icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
5. dec 2009

mi sme prisli vcera poobede znemocnice,bola som az tyzden ..presne..maly mal zltacku a sratil az 3oo gramov na vahe tak sme vela dobiehali

deina
5. dec 2009

Aj ja odsavam a maly nie a nie zaspat, tak k nemu odbieham. 😒

miska2220
5. dec 2009

ozaj,mam meno rozhodla som sa az tesne poporode...spravila som priatelovi radost a dala som ako on si zelal...dominik 😉

miska2220
5. dec 2009

ahoj diana,a manzel ti prinom nezostane? pri odsavani? ako casto odsavas mas nejaky limit?

miska2220
5. dec 2009

vnemocnici sme mali stres,tak som rada ze som doma...stresovali nas skojenim a ked to neislo tak mi robili depku,stale mi rozpravali ake to je dolezite...ved ja viem ze je ale ked sa neda tak sa nezabilem nie?

miska2220
5. dec 2009

ja maleho kojim ale netaha dobre stale zaspi...preto aj ubral vtedy na vahe hoci som kojila den a noc neustale som ho mala nalepeneho....potom sme to robili tak ze som odsavala a ktomu sme neskor museli pridat aj umelu vyzivu lebo nemal dost

deina
5. dec 2009

Manzel teraz spi, neskoro prisiel, ale aj tak ho nebudim.

deina
5. dec 2009

Neviem, co ten maly nespi... 😒 Najedol sa a teraz sa tam vrti a kruti a tlaci...

miska2220
5. dec 2009

vcera som mala pekne privitanie doma az som si poplakala...ale potom nastal maly problem smalym a bolo poradosti...do vecera som mu dala este odsate ale potom som mu musela dat aj umelu vyzivu...a to priatel zacal stresovat,tak ako sestricky vnemocke...ze najlepsie je materske a co ked mu bude robit problemy a ze sa mam viac snazit a tak...tak mi to prislo luto tak som si poplakala a povadila som sa snim hned prvy den ☹

miska2220
5. dec 2009

bolieva ho este stale brusko? a co to vlasne mava koliku?

miska2220
5. dec 2009

deina ja mam taky problem,hanbim sa ale ja neviem ako sa robi mliecko....vcera sme to studovali a priatel sa vtom nevyznal...a ja uz vobec nie kedze to bolo nemecky

miska2220
5. dec 2009

nakoniec spravil ale neviem ci to bolo dobre,lebo nazaciatku bolo horuce ,nechali sme troska vychladnut a potom sa mi zdalo nejake huste ,islo troska tazsie cez flasku a mliecko nebolo vodove,myslis ze to bolo zle? vies mne vnemocke dali uz hotovu flasku a ked som sa pytala tak mi povedali ze postup je na kartone

deina
5. dec 2009

Ake mlieko mas? Na vacsine je postup asi taky, ze na 30ml jedna odmerka. Ja napr neprevaram vodu, pouzijem dojcensku (Toma Natura), to len nalejem, pridam odmerky a hotovo. Potom to ohrejem vo vode. 😉

Moj manzel je opak tvojho, ten zas chce, aby som s tym uz prestala. 😝 A ja este prestat nechcem.

Brusko ho uz nebolieva, to ho nastastie preslo. No a odsavat sa snazim priblizne kazde 3 hodiny, v noci si dam dlhsiu prestavku (ale vraj nema byt dlhsia ako 6 hodin).

Hotovo, idem si este lahnut. 🙂

miska2220
5. dec 2009

dik tak si pospite este...

bodzlomu
5. dec 2009

dobre ranko 🙂
ja sa este na chvilku vratim k tomu baleniu: mate pravdu, ze to je len trapenie dietatka, taketo balenie!!! Len vcera ma ale kamoska troska vystrasila, lebo ona sama mala remence ☹ a ze v susednej dedine to malo nosit aj jedno dievca, lenze ze mame to bolo luto, tak jej ich nedavala a ze to dievca chodi dodnes o barliach...tak zatial budem davat aspon tu jednu latkovu a o 2 mesiace sa uvidi...
mne ten ortoped nepovedal NIC! Matko nemal zly nalez - ale aku tu pisali baby, je to asi este stary "komunista" tak sa toho drzi! hruuza...

