icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tatuska1
5. dec 2009

ahojte mamulienocky!!!!!!!!!!!
tak konecne nemam horucky antibiotika zacalo zaberat ale zapal este stale je a boli ta cica jak slak tak odsavam a mliecko vylievam lebo to mala nemoze pijat tak je na UM a konecne som do nej natlacila aj cajik ked uz pije to mlieko kakat kak trosku tvrdsie ale potom aj riedke a farba taka ako ma byt cize som stastna ze aspon to klop klop vcera prespala cely den vecer po kupani pol hodku pospala a potom od osmej do pol dvanastej vystrajala no potom zalomila a do tri stvrt na styri spala jak dudok co som nechapala no ale rano sa napapala a od siedmej spala dokopy mozno hodku aj co vonku bola a potom len plakala a kukuckovala a papala no a nakoniec o pol jednej sa najedla vykakala a podarilo sa mi ju uspat tak spi s tatikom.
dida mne mala stikutala po kojeni stale a stale sonm jej este dala cucnut a preslo a aj teraz sa jej stikuta tak jej dam bud cajik alebo ked ma este zvysne mliecko ked nedopapala alebo cistu prevarenu lucku.a ja lucku na papanie prevaram

adka_praha
5. dec 2009

tatuska tak super ze aspon horucky presli... 🙂 coskoro isto prejde aj ta bolest... 😉

sakura77
5. dec 2009

ahojte!
my mame za sbeou super noc,mala po okupkani zaspala okolo 20.30-do druhej,napapala sa a spala do rana do 6-tej,zas napapala a spala do 10-tej 🙂 a teraz sa chystam zehlit,no niezeby sa mi chcelo 😠

chruminka,ja prevaram ked mam klasicku lucku,tak ano,ked mam tu neprelivu tak tu nie,je na flasi aj ze netreba,tak co ja viem...
my tiez mavame stikutku aj trikrat denne,vacsinou po papani
baby aj vy ste teraz take "roztopene" zo vsetkeho?ja nariekam pri kazdom romantikus filme a spravach ked davaju nieco o detickach,hned ma natahuje na plakanie...jak aj vcera o tych dvojickach... 😔
koperni,tusim do 5 sa moze menej nie-ale nie som si ista veruze,len sa mi tak daco mari... 🙂

tilly
autor
5. dec 2009

hmm, sakura, to je provokácia 😀

tilly
autor
5. dec 2009

k tým siamským dvojčatám, ak to matka vedela už v 10tt, tak nechápem... takto má za sebou cisársky a väčšie trápenie, ak by si nechala bábätká zobrať do 12tt, tak by mala za sebou malý zákrok a teraz by bola možno znova tehu a mala by zdravé dieťa, ale ťažko nad tým polemizovať... každopádne je to strašne smutné...

lanvin
5. dec 2009

Ahojte, prosím poraďte ako otočiť maličkej režim... Cez deň by spala aj 6 hodín vkuse a v noci je to katastrofa. Možno je to ešte skoro, ale rada by som to odchytila hneď takto na začiatku. ďakujem

mayka
5. dec 2009

lanvin, tak tento problem mame vsetky. asi to chce cas. 😀

lanvin
5. dec 2009

sakura: ja tiež plačem pri všetkom dojímavom, romantickom a vlastne pri hocičom... asi aj to chce čas 😅

sakura77
5. dec 2009

jej,lanvin,aj my mame Sofinku 🙂 🙂
mne ked sa zda ze dlho spi-hlavne poobede az navecer-tak ju budim,aj ked je pravda ze tazko to ide ked sa jej chce spinkat,ale inak este je cas ono po tych 6 tyzdnoch sa to vacsinou "unormalizuje" a potom uz troska treba riesit nejaky rezim...teda ak si "za", lebo viem ze niektore maminky su vyslovene proti,ze nechaju to len na detickach...takze ako sa rozhodnes je na tebe 😉
tilly,nooo,som ju pochvalila,takze dneska bude zas u nas nocna zurka,vies ako to chodi,ked sa s niecim pochvalis... 😅

sakura77
5. dec 2009

no a co som este chcela,kym som docitala ja som zabudla,videla som ze preberate vahu,takze ja som v porodke nechala "az" 5 kg-cize vyslovenevaha sofinky,plus voda a nic viac.a 9kg na mne stale trci!! 😠 horsie je ze mi neskutocne chuti sladke,stale vyzieram,tak si musim dat nejaky konkretny termin a prestat zrat!!!!

no a ktym siamskym,pisu ze do 6 mesiaca nevedeli o tom-no pochybujem ze take daco by lekar nevidel,skor tipujem,ze mamicka nechodila na poradne... 😖

zuzu1980
5. dec 2009

sakura, ja so minule revala pri reklame s babatkom, a este aj ked som o tej reklame vravela mm, tak nechapal co revem 😀 😀 😀

sakura77
5. dec 2009

😀 😀 zuzu,no asi nami pekne tie hormony plieskaju 😀 plakat uz aj pri vecernych spravch,to je trocha mooooc... 😅 hadam to prejde casom... 🙂 inak si pamatam pri kikovii som prerevala cele noci pri odsavacke...

