icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
26. sep 2011

@maxara pre bábätko - tiež nekupujem - mám veľa vecí po TAMI,..... rifle mám tiež z 1.tehot., ale nosila ich aj moja sestra, tak sú rozťahané, a tie, ktoré nie sú rozťahané - sú zase veľké - ale tie prídu na rad po dnešných - 🙂 keď priberiem, už mi trošku aj bruško začalo rásť

maxara
26. sep 2011

@janka273 hej myslela som tehu veci po ninke akoze po tehu s nou 😅

kukucg
26. sep 2011

Jeemine hrozne ma dnes boli hlava, uz to nemozem vydrzat.... mozem si nieco dat??? 😕

zlatulienka
26. sep 2011

@janka273 to som rada, že už ti je lepšie a BA sa teda radšej vyhýbaj veľkým oblúkom 😉 😉 😉

janka273
26. sep 2011

@maxara jáááááááááááj 🙂 , demencia funguje na plné obrátky 🙂 , nerozmýšľam s tou boľavou gebulou 😉

janka273
26. sep 2011

@kukucg tak sme dve - čo nás bolia hlavy ☹

maxara
26. sep 2011

@janka273 ja som pre zmenu zahlbena do prace.. kreslim na tricko, co chceme darovat susedovi a kym mi to ide, tak makam.. ale treba aj prestavky, tak jednym okom pozeram telku a druhym citam kona.. takze asi kreslim po pamati 😀

janka273
26. sep 2011

@maxara ty si ale všestraná žienka 🙂 , a čo pekné susedkovi kreslíš na tričko? 🙂

strihalka
26. sep 2011

@janka273 moja paralen muzes, aj aj si ho davam na hlavu teda dneskajsem si vzala druhy po dobu tehu

lynnetka
26. sep 2011

caute kocky, tiez patrim medzi aprilovky, zatial termin vychadza na 4.4. ale asi sa bude este menit

strihalka
26. sep 2011

@janka273
@kukucg aj mne asi tak ve tri ve ctyri odpoledne me zacala bolet a ted jsem si dala paralen 500,t tak snad se to nerozjede

kukucg
26. sep 2011

@janka273
@strihalka tak dnes bude nejaky blby den.... ze by blby tlak.....??? nechcela som si nic brat ale hlava ma boli asi od jednej a dala som si sprchu, lezim uz nejaku tu chvilu ale zaspat nemozem tak uz neviem co so sebou 😒

kukucg
26. sep 2011

@lynnetka Vitaj 🙂

vacica59
26. sep 2011

Ahojte kočky.. keď ste boli u lekára na prehliadku dostali ste aj ten balík pre tehotné?? Ja som nič nedostala, tak to už asi ani nedostanem.. že?

maxara
26. sep 2011

@janka273 no veru, som vsestranna, ale tak z kazdeho rozku malo je dost o nicom 😅 teraz len odkreslujem z netu obrazok rovno na tricko.. vcera som si ho nakreslila ceruzkou a dnes to obtahujem fixkou. A tentokrat sa mi velmi podaril. Minuly rok sme mu darovali to tricko NIE! Radsej knihu (niekto podava poharik s chlastom typkovi) a tento rok mu kreslim NIE! radsej alkohol a podava typkovi knihu. ked hodis do gugla, tak ti to vyhodi.

lynnetka
26. sep 2011

mna tiez boli hlava uz asi 3 dni, dnes mi obvodna povedala, ze mi neodporuca brat ziadne lieky hlavne na zaciatku tehotenstva a vypisala ma, ze mam vylezat

maxara
26. sep 2011

@vacica59 dostanes ho neskor neboj, jeden od dr a druhy v porodnici.. ja som dostala od mojho dr tehukufrik az ked som u neho "koncila" a isla som na kramare do poradne v 36tt. A v porodnici som dostala rovno dva, jeden kufrik a jednu tasku. 🙂 samozrejme ale vypisujes taky listok s udajmi, ako pre evidenciu, ale odvtedy ti budu chodit kadejake reklamne materialy

maxara
26. sep 2011

@janka273 kreslim mu toto http://www.triko.sk/index.php?menu=detail&kat=t... ale prekreslujem ho takto ako je original, ale teda ciernou http://www.darcekyplus.sk/?608,tricko-nie-radse...

