icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
29. júl 2010

@leanela 😎 😎 vleču sa vleču.. veru... ja ked som doma(nie som zvyknutá byť stale doma- ale ved zvyknem si 😀 ) ide to pomaly, ale vraj ten 1.trimester sa vlečie aaaale potom, že sa tepto zrýýchli. 🙂

Kočky aj vy ste stale také hladné? 😅 😅

@cathy77 ahoj, .. už sa budu pridavať asi len kočky, ktoré maju neskôr termín 😉 🙂 Držím palce, nech je HCG vysoké!! 🙂
@augustovka a ty šup bud. tyžden tiež k dr. som zvedavá... 🙂 😵

timejkaa
29. júl 2010

Ahoojte 🙂)
Dúfam že nás tu ešte zopár pribudne 🙂)
Díki Bohu, že piatok 13. v apríli nebude, lebo by som sa modlila ako nikdy aby Bubble netrafilo termín xD

@maahuliena - A ako. Najlepšie je, že raňajkujem uhorky :// Ale kvašáky, ktoré som v živote nejedla - a teraz ich zháňať xD

A nejaké otázočky na rozbehnutie diskusie :P

Ako ste svojmu partnerovi povedali, že ste tehotné? Ja som to zo seba vysypala nechtiac, keď sme riešili ako by sme nazvali juniora. Pár minút bolo ticho a potom sa šokovane opýtal Que?? (čo v španielčine). Chudáčik skoro odpadol ale zvládal to podstatne lepšie ako ja, keď som to zistila. Skoro som sa vtedy zrútila od radosti, kedže mi hrozilo, že nebudem môcť otehotnieť.

A ako voláte juniora v brušku? U nás to skončilo na Bubble - bublinka. Po slovensky to v neutrálnom rode nejde a v španielčine tak isto 🙂

leanela
29. júl 2010

@mahuliena lustim to tu a este som neprisla na to ako ti napisat aby to svietilo hore kto ma spomina 😅 ako to ze si sama ved az tak uplne nie neboj prve tehotenstvo je jedinecne druhe uz len tak popri povinnostiach okolo dietata a domacnosti 😀

snehulienka24
29. júl 2010

gratulujem aprilovky 😵 fakt to rychlo leti, nedavno som ja vhupla do augustovych a uz idem o par tyzdnov rodit 🙂

@maahuliena tak a tebe vies co zelam 😉

maahuliena
29. júl 2010

@timejkaa heh, drahy mal prijemný šok 😀 😀 doležité, že to zvládol 😅 😵 My sme čakali pár rokov na tento zázrak... takže oznamovanie bolo veľmi rýchle.. 😉
ja zase nemusím sladké.. fu.. a jedla by som asi kazdé 2 hodiny.. vlcie hlady akurát na noc 😅 😅

@leanela no ešteže máme "kto ma spomína" 😀 😉 no ved toto... teba už dcérenka zamestnáva...takže to tebe bude odsypať rýchlejšie 😉 😵

@snehulienka24 dakujem aj ja tebe... 😉 a kukla som album a dooobra kara pre mimi 😎 😎 😎 😎

timejkaa
29. júl 2010

Baby, aby som nezabudla, všetkým prajem veľa šťastia a držím palce nech všetko prejdete bez problémov a máte v apríli doma zdravé bábo - dúfam, že aj mne všetko vyjde ako má 🙂

anicka1983
30. júl 2010

pekný deň prajem všetkým (tehulkám), manželovi som oznámila, že som tehotná tak, že som si pozitívny test odfotila a poslala ako mms-ku, samozrejme, hneď potom my volal a povedal, že sa budeme potichúčku tešiť a keď prišiel z práce doniesol mi krásnu kytičku kvetov

timejkaa
30. júl 2010

Ja som tomu môjmu tiež pôvodne chcela poslať MMSku, kedže nebol doma, ale nakoniec som držala jazyk za zubami, aj keď to sem tam strašne lákalo vykecnúť mu to, lebo aby sa poskladal pred kamošmi chudák by sa hanbil ako ho poznám 🙂)

maahuliena
30. júl 2010

cafte kočky 🙂 😉 aj u nas bola najskôr mms a potom prekvapkoo doma 😅 😵

cathy77
30. júl 2010

timejkaa - tak Ty si najčerstvejšia 😉super 🙂 ...kedy si testovala? na ktorý den?

