icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
22. sep 2011

@janka273 hej poznam tu babu, co ma obchod.. mne tam vzdy da tiez nejaku zlavu.. my sme tam vykecavali cele moje tehu 😅 ale teda oblecko na mna nikdy nemala 😅 inak vcera mi dosiel ten bonprix a tie rifle su superne, su presne ako na mna a vysli ma 25e, tak som spokojna.. a objednala som si aj taku mikinu a zo tri tricka, cize asi tak dva tyzdne mam zalepenu hubu, ze nemam co nosit 😎

janka273
22. sep 2011

@darinkazv inak pozri túto tabuľku - mne to podľa nej i sona vychádza, a potom drobčekovia oni veľmi rýchlo rastú zo dňa na deň 😉 napr. medzi 10tt - a 11tt a 12tt je dosť veľký rast
http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...

janka273
22. sep 2011

@maxara a v bonprixe majú aj také mini veľkosti aj na mňa? musím pozrieť, ale dľžku potrebujem na 170cm 🙂 , inak teraz v tom obchode mali i väčšie veľkosti skoro samé 44, ale ceny sú tiež "dobré/ okolo 50 eur rifle , ja má už od nej jedny 38 len tie sú mi hrozne veľké 😉 .

darinkazv
22. sep 2011

@janka273 tak ja som niekde medzi. lebo 9tt je 2,3cm a 10tt 3,1cm 🙂 ale tak sono v nemocke všetky tie údaje vyhodilo automaticky z merania. že 10tt+0 😉 ale tak ja by som bola radšej keby to bol menší drobček, než tá naša princezná. taká valibučka 😀

maxara
22. sep 2011

@janka273 no akurat sa tu minule niekto pytal na XS a tak som kukla na tu stranku a zrovna nemali rifle ale len nejake ine gate, ale mavaju tam, len treba popozerat.. ale maju tam kratke, normalne a predlzene nohavice, co sa mi paci, kedze ja mam kratke nohy ☹

maxara
22. sep 2011

@janka273 http://www.bonprixshop.eu/sk/shop.htm?cat=1.10....
tu mas rovno velkost 34, ale inak z mojich skusenosti su trosku vacsie tie veci, alebo mozno uz tie obr na mna su proste malinko volnejsie

janka273
22. sep 2011

@darinkazv menšie bábätká sa rodia lepšie 🙂 , aj mne bohate stačí okolo 3300g 🙂 , mojej dr. to tiež automaticky vyhadzuje na sone 🙂

zeta123
22. sep 2011

@sunday1 dakujem...vyskusam 🙂

darinkazv
22. sep 2011

@janka273 no, tak ja mám širokú panvu, tak ja som nejak nemala problém ani tú našu vytlačiť. ale tak menšie by som asi "vypľula" 😀
a čo sa týka bonprixu, ja nosím v. 46 alebo 48. záleží od strihu. no v bonprixe si musím o 2 čísla menšie kúpiť, aby sedelo 🙂 ale keď aj kúpiš zlú veľkosť, tak oni bez problémov vymenia alebo vrátia peniaze 😉

janka273
22. sep 2011

@maxara len rifle, nohavice - dlhé tam nie sú žiadne ☹ , a vrch mi stačí 36 - 38, lebo zase cez prsia by mi to bolo úzke, možno časom dostanú - musím sledovať ich stránku, lebo majú o polovicu nižšie ceny ako v Pk 🙂 ĎAKUJEM za info 🙂

janka273
22. sep 2011

@darinkazv tak keď mám veľkosť 34 - 36 nohavíc, tak o dve menej neviem 32, 30???, či tam také budú mať - presunú ma do detskej módy 😵 .....ja mám úzku panvu ☹

darinkazv
22. sep 2011

@janka273 no, ani neviem, akú najmenšiu veľkosť tam majú. 😝

janka273
22. sep 2011

@darinkazv pre tehotné tuším 32, ale nohavice žiadne ☹ , iba pulóvre a tričká

maxara
22. sep 2011

@janka273 no presne, tak som to myslela, ze aktualne nemaju nic, iba vacsie.. ale inak ta sukna, hned prva, je nadherna 🙂 ale teda ja by som vyzeralaaaa 😔

janka273
22. sep 2011

@maxara tá suknička je krásna, ale keď ja nosím sukne, tak 2x za rok 😉 , ale nie je vôbec drahá 😉 , žeby som začala nosiť sukne? 🙂

zeta123
22. sep 2011

@urma neboj..urcite bude vsetko v poriadku 😉

maxara
22. sep 2011

@janka273 😀 😀 no tak ak myslis, ze vynosis 😉

takitak
22. sep 2011

@janka273 to je skvelá www stránka - akurát tie veľkosti su na začiatku, v tom alebo na konci toho týždňa ? ináč super aj obrázky

strihalka
22. sep 2011

Tak zmena, myslela jsem si ze znamy maji znaym v ruzinsovke porodnici, ael dnes jsem se dozvedela, ze to bude na Kramaroch....ma nekdo zkusensoti?

