icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
27. sep 2011

@barbora84 Ďakujem, v pondelok Vás všetkých budem informovať 🙂

maxara
27. sep 2011

caute.. ja ze nakuknem a tu hned taka smutna sprava ☹ @kukucka26 verim v to, ze je to hnusny omyl a dalsie sono ukaze, ze babo je v poriadku.. ☹ drzim ti palceky ☹ ☹ a dufam, ze coskoro prinesies dobre spravicky.

@urma a urcite aj v dalsich inych krajinach to nerobia.. no kazdopadne, uz mas len dilemu, v ktorej krajine 😉

@danka.chomka Dani akoze v lekarskej praxi sa robi vela neprirodzenych veci.. Akoze, ja som sa pytala dr, ku ktoremu som chodila na poradne, ze ako je to s tym pupocnikom a on mi vtedy povedal, ze zalezi aj od kondicie novorodenca a matky.. ze niekedy proste nenechaju dotepat ani za svet.. Ale na tie ostatne pripady, kedy nenechaju a mozu mi jaska nic nepovedal.. 😒 A to nehovorim, ze gravitacna poloha je nemozna, lebo doktor horsie vidi.. Neviem nevyznam sa.. ake presne su dovody, preco mam tlacit dieta dokopca, ale tak kazda domorodkyna niekde v prdeli v dzungli rodi po stojacky, po cupiacky.. urcite nie ritou nahor.. Ved tak sa ani vysrat neda 😒

katkarv
autor
27. sep 2011

@kukucka26 viem ako sa citis.Najlepsie teraz je to uz mat za sebou a potom ist znovu na to aj ked tam bude vacsi strach ale da sa to zvladnut.

maxara
27. sep 2011

@nelicefo a ty ako?? 😵 😵

nelicefo
27. sep 2011

@maxara no dopadla som nie veľmi dobre.na utz nič nie je vidno,v piatok mám prísť,či bude dačo vidno ak nie,tak tie hodnoty (hcg tuším) mi ešte ostali z minulého tehu. ☹ Ale už som s tým bola viac-menej zmierená ☹

katkarv
autor
27. sep 2011

@nelicefo ja som mala hcg 5.februara este 50 a to mi robili kyret 16 decembra

nelicefo
27. sep 2011

@katkarv ☹ :-/ ako píšem rátala som s tým 😒

zlatulienka
27. sep 2011

@nelicefo mne brali hcg 5 týždňov po kyrete a už som ho mala nulové, a keď som spontánne potratila tak už o týždeň bolo nulové...ale každá to máme asi inak 😠

katkarv
autor
27. sep 2011

@nelicefo a brali ti teraz hcg?Ked bude stupat tak to moze byt tehu.

nelicefo
27. sep 2011

@zlatulienka
@katkarv Viete čo,celé to bolo také narýchlo,ale potom som si až cestou domov spomenula na to hcg,tak asi v piatok mi zoberie krv 😕

zlatulienka
27. sep 2011

@nelicefo a vieš kedy si mohla otehu? Lebo ak to ja dobre počítam tak by si bola ešte 4tt+pár dní a to ešte nie je vidno nič....

nelicefo
27. sep 2011

@zlatulienka no ako píšeš...4tt,ale to by bola na utz aspoň zväčšená maternica nie? 😕

nelicefo
27. sep 2011

@zlatulienka alebo vačok by bol vidieť 😕

zlatulienka
27. sep 2011

@nelicefo keď som čakala syna, tak som k dr. hneď "preventívne" nabehla v takomto skorom štádiu a nič nevidel, tak mi zobral krv na hcg a nasadil Duphaston na podporu prípadného tehu, a nezbedník 😉 je na svete
potom o týždeň videl vačok a potom na ďalší srdiečko 🙂

nelicefo
27. sep 2011

@zlatulienka Jéj. Nádherný príbeh. Si ma potešila. A dodala energiu. 😵

nelicefo
27. sep 2011

@kukucka26 čo to čítam? ☹ ☹ ďalší anjelík? ☹

baranovadanka
27. sep 2011

ja sa vytesujem konecne idem v pondelok do prvej poradne na krvne testy a konecne dostanem vodicak na brucho 🙂) aj tak to uz na mne vidno ze som rada ze je teplo aspon mozem nosit letne bedraky :D povodne som myslela ze to udrzime v tajnosti kym neskonci treti mesiac ale .. vzhladom k mojej vahe ,i brusko uz dost vytrca :D takze si to uz vsetci vsimli 😀