Čo sa mojho "oznamovania" týka, nechala som test pekne na stole, ale ja som to očakávala, bola som si na 98,5% istá, že som tehu(hoc test bol den predtým negat....) a to ja teda vôbec nie som optimista, skor naopak. manželovi som to den predtým hovorila x-krát, že som, že som, že som 😅 ... tak, ked sa zobudil, len nankukol do testu a usmial sa 🙂 🙂 🙂

cica13
30. júl 2010

@maahuliena Maciiiii...gratulujeeeeeeem, nedalo mi nevypatrat to, po tom ako ti Inge napisala prispevok na FB 😀
Tak konecne ste sa dockali....velmi sa s tebou tesim a prajem ti bezproblemove tehotenstvo a hlavne zdrave krasne mimi 🙂
Samozrejme, ze aj ostatnym maminkam-tehulkam to zelam a pevne nervy s aprilovymi detickami, moj starsi syn je narodeny 13. aprila....ale je to hrozne tvrdohlavy baran....sme si s jeho tvrdohlavostou uzili az, az ked bol mensi 😠

Drzkajte sa!!! 🙂

timejkaa
30. júl 2010

@cathy77 v nedeľu prvý, na ňom bola takáá bledúčka čiarka že sme to štyri riešili či tam je alebo nie :PP a potom v pondelok to už bolo vidieť jasne.. a v utorok doktorka potvrdila 🙂

cheerlady
30. júl 2010

ahojte buduce mamicky 😵 som z temy April 2010 a zajtra bude rok,co som si nasla krasne // 😵 chcem vam vsetkym popriat vela zdravicka,aby drobcekovia v brusku pekne rastli a v aprili si kazda "rozbalila" svoj vytuzeny vonavy uzlicek 😵 drzim vsetkym palceky,uzivajte si to krasne obdobie cakania a potom aj vasich drobcekov 😉

maahuliena
30. júl 2010

@cica13 cicaaa ďakujeeeeeeeem! Dúfam, že všetko pôjde ako má a že aj my sa dočkáme v aprili vytuženého miminka 🙂 😵 Beťarky... našli ste ma 😀 😀 😉 Aj vy sa držte! Máš krasnych synčekov, radosť pozerať na fotky 🙂 😉

@timejkaa tebe asi brali krvičku, že? Bo na sono je skorooo 😅 😉

timejkaa
30. júl 2010

@maahuliena Bingo. A ja som skoro odpadla jak sa bojím ihiel :DD Som sa vyhovárala či to inak nejde a doktorka že nanešťastie nie.. Ale prežili sme to :D

brumca
30. júl 2010

ahojte zienky 🙂 chcem vas len pozdravit a popriat vsetko najlepsie pri tehulkovani...mozno sa za par dni pridam aj ja k vam, ked to budem mat potvrdene od doktora...dnes som si nasla druhu palicku na teste, mam fotku aj v albume...pisem aj do Clostiliek, lebo som brala treti cyklus Clostilbegyt, neviem ale ktory den po ovulke som, lebo som akurat tento tyzden nebola na folikulometrii. Som 27DC.

brumca
30. júl 2010

joj som sa pomylila, nie ze som nebola tento tyzden na folikulometrii ale tento cyklus 🙂

maahuliena
30. júl 2010

@brumca tak veriiiim, že sa k nám pridááš 😎 😵

@timejkaa no je to krute s tými ihlami, ale ako inak sa dozvieme taku krasnu spravičku (ktoru vieme na 100% 😵 ) ja som bola na včielku 2x... aby sme vedeli ako stupa... ale našťastie je všetko v poriadku 😉

Ach, ja som teraz urobila osudovu chybu...hovorim, že čo budeme jesť zajtra.. a som urobila mäsko na mede.. a akurát teraz 😅 nemôžem sladké ani cítiť.. ach... 😅 😅 😅

jerryjanka
30. júl 2010

babulky - k tym ihlam - nenavidim ihly - a pred mesiacom brali 4 skumavky 🙄 a dnes jednu ale zasa masaker - na 2x a prasknuta žila 😀

cukruska1920
30. júl 2010

booozinku...to uz su aprilovky.... 😨 😨 😨 pekne to uteka

mirip
30. júl 2010

vidím že hovoríte o ihlách mne je naprd ked berú krv a ked vidím svoju a len ihlu zbadá a je mi blbo a teraz si zase sama musím pichať injekcie...............ten hnusný pocit prepichnutia kože no na ten si nezvyknem nikdy 🙄
jerry ako? už je lepšie?