certica22
26. sep 2011

Ahoojte..mam otazku tak divne ma boli brucho na jednej strane ked sa otocim ,na jednu alebo na druhu stranu tak pri pupku ma tak taha proste je mi neprijemne ležať tak ked si ľahnem na chrbat nič necitim ..mam strach ako budem spat v noci ked na chrbte nesom zvyknuta spať asi dnes nezaspim neviete čim to môže byť??boojim že by to nebolo nič zle ešte som sa stym nestretla zatial...či sa rozťahuje ,?,

strihalka
26. sep 2011

@certica22 ano mas pravdu stale se roztahuje a svaly se natahuji akokeby si mala svalovicu🙂)ja mam to iste, jen nemuzu zvedat ruce dovysky, bo tim natahuju brusaky🙂

strihalka
26. sep 2011

@maxara ty jsi rodila na kramarech? a spokojnea?u koho si rodila?

certica22
26. sep 2011

@strihalka tak dufam že to bude to..ale može byť že svaly lebo ked som vošla do izby vedla kde bolo chladnejšie tak sa mi presne tam ako keby stahovali svaly a citila to znova 🙂 tak nech sa pekne roztahuje len nech zostava tu pri nas 🙂

maxara
26. sep 2011

@strihalka uff draha , radsej sa ma nepytaj.. nerada by som niekoho odradila, vsetko zavisi od okolnosti.. 😒 Akoze kramare som si vybrala z viacerych dovodov a pre tie by som si ich vybrala znova, tj detska fakultna za oknom, cize pripadne komplikacie s babom su hned poriesene, doktori su tam vyhlaseni profesionali a sestra mi tam dohodla poradne u jedneho z nich, navyse babo moze prist navstivit hocikto a ides s nim normlane na chodbu, co inde sa neda. Takze nebolo o com. Antolsku som nechcela preto, ze v tom case tam rodili asi styri moje kamosky a vsetky mali velmi zle skusenosti. A ruzinov uz od pohladu nemusim.. teda ruzinov nema ziaden bonus doteraz. No ale porod som mala otrasny, uz som to tu aj pisala, pomylili si ma s inou a tak ma nijak neriesili, az som nakoniec porodila mimo salu za 5 minut a malu mi museli trosku predychnut kyslikom, lebo uz mala slabsie ozvy. A ja som uz prestavala mat kontrakcie. Dosla ku mne mlad, nevrhla, nervozna, protivna doktorka, ktora este mne napisala do papierov, ze som nespolupracovala, pretoze som jej uhybala zadkom reflexne pri siti krcka maternice a celeho vnutra bez umrtvenia ☹ trvalo to vyse hodinu. A teraz to chcem uviest na spravnu mieru, toto by sa mi mohlo stat uplne hocikde, lebo vtedy tam bol natresk a nervy tam mali vsetci.. ale na druhej strane si vravim, ze proste sa tam bojim ist znovu 😔 Potom co som sa o tom bavila s julovkami corodili inde, tak vsetky mi odporucili antolsku, ze tam boli spokojne. Akoze ja mam zatial vybratu antolsku tentokrat (ocenujem tam zachod a sprchu iba pre dve izby, co na kramaroch su dve sprchy a dva zachody na oddelenie, teda ak si nezaplatis nadstandard, taky, co je na antolskej vlastne standard/btw, aj som skysla s ninkou v porodke 8dni po porode a 4 dni pred, cize ja by som sa nedoplatila), ale tie kramare este nezavrhnujem. Nad ruzinovom ani neuvazujem. Kamoskin muz je tam anesteziolog a povedal nam, ze tam ked sa nieco stane s babom, tak tam na to absolutne nie su pripraveni.. na antolskej je cela ta klinika pre predcasniatka, takze tam su dokonca specializovani a kramare maju tu fakultnu.. Akoze na kramaroch sa da, ak budes mat dohodnuteho niekoho, tak chod kludne tam.