kiki - co sa tyka tych siamskych dvojciat!!! Plne s tebou suhlasim!!! Ona o tom musela vediet OOOOVELA skor, pretoze siamske dvojcata - to znamena, ze na 13den od oplodnenia nastala chyba v deleni buniek!!! a vraj sa to da vidiet na sone uz v 10tt, pripadne aj v tom 20tt, ale aj ked viem, ze je asi hrozne dat si dietatko zobrat v 20tt, hlavne ak nemohla predtym otehotniet a otehotnela cez hormon. liecbu, ale tu uz nejde predsa O NU!!! Ja by som sa nedokazala pozerat ako moje deticky trpia!!!! ale nechcem ju odsudzovat, neviem, co vsetko je za tym, ale ja by som to asi riesila ako ty 😔

miska - VITAJTE DOMA!!!! Dominik sa ma pri tebe urcite k svetu! Hlavne sa vykasli na to, co ti tam kto hovori! Teraz je dôlezity len Dominik a ty 😵

mayka
5. dec 2009

dobre ranko,

miska vitaj dom a.mliecko sa aj mne rozbiehalo pomalsie a veru dnes rano sa zobudim a na vankusi mlaka. 😀 ja neodsavam. prsia striedam pri kojeni a ak citim ze mam aj druhe moc naliate tak jej dam z boch cucbut. Zatial to funguje.

miska veru aj nas v nemocke nehorazne stresovali. kazdy den som plakala a ako som prisla domov tak odvtedy som v totalnej pohode. ono je super ked sa da kojit aleco citam tak vela z vas ma s tym problem. neviem cim to je sakra.

baby my sme mali dnes super noc. malinka zaspala o deviatej a tahala do pol jednej. napapala sa a tahala az do piatej. potom nevedela hodinu zaspat , takzaspala v mojej posteli a zobudili sme sa po osmej. no parada.

deina a matej nechce dobre papat ked stale odsavas?

co sa tyka tych siamskych dvojiciek, tak je to sila. je mi ich luto ale nemali sancu. A asi je to lepsie - si neviem predstavit ako by sa staali o dalsie hladne krky. nechapem tych rodicov ale vcera ich ukazovali v spravach a veru tie podmienky v akych ziju... tusim 5 alebo 6 deti uz maju. no katastrofa. o IQ otca teda neni reci podla toho co rozpraval a matka nie je na tom asi o moc lepsie. ☹

mayka
5. dec 2009

zienky domace,
chystate sa aj vypekat kolaciky na sviatky? dajte mi nejaky tip. 😉

ozaj plesnive syry uz mozeme vsak? mam chut na nivovu pomazanku. 😝

chruminka
5. dec 2009

dobre ranko,tak my me uz od 7:00h hore,ale kym sme sa obriadili tak to nam teda trvalo,teraz uz zasa konecne jezibabky spia ,ale je to uz väcsia fuska s nimi kym zaspinkaju...som tu doteraz saskovala 😅

baby co krmite UM vy neprevarate dojcenecku vodu?Lebo ja pouzivam lucku a prevarame,ale tiez som pocula ze to vlastne netreba prevarit len zohriat,tak ja neviem

chruminka
5. dec 2009

mayka ja nebudem piect,lebo pride svokra a ona ma cukrovku a ked som kedysi piekla tak ona vsetko pojedla ...som sa bala ze sa jej daco stane a aj tak mi ideme ku nasim mamina bude mat dake dobrotky a aj medzi svaitkami urobim len dake mafinky,alebo babovku....nieco rychle

maska1
5. dec 2009

ahojte maminky 😉 dlho som sa tu neukázala, ale keď mám čas, tak buď žehlím, periem, alebo varím, tak mi na vás neostane veľa času ☹ ale ja sa polepším 😉
nellye gratulujem k Ivankovi, nech je zdravučký a ty máš veľa mliečka 😵
a takisto aj ostatným, ktoré sa nedávno rozdvojili, prajem veľa zdravíčka vašim pokladíkom 😅

my ešte nemáme nejaký režím, raz v noci pekne zaspinká o 23,00 a zobudí sa o 3,15, potom ďalšie noci je každú hodinu a pol až dve hore, ale zvykáme si 🙂 tiež kojíme naplno, sem tam musím aj odsať, lebo sa mi rýchlo nalejú, ale to je ten lepší prípad 😎

a sa mi zdá, že ho bolieva sem tam bruško, tak sa spúča a vtedy neskutočne začne plakať, sa mu nedá asi prdnúť, ale potom je už dobre, tak len dúfam, že nás tie koliky obídu 😠

maska1
5. dec 2009

chcem sa spýtať, môžem si dať do čaju citrón? lebo včera som si robila čaj a ja som zabudla a dala som si ho 😕

