Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko... super článok
adka..aky knizny klub..ako si sa tam prihlasila..a ja chcem 😀 😀
my sme boli dnes 1x na rehabke..maly ma predpisane masaze a elektroliecbu na nozky..masaz sa mu pacila... elektroliecba uz nie ale to preto, ze uz bol hladny..a budeme chodit kazdy den, takze mam program
zuzu..aj ja chcem aby sa mi maly sam hral..ale zatial si musim pockat
my v noci spinkame dobre..zo zaspavanim nemame tazkosti, tiez staci sediet a kolisat ho pri tom, nemusim chodit, a zaspi v pohode aj pri telke
tilly, citala som, super clanok !
moj nechce spinkat len ked ho boli brusko...dnes ho neboli, tak zaspi v postielke sam ked ho hracky omrzia...dnes uz 2x... normalne sa nudim ! upratovat sa mi nechce tak konikujem 😀 a hej, telka huci stale, to mu nevadi.
strapco hadam ma tu nezmazu ked napisem ze si zadaj www.dkk.sk a tam... 😅
a pre istotu- ak mi ten odkaz zmazu tak to napisem do IP... 😅
adka..dik
zuzu..tvoj maly uz nie je babatko..je nadherny
my sme prisli o vlasky..mu zacali vypadavat..som zvedava kedy mu narastu..
ten clanok je zaujimavy...to s tym prebalovanim je zaujimave...len neviem ci to skusit...?
a celkom som sa pobavila na tom, ze niektore deti vyrusuju ini-staci prestahovat otecka do inej izby... 😀 😀 😀 esteze nas tatik nechrape... 😀
aj ja chcem knizny kluuuuub... u nas asi nehrozi... ale idem skusit vygooglit, mozno predsa
strapco, Adamkovi tiez nejako rednu vlasky a tiez uz nie su uplne cierne ale veeelmi tmavo hnede. A ocka ma svetlejsie, modre, po mne 😀 ale to sa vsetko este bude menit...
my uz tiez nemame take tmavyznomodre ocka ale take svetlejsie... 🙂 som zvedava ake ocicka bude mat vo finale... 😅 vlasky mame stale rovnake a rovnako... 😅 dnes mi manzel vravi, ze sme mali este do tej knizky pamatnej pre mimi odstrihnut pramienok vlasov...a ja na neho hladim jak cvok, ze a ake vlasky???? 😀 no akoze mame vlasky ale take jemnucke kratucke... 😀 no neviem co chce strihat... 😅 a hlavne ako... 😀
my zas nespíme, ani to nevyzerá na spánok 😢
zúfalky už skončili, v telke nič nejde, och jo...
tilly nezavidim ti... ☹ my mavame aj kludne aj uplakane noci...sice tie kludne prevazuju ale ked si predstavim ze by to malo byt naopak tak by som asi zblbla...ja byvam k.o. uz len z tych obcasnych...a ty s dvomi detickami...uff... 😒
ja cakam kedy sa malinka zobudi...sa mi uz neoplati ist spat...
My mame celkom kludnu noc, nakrmila som ho, odsala, chvilku sa vrtel a vystrajal, ale uz je pokojny, zaspava. Ked je uz pokojny, mozem ho nechat osamote v postielke, pekne zaspi. 🙂 A kym sa neupokoji, sedim pri nom a hladkam mu gebulku malu. Tiez mu vypadali vlasy - ale len hore a ma tam kopec novych narastenych, take paperove, drobucke a huste, som zvedava, ako bude vyzerat, ked vyrastu uplne. 😅
Zuzu, super fotky, aky je uz velky! 😅
Bola som dnes kupit v lekarni probiotika pre maleho a ta lekarnicka na mna pozerala akoby som ho chcela otravit. Ze to sa dava len ked ma hnacku alebo berie antibiotika - no co ja viem, vsak to je blbost, to sa mi nezda.
dobre ranko!
teda tu sa v noci zurovalo?!
deini, keby viem, ze o 4 si tu, tak sa pridam 😉 mali sme v tom case akurat tankovaciu prestavku a mlady potom nemohol skoro 1 a pol hodiny zaspat... nechapem to, cez den ho nakojim a hned zaspi, tak do 10 minut. a v noci nie a nie... ale co by som chcela, ked si pospal 5 hodin (od 23.00 do 4.00). tak asi sa mu hned nechce, ze...
no tilly, o polnoci veru v telke nic moc, ale o 4 rano uz vonkoncom nic...
ahojte tak u nas bola pokojna noc aj zaspavanie ok,zistili sme ze viktoriu musime kupat kazdy den teda vecer,potom je total unavena a rychlejsie zaspi.
