Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@amanda683 ja si tiež myslím, že na to vplýva, čo zjeme resp. vypijeme, takže sóde moc neverím 😠
Ahojte, nemate niektora skusenosti s tym, ze vam bolo zle z tehu vitaminov??? Ja som si ich jeden den zabudla dat a bolo mi celkom fajn.
A tiez otazka pre druhorodicky a viacrodicky, ake kremy ste pouzivali na brusko? Nejaky krem na strie? Co sa vam najlepsie osvedcilo?
@anabelleee http://www.docsimon.sk/tovar/elasti-q-original-... ja som pri prvom používala tento - ale možno raz za dva dni , strie som nemala vôbec /pribrala som 18kg - mala som obrovské bruško moja kamarátka si sním tiež natieral bruško a mala obrovské strie / pribrala 9kg - malé bruško /, ...ale vraj to záleží od génov - akú kožu si zdedila 🙂, pri prvom tehotenstve som brala Centrum materna - nebolo mi ťažko, ani zle 🙂 , ale teraz neužívam žiadne , teda okrem magnézia a kys.list. 🙂
@janka273 juuu, ste o dosť väčší od nás. krásny špuntík maličký 🙂
@anabelleee ja som používala a aj tak brucho na spodku popraskalo. pokiaľ ti rastie pekne postupne, tak ani nepotrebuješ krém, lebo sa pokožka stíha rozťahovať. ale mne zrazu vyhúklo v 6. mesiaci. rapídne. a vtedy ti žiaden krém nepomôže 😖
@urma ďakujeme 🙂 no, ostávam. dúfam, že tento drobec sa narodí v termíne a nebude ma dlhšie trápiť, ako jeho staršia sestrička 🙂
@maxara nooo neviem ako moje ostatne organy..mozno mam aj mozog mensi 😀 😀
teda pardon na spodnej hranici 😉
Ja som asi v puberte moc rychlo vyrastla...ma to nieco spolocne s tym. Nieco take mi spominal Dr. ze ma spolocne s rastovymi strbinami a ze uz mi asi nezbylo dostatok na tie orgaaaany
@anabelleee ono je to aj genetika,ja som uz v puberte mala strie,a moja 13rocna dcera ich tiez ma ☹
Jejda strana sto.. rychlo pisnem, nech tu som 😵
@amanda683 @zlatulienka baby, ja si myslim, ze keby sa pouzil prvy ranny moc, tak je to skor doveryhodne, lebo mne dvakrat penilo a raz nic 😅 ale ani raz som neriesila prvy ranny..
@anabelleee na strie ti nic nepomoze, ked su ti raz sudene 😉 ale pre tvoj dobry pocit, u nas v juli si baby chvalili obycajsky mandlovy olej z lekarne
@urma 😀 😀 akoze to bola cisto hypoteza, draha 😀 urcite je to blbost.. 😎
@janka273 Jani aj ja mám TP 14.4. a podľa UTZ sme boli tiež väčší na 11+2 😉
a aké CRL ste mali, my 4,75cm
@anabelleee ja som tiež používala ten istý krém ako píše janka273 a strie žiadne, pribrala som pri malom 18 kg, pekne postupne a systematicky 😝
@anabelleee ahoj, ja som v prvom tehu pouzivala najprv taky olej Clarins co sa daval pri sprchovani, a ked mi dosiel tak Eucerin tiez taky olej, ale ten sa daval po sprchovani, tak to bola otrava ze bolo z neho vsetko mastne. Strie som nemala ani jednu, ale zase som ani moc nepribrala (12kg) a to sa mi predtym este dakedy v puberte ked som prudsie pribrala na zadku strie veru urobili...Teraz som si kupila daky ElastiQ, mi to v lekarni poradili, je to krem, takze nie je z toho clovek mastny, ale ucinok zistime az neskor...🙂
@maxara neboj sa cicuška nestratím, chytím isto - žrútikovú náladu po 12 tt. a kilečká pôjdu hore....včera som bola v Pk , vedľa VúB je obchod s tehot. vecami, bola som si pozrieť rifle 36 sú mi veľké - tak mi prinesú 34 ....a čo mám po malej tehot. veci - tak to sú mi taaaaaaaaaaaaaak strašne veľké, že ich budem hádam nodiť až v apríli....v obchode som si kúpila tehot.legíny a tričko - a dala mi 6 eur zľavu 🙂
@zlatulienka -jej máme spoločný TP, v pondelok podľaPm 10 +4 4,17cm = 11tt+1, tak tvoj chrobáčik bol väčší 🙂 🙂 .

z tej sody som uplne zmetena.Mynuly tyzden penila ako blazon,vyzeralo to ako bod varu 😀 😀 😀 😀 a dnes niiiiic 😖 Podla mna to je ovplyvnene stravou,takze moc doverihodny test to asi nebude 😉 Alebo ze by ina znacka sody????? 😀 😀 😀 😀