kessy11
5. dec 2009

Uffff, tak som vas našla 😀 😀 😀 😀
Malý akurát zaspal, aj ked je to len na krátko, cez den spíme až poobede okolo štvrtej, a inak len v kočiku.
No my sme mali troška problem s váhou, priberáme na spodnej hranici, tak sme zaviedli režim 3 hod.papania, chvilu sme si zvykali lebo Samko nebol nikdy po 3 h hladný vždy až po 4 a v noci prespal aj 5,5 vkuse, ale to už máme za sebou, teraz sa tvári niekedy, že sa nevie dočkať kedy ubehnú tie 3 😀 😀 😀 tak dúfam že na dalšej poradni už budeme pekne pribratý.
...chrumi my sme na UM a kojeneckú vodu prevárame vždy, je to aj na návode pri príprave UM tak nebudeme nič skúšať...
..neviem kto to písal ale aj my frčíme na VH1 alebo aspon zo začiatku to bol naš super kanal, teraz som zaviedla CD s detskými uspávankami a je to fakt dobre, nie že by krpec zaspal ale pekne sa ukludni a čušká, sú to také jemné, príjemné pesničky, hlavne ked chcem aby mi vydržal v lehátku, ked potrebujem navariť, a žehliť tak si ho dám tak aby som na nho videla pustime CD a on počúva a ja makám...
..carmen super noc..
my musíme baliť na široko lebo tu sa to tak musí do 4 mes. či máš nález alebo nie, ale my si ich dávame na noc dole a cez den tiež niekedy 😉 😉 😉 😉

slovakia13
5. dec 2009

ahoooj
tak my noc dessssss!!!! malinka vrestala jak pavian -nemyslim ,ze ju bolelo brusko,proste chcela mat v ustach moju bradavku a ked som videla ,ze netaha ,som vybrala,ale tie revy potom 😕
miska
neboj mliecko sa rozbehne 😉
baby ja som fakt uz v koncoch,mala je hore cez den aj v noci a to prvy tyzden bola take zlatucke babo,teraz je to zlatucky certik 😵 😝

kkoperni
5. dec 2009

Ahojte mamule,

tak super nova temicka..ja sem vobec nestiham chodit ale už si pomalický hladame režim tak možno sa už aj polepsim...a este aj fotecky vložim nasej malej Ninky..
Baby do kolko stupnov možme ist von na prechadzku?

kkoperni
5. dec 2009

...my sme vcera krasne zabuvali okolo 21 a potom sa zobudila až o pol tretej rano a pak o 7:15 je to zlato dufam že to bude pravidlo 🙂)))))))))))
&vcera nam doktorka odporucila davat poobede medzi jedlom espumisan L a ako vidim zabral ( lebo tiež byvala nepokojna) Tak Slovakia skus aj ty jej nieco dat na brusko možno ma vecerne koliky ako nasa...

catalin
5. dec 2009

ahojte baby,

inak je to zaberak, darmo clovek cita na nete vsetky info o babatkach, ked dojde na realitu tak je hotovy..ja sa hlavne musim prestavit na nespanie, a pomaly si zvykam..

mlieka mam velmi malo, mozno preto ze sa zbytocne stresujem, ci to zvladneme a tak. dokrmujem, ale teraz sa mi stalo ze som jej dala mliecko a cele ho vygrckala, tak som chvilu pockala a dala jej zase. nastastie to v nej ostalo...
ja mam pocit ze nic nepribera, aj vcera tu bola sestra z centra a nepribrala ani gram od kedy sme doma, naopak znova schudla par gramov.
ako odsavate a kolko sa vam podari? ja som chcela po krmeni odsat a vyslo len par kvapiek..a ked som skusila pred krmenim tak to vyslo dokopy 10ml z dvoch cicikov...tak neviem, ci to neviem odsat alebo nemam mlieko.
no nic, ved my si navykneme a bude dobre

dida81
5. dec 2009

Ajojte krásky, 😀

presne, aj ja si zvykám na "nevyspatost"... ked som bola tehu som len oddychovala a teraz tie nocne vstávačky...no nasi drobcekovia si určia kedy a ako. 😅

My tiež zatial len kojime, neodsavam. Dobre by bolo, keby to tak vydržalo. 😉
No kojime len s klobucikmi, inak sa nam nedarilo a malý nie a nie chytit a takto sme si už zvykli😅

Baby aj vam drobci stikutkaju?

miska2220
5. dec 2009

baby ja len tak narychlo,nahodila so fotky maleho 😉 ale ako pozeram ani vy uz tak casto nepisete ako pocas tehotenstva

miska2220
5. dec 2009

ako sa pridavaju fotky do albumu -novembrove poklady?

adka_praha
5. dec 2009

ahojjte...

dida terezka nam stikutka ked je docikana...ale minule som si vsimla, ze ked je plienka total precikana, mala ani nemukne...ale aknahle tam je len trosku cvrknute, stikutka ju jak das...a pootom zvracka ked ju tak natriasa... 😒
inak my sme mali v poho noc...teda v poslednej dobe su vsetky noci uz kludne... 🙂 ked je aj hore, tak len tisko kuka do tmy... 😅 no bambulka moja ma so mnou konecne sucit... 😅