A aj my uz plesatieme 😀
Tilly dobry clanok
Adka tiez ma uputalo to ze v noci netreba prebalovat.
Len neviem ci by od cca 22:00h do 8:00h neboli total precikane.My aj tak papame v noci len raz a to prebalenie dvoch deti raz za noc ma este nezabije.
deina aj na nasu Viktoriu zabera hladkanie po hlavicke,len ked prestanem moc skoro tak hned otvori ociska,ju to hladkanie uspava.
Idem dat trosku bytik do poriadku,lebo tu mame ako po vybuchu 😅
babulky...ja sa k vám votriem ale čítala som že tu mate niektoré bolesti bruska - teda vasi drobci...velmi účinné je nahriatie plienky a prikladanie na bruško...a najlepšie je chytit si ho na brusko a tou plienkou mu ho masírovat....my smemali hrozné koliky a toto nam velmi pomohlo.....
Inac ja v noci prebalujem len asi raz, ked je taky, ze je uplne prebudeny, prebalim, ked je prispaty, tak nie. Aj pri Miskovi som to tak robila, priznam sa, nechcelo sa mi v noci prebalovat, aj som mala vycitky svedomia, ze aka som ja leniva mater, ale vidim, ze to vobec nie je zle. 😅 To ma potesilo.
Ja hladkam dovtedy, kym nevypluje cumel - to je rozhodujuci okamih. 😀 Ked ho vypluje a je pokojny, viem, ze uz bude spat, uz ho mozem aj sameho nechat, je kludny, zaspava. Ale ked ho vypluje a zacne sa vrtiet, tak mozem pokracovat dalej, to este spanok nebude.
Myslite, ze si mozem dat na hrdlo bioparox? Boli, boli... 😝 A nechcem nabehnut k lekarke, nechcem antibiotika (tabletky), toto je len lokalne, co poviete?
deina - aj ja prebalujem v noci len raz - tak o tej jednej, druhej v noci, potom spi az do tej 7:00, tak ho nebudim...
aj s tym cumlom to mam podobne 🙂
bioparox - to som mala ked som bola tehu, a vobec mi to nepomohlo, len ma z toho natahovalo ☹
chcela by som sa s vami poradit - Matko mava vecer bolesti - on si sice velmi dobre poprdka-teda nema vetry, ale mava krce v brusku, kym sa nevykaka a ked sa nemoze vykakat musi "uradovat" rektalna trubicka ☹ tak sa chcem opytat, ci by nam zabral ten espumisan, ked to je na prdiky a nie na stolicu 😨 😕
dakujem
mne zasa bioparox v tehu pomohol, deina mozes si ho s kludom dat a uvidis ci zaberie
u nas bol vcera vecer strasny krik aleto bolo z unavy, lebo sme ju zobudili, potrebovali sme ist na dom apotom za hodinku spat ... v aute vzdy zaspala, potom sa zobudila, proste bola z toho na nervy, az som si nadavala co som to za matku 😠
Mamicky, potrebovala by som poradit : co mozem pit ked mam 9dnove babenko a dojcim.. a ake ovocie?
tinad, pit hlavne nebublinkove. ak sa ti zda,ze mas malo mliecka tak aj vinea vraj zabera na tvorbu. ja pijem aj tu caro kavovinovy napoj, a caj pre dojciace matky, aby sa malemu dobre prdkalo. a medzitym pijem vela vela lucky. neviem, ja tu vodu z vodovodu nejako nemusim. a ovocie len osupane jablcka a banany. ine zatial neodporucam...