katkadz
27. sep 2011

co to tu za smutne spravy... ☹
@kukucka26 😢 drzkaj sa
@neclifeo nejaka sanca predsa je - to este nemohlo byt nic vidno...
@maxara sikovnica... aj na obkreslovanie treba talent ... nezvladne to hocikto (teda ja urcite nie takto pekne)
mna chytilo po 2 rokoch strikovanie...teraz si dostrikovavam taky tunikovy pulover (bohvie co z toho este bude, lebo to robim len tak z brucha)...a potom nakupim kooopec vlny a idem na detske papucky, svetriky atd...a nejake pulovre a svetriky na mna a moje brusko na zimu...no ale PN mi vcera skoncila, takze teraz uz len po veceroch
Inak tie tehu veci su fakt drahe - je tam jeden pas navyse alebo kusok latky navyse a cena 2- alebo 3-nasobna 😠 no ale co uz...minimalne par ks tehugati na zimu potrebovat budeme
@janka273 neboj, ved Tvoje babo ten hematom hravo porazi - ved je asi tak 5x vacsie a silnejsie predsa 🙂
inak mate krasne babatka vsetky 😵
Ja som bola vcera na sono na prejasnenie sije a nosovej kosticky a zatial vyzera nastastie vsetko ok...male sa hybalo o 106 - hlavne vzdy inak ako chcela Dr....mozno im to sono fakt nie je prijemne...a potom nam ukazalo chrbatik a ritku a rucickami si akoby zakryvalo tvar a malo nas na haku... 😀 Ale podla UTZ mame o 1tt + 2 d viac ako podla PM...tak neviem...zeby sme nakoniec mali termin 3.4. a oslavovali narodeniny spolu s babkami? 🙂 (To uz by v tom boli nejake cary asi, lebo moja a mm mama sa narodili presne v ten isty den, mesiac aj rok...sa s mm smejeme, ze sme si asi sudeni 😀)

zeta123
27. sep 2011

@janka273 ja som dostala vietnamsku mast..treba si natrieť spánky...mne to pomohlo proti bolesti hlavy 😉

janka273
27. sep 2011

@katkadz štrikovanie - chytá aj mňa, ale vždy cez len zimu 🙂 , dúfam aj ja , že bábätko ten hematóm vytlačí 🙂 , neviem koľko teraz chrobáčik meria, uvidím v pondelok na kontrole - a dám vedieť 😉 , ....prejasnenie šije a nosovej kostičky sa robí v 12tt? Cicuška, tak aj tvoje bábätko bude z tých väčších 🙂 , a teraz si v ktorom tt v 12? A kolľko meralo?
Ak by sa ti bábätko narodilo 3.4. - tak by boli to bolo super 🙂 babky s vnúčatkom by spolu oslavovali 🙂

janka273
27. sep 2011

@zeta123 mne nakoniec pomohla káva 🙂

zeta123
27. sep 2011

@janka273 aj to je riešenie ale ja kávu ani cítiť nemôžem...skušala som aj studený obklad...na pol hodinu zmiernila bolesť...ale táto masť je to naj..zatiaľ 😉

janka273
27. sep 2011

@zeta123 ja som si dala včera sprchu - trošku pomohlo, aj s alpou som sa ponatierala, ale ako som si večer ľahla do postele - do rána mi to neprešlo, doobeda som zase len ležala a nič mi nepomohlo, tak som si išla zmerať tlak - 102 /62 - kávu teraz vôbec nemusím, ale napriek tomu som si ju uvarila - a zapíjala vodou 😉 , po pol hodine bolo po bolesti 😉 😉

katkadz
27. sep 2011

@janka273 podla PM som dnes 11tt+5, podla vcerajsieho UZV dnes 13tt+0 a merali sme vcera 6,4 cm (zadocek-hlavicka)...ale neviem, lebo termin mi zatial nezmenila, len mi k terminu dala poznamku, ze UZV + 1+2...(a predtym som mavala rozdiel len 4-5 dni)...tak neviem, ci velke babo alebo sme ho vyrobili skor, len som dostala este kramy 😨

zeta123
27. sep 2011

@janka273 tak ti asi naozaj nic iné nezostáva ako tá hnusná káva ☹

katkadz
27. sep 2011

@darinkazv a co mala na surodenca? V nedelu mala narodeniny, ak si dobre pamatam, uz o tom vie?...alebo si to mozno uz pisala, len som to nezachytila....lebo teraz ked ste skoro vsetky PN, asi sa velmi nudite, lebo pomaly nestiham citat 😀

janka273
27. sep 2011

@katkadz aj ja som dnes 11tt+5 🙂 🙂 🙂 🙂 , i ja som minule mala 4-5 dní rozdiel,- bolo väčšie.... takže asi satie rozdieli budú zväčšovať, ako bábätko bude rásť 😉 ,..... a bábätko sa teraz už meria len od hlavičky -po riťulku? / lebo predtým mi merala celé/ 🙂

janka273
27. sep 2011

@zeta123 ja som tomu neverila tiež - ale pomohla 😉 , inak ja pijem kávu, ale teraz keď som tehotná, tak sa mi hnusý 😒 , a ani ju nepijem, okrem dneška 😉

darinkazv
27. sep 2011

@katkadz áno. už sme jej to povedali. veľmi sa teší. hneď sa fotiť s ním chcela, tak sme museli cvak jeden záber ako drží fotku zo sona v rúčkach 😀 podarená je. keď ráno do škôlky ide, tak mi dá na bruško pusku a rozlúči sa s bábätkom, dáva si pozor, aby ma neudrela do bruška, ešte aj manžela často napomenie. aj večer, keď ju ukladám a dávame si pusinku, tak nemôže obísť ani bábätko. a šepká mu tam, že sa teší a že ho ľúbi. no nádhera 🙂

zeta123
27. sep 2011

@janka273 ja tiež pijem bezne kávu..len teraz nie...ale skusala som 3v 1...celkom mi to chutilo..tak obcas zacas si spavím 🙂