icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

kukucg
25. sep 2011

@strihalka Teutonky su vyborne 😉 A daju sa aj na inzerat kupit, su totiz poriadne drahe 😒 😒

urma
25. sep 2011

@kukucg a mala si takto skoro aj pri prvom, hm
? ak ano, tak tuto teoriu definitivne hadzem za hlavu 😉

kukucg
25. sep 2011

@urma ano mala 😉 😀 uz v tertom mesiaci som si musela kupovat gate a aj dovtedy som tie moje uz nosila nezapnute.
Tato foto je stvrty mesiac 😀

kukucg
25. sep 2011

A toto osmy 😅 😅

urma
25. sep 2011

@kukucg preboha, tak asi jedna z nas je nenormalna 😀 😀
bez urazky 😉

urma
25. sep 2011

@kukucg mam na to novu teorie, ty mas maternicu asi plytko 😀 😀 alebo ja hlboko 😀 😀 v bruchu

este ma fakt zaujima,ci ta take brusko neprekacovalo dopredu. Mna bolia krize este sa len na tu fotecku v 8. mesiaci kukam...

kukucg
25. sep 2011

@urma v pohode, mne to kazdy hovori 😅 😅 😅 teda co sa tyka toho brucha 😀

kukucg
25. sep 2011

@urma vies co, ja ju mam vraj opacne otocenu, vlastne dozadu, tak ale som myslela ze tym padom to pojde pomalsie, ale asi nie 😀

urma
25. sep 2011

@kukucg len ci sa ti neotocila 😉 medzicasom, aby ta netlacila do chrbtice 🙂 tak zvolilo male cestu mensieho odporu

strihalka
25. sep 2011

@urma no fakt mam stejnou a mozna jsme malinko pred tehu shubla, asi 1,5 kg, ale porad se to houpe hore dole kilo, to nejak neresim🙂

strihalka
25. sep 2011

@kukucg drahe silene, ale asi jsem narazila na ten po cem touzim🙂) a bude mi koncit pojistka, tak hadam si udelam radost 🙂)
jinak vse ostatni jako postylku, hracky, zidůicky a pod budem kupovat bazar, ale kocik chcem novy a matraci tez novou, ale veci, ktere pujdou pryc tak bazar🙂

nelicefo
25. sep 2011

@strihalka teutonia...super výber 🙂)))

urma
25. sep 2011

Inak moj drahy sa nevie dockat mojho brucha 🙂 . Dnes sem spolu skaypovali este rano z postielky a ze ukaz, ako ti narastlo brusko...nevideli sme sa par tyzdnov...a ked som mu ho ukazala, tak mi povedal, ze ho stahujem 😀 😀

strihalka
25. sep 2011

@nelicefo dakujem, jeste uvidime.....ale asi vyhrava..zatim j to vyber z katalogu :D
a slyssela jsem ze je dost velky be youuu:-/tak pokoukam

kukucg
25. sep 2011

A toto je dnesna foto 😅

nelicefo
25. sep 2011

@urma zlatý..🙂))))

nelicefo
25. sep 2011

@kukucg krásne bruško. 🙂))

@strihalka Len vraj sú Teutonie trošku ťahšie. 😅 😝 🙂

urma
25. sep 2011

@kukucg a to si chcela utajovat ? 😀 😵

kukucg
25. sep 2011

@strihalka No ja mam uplne vsetko po Simonkovi takze nekupujem skoro nic, samozrejme nejake malickosti a ak to bude babulka tak nejake oblecenie no akurat ten kocik aj mne chyba, takze to chcem aj ja novy, aj ked mozno si to este rozmyslim, ale ten co chcem aj tak na bazaroch nie je 😅
a teutonky su dost priestranne aj ked mne sa sportak zda na dlzku trochu maly, ale to je asi jedina chybicka co ma 😉

strihalka
25. sep 2011

@kukucg dalsi brusanda😀pekne pekne, dotridim a aj ja pofotim spunta 😀

kukucg
25. sep 2011

@urma ale tak vsak som mala sunky aj pred tym tak mozno by sme to uhrali 😅 😅 😅 ale neda sa 😀

strihalka
25. sep 2011

@kukucg
ten be you je pry az moc velky

kukucg
25. sep 2011

@nelicefo Dakujem 🙂

urma
25. sep 2011

@kukucg no tak ta dnesna fotka moc ako sunky nevypadaaaa 😉 Iba ze by si povedala, ze si zhltla melonik cely

kukucg
25. sep 2011

@strihalka Oni su tie nadstavby sportove vsetky uplne rovnake, lisia sa len podvozky.... Ja som velmi pokukavala po cosme ale ked vidim v nom tak rocne dieta, tak sa mi zda ze ma hlavu uz dost tesne pod strieskou, ale to je zdanie zatial, chcem si ich porovnat nazivo v obchode s tym hartanom a potom uvidim 🙂 uz by som najradsej okukavala ale musim este pockat 😅 😅

kukucg
25. sep 2011

@urma hej, tie sunky sa uz stracaju v tom pomaly 😅 😅

kukucg
25. sep 2011

@urma No neprekacovalao ma, aj ked sa mi manzel smial ze by sa mi zisiel vozik na ktory by som ho polozila 😅
krize ma bolievali, ale dalosa to vydrzat, ono je to zase krasne, takze to stoji za to 😉

danka.chomka
25. sep 2011

@strihalka vyzera to byt skvely kocik, ja som zhanala presne taky s preklapatelnou ruckou nie taky co treba cele sedenie otacat a tento vyzera velmi dobre dakujem za tip budem ho este obzerat.
@kukucg no teda ty uz mas brusko teda!!! ja ked tu pozeram vase fotky asi zacnem mat pochybnosti ci som naozaj tehotna lebo zacal mi 13ty tyzden a vyzeram uplne rovanko ako v den ked som to zistila. a pocas dna sa velkost brucha meni takze aj ked dajake objavim za dve hodiny je prec 😀 dufam ze uz v nejakom 16tom to bude aspon trosku uz vidno 🙂

strihalka
25. sep 2011

tak toto moj bruch :D, dnes 10tt+5, ale tak to mam to bricho povolene dost, v praci ho mam polovicni strachem, jak to rici sefce...

danka.chomka
25. sep 2011

@strihalka ale uz ma vsetky stvete 😀 😀