Ja zase pijem najma vodu z vodovodu, mineralky az tak nemusim, jedine ak Tomu Naturu nesytenu, tu mam rada. A tiez caj pre dojciace matky, niekedy, vineu (vybublinkovanu) a caro. 🙂
ahojte mamule 🙂
tak my mame za sebou kontrolu u urologa,kiko to zvladol uplne super,som myslela ze ho tam budem tahat nasilu a s revom,ale som mu vysvetlila uz vcera ze sa doktor len pozrie,tak isiel celkom fajn,sestricka nas hned nastastie zobrala,inak tam bolo milion ludi-ale ked otvorila tak som sa "vterkla" s tym ze mame doma male babo,tak nas zobrali hned 🙂
nasa princeznicka mala vcera spaci rekord 7 hodiek vkuse hodila od 19.30 do 2.45 ,potom sa napapala,bola asi hodku hore,zaspala,potom za sa prebrala len si tam tam mrmotala pod nos volaco ,stale som cakala ze bude chciet papat,ale ona nic,potom zaspala do 8 este no a potom strazil ocino,ked sme my isli k doktorovi-samozrejme to mal bez roboty cely cas spala a ked sme prisli bola asi polhodku hore,lezkala a ocumovala tichucko straaasne zaujimavu bielu stenu
😀
zuzu malinky je krasnucky 🙂
zuzu : malinky je nadhernucky...uz nie ako take malinke babo...uz naozajstny chlapec🙂))
My sme dnes boli v nemocnici na ockovani...nas pokladik to krasne zvladol bez placu, a vsetko prespinkal🙂)) aj cestu v autosedacke...ach, tie ockovania:( toto bola tuberkuloza...Do prvej poradne pojdeme pomedzi sviatkami...
A ja pijem straaasne dobrucky bylinkovy cajik pre dojciace maminky od Teekane..mnam...chutnucky, a este mineralky, Lucku...Minule som si chlipla dzus, ale potom som sa bala, ze sa drobcek vyhadze, nestalo to za to...uz nebudem spekulovat....
ahojte...my mame akosi rozhadzany rezim...no neviem ci rezim je to spravne slovo, ale... mala akosi zacala papat menej a castejsie... 🙄 co hodku a pol...teraz spinkame na brusku aby som natiahla cas a snad sa naje riadne a vratime sa ku nasim 4-5 hodinkam...a ja som zvladla neprebalit len jedno papanie v noci...mi to bolo take blbe nechat ju v plienke ktora je zrejme docikana...a veru bola na cimprcampr... 😀 to bol novy rekord vo vahe plienky... 😅
ahojte, tak mi dnes spíme skoro celý den ale iba vtedy ked maminka hladká líčko (som si ju pekne naučila)
nellye ja pijem džús stále jablčkový zriedený s luckou 1:2. a mmalej to nerobí nič, pijem od začiatku a aj čajík pre doj.maminky.
na ja prebalujem teraz len raz za noc prvý krát prebalím a druhý krát už nie, a mala mi v noci neodgrgáva tak sa len napapá chvilku ju podržim takú spiacu na rukách že keby náhodou a potom položím a spí.zatial nám to tak funguje uvidímme čo bude dalej.
joj ja sa každu volnu chvilku učím ale už mi to riadne lezie na nervy spala som ž hodín ale som totálne unavená, este buduci týžden a už oddych.
ahojte 😉
noo takze nas uz netrapi brusko (klop, klop)avsak terz mame sopliky a riadne, poradte dajaky dobry spray 😅
dakujem
zuzu - maly je k sezrani 😀
ahoj baburky ozyvam sa po dlhom case, lebo som mala trosku zdravotne problemy, ale polepsim sa (teda ak Dominik dovoli 😅 ) daufam ze sa vsetky mate dobre a drobcekovia na Vas struhaju aspon take krasne a smiesne ksichtiky ako ten nas. Chcem sa spytat, chcela by som prihodit Domcovu fotku do pokladikov, prezradite mi login? kujeeeem

tak a je to tam, nas novy vianocny albumik 🙂
aj v novembrovkach by sme si mohli zalozit jeden vianocny, ved tie nase miminka uz vyrastli 😉 ale asi este pockame do vianoc, ze?