Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
ukulele ja babyfon nemaaaaam... 😅 nemate niekto dva?... 😅
veru sak tatikov nenechame len tak aby sa necitili ze su zneuzivani... 😅
teda myslela som ze vecer aj my aj tie nase polovicky posedime spolu A zas cez den budeme vsetci spolu cela novembrova tlupa Tak to nech to zas tak nebere ten tvoj drahy Chrumi 😉 Adka ved musime aspon priblizne vediet kolko nas tam pojde aby sme ich v tom hoteli zbytocne nezavadzali nepravdivymi infoskami
adka ani ja nemam 😀 hlavne ze tu mudrujem 😀
no ja sa hlasim vsetkymi desiatimi...ale rozmyslam od koho by som si icla na ten vikend ten blby babyfon, lebo som dostala jasne najavo, ze bud babyfon alebo stretko... 😕 ono tych penazi neni po chodniku rozhadzanych, takze tak... 😒
ale ako napad je to super...sak keby co tak na izbe si cubydup...len ten fon treba... 😝
baby vsak ja viem som mu to povedala len so srandy,nase jezibabky su zatial aj tak velmi poslusne (dufam,ze im to do juna vydrzi 😉 ) ,ale to sa utrasie,musime sa len porozpravat (teraz to nejde je u nas moja mamina) a vsetko bude hadam ok.
my mame aj babyphon 😉
Baby ja uz sa tesim,len to musime este v klude predebatit a hlavne si musime ten odvoz zabespecit ale myslim ze bratranec nam v pohode spravi taxik 😉
adka my mame obyc, taky sencor stal do 30€ viac by som za to nedala kedze mame len malicky 3-izbovy byt ale vyuzivame ho kazdy den a aj u nasich.
ukulembo on hra len pred mojou mamou formu 🙂
tak nech uspesne predebatujete 😉 Budeme sa na vas tesit 😵
ja skusim kuknut ma mmb a uvidim... 😉
ahojte zienky
asi vas sklamem, ale my asi nepojdeme sme si to prepocitavali s mm a nas to vyjde dost draho, vsetky ste tam z okolia blizko miesta stretka (tie co ste sa hlasili) a my to mame cca 400km ☹ z Košíc...velmi rada by som isla, ale zatial to asi vyzera tak ze nepojdeme... 😒 ☹
no rafinovany je ten tvoj drahy 😉
carmen skoda... 😒
my to mame nejakych 220-230 km co sme kukali dnes na mape... 😕 ale mali by sme to dat do 2,5 hodky...
juj Carmen tak to by nas moc mrzelo ked nepojdete Sak skuste este podebatit a uvidite 🙂
Adka a odkial presne si ?
no rada by som ale sme spocitavali vsetko: cesta, ubytko, strava a vyslo to cca 6500sk a to sme este nic nevyuzili z tych sluzieb co tam bude...a my to mame cca 400km tam a cca 400km späť... ☹
fuuuha no to je riadna palka...my ratame tych 200 eciek ale preto, ze chceme mat nieco v rezerve, keby sa nieco vy****lo... 😕
my sme z cierneho...kusok od ceskych aj polskych hranic...
sak Carmen vy si najlepsie rozumiete co mozete a ci mozete 😉
moj drahy akurat hovori ze to teda ozaj panubohu za humnama byvate 😀 sak kamionista asi 17 rokov pozna kazdy kut 😅 😅
no to ma svatu pravdu... 😅 fakt ako to bolo s tymi muchami?... 😀 v tej reklame? 😀 a lisky tu davaju dobru noc...este ze mame elektriku aby sme nemuseli chodit spat so sliepkami... 😅 😀
sak nemozeme vsetky byvat na Manhatane 😀
ale mohli by sme... 😀 kazdopadne by to asi bolo s tym stretkom jednoduchsie.... 😅
aaaaaale to by bola nuda 😀
ono aj by sme mohli, ale ked si spomeniem ze minuly rok som bola cely tyzden v Chorvatsku a dala som za vsetko pre dve osoby 12 000sk, a teraz mam dat iba na vikend cca 7000sk tu na SR, tak to je ine kafé.... 😖
sak to Carmen Slovensko rodna zem v nej vzdy najviac prachov odr**m 😠 😨 Je to smutne ale je to tak 😒
ukule to bol nahodny rym? 🙂
to mi tak napadlo a sak pravda nie?
jj pravda 😀, nom strasne zvedava co na stretko poviem mm, hlavne kvoli tomu ze dokoncujeme stavbu domu a v lete sa chceme stahovat...
no to budes mat prekvapkanie 😉
tomu ver, ale hadam ukecam, som mu teraz dopriala trojtyzdnovy oddych od nas, konecne ma moznost vypnut a vyspat sa tak bz to mohol byt argument v prospech stretka 😀

ale to sme len tak ze chlapi budu len strazit Ved jasne ze si aj manzelikov do partie vezmeme Ved naco su babyphony 😉