Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Dobre ranko
vcerajsia navsteva sa rozhodla u nas prespat a este spia. Zatial co ja som mala budicek o 6tej a Ninka uz dava druhe kolo..
Vcera som si trosku personifikovala moj notas, kedze tu bol otrasny windiws a mm mi ho cely preinstaloval.Tak konecne fici jak ma, hodil mi sem aj take tie najdolezitejsie programy co mi treba.. ALE pointa, ze som sa hrala s tymto tu vsetkym a venovala sa tomu, comu nikdy predtym 😅 a t 😅 m padom som prisla na jednu vec, co sa minule stazovala niektora z vas a teraz neviem ci @urma alebo @takitak alebo mozno uplne niektora ina. Ze ked mate zapnute aprilovky, tak tema zacina na slovo Porod a toto vam svieti na liste. Tak ja mam mozillu a mam vytiahnuty panel zaloziek a tie zalozky sa daju premenovat 😉 🙂 Takze sice karta sa stale vola ako sa vola, ale ked sa vypne, tak sa da pohodlne opat rychlo zapnut cez zalozku s nazvom akymkolvek, akym chcem, aky pouzijem.
Sorac za PC revue okienko, zrejme ste o tom uz poculi, kedze to nie je ziadna novinka, ale pre mna je 😅 😀
Dnes začínam II. trimester 😵 😵 😵
no ja teda zijem v tom, ze II. trimester zacina 12 tt, ale nehadam sa ...
mne sa zdá, že 2. trimester začína 13+3 😕
@maxara ja som to nebola 🙂
ja v praci pouzivam tiez mozilu a mame ten najnovsi windows. Tam dokoca dolu v liste ani nezobrazuje otvorene okna.Ani na iny office, len to tak uklada jedno pod druhe. A hlavne...ja to uz mam v pazi, lebo nemam co robit ine a nemam ani dovolenku ani nahradne volno, tak co? 😀
Asi zalezi, ako sa to pocita, ci zaciatok toho ktoreho tyzdna je uz akoze ten dalsi, alebo az po dovrseni posledneho dna toho tyzdna. Napr. 10+5 moze byt aj 10 tt aj 11 tt 🙂 Podla mna je to stale 10. Ako ked sa pocitaju roky..
hm kokso fakt sa to vsade inak pise o trimestroch...tak teda nech je to zaciatok 13tt. ako priemer... 🙂
@zlatulienka @urma prvý trimester končí 13+6
Ja si myslím, že by to malo byť takto, aspoň čo som sa ja dopatrala: 1. trimester konci ukončeným 13tt, t.j 2. začína 13+1, 4 mesiac začína 13+3tt a 4.lunarny mesiac začína 12+1. Zahraničné stránky uvádzajú začiatok 2. trimestra uz 12+1tt. V podstate je to jedno, len som sa chcela pochváliť a podeliť sa so svojou radosťou 😔
Baby hlásim +2,2kg...sú mi tesnejšie všetky nohavice,ale po brušku ani chýru ani slychu...
ahooooj te..tak ja som dnes od rána upratovala,dokonca sme presťahovávali detskú izbu....uffff...už som ako mulica...
Ahojte žabky.
Ja som zase googlila a našlo mi to že druhý trimester sa začína 14 tt. 😅
Ahojte babulky, zdravim po vikendu....my jsme v sobotu hend rano odjeli na kaceci hody, a pred chvili jsme se vratili....cestou jsem to vzala pres Brendon a jeste jeden detsky kocika a jsem zamilovana😀
no jen nevim, kdo to vsechno bude platit, msuim pohledat na bazariku🙂
@atreyu ja tiez + 2kg , co som schudla zaciatkom tehu, co mi byvalo zle jak psovi. a brusko tiez ziadne.akurat co mi moja slaninka vysi. 😀
@atreyu ja som to len vypočítala "sedliackym" rozumom, ako 40tt delené tromi 😉
ja mám váhu stále rovnakú, ale brucho ako v 5. mesiaci, toto tehotenstvo rastiem najviac 😲
@urma nechcem ti vyvracat teorie ale ja mam dost siroku panvu a brusko mi vidno uz veru riadne 😅 😅
a tiez mam navyse uz 2 kila... och musim si davat velky pozor aby som nepribrala tolko co pri prvom 😠
Inak vcera nam to dopadlo dobre, svokrovci az nejak velmi v pohode, dokonca sa asi aj tesili az sa divim 😀
Dnes sme boli este na zeleznej studnicke, opekali sme, hrali sme vsetko mozne, super bolo, len som unavena ako kon 🙂

@asma ja som bola nedavno na ultrazvuku, bola som v 8tt+6 a mali sme 2 cm 🙂