icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

anicka1983
28. júl 2010

gratulujem všetkým tehulkám, kedy sa chystáte k doktorovi na potvrdenie? .. ja idem budúci štvrtok

leanela
28. júl 2010

Tak pripojím aj ja 😵

petasllov
autor
28. júl 2010

tak sa to tu pekne rozbieha. len tak ďalej, nech je nás tu čo najviac. a vďaka aprílovkám 2010, čo nám držia palce. 😵 🙂 😉

baby2
28. júl 2010

my sme ostatneho marca, ale hadam nas nevyhodite 😀 .. apropo dievcata uz mate volajake priznaky, resp NEVOLNOST 😖

maahuliena
28. júl 2010

ahojte tak my to mame uz potvrdené 🙂 😉

začíname sa rozrastať, to je dobre 🙂 😵
@baby2 no mne neni moc dobre.. už asi tyžden mám ťažobu na žaludku... ale trošku sa to zlepšilo a dnes pokračovanie... 😒 To proste patri k tehotenstvu 😉

maahuliena
28. júl 2010

@stanusa dakujem.. 🙂 verime, že to dobre dopadne!

michalag
28. júl 2010

Ahojte aprilovky 🙂 , ten cas tak strasne rychlo leti, my sme tiez aprilovy 2010 a tehu nam ubehlo velmi rychlo, ani sme sa nenazdali a nasa mala ma uz 3 mesiuace 🙂 tak si to vychutnavajte az do konca (co verim ze urco budete) a zelame vam bezproblemove tehu a na konci krasne a zdrave babatka 😵 😵 😵

maahuliena
28. júl 2010

inak aj ja gratulujem všetkým novým tehulkám, dufam, že nás v apríli bude veľa 🙂 😵

dianka12
28. júl 2010

ahojte, ak dovolíte tiež sa rada pridám, dnes mi vyšiel pozitívny test, na 14 deň od ovulácie......., zajtra idem na krv. dúfam, že sa to tu pekne rozrastie a bude nás veľa 🙂

mirip
28. júl 2010

@maahuliena ahojjjjjj neviem čo si ma pamatáš ale som pendlovala aj do grafov aj do snažiliek a vlasten po celom koni 😀 obrovská gratulácia a nšetko naj 😉

rosienka
28. júl 2010

gratulujem aprilovkam, takto pred 9 mesiacmi som zakladala augustovky a uz väcsinou rodime 😵 ...nech vam to tu vsetkym vyjde a mate krasne tehu, ako som mala ja 😉
@maahuliena no teeeda, nahodou sem nakuknem a mahu je konecne tehulka! srdecna gratulka, ako vam to nakoniec vyslo?

martina149
28. júl 2010

Gratulujem všetkým aprílovkám 2011 k tehu.My sme tiež apríloví a ani sa mi nezdá,že už je tu téma Apríl 2011.Prajem všetko dobré a nech máte bezproblémové tehotenstvá a nakoniec zdravé bábätká 🙂

maahuliena
28. júl 2010

@mirip @rosienka Dakujem kočky 🙂 Verime, že to zvladneme až do samého konca, na ktorom bude zdravé babatko 🙂 😉 Pamätám si na obe... mirip.. tebe tiež pokojne druhé tehu 😀 😵 a tebe rosienka.. nech ste čím skôr traja 😵 😵 držkajte sa!!

maahuliena
28. júl 2010

@petasllov a ty ideš kedy k dr? 😉

katy2
28. júl 2010

@maahuliena co to vidim? strasne sa tesim a gratulujem... drzim palce 😉

maahuliena
28. júl 2010

@katy2 dakujeme... 🙂 😉

leanela
28. júl 2010

ako pozeram vsetky sme v 5 tt 😵 super, baby uz ste boli aj u dr? Robili Vam uz sono ci len brali krv?

maahuliena
29. júl 2010

kočky, bre ranko. Ešte nás je pomenej, lebo je veľa tých, ktoré to ešte nevedia, ale ved oni zistia a určite sa pridaju 😵 😵 😵

@leanela ja mám HCG potvrdené z krvi... a to rovno 2X 😉 na sono asi až v 7tt.. uvidím ako sa dovolám dnes dr., kedže je taky čas dovoleniek... 🙂

maahuliena
29. júl 2010

inak kočky. aj ste niektoré doma na PN??? Bo ja tu budem asi celých (už len 8mesiacov) 😅 😅 Kvoli rizikovej práci máme nakázané oddychovať 🙂 🙂 Tak oddychujeme 😵

lucinka1104
29. júl 2010

jééééééééééj gratulujééééééééme
anička dodatočne všetko naj

petasllov
autor
29. júl 2010

@maahuliena ja som bola dnes ráno, zatiaľ tam bolo vidno len prázdny vačok s nejakou bodkou (doktorove slová), ale je ešte priskoro, aby bolo niečo vidno. mám ísť na kontrolu o 2 týždne. povedal, že to nevyzerá na mimomaternicové tehotenstvo, ale všetko sa potvrdí až neskôr. 😉

maahuliena
29. júl 2010

@petasllov tak to je dobra sprava... hlavne, že tam niečo je.. za 2tt by už malo byť aj srdiečko 😉 😵

leanela
29. júl 2010

Ahoj, ja som sa dnes objednala u dr tak o tyzden v stredu 😵 aspom bude drobec vacsi ked ho budeme prvykrat obzerat :o))

maahuliena
29. júl 2010

ja rozmýšľam, že sa objednám najneskôr 9.8 🙂 na uvz ale uvidíme či to vydržím... zajtra by som mala začať už 6tt 😉 takže to by už mohlo byť aj srdiečko, teda za te 2tt 🙂 🙂

ked nas bude viacej si môžme spraviť tabulku 😉

augustovka
29. júl 2010

ahojte aprilovky 🙂 🙂 velmi rada by som sa k vam pridala sice to nemam este potvrdene od doktora ale testiky krasne silneju tak dufam ze to nezakriknem 🙂

leanela
29. júl 2010

ja mam dnes 6tt 😵 alebo si spravime album sono obrazkov 😵

maahuliena
29. júl 2010

@augustovka ahoj moja... verime, že sa k nám pridáš.. videla som testiky.. iní ako pozitívny vysledok ani neočakávam 😅 😵

@leanela pozerám, že ty už máš doma jedno zlatíčko 🙂 😵 ako sa cítiš?

augustovka
29. júl 2010

maahu cmuk ved ty vies 🙂

cathy77
29. júl 2010

augustovka - super, konečne je tu niekto, kto má termín neskôr ako ja 😀 😵
Ja som u dokiho bola, ale len vypísať PN, nechcem, aby tak skoro čumákoval tam, viem, čo môže "(ne)vidieť" v tak skorom štádiu, tak si usg nechám až na srdiečko. Zajtra idem na odber krvi na biochémiu, tak poviem sestričke, aby mi zobrala aj na hcg...

leanela
29. júl 2010

ano uz jedno zlaticko mam 😵 kazdu chvilku sa zobudi skriatok maly, inak sa citim uplne normalne ziadne priznaky ani prvykrat mi nebyvalo zle. Uz sa neviem dockat prveho vysetrenia dni sa mi ta pomaliiii vlecu 😎