icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

peka13
28. sep 2011

@maxara chápem, že tie ženy na porôdnici vidiá tie hysterické ženy furt, ale prave preto by mali byť už ohladuplnejsie a hlavne naučené, nie vrieskať. My nerodíme každý deň a chcem si to pamatať ako príjemný zážitok. Nehcem spomínať na vreštiacu babu, nevrlý personál, na pohľad môjho vystrašeného muža(pretoźe on nezvláda ani keď mu berú krv ) a ešte aby som z toho mala traumu, a náhodou nechcela už v živote rodiť, to teda nie. Asi sa pred tým pôjdem, veľmi veľa informovať o starostlivosti...a budem sa vypytovať žien. Veď pôrodníc je kopa, len nájsť tú správnu 🙂

carrie84
28. sep 2011

@maxara - snad si necakas, ze niekedy niekto zo zdrav. personalu prizna chybu? 😕 Ti sa budu kryt jedna radost. A presne kvoli takymto zazitkom potom zeny radsej riskuju a rodia doma - vid posledne afery v Cechach 🙄 😠 Ja som mala nastastie dobry porod, ale velka vdaka patri tomu, ze som poznala doktora. Dovtedy si na mna jedna sestricka riadne dovolovala - a co jej povies, ked mas kontrakcie a nechces ju urazit, aby nahodou sa "nevyvrsila" potom inak? No nic .... ked prisiel doktor a oslovil ma krstnym menom, tak sa stal zazrak a uz bolo vsetko v najlepsom poriadku 🙄

tetapetra
28. sep 2011

@peka13 dnes ideme na kontrolu, skusim si vypytat fotku 🙂

carrie84
28. sep 2011

@peka13 - vies, porodnica moze byt super, ale staci ak chytis jednu sestru v blbej nalade a hotovo, mas pokazeny cely porod 🙄

maxara
28. sep 2011

@peka13 @carrie84 vdaka za podporu.. akoze ta sestricka, co mi pichala infuzku sa volala Vierocka, taka tucna upotena starena. Teda aspon myslim, ze toto meno mala, ale pointa, ze ju takou pripecenou zdrobnelinou nazyvali a ona bola strasne neprijemna. Spolurodicke zavrcala, ze co stoniete, to ste mali ked ste ho vyrabali. A druhu brutalne stuchla do rebier, ked dostala kontrakciu a uhla jej rukou pri pichani infuzky. A podobne.. a ked mne drzali paky, tak ta dr stale vravela tej asistentke, ze nech mi to poriadne natiahne, lebo tam nedociahne a ona, ze ale ja sa stale tocim, ze sa to inak neda.. a ta dr ze keby sme zavolali Vierocku, tak by inak ujukala. Proste chudery.

strihalka
28. sep 2011

@carrie84 kdyz se roztahne, tak pochybuji, ze brciho dam po prodiu druheho ditete do sakeho stavu,aybch mohla nsoti bokove kalhtoy:D, s timto jsem pocitala ja, kdyz jsem si jinechavala delat, vedela jsem ze jdenoho dne prestanu nosit bokoivky......je to msito ktere kdyz chce tak ho vkusne schovas:D

peka13
28. sep 2011

@maxara kokso nemam slov :( ja si ju ešte aj s fúzikmi predstavujem 🙂

peka13
28. sep 2011

@carrie84 Myslíte, že by pomohlo, keby som na pôrodnicu napiekla? 😀 že by boli na mňa milší 😅 ...možno to ani nebude taký problém, keď mi to vychádza na Veľký piatok 🙂 (robím srandu 🙂)

peka13
28. sep 2011

@tetapetra Budem sa tešiť 🙂

danka.chomka
28. sep 2011

@strihalka ja nechapem to tvoje brucho 😀 ja som sa dneska rano potesila ze som konecne nieco objavila ale v porovnani s tvojim sa to az hanbim odfotit ze si len namyslam 😀 tak nech sa dalej takto pekne rozrastate 🙂

urma
28. sep 2011

@nelicefo este to moze dobre dopadnut 🙂 Dufaaaam silno

carrie84
28. sep 2011

@peka13 - 😀 No skus nieco napiect 😀 Celkom by ma zaujimala reakcia personalu 😀 😀 😀

urma
28. sep 2011

@takitak ja nejem maso od strednej, teda rybacinku ano a tiez polievky vyvar. Teraz trochu zo strachu dam, hlavme z polievky take na male kusky ked je. No uvidim, ako budu vysledky, zelezo a tak...

