Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@zlatulienka cicka ja ani neviem, že mi to robili 🙂 , mám tam výsledok nt 1mm , keby som sa do knižky nepozrela, tak ani neviem, že to mám za sebou 🙂
to je také milé 🙂 ja som dnes bola na infekčnom a dostala som antibiotiká na toxo..dufam ze bábo je v poriadku ☹
@peka13 😀 no myslim, ze nie si daleko.. tym ze bola tmavovlasa.. kratke vlasy, trvala.. okuliare, co jej megazvacsovali oci.. hroza.. Inak napiect vyskusaj, myslim, ze tuto taktiku este nikto neskusal 😉 ja k tomu este dodam, ze tym, ze som tam bola styri dne pred porodom, tak som pokecala s dost vela sestrickami, aj na porodnici som bola trikrat denne na monitore a v podstate sestricky ma tam poznali. Ja som prirodzene pomerne priatelska a vesela povaha, takze sme posrandovali.. a pri porode som mala uplne ine zeny, len jedna bola z tych, co som s nou prisla nejako do styku. Isla som rodit s presvedcenim, ze posluchnem dr na slovo a nebudem vymyslat.. aj som posluchala na slovo.. a aj tak sa spravala ako k poslednej handre..
Ale uz stacilo.. ja len ze niekedy ani po dobrotky, ani pozlotky.. tak aby si sa na tie kolaciky nespoliehala 😉
@janka273 - to ti zavidim. Ten moj je snad na baterky 😒 Rano vstane, zalomi cca. o 11 - lenze to musi niekto navarit a spratat - no a kym spravim obed, maly je hore 😖 Poobedny spanok nehrozi. Teda - vcera som ja zalomila a maly sa hral v postielke 😀 Ja som permanentne vystavena 🙄
@peka13 no ja som dokonca sama doma, takze jedine ja by som neprezila...ale fakt, mne bolo tak strasne tazko po tych strapackach..ale zozrala som ich vsetky, ved to by bola skda nie? 😉 Potom som sla na postu a tam som uz len tak tak prisla. Jasne, ze sora ludi, tak som si myslela, ze predbehnem sa, ze som tehotna? 😀 Asi by mi to neuverili, este aj biele obtiahnute tricko som mala brucho v utajeni 😉
Mamicky, aby ste si nemysleli, ze len male deticky robia zle...moj pes prave naschval rozslapava bobulky z hrozna v obyvacke na zemi 😅 Akoze nahana male lopticky?
@urma
@maxara a naši sa rozhodli poslené dni očúravať vchodové dvere ! našťastie sa manžel vracia domov, tak nech si s nimi urobí poriadky ... ja som to poctivo odignorovala, umyla ale okrem zvýšeného hlasu som nechcela použiť silu, lebo neviem neviem v mojom stave či by to nebrali ako pohladenie 🙂
no ale pre všetky mamičky - nečítajte ďalej - ale na prime začala láska cez internet, takže idem do postele pripravím balík kapesníkov a užijem si chvíľku voľna - keďže tento film nemôžem pozerať s manželom ... za pár mesiacov bude spomínať na takéto ničnerobenie ...
@takitak
@maxara
v podstate mate ten isty problem 🙂 treba im premiestnit zachod 🙂
Su aj take spreje na to, ale nikdy som ho nepotrebovala, tak nemam skusenost. Osobne moc tomu nedoverujem, ale zo zufalstva by som minimalne skusila
Ja sa na toho mojho ani neviem hnevat, keby ste to videli ako s tou 10 kg nohou nahana minigulicku hrozna...velke psace decko.
@takitak jesisii ako ti zaaavidim.. ja by som strasne chcela, aby mm s Ninkou isli na tyzden na prazdniny.. 😒 a tipujem ze aj @carrie84 by nevahala 😀 .. ja by som 5 dni prelezala pred telkou, obcas by som nieco maaaalo navarila, nieco extra nezdrave, napr rezen s hranolkami.. potom by som obcas kde tu utrela nejaky prach.. a obcas by som co to pomalovala, nech mam konecne na stenach kua tie obrazy..
V skutocnosti si to takto hovorim, ale urcite by to bolo tak, ze v prvy den by som poprala vsetky veci, potom by som zacala upratovat vrch, potom spodok a potom by som do konca tyzdna zehlila.. ale aj tak dobre vyhliadky 😀 proste nech idu na tyzden prec a aj so psami najlepsie.. to ich vsetkych spominanych velmi milujem 😅
a este rada.. vraj psi sa naucia chodit curat len na jedno miesto tak, ze zavesis pneumatiku niekde na strom tak, aby bola tesne nad zemou.. vraj psi ju maju potrebu ocuravat.. tak neviem..
@urma no vraj sa zachod premiestnuje tak, teda hovna, ze ich pozbieras a vysypes na miesto, kde si zelas, aby chodili sajzit. My z travnika pravidelne odpratavame hovna kosenim 😅 mame kosacku s mulcovacom 😅 takze su vlastne rozprasene po celom travniku.. a oni chodili pekne do zahonov uz a do trvanika len ked "nestihli", ale odkedy chodi Ninka na smyklavku, tak sa Baso vysiera tam.. 🙄
@maxara @takitak - na prime? Prepinam 🙂 Ja by som nevahala asi ani na pol minuty! A @maxara - nebud trapna! Ake varenie?! Nepoznas donaskovu sluzbu? S upratovanim a pranim by som zacala az tesne pred prichodom zvysku domacnosti, nech vidia, ze som sa neflakala 😀 A tipujem, ze min. 2 dni by som z postele vyliezla max. otvorit donaske, ked by doniesli jedlo, zohriat to jedlo a na wc 😀 😀 😀
No mm nevola, zacinaju mi vychadzky tak povinne idem von na jedno kolecko. Ako kukam na tie moje lemry psace, tiez sa im dobre vylihuje. Ale je kraasne pocasicko, tak sa musim nakopnut.
@urma aj Baso tak cural, ale vraj preto, ze mu nezliezlo vajco a nakoniec mu ich v polroku musel dr vybrat ☹ . A kedze vyrastal na dvore so samymi sukami, tak stal ako oni.. ale on nema problem tu nohu pridvihnut, on ju len tak zlahka dviha. AAALLLEE vonku ked je na ulici, tak sa nesere, osti aj stlp 😉 to len doma je lenivy.
Jaj a tym ze je jazvecik, tak ci dvihne alebo nie, aj tak sti na to iste miesto 😀
@carrie84 akoze chcela to povodne tak napisat, lebo tu kusok od nas je super pizzerka a maju aj take v ponuke ako rezne a hranolky a tie su dokonca z normalnych zemiakov, nie z mrazenych hranoliek.. a aj cena sa da.. ale mne by urcite chybala nejaka polievka alebo tak.. ale na tri dni urcite by som si vystacila s chladnickou, jogurty, parky.. mam morcadellu, pastiku, rozky mam aj v mrazaku.. proste ani by som nevystrcila nos.. a vsetkym by som povedala, ze nie som doma, nech sa neunuvaju 😀 a nehovoriac o mastnosti hlavy, co by som mala, lebo by som ju neumyvala kazdy druhy den, ale pekne by som ju nechala vymastit, nech si uvedomi, ze ma vydrzat aspon 3-4 dni.. na 4ty nech sa zamasti tak ako doteraz.. krava hlava
@maxara hmm, aj moj nema jeden semenik ☹ skusali sme aj hormony pichat ako 3-4 mesacnemu a nepomohlo. Tak tiez bude musiet von, ale to sa ma