strihalka
26. sep 2011

@maxara hej, znamy nam tam chce dohodit snad primare?porodnika?nejaky chlap, ale nevim jmeno, rodili tam znamy a znamy a vse ok....tak uvidim, jen neivm jak to bude s placenim, kdyz to bude pres znameho...ze jak moc dobre znamy a kolik moc bude chtit za porod

ancovicka30
26. sep 2011

@maxara ahoj, ja sa tiez urcite chystam na antolskej rodit, aj prve som tam rodila, a podla mna fajn. Tiez ma povodne presvedcilo hlavne to wc+sprcha pre dve izby, ale myslim ze aj odborne a tak celkovo je to tam v BA konkurencii asi najlepsie...tak sa tam mozno stretneme 😉

maxara
26. sep 2011

@strihalka no to uz je na dohode.. ja som sa pytala toho, co som k nemu chodila na poradne a on mi povedal,z e sa nezazmluvnuje, ze su proti tomu a je ich tam takych viac.. a prachy bez zmluvy nevezme tiez, lebo ich kontroluju. Ked je mimo sluzbu, tak nesmie na sale byt, ked nie je zazmluvneny.
Ale teraz ak by som sla tam NAAAHODOU, tak by som sla k dr Turkotovi, on sice vyzera ako masiar, ale je fakt skvely a velmi mily. Ale viaceri su tam fajn.

@ancovicka30 🙂 no veru, terminy mame pri sebe a ja mam aj o trosku vacsie babatko ako termin, tak mozno pojde skor, aj ked.. moc s tym nepocitam, lebo ninu mi vyvolavali 4 dni 😅 no uvidime.. ja predbezne mam na prvom mieste tu antolsku teraz, lebo potom som usudila, ze som ju zavrhla preto, ze som nemala moc vela objektivnych info.. nuz teraz vyskusam a aspon budem vediet, co a ako.. mozno tretie ak raz nahodu bude, pojdem do ruzinova 😀 ale teda rovnako ako tuto moznost vylucujem tretie dieta 😒 mm nechce viac.

takitak
27. sep 2011

Dobré ráno
Vy všetky trpíte nespavosťou ? 😀 Ja som z práce zdrhla o pol piatej a po druhom obede (objednávam si práci dva ks) som zaľahla a spala ... manžel nie je doma takže som nemala výčitky svedomia 😅 ... iba tie nočné návštevy wc vraj v II.trimestri už pominú ale teda neviem či aj u mňa

@maxara Ty si aká kreatívna ! ja som práve včera objednala deťom mojIch známych mená z dreva - z masívu asi 2-3 cm drúbka dreva - veľké -tak som zvedavá... to akože mám výčitky keď Ťa vidím a čítam že by som mohla zobrať kus polena a lupienkovú pílu a vypíliť to, ale možno pre môjho drobca by som sa na to aj dala - teda keď budem na tej materskej "DOVOLENKE" 😀 😀 😀 ale iba keď to bude dievčatko, tomu sme vybrali meno na 3 písmená, to by som zvládla - pre chlapca máme písmen 6 a to je už moc 😎

kukucg
27. sep 2011

@strihalka
@ancovicka30
@maxara
Tak ja som rodila na Antolskej a bola som spokojna takze sa tam urcite vratim, jednak to mam blizko, a ako si spominala tak su tam vybaveny pre rizikovych novorodnecov.... Nerada by som zazila ze porodim, bude nejaky problem a babo mi odvezu prec a mna nechaju tam lebo to sa stava 😒 A inak nemam vyhrady, lekara som zazmluvneneho nemala, natrafila som na uplne skveleho, aj sestricky a ostatny lekari co som tam strela bolo uplne v pohode a to som tam bola cez sviatky, maly sa narodil na velky piatok, takze u mna spokojnost.

miselita
27. sep 2011

Babulky potrebujem od vas radu....moze ma na PN ku vypisat az do konca tehotenstva aj obvodna lekarka alebo musi len gynekolog?? Neviem kam mam ist ci na gyndu alebo k obvodnej...pracujem v nelahkych podmienkach a uz mi ide na nervy vecna nadcha zo zimy a dokonca teraz mam na perach taky herpes ze ma ide s toho slahnut...proste uz to nezvladam v praci :((((

sunday1
27. sep 2011

@miselita Môže ťa vypísať aj obvodná, u mňa je to rovnako, ale mám papier od gynekológa, že odporúča PN. Neviem, či môže aj bez neho 😒 Ak máš v pohode gynekológa, tak nech Ťa radšej vypíše on 😉