strihalka
28. sep 2011

@danka.chomka moja odfoooot, aj ym chceme videt tve brusinko

danka.chomka
28. sep 2011

@strihalka no nabijem fotak a sa rozhodnem 😀

strihalka
28. sep 2011

@danka.chomka prosííííííím
treba si jen namlouvas, ze tam neni 😀,
me to moje prijde zase az moc velke🙂ale bylo to uplne povolene, nechala jsem hospadnou t a vetsinou se fotim tak trocchu zatazene :D
bude aj vyztrane:D

takitak
28. sep 2011

@urma ďakujem, potešila si ma. ja si teraz tiež raz za týždeň dám varené (okrem bravčového) pre pokoj v rodine 🙂 ale ktovie čo bude o pár mesiacov ... 🙂

urma
28. sep 2011

@atreyu aj mne vcera bolo taaak blivno 🤐 Jedla som tvaroh s pohankou a madom na obed, v dobrej viere, ze ake lahke, zdrave a prd. Ma natiahlo este aj vonku na prechadzke so psami v krasnom prostredi lesikovom..bez akehokolvek podnetu. Takze mozno ta dobehnem 😀 Tiez mam zatial nulove skore.

zlatulienka
28. sep 2011

Janulka, šijové prejasnenie robia od 11+0 do 13tt, a povinné to nie je, môj dr. to nerobí, idem do ZA k takému, čo robí špeciálne toto, ja tam idem preventívne, mňa chce gyndoš poslať kvôli veku na amnio....

zlatulienka
28. sep 2011

@peka13 jasné, napíšem, ale až večer, predchvíľou som sa tam bola zapísať a vyšiel mi čas až medzi 17,00 až 18,00, už sa neviem dočkať a zároveň bojím...

urma
28. sep 2011

@takitak ja som zas prestala vyberat pracne kusticky sunky z nahodnej pizze, co sa ku mne dostane..napr u nasich.. 😉

takitak
28. sep 2011

@urma tak tomuto zvyku ja holdujem aj naďalej a vo všetkom a všade ... 😎 no uvidíme, možno časom tehotenstva mi zachutí ... to by sa svokra potešila 🙂

urma
28. sep 2011

@takitak ja som si dala jednu normalnu porciu uplne na zaciatku tehotenstva, mozno 6 tt kuracieho na kocky ale bolo zabalene v kukuricnej placke. Chutilo mi 🙂 ale za chvilu mi bolo doost spatne. A este ma aj dasna z toho boleli 😅 za poslednymi stolickami.Som nechapala...

takitak
28. sep 2011

@peka13 škoda že nerodíme v rovnakej nemocnici, ja by som rada keby niekto napiekol pre celé pôrodnícke oddelenie ... len aby sa nenapchávali viac koláčmi ako riešili náš pôrod ... ináč dorbý nápad, ak už by manžel nechcel byť s Tebou, mohol by aspoň ponúkať koláče ako na svadbe ....

veď nás sranda prejde, že ????

ináč poslušne hlásim ďalšie zdrhnutie z práce a úplnú flákareň doma ... varím polievku svokre lebo je chorá ... a vyhlasujem sa za najhoršieho zamestnanca mesiaca 😀

peka13
28. sep 2011

@takitak príď navariť aj mne, zišlo by sa mi... a kde vlastne budeš rodiť ty? náhoda je blbec, možno sa ti koláčiky ujdú 🙂 ja ešte sama neviem kde budem rodiť,my to máme trošku komplikované, mám na výber až z troch miest, možno aj viac ak ma to chytí po ceste...buď niekde na Liptove, alebo v Blave 🙂

takitak
28. sep 2011

@peka13 to ja ešte neriešim kde a ani ako budem rodiť ... myslím že teraz mám dosť strach z iných vecí ako to čo bude o pár mesaicov ... pôrod by som si najradšej nechala ako záhada nepoznaná, ale pri kamoškách, MK a iných www to nebude ľahké ingornovať ... daj vedieť kde budeš Ty a aké koláče napečieš 😀 ... a na polievku kľudne prídi - hodím adresu do IP?

zeta123
28. sep 2011

@janka273 no..nezávidím ti... ☹ keby mi bolo az tak zle..tak by som nechodila ani do roboty

tetapetra
28. sep 2011

@peka13 mam ju 🙂

peka13
28. sep 2011

@takitak Ja už si tiež kuchtím, teraz fičím na kapuste, tá môže byť hádam všade, uvidím dokedy 🙂, ale adresu mozes hodit, dúfam, že niesi ďaleko, keby sa mi nepodarilo nić jedlé 🙂 inak dobrú chuť 🙂