kkiki
5. dec 2009

baby tak ja som si dnes urobila par svojich hodiniek 🙂 maleho som nakojila, uspala ulozila vedla muza a hybaj do auparku na nakup ... od porodu som nikde nebola ... len potraviny a prechadzky ... tak som potrebovala byt sama so sebou 😉 tri hodky a tak ma to nastartovalo .... malemu som kupila tu hojdacku od fsherprize ... uzasna je ... polozila som ho tam pustila hudbu, nech ho aj hojda a okamzite zaspal 😀 je krasna farebna a neni ani tak strasne velka ... tesim sa aj oteplovaky teda overal som kupila ... a drogeria a mikulasa ... aj sebe 🙂 no a mozem byt zase spokojna mama ... ja mam sice dve deti, ale myslim teda ze skor TRI ... ked si to zoberiem, tak oliver uz bude mat mesiac a pekne som to zvladla ... muzicek skoro stale prec , ale nam to nevadi, lebo porobil co mal a teraz bude snami ... bala som sa ze to bude narocnejsie, ale je to super ... este aj cisto stale mame, niekedy nemam co robit normalne ... napr ako teraz 😀

zuzu1980
5. dec 2009

sakura, ta reklama bola o tom ze mamicka v noci uspava asi mesacne babatko, dojde tatko, pita sa ci mala uz spi, ona ze prave zaspala... tatko da mamicke pod stromcek darcek a cele je to o tom ci si babatko bude pamatat tie prve spolocne vianoce... no a nerev pri tom ??? 😀

zuzu1980
5. dec 2009

jezisi, ze pita... pyta

slovakia13
5. dec 2009

ahoj
tak mala spinkala od rana az doteraz,som sa nudila a kupila malej tuto sedacku:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
som zvedava ako bude v noci 😝 teraz chce opat spinkat....
riesite kg- mne zostali este 4kg a mala uz pribrala 700g

slovakia13
5. dec 2009

koperni ja davam malej infacol na brusko

adka_praha
5. dec 2009

hihi baby ja som tiez zo vsetkeho namakko... 😀 cokolvek u terezky orevem ked si vsimnem nieco nove, trebars uplne malilinky detail... 😅 a tiez vsetko co sa deticiek tyka...inak romanticke veci mnou akosi nehybu...skratka ukazte mi krasnu fotku nejakeho miminka a ja ho oplacem... 😅 ved koniec koncov vsetky novembrove aj "novembrove" babatka som obulila ake su krasne... 😅

inak to s tymi siamskymi dvojcatami je priserne..a 2 roky dozadu tiez ti chlapcekovia neprezili... 😢 preco sa nad tym ta mamka nezamyslela...ved aj tie deticky by netrpeli...ona tiez... 😒

adka_praha
5. dec 2009

konecne som pridala fotku terezky do albumu novembroviek... 😅

sakura77
5. dec 2009

adka a kolko ti uz terezka pribrala,pozeram ze to bol tiez taky drobcek pri narodeni... 🙂

adka_praha
5. dec 2009

850g sme pribrali... 🙂 inak som ju skusala merat ale to bude asi riadna kravina aby podrastla nejake 4 cm, co?... 😅 ci?

icerna
5. dec 2009

ahojte maminky 🙂 mozme sa aj mi pridat 🙂 ?chcem sa spytat kedy ste sli z babatkom prvy krat von a nakolko?lebo aj ked mam uz jednu babu doma,ale ona je marcova a to vtedy nebola taka zima 😅

mayka
5. dec 2009

boze baby prave som pozrela nas album novemborve pokaldy a mame fakt nadherne deticky. Musim tam pridat aj tu nasu hviezdicku. Dnes objavila lehatko s hrazdickou a hrackami tak kuka na ne. 😀 A hlavne konecne je chvilu ticho.

adka_praha
5. dec 2009

mayka ako tak citam co pises, nepoziciavame si jednu terezku?... 😀 nasa tiez objavila hentie somarinky a je klud... 😀 ked je hore tak na to kuka, ked tak sa snazi presvedcit rucicky aby s tym pohli a potom spi jak drievko... 😀

adka_praha
5. dec 2009

icerna vitaj... 🙂 my sme boli prvy raz vonku ked sme mali tyzden a dva dni tusim...som ju nababusila a isli sme...som sa potrebovala trocha vyvetrat... 🙂

adka_praha
5. dec 2009

oprava- tyzden a 4 dni... 😅

cipuska_
5. dec 2009

Ahojte , adka naša tiež narástla 4cm za tri týždne takže kludne može byť....
my sme boli vonku po dvoch týždnoch až lebo bola moc malinká (2500g) a v neocnici hovorili že až po dvoch týždnoch, ale detičky čo mali nad tri kilá kludne mohli hned na piaty den...
Pridala som nejaké foto malinkej 🙂

lanvin
5. dec 2009

icerna ja idem s malou prvý krát von zajtra, od stredy som ju dávala na chvíľku zababušenú v kočíku na balkón, aby si trocha zvykla 🙂

sakura ja som za, aby malo dieťatko určitý režim, ak sa to samozrejme bude dať 🙂 a tvoja Sofinka v noci aspoň trochu spinká?

ako môžem pridať aj ja fotku malej do novembrových bábätiek? 🙂

adka_praha
5. dec 2009

cipuska uz som sa zlakla ze neviem merat... 😅 mi to neslo do hlavy... 😀 lebo som namerala 52 cm... 😀 my sme uz veeelkiiii... 😀

tilly
autor
5. dec 2009

čakám kedy to so mnou praští, vypila som tri medovkové čajíky a ledva držím otvorené oči, ta si neviem predstaviť, ako budem do polnoci zas hore 😝

a malého zobudím ránoo ôsmej, aby sme otočili rytmus...