icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tinika
24. nov 2010

@gabika7706 aj my mame takeho hava ale nostek nam asi neide 🙂 a nebudi sa ked nahodou začne rozpravat?

tinika
24. nov 2010

my sme boli fotit maleho bo uz dlho nemal fotku a nakoniec bolo aj niečo vianocne 🙂

gabika7706
24. nov 2010

@tinika martin s nim nespava, na tej fotke je Katka ale nebudila sa, lebo na spanok sme ho vypinali, tiez isiel spinkat 🙂
Martinovi tecu take sliny, ze podbradniky jednoducho nestihaju, plienka je ani nie po pol hodke mokra akoby ju niekto olial, nevyzera to sice vabne, ale co narobim 😖

tinika
24. nov 2010

@gabika7706 ta ved nie je ani prvy ani posledny .) kamoskym slintal este v 2 rokoch .) alebo aj v troch uz nepamatam presne 🙂

gabika7706
24. nov 2010

@tinika no to mi ani nehovor, zeby mi mal tak dlho slintat, sak to je hroza 😠

tinika
24. nov 2010

@gabika7706 🙂) no myslim ze on bol vynimka .) tak sa nemusis bat

marika13
25. nov 2010

ahojte,
@tinika akeho mas doma modela 😉 fotky su uzasne a hlavne tie vianocne.ako si to dokazala,ze vydrzal tak kludne sediet?
maly zacal slintat,zacali mu opuchat dasienka,tak sa tesim na dalsie zubky a prebdene noci

tinika
25. nov 2010

@marika13 no na fotkach vyzera ze je kludny ale vobec to tak nebolo furt mal chrumky abo inu zabavu a bezne odtial odliezol 🙂) a potom uz asi rezignovat ta sme fotili jak dive 🙂

marika13
25. nov 2010

@tinika ale to sa vam podarili krasne fotky 😎

jamajka31
25. nov 2010

@didiana333 no predvcerom som nasadila betadine, bo dostat sa ku koznej je normalne zazrak, a zabral, ma to lepsie, i ked to ide pomaly, hlavne sa to zlepsilo....tak verim ze to uz aj bez koznej zvladnem. velka vdaka za radu, uz som z toho mala fajne nervy.

@tinika ozaj krasne fotky, rovno do ramiku a ako darcek babkam dedkom ....

@gabika7706 my ideme tohto hava dostat na narodky, tak som zvedava ako sa mu bude pacit...ale tak ze aj havo ide spinkat, dobry napad....🙂 a inak aj my sme zacali slintat, nie az tak ze by som mu musela nieco podkladat, ale vkuse ho utieram... dufam ze to nebude gradovat 😉

tinika
25. nov 2010

@jamajka31 vdaka

tinika
25. nov 2010

@marika13 vdaka

didiana333
25. nov 2010

@jamajka31 to sa tešííím.... 😵

jamajka31
30. nov 2010

no tak nedelna oslava dopadla dobre...pridavam par foteciek. hadam uz vsetky novembrovcata su oslavene 🙂 😀

tinika
30. nov 2010

ahojte dnes som sa povazila a zhrozila sa čo vaha ukazala, neverim, lebo som sa vmestila do rifli spred tehu

tinika
30. nov 2010

@jamajka31 pekne fotky, krasna tortička

sakura77
30. nov 2010

@jamajka31 krasne fotocky,piekla si torticku?

@tinika a co ukazovala malo,ci vela?? 😅 ja mam stale plus 4-5kg 😠 a predtehu rifle nehrozia,musela som pokupovat nove

tinika
30. nov 2010

@sakura77 no rano včera az bars malo a dnes bars vela musim zajtra skontrolovat

jamajka31
30. nov 2010

@tinika @sakura77 dakujem..sama som piekla, aj fajne chutila, by som vam poslala po kusku, keby sa dalo...a par rokov sa mozno bude dat ;)
@tinika no treba sa vazit len rano nalacno, aby to neskakalo...ale to nie je smerodajne, hlavne ze sa zmestis do tych rifli...mozes si gratulovat 🙂

tinika
30. nov 2010

@jamajka31 no ved ja rano vazila.) tak preto som z toho bola mimo ale kocky na zumbe ma potesili ze aj vidno ze som schudla .)) takze aj vidno aj pocit mam lebo rifle su rifle .)) dakovaaam

marika13
1. dec 2010

@tinika cvicis len zumbu alebo mas aj nejaku dietu?

tinika
1. dec 2010

@marika13 len cvičim zumbu, ja nemam dobre skusenosti s dietami, schudnes a ked sa vratis k povodnemu tak priberies, radsej pomalsie a isto 🙂

marika13
1. dec 2010

@tinika to mas pravdu.som rada,ze tebe zumba pomaha.mozno raz aj ja vyskusam,len neviem kedy.... 😅 😅
uz mi aj hovorili,ze mam brucho ako tehotna 😨 ,aj ked sa vmestim do rifli zpred tehu,tak mi vykuka brusko ☹

tinika
1. dec 2010

@marika13 no ved ja mam tiez brusko, skor brusisko .) bo to su velke rifle ja som vzdy mala brucho 🙂 a to ze som tehotna sa ma pytali uz rok pred tehu a potom aj po porode zase bo som dost pribrala potom ako som prestala kojit

mima595
1. dec 2010

@tinika - akde chodis na Zumbu? Do Maxu?
mne sa cvici Zumba rovno pod nosom, ale v dost blbom case .. od pol siedmej do pol osmej... a ked teraz sme na jednom spanku, tak maly chodi spat o siedmej

sice som bola pred 2 tyzdnami 2x na spinningu, ale viackrat som sa nedostala ☹

tinika
1. dec 2010

@mima595 na smeralke cvičim 🙂 od pol 7 do pol 8 takze si z 3?
pozeram ze mas dvojicky .)) jedna kamoska ma 3r. syna a potom dovjky par mesačne 🙂 parik takze to mate prehodene

mima595
1. dec 2010

@tinika - nie, zo sekcova, ale Zumba sa cvici aj tu v byvalej skole... o 2 vchody dalej 😉 - inak, ten cas nie je až taky zly, ale keby maly spal 2x do dna, alebo pospal aspon do tej tretej

mima595
1. dec 2010

@tinika - ved ty si už pisala, že poznas MM
no ja teraz poznam asi len mamicky, co maju, mali alebo budu mat dvojicky 😀 😀

tinika
1. dec 2010

@mima595 no ja ked idem na zumbu tak maly pomaly ide spat, tato uklada .) takze ja to mam v pohode :ˇa predcvičuje nam kočka čo aj v maxe cviči

mima595
1. dec 2010

@tinika - lenže ja este kojim, tak u nas toto neprichadza do uvahy 😉