mirip
30. júl 2010

@cukruska1920 a jeje aj cukrus je tu, no uteká ešte prednedávnom som bola aj ja a aprílovka 2009 aj ked len pár týždnov a teraz že aprípovky 2011 😲

timejkaa
30. júl 2010

Ten čas uteká naozaj rýchlo, veď prednedávnom som chodievala hrdo kočíkovať moju 4ročnú ségrušku že aha aké máme pekné bábo.. A teraz budem kočíkovať vlastné..

petasllov
autor
31. júl 2010

gratulujem všetkým novým tehuľkám...... 🙂
baby, máte už nejaké príznaky? lebo ja zatiaľ ešte nie.

maahuliena
31. júl 2010

dobre ranko tehulky 🙂 😵

@petasllov priznaky ešte len dorazia... možno pridu neskôr 😉
No a k tým príznakom. Mňa trapia najviac hlady, nespavosť a bolesť prs...

a všetkým pekný vikendik... 😵

anicka1983
31. júl 2010

dobrý deň tehulky, tak, keď spomínate tie skúsenosti s ihlami, tak ja som úplný opak, pretože sa ihiel nebojím,čo sa týka príznakov, tak zatiaľ bolesť v prsiach, hlad a nafúknuté bruško aaaaaaaaaa v utorok idem k doktorke, aj sa teším, aj mám obavy, inak ako sa máte vy?

timejkaa
31. júl 2010

Príznaky? Cez deň sa mi chce spať ako nikdy a v noci práve naopak. Len ma aj mamina varovala, že určite nefungovať v takom režime, pretože si na to Bubble zvykne a už sa nevyspím.. Samozrejme chute, čudné chute.. Hlad ani nie, to len sem tam.. Ale tá bolesť pŕs, ide ma z nej niekedy poraziť.. Zatiaľ nič ďalšie, ale dúfam že ani nepribudne, že skôr začnú ubúdať.

A okrem toho, budem mať súrodenca. Mamina ma termín 9dní po mne.. 🙂

petasllov
autor
31. júl 2010

@timejkaa tak to budete mať veľmi zaujímavú rodinnú situáciu. bude to poriadne veselé. 😵

lulu19
31. júl 2010

ahojte baby .tak ak mzem sapridavame aj my ku vam . 🙂 🙂 🙂
tak volam sa lucia mam 22.a ako som zistila ze som tehotna -urobilasom si si testi a vysli mi pozitivne aj ked lenslabucke tak som 19 sla ku gynek a ten ma nepotesil v maternici nevbolo nic vidiet akle vo vajcov 🙂 ode ano a HCG som mala vysoke tak mi potvrdil ze som teehotna ale mimonaternicovo tak mi vypisal papiere do nemoc.tam ma hned prijali a na druhy den ma operovali teda20 ale pri operacii sa podvdil ze to vo vajcovode mam cystu tak a teraz som musela cakat az do piatka 23 ze teda coi cakam babtko alebo mi hcg urobila cysta (ze aj to je mozne mi povedali)nie je nic najkrajsie ako ked mi zobrali krv (samozrejme to bolo o 5 rano a do pol 11 som cakla A nik minechcel povedat co ake su vysledky)az o plo 11 ma zobral doktor na ulz´t.a tam bolo vidiet na ultraz ze som tehotna ze vacok je v naternici a ze som na 100per tehotna nie e nic krajsie ako ked prisiel drahy pre nas do menocnici a odchadzali sme uz 3 🙂 🙂
tak to je moj pribeh ako som zistila ze som tehotna za ten tyzden som naplakala ale uz je dobre snad uz pojde vsetko ok teraz som na pn a asi budem aj cele tehu 🙂 ,preepacte ze som sa tk rozpisala

timejkaa
31. júl 2010

@lulu19 gratulujem a držím palce a vitaj medzi nami 🙂)