodneme
no ved kazda s cislom izby dostaneme recept a mozme piect, nie? 😉
ja mam jasno ranajkovy kolac+ pernik - svokrin recept 😵
ranajkovy kolac? sup recept 😉
este ze nemusime piect tolko ake cislo mat budeme 😀
35dkg hl. muky, 20dkg krys.cukor, 1 1/2 prasok do peciva, 2 vajcia, 1/4 l cmaru alebo zakysanky= vsetko spolu zmiesat dat na papirom na pecenie vylozeny plech , posypat platkami mandli, skoricou a trochou krys cukru a dat piect- cca 20-25min A hned po upeceni horuci kolac rovnomerne poliat 250ml 33% smotany nechat vcucnut, na krajoch ostane stat smotana, tak ponadvihovat nech je smotana pekne vsade a mnamky 😝
ukulembo..pacia sa mi tvoje recepty..jedna miska, vyliat na plech..take mam rada 😉
sak pri troch detoch, co som otrok 😀 inak skusala som miesto mandli na hrubsie pomlete orechy- tiez super
orechy nemooozeeeem, ale s mandlami mnam, asi cez vikend skusim, kujeeeeeeeeeeem
tak zajtra pokracujeme v kuti piklov 😉 dobru nocku 😔
bru nooooc, ozaj mm sa iveta pacila 😉
upec- neobanujes 😉 ja uz budem dva plech robievat lebo posledny sa asi vyparil 😅

jasne...predpokladam ze o 3 v noci bude restika zavreta..a ja mam vtedy hlad 😀