darinkazv
23. sep 2011

bre ránko žienky. ja som dnes ráno skúšala angelsounds. už počujem srdiečko 🙂 len sa mi to zdá nejak pomaly. ja určite nechcem stresovať, však nie kvôli tomu som si ho kúpila. len som bola už teraz zvedavá, či počuť srdiečko 🙂 len sa mi to zdá nejako pomaly. v knižke o matke a dieťati píšu, že úderov má byť 180 za minútu, ale ja som to stopla a tých úderov som počula len 83 za minútu. myslíte, že by to mohol byť príznak downovho syndromu? ☹ alebo ako by ste si to vy vysvetlili 😒

saxana123
23. sep 2011

@darinkazv nepanikár, ty doma určite nedokážeš odrátať všetky údery stopercentne, určite je všetko v poriadku, nečaruj si downov syndróm ani iné choroby 😒

darinkazv
23. sep 2011

@saxana123 ja si to nechcem. len minule voľakde baby písali, že nízky počet úderov môže byť tohto príznakom. ja naozaj túžim po zdravom dieťatku. ale aj keď to nestopujem, tak aj na odposluch to proste bije pomaly. ja neviem, či to len ešte tak slabo počuť, že sa môže stať, že nie je cez to ešte počuť riadne ozvy srdiečka. len som sa proste vyľakala. chcem, aby bolo všetko na 100% 🙂

saxana123
23. sep 2011

@darinkazv ja si myslím že ten každý druhý úder je slabší a nepočuť ho v odposluchu lebo fazulky sú ešte malinké. To si myslím ja. 😉

darinkazv
23. sep 2011

@saxana123 ďakujem. si ma ukľudnila. potrebovala som počuť niečo pozitívne. 🙂 🙂 🙂

saxana123
23. sep 2011

@darinkazv no nie ale keď si to vezmeš, potom by približne sedel aj počet úderov 😉 v prvom rade ty musíš myslieť pozitívne 😵

miselita
23. sep 2011

@janka273 u mna nakoniec vyhrali tieto XS-ka ..uz ich mam doma su mi sice tiez trosku volnejsie nie ako na obrazku ale aspom dam v zime pancuchy pod ne :D skus kuk aj ine modely na tejto stranke www.bublinka.sk konkretne http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/t... :D

kukucg
23. sep 2011

@anabelleee ja som pribrala hrozne vela, cez 20 kil abrusko som mala velmi velke ale strie na nom nemam, urobili sa mi na bokoch, tam som netatierala, a mala som jeden ten elasti-Q ci jak sa vola, ale najlepsie sa mi osvedcili tie take olejcekeove, v DM maju tu ich znacku babylove mama, maju aj krem aj olej a ten je super 😉

urma
23. sep 2011

@darinkazv pocuj moja, ved si len teraz teraz bola na sone 🙂 a urcite lekar kontroloval aj srdiecko. Nemaj boja.
(Mne ho naposledy -9tt aj pustil ako tlče)

urma
23. sep 2011

@miselita tiez mi jedny riflicky padli do oka /sice ich zatial nepotrebujem, ale ste ma tu nakazili kupovanim oblecka). Len ma trochu zarazilo, ze sa neposiela na dobierku, ale peniaze vopred 😒 To som parkart spravila a minimalne 2x som s tym mala riadne dlhe dotahovacky, kym mi prisiel tovar alebo vratili prachy. Naposledy to travlo urcite vyse pol roka 🤐 Nie samozrejme ze tejto stranky...ale mam z toho respekt.

sunday1
23. sep 2011

@darinkazv Je pravda, že u downov bije srdiečko pomaly, ale u Teba sa podľa mňa "vloudila" chybička a zachytila si svoju tepnu. Mne sa to už stalo tiež, ale už som mala skúsenosti, tak som vedela, že musím hľadať ďalej. Skús úplne tesne nad lonovou kosťou a trošku pritlač, tam to bude biť rýchlo až-až 😉 Mne bolo počuť 10+1tt, ale v tom čase je to ešte dosť slabé, tak sa musíš veľmi dobre započúvať 😉