Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
@tinika martin s nim nespava, na tej fotke je Katka ale nebudila sa, lebo na spanok sme ho vypinali, tiez isiel spinkat 🙂
Martinovi tecu take sliny, ze podbradniky jednoducho nestihaju, plienka je ani nie po pol hodke mokra akoby ju niekto olial, nevyzera to sice vabne, ale co narobim 😖
@gabika7706 ta ved nie je ani prvy ani posledny .) kamoskym slintal este v 2 rokoch .) alebo aj v troch uz nepamatam presne 🙂
@tinika no to mi ani nehovor, zeby mi mal tak dlho slintat, sak to je hroza 😠
@gabika7706 🙂) no myslim ze on bol vynimka .) tak sa nemusis bat
@didiana333 no predvcerom som nasadila betadine, bo dostat sa ku koznej je normalne zazrak, a zabral, ma to lepsie, i ked to ide pomaly, hlavne sa to zlepsilo....tak verim ze to uz aj bez koznej zvladnem. velka vdaka za radu, uz som z toho mala fajne nervy.
@tinika ozaj krasne fotky, rovno do ramiku a ako darcek babkam dedkom ....
@gabika7706 my ideme tohto hava dostat na narodky, tak som zvedava ako sa mu bude pacit...ale tak ze aj havo ide spinkat, dobry napad....🙂 a inak aj my sme zacali slintat, nie az tak ze by som mu musela nieco podkladat, ale vkuse ho utieram... dufam ze to nebude gradovat 😉
@jamajka31 to sa tešííím.... 😵
ahojte dnes som sa povazila a zhrozila sa čo vaha ukazala, neverim, lebo som sa vmestila do rifli spred tehu

@gabika7706 aj my mame takeho hava ale nostek nam asi neide 🙂 a nebudi sa ked nahodou začne rozpravat?