Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@sunday1 prečo picháš fraxiparin...?ja idem zajtra na cievne,mesiac mi trpne stehno uplne do mrtva a bola som chorá,8 dní som ležala v klude,včera som vstala a porobila všetko možné doma a v noci taká bolesť do stehna ako nožom....a bolí to čím dalej viac...tak ma gyn. poslal na cievne....a si aj pn?
@rene82 akozeeee, preco by si mala schudnut pred tehu? lebo je ta krava skulava a zle vidi potom sono?? 😠 😠 nech sa strcia do riti aj s ich upadkovymi radami. Ziadna tucna osoba nie je tucna preto, ze chce byt, ale asi preto, ze sa niekde stala chyba. Akoze ja si uznam vsetko, aj ze mam slabu volu, aj ze jednoducho nedokazem prehltnut rajcinu a rybu a dalsie uzasne sucasti zdravych jedal.. Teraz akoze co sa mam, obesit? Jasne ze ma sprdli, ale hned som ich uzemnila. Ja tiez nikomu nekazem pribrat, hoci niektori su az moc vyschnuti.. Ved oni to telo nosit nemusia, tak nech sa zamyslia. Ked som bola mala, tak som mala taku pizdru obvodnu, co mi aj pri chripke oznamila, ze to preto, lebo som tucna 😠 furt ma nahanala po nejakych endokrinologiach a na kadejake poradne.. Ale ziaden komplexny pristup. Hlavne ze alkoholikom a fetakom sa vsetci pchaju do riti, ale liecit obezitu ako jednu z najviac rozsirenych chorob populacie, tak na to ich nie je.. Ved vdaka nej krasne zaraba farmaceuticky priemysel nie? cukrovka, vysoky tlak, klby.. 😠 😠
@urma urcite mozes jest, ja sa to chudaka mojho dr pre istotu pytam pokazde a on mi pokazde hovori, ze mozem prist v poho najedena. Ved aj tak mi bezne berie krv o 11tej 😉
@marissenka asi je to myslene s tymi vanickami tak, ze si kupis inde sportiak a od nich len vanicku 😉
Ahojte kočeny,zatiaľ tak potichúčky,vyzerá to tak že o pár mesiacov mi budete radiť ako to všetko zvládnuť. Keďže budete o trošku popredu. 🙂
@nelicefo cozeeee???? to je teda uzasna sprava! to ste takk bleskovo stihli? velmi drzim palce nech sa vam skvelo vodi 🙂
@nelicefo držím Ti moc palčeky nech to dobre dopadne!!!
ja mám tak syna, hneď po spontánnom potrate a bolo to úplne v poho...
drž sa a dávaj na seba pozor
@urma ale kedze myslime pozitivne, aj listerioza sa nam samozrejme vyhne 🙂
Vraj je strasne zriedkava (aj ked vraj tehotne zeny su na nu nachylnejsie)...paradox, ze mame jest pestru a vyvazenu stravu a pritom toto by si nemala, hento tiez nie a tamto uz vobec (zrejuce syry, tavene syry, surove ryby - cize napr. aj zavinace, rybie konzervy, udene, pastety, pecenovy syr, surove maso samozrejme, cierny caj, zeleny caj, kopec byliniek...) 🙄 Nase babky tiez jedli bryndzu a ovcie, kozie a kravske domace syry a mlieko a sme tu 🙂
Inak moze sa aj kravske mlieko z mliekomatu, ale treba ho prevarit (listerie sa vraj nicia pri teplote nad 60 stupnov, ale na druhej strane sa zase vedia rozmnozovat aj v chladnicke pri teplote okolo 0 stupnov - preto by sa nemalo jest ani nic, co dlhsie stoji v chladnicke)
Kočky moje ďakujem vám moc. Ale naozaj,zatiaľ iba tak potichúčku. 😅 Už bolo dosť sklamaní,tak si nádeje nechcem robiť. 😅
Dievčatá môžem si dať Paralen 500 ????/ strašne ma bolí hlava/, som v 11tt+4.
@janka273 ono tie spanky na chvilku pomozu, ked potries. Aj ten bod medzi ocami. Skus si to natriet dakym tym olejcekom, ja mam napr. z byliniek od justu a ono to tak zacne stipat, ze ta hlava prestane boliet 🙄 a rychlo zaspi...Asi aj alpa bude dobra.
Mna ked boli hlava z migreny, nepomozu mi normalne bezne lieky typu paralen. A kym ti zacne ucinkovat....
@janka273 Jani paralen si môžeš dať, no samozrejme ak sa dá, je najlepšie 1. tirmester prežiť s čo najmenej liekmi a v podstate celé tehu, sa ľahko vraví, že?
@takitak ja nezaspím - keď ma takto bolí hlava, ľahnem si a začne mi v hlave akoby "biť" "tĺcť" - a robí mi to až do rána , .....musím chvíľu počkať, kým mi bude o trošku lepšie a potom hajany - buvany....už som ponatieraná alpou a trošku mi to stupuje ;-
@urma skúsim to bez paralenu - máš pravdu, možno by mi to ani nepomohlo, lebo na migrénu si dáva ibuprof.ibalgin
@zlatulienka už mi je lepšie Janulka, osprchovala som sa , a ponatierala alpou....Dnes som si bola v Ba kúpiť rifle - a vždy , keď idem do Ba - mám migrénu / tak skoro tam nepôjdem/ 😉
@maxara bola som v Rači Brendon , kúpila som si tehot,rifle - 25eur, dali mi na ne zľavu - kúpla som si časopis Dieťa / v tom je veľa zľav. kupónov do tohto obchodu /,ale ceny nohavíc sa pohybovali do 73eur, mali i tunky, pulóvriky - ceny od 10 eur a vyšše, len to čo sa mi páčilo, tak mali iba veľ.čísla 🙂
@janka273 hej poznam brendonacke veci.. krasne niektore fakt, ale aj poriadne drahe.. ja teraz nekupujem, mam po ninke, tak zatial si vystacim, akurat tie rifle som si kupila, lebo tie z prveho mam riadne rozcapane a padaju mi.. navyse som trosku chudsia ako pred prvym tehu.
Tak fajn, ze si zohnala a za super cenu, lebo v poluse a auparku som lacnejsie ako 45e nevidela 😅 ale zas ani tolko som ich neokukovala..

@zlatulienka no ved to,ja som chcela tiez do genetonu predtym ale tiez to bol MA tak je mi to teraz v podstate jedno hlavne nech je zdrave 🙂