Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
tak to mi je luto Scarlette Tak sa drzte s drobcami a sem tam sa ukaz 😉 A buduce stretko sa uz z toho nevykrutis a budeme ta ocakavat 😉
no baby miesto toho aby ste sa pridavali, tak skor odpadavate... 😕
nooooo adka veru s nami tiež to vyzerá že asi nie tak ako písala carmen vychádza to strašne draho nato že len výkend to do Tatier by nás vyšlo lacnejšie my z východu to máme strašne ďaleko ☹
☹ teda... no mam taky dojem, ze zrusime svk a pojdeme niekam svorne na dovolenku...napr do chorvatska a vyjde to pomaly tak isto a na dva tyzdne... 😀
no,ja to nemam daleko,takze ak sa zhodnete aspon par,tak my by sme dosli najeden den na otocku,ja to mam tak nieco vyse hodky autom,takze to je v pohodicke 😉
ahojte
babule. urobte mi prosim vas mensie zhrnutie. nemam cas citat... ze kde, kedy a ako? diky
Ahoj Zusska Penzion Iveta, 11-13juna, niekto autom niekto autobusom ci vlakom Otazka ci chces ist na cely vikend Na strane 7 je tabulka ale Carmen nejde ☹ Chceme to cim skor zajednat ale babenky asi nemaju moc zaujem sa vyjadrit 😨
no veru ako to sledujem, tak asi ozaj bude len par nas... 😕
baburky, len na osviezenie, sem by sme chceli ist: http://www.penzioniveta.com/zariadenie.htm
vychadza to asi takto:
plna penzia + ubytovanie pre 2 osoby je 134 eur ak nedaju ziadnu zlavu, tzn. mozno este lacnejsie
a je to pri podhajskej tzn z kosic asi 300 km, z bratislavy asi 150
inak, neviem, ako sme daleko s planovanim, ale ten hotel bartoska, co tu bol link je super, chodievame tam na silva... krasne prostredie, vyborna kuchyna a je tam aj ohnisko...
Ajojte baby,, dakujem za IP 😀
Ste zlaté, že niečo také robite... no zda sa mi to ešte straaasne daleko,, takže asi s nami nepočitajte.
Inak mm som to vravela,, vyjadril sa , že ked chcem veeeelmi ist, tak sa "obetuje"... no ani sama neviem.
Nebudem klamat, ja osobne by som radsej volila stretko len nas - maminieks drobcami ...sa pozname.
A skor take jednodnove.... ale ešte raz dakujeeeem.
Keby ste sli na tu Podhájsku , to mam ja kusok. To by som vas aspon dobehla kuk. 😀
Tak prijemne plánovanie. 😉
no, tak to som dobre splechla, ja ze to idem citat od zaciatku a ta bartoska bola na prvej strane, no nic...
my mozme ist, len mam otazku, beriete aj starsie deti?
a je ni jedno kam... ved na mieste nezalezi, ak bude dobra partia...
a chrumi, ved ak nebudeme brat dominika, tak my mame 7 miestne auto, to by sme sa pomestili... s domcom by sme sa uz nezmestili... a neviem, kam by sme dali kociky... ale nejako by sme sa snad narvali
No Dida podla mna je lepsie taky predlzeny vikend ako jednodnove stretko, lebo niektorym babenkam sa vobec neoplati ist na otocku a co som citala v inych temam tak za ten jeden den sa nestihli ani poriadne spamatat ze kto je kto, a muselo by sa nejake sedenie zohnat niekde a bolo to moc rychle cely den taky hekticcky 😒
Tilly Ajkaag berie svojho starsieho teda ak to bude v ten termin co mame v tabulke 😉 Dida81 jasne ze ti dame vediet a budeme radi ked nas dojdes aspon pozriet 😵
ajkaag..tych 134 je za obe noci?..alebo za jednu?
strapco za obe... 😉
strapco cenu som poratala podla ich cien na stranke pre dve osoby za dve noci a dvakrat polopenziou, cize ak by sa piatok zacinalo vecerou a v nedelu koncilo obedom
žienky nechcem sa tu nejako montovať ale aby ste ešte neboli prekvapené ako si vaši manželia bude dobre vedieť pokecať presne toto sme prežívali pred rokom v decembrovkách že čo budú naše polovičky robiť keď my ženy budeme sedieť a kecať no nakoniec ešte oni sa bavili taaaaaak dobre že pri odchode každý jeden povedal že neľutuje sovje rozhodnutie ísť 🙂
ved ano Janka ja som to tiez dnes pisala 😉 a vy mate mat to stretko tusim na Duchonke ze?
ahojte, este som to ani nespominala manzelovi, tak by sme uvideli ako, ci sa bude dat. Dve deticky su dve deticky, tak uvidime, ako nam to vide. A necitala som dozadu, kde by sa to malo teda uskutocnit?
hore na strane je link na penzion 😉
takze..suhrn
adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun..........Iveta
ajkaag...............................2+dieta+mimi (ci?)...............11-13 jun ..........................Iveta
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun...........................Iveta
carmen.............................2+mimi................................11-13 jun...........................Iveta
tatuska1...........................2+mimi...............................11-13jun/18-20 jun
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun
Srapco ale Carmen nejde a ani Tatuska asi Par stran dozadu tam pisali Ale Pudo mi pisala ze ona ide a aj Sisinka
takze, oprava..ale nemam komplet udaje,
baby napiste ajkaag do IP alebo sem, nech Vas doplni do tabulky
adka_praha........................2+mimi...............................11-13 jun..........................Iveta
ukulelembo........................2+mimi...............................11-13 jun / 18-20 jun..........Iveta
ajkaag...............................2+dieta+mimi (ci?)...............11-13 jun ..........................Iveta
strapco.............................2+mimi ..............................11-13 jun...........................Iveta
ivka2009...........................2+mimi................................11-13 jun
pudo................................
sisinka..............................
som zabudla aj Tilly a Chruminka sa pridaju- skleroza 😀
takze, este raz suhrn..ale baby doplnte si informacie
pudo................................
sisinka..............................
tilly..................................
chruminka.........................
caute zienky.... SUPISSSSSSSSS!!!!! Perfektne, ze ste to takto zorganizovali, parada. Ja sa urcite pridavam s mimi, predbezne aj s mm, ale jemu sa povinnosti stale menia, takze uvidime, ci nakoniec pojde. Ale v kazdom pripade ma mozte dat do tabulky 2+mimi. Ja pridem s Tami urcite, ak sa nic necakane nestane.
Sorry za omeskanie, nestihacky na konika. 😎
ja to do tej tabulky neviem dat...asi som nejaka mimo... mne vyhovuju oba terminy, kludne Iveta, a pojdeme autom z BA.
baburky, ktora mi poslete e-mailovu adresu, pridam Vas tam ako editorov, inak tam viem robit zmeny iba ja, nechcem to nechavat uplne navolno, aby nam tam niekto cudzi nerobil sarapatu, cela tabulka sa vam otvori, ked na riadok s nazvom webstranky po otvoreni este raz kliknete a potvrdime enterom (neviem preco to tak hlupo robi)

tak babule mm ma zrusil, my sa nepridame ☹ , navrhol ze mozem ist sama ale s dvoma drobcami isto nie...