icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

ukulelembo
autor
13. mar 2010

ale to sme len tak ze chlapi budu len strazit Ved jasne ze si aj manzelikov do partie vezmeme Ved naco su babyphony 😉

adka_praha
13. mar 2010

ukulele ja babyfon nemaaaaam... 😅 nemate niekto dva?... 😅
veru sak tatikov nenechame len tak aby sa necitili ze su zneuzivani... 😅

ukulelembo
autor
13. mar 2010

teda myslela som ze vecer aj my aj tie nase polovicky posedime spolu A zas cez den budeme vsetci spolu cela novembrova tlupa Tak to nech to zas tak nebere ten tvoj drahy Chrumi 😉 Adka ved musime aspon priblizne vediet kolko nas tam pojde aby sme ich v tom hoteli zbytocne nezavadzali nepravdivymi infoskami

ukulelembo
autor
13. mar 2010

adka ani ja nemam 😀 hlavne ze tu mudrujem 😀

adka_praha
13. mar 2010

no ja sa hlasim vsetkymi desiatimi...ale rozmyslam od koho by som si icla na ten vikend ten blby babyfon, lebo som dostala jasne najavo, ze bud babyfon alebo stretko... 😕 ono tych penazi neni po chodniku rozhadzanych, takze tak... 😒

adka_praha
13. mar 2010

ale ako napad je to super...sak keby co tak na izbe si cubydup...len ten fon treba... 😝

chruminka
13. mar 2010

baby vsak ja viem som mu to povedala len so srandy,nase jezibabky su zatial aj tak velmi poslusne (dufam,ze im to do juna vydrzi 😉 ) ,ale to sa utrasie,musime sa len porozpravat (teraz to nejde je u nas moja mamina) a vsetko bude hadam ok.
my mame aj babyphon 😉
Baby ja uz sa tesim,len to musime este v klude predebatit a hlavne si musime ten odvoz zabespecit ale myslim ze bratranec nam v pohode spravi taxik 😉

chruminka
13. mar 2010

adka my mame obyc, taky sencor stal do 30€ viac by som za to nedala kedze mame len malicky 3-izbovy byt ale vyuzivame ho kazdy den a aj u nasich.

ukulembo on hra len pred mojou mamou formu 🙂

ukulelembo
autor
13. mar 2010

tak nech uspesne predebatujete 😉 Budeme sa na vas tesit 😵

adka_praha
13. mar 2010

ja skusim kuknut ma mmb a uvidim... 😉

carmen86
13. mar 2010

ahojte zienky
asi vas sklamem, ale my asi nepojdeme sme si to prepocitavali s mm a nas to vyjde dost draho, vsetky ste tam z okolia blizko miesta stretka (tie co ste sa hlasili) a my to mame cca 400km ☹ z Košíc...velmi rada by som isla, ale zatial to asi vyzera tak ze nepojdeme... 😒 ☹

ukulelembo
autor
13. mar 2010

no rafinovany je ten tvoj drahy 😉

adka_praha
13. mar 2010

carmen skoda... 😒
my to mame nejakych 220-230 km co sme kukali dnes na mape... 😕 ale mali by sme to dat do 2,5 hodky...

ukulelembo
autor
13. mar 2010

juj Carmen tak to by nas moc mrzelo ked nepojdete Sak skuste este podebatit a uvidite 🙂

ukulelembo
autor
13. mar 2010

Adka a odkial presne si ?

carmen86
13. mar 2010

no rada by som ale sme spocitavali vsetko: cesta, ubytko, strava a vyslo to cca 6500sk a to sme este nic nevyuzili z tych sluzieb co tam bude...a my to mame cca 400km tam a cca 400km späť... ☹

adka_praha
13. mar 2010

fuuuha no to je riadna palka...my ratame tych 200 eciek ale preto, ze chceme mat nieco v rezerve, keby sa nieco vy****lo... 😕

my sme z cierneho...kusok od ceskych aj polskych hranic...

ukulelembo
autor
13. mar 2010

sak Carmen vy si najlepsie rozumiete co mozete a ci mozete 😉

ukulelembo
autor
13. mar 2010

moj drahy akurat hovori ze to teda ozaj panubohu za humnama byvate 😀 sak kamionista asi 17 rokov pozna kazdy kut 😅 😅

adka_praha
13. mar 2010

no to ma svatu pravdu... 😅 fakt ako to bolo s tymi muchami?... 😀 v tej reklame? 😀 a lisky tu davaju dobru noc...este ze mame elektriku aby sme nemuseli chodit spat so sliepkami... 😅 😀

ukulelembo
autor
13. mar 2010

sak nemozeme vsetky byvat na Manhatane 😀

adka_praha
13. mar 2010

ale mohli by sme... 😀 kazdopadne by to asi bolo s tym stretkom jednoduchsie.... 😅

ukulelembo
autor
13. mar 2010

aaaaaale to by bola nuda 😀

carmen86
13. mar 2010

ono aj by sme mohli, ale ked si spomeniem ze minuly rok som bola cely tyzden v Chorvatsku a dala som za vsetko pre dve osoby 12 000sk, a teraz mam dat iba na vikend cca 7000sk tu na SR, tak to je ine kafé.... 😖

ukulelembo
autor
13. mar 2010

sak to Carmen Slovensko rodna zem v nej vzdy najviac prachov odr**m 😠 😨 Je to smutne ale je to tak 😒

scarlette
13. mar 2010

ukule to bol nahodny rym? 🙂

ukulelembo
autor
13. mar 2010

to mi tak napadlo a sak pravda nie?

scarlette
13. mar 2010

jj pravda 😀, nom strasne zvedava co na stretko poviem mm, hlavne kvoli tomu ze dokoncujeme stavbu domu a v lete sa chceme stahovat...

ukulelembo
autor
13. mar 2010

no to budes mat prekvapkanie 😉

scarlette
13. mar 2010

tomu ver, ale hadam ukecam, som mu teraz dopriala trojtyzdnovy oddych od nas, konecne ma moznost vypnut a vyspat sa tak bz to mohol byt argument v prospech stretka 😀