Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
@mima595 odkazujem ti este jednu vdacnost od svagrinej, ktorej sa tiez vyskytli problemy s prstikom a uz boli aj na pohotovosti zo dva krat a chudacika maleho vytrapili-mu ten hnis vytlacali a popichali a tak akosi, a som jej odporucila betadine(som zistila ze je na predpis, mne ho dali bez problemov🙂, tak ho navela zohnali a za noc take rapidne zlepsenie, ze mi dakovala na sto krat ... takze diky este raz🙂
Ahojte babenky,
ešte som vás nestihla prečítať lebo som mala návštevu, bola tu kamoška s 2ročným synčekom tak sme klebetili, no a za chvílu uložím Nathana tak vás dočítam.
Inak ako sa mi máte? Už dva dni sa snažím vstať skôr (u nás to je okolo pol deviatej) ako o pol desiatej aby sa mladý pán unavil, chcela by som aby potiahol viac cez deň nielen hodinku alebo aby mal tuhší spánok v noci. No ale sa mi nedarí aj dnes vstal síce o štvrť na devať ale ja som bola jak mechom udretá tak som mu ešte dala cumel a zaspali sme no a zase sme vstali o trištvrte na desať 😒 .
A chcela som vám už včera napísať čo mi zapotil môj mm že sa mu vraj snívalo (mal nočnú moru 😀 ) že som tehotná a že on sa pýtal ako to je možné keď mi robili sterilku a ja že som povedala že mi to robili v Polsku takže to nie je 100%né 😀 😀 😀 . A tak že bol straaaaašne nahnevaný lebo on už nechce ďalšie dieťa no dobré nie?!
No idem zložiť synátora a dočítam vás....
@hegina fiiha, no my vtedy ideme spat, ked vy vstavate 😀 My klasika rano budicek medzi 5-6 hod ...
Oslavy narodenin uz mame tiez za sebou, tak pridavam zopar fotiek 🙂
@gabika7706 krasnu torticku mal oslavnec,ty si robila? lebo ja som dostala bojovu ulohu od Krsitianka ze na narodeniny chce mac quina 😅 akoze pomoc...
no,tak ta dopalim aj ja,my klasika o 9-10 -tej vstavame a minuly tyzden mala ultra dlhe spanie,to som ju okolo 10.20-30 musela ist zobudit,sak by som nic nestihla 😀 😀
@sakura77 nieeee, to kamoska, ja nie som taka sikovna ani kreativna. No vstavat o 10.30, to uz je ine kafe 😀
@gabika7706 mi hovor,akoze obed uz 😀 a to ide o 20.30 spat dievcica,ale sak nestazujem sa 😅
@sakura77 no Martin chodieva spat o 21 a rano o 5 ze budicek, niekedy ale az o 6tej aby som mu nekrivdila. Ale to obidve moje deti takto malo spia a Martin aspon cez den co-to doma pospi, ale Katka, ta nespala doma vobec 😒
@gabika7706 ach joo,nespavci,co...no,kazdy potrebuje ine mnozstvo spanku,inak sofi mava teraz otrasne noci,kazdu chvilu pisti,stale nejaky zub lezie,hrozne..pri kikovi som toto nepoznala,ten bol akurat upistanejsi cez den a kadil do kazdej plienky,ale noci v pohode...
@mima595 hihi, aj sprostredkovanie je dolezite🙂 kazdopadne sirim dalej... 😎
inak my so spanim fajne, presli se na jeden spanok, od obeda do nejakej druhej...a vecer o pol 8 uspavame, max do tej 8 spi a rano od 7 do 8 je hore...vacsinou o pol 8..takze ja osobne velkaaaa spokojnost..len keby sa v noci tak casto nebudil🙂 akoze cez den kojim ze raz a v noci asi tisickrat - som ako dojka 😀
@jamajka31 - aj my sme na tom podobne.... s kojenim... cez den ani nema na to cas, ale v noci kojim asi v kuse 😀 😀
ja mam dnes vsetky 3 deti doma, doobeda sme boli sa bobovat, ale Vladko plakal, tak sme po pol hodine isli domov.....hlavne, že obliect a vyzliect 3 deti a mna mi zabralo taku hodinu minimalne 😀
@mima595 ty musis mat doma veselo 🙂 mne staci ked maleho obliekam...dostat nanho ciapku je veeelky problem.nakoniec ho nejako ukecam,ze ideme von za havom 😅 to vzdy zaberie.
co sa kojenia tyka,tak asi mam zavislaka alebo co 😀 kojim rano,na obed a vecer pri spani a v noci asi 3-5krat.to si akoze cucne a spi dalej 😵
ahojte,tak my mame maroda,desne ju to chytilo,samozrejme cez vikend,Kiko dovliekol zo skolky nejaky hnusny kasel a uz je to tu,chora cela rodina...navyse Sofi vacsinu liekov vygrcka aj s komplet jedlom co predtym jedla...no des..ak do nej nieco dostanem,tak normalne oslavujem.. ☹
@marika13 tak to Sofi sa aj sama nasackuje do kocika a pyta si ciapku a chce ist "papa" 😀 no,lenze nemozeme,tak sa kocikujeme aspon v golfacoch po dome,aspon tak 3krat denne sa tam natrepe a musime chodit 😀
a ma maniu kocikovu,kocikuje cele dni 😅
ahojte,tak my mame maroda,desne ju to chytilo,samozrejme cez vikend,Kiko dovliekol zo skolky nejaky hnusny kasel a uz je to tu,chora cela rodina...navyse Sofi vacsinu liekov vygrcka aj s komplet jedlom co predtym jedla...no des..ak do nej nieco dostanem,tak normalne oslavujem.. ☹
@marika13 tak to Sofi sa aj sama nasackuje do kocika a pyta si ciapku a chce ist "papa" 😀 no,lenze nemozeme,tak sa kocikujeme aspon v golfacoch po dome,aspon tak 3krat denne sa tam natrepe a musime chodit 😀
a ma maniu kocikovu,kocikuje cele dni 😅
jej,ze preco to mam na dvakrat? 😀
Keď si zasadnete spolu
k štedrovečernému stolu,
nech Vám všetkým srdcia vedno bijú ako srdce jedno, v ktorom jedna túžba rastie: láska, pokoj, radosť, šťastie.
Krasne vianoce a novy rok vam zelam vsetkym
Ahoj! Som tu nová a chcela som zalozit temu na november 2009, ale presmerovali ma sem, tak ani neviem, vy ste sa tu uz rozbehli... 😉
@tinika 😀 a aky ma vyznam takato loteria - ze ked dva mesiace nic, tak to odlozis o rok? Ved prave ak dva mesiace nic (co je mimochodom dost malo na snazenie), tak prave to moze byt signal ze hop mozno to nepojde tak lahko (treba sa asi snazit dlhsie) - a potom to budes riesit az o rok?

@mima595 aha no ja som bola cvičit raz aj počas kojenia ale kazdy hovori inač či sa ma či nie, tak počkaj a potom budes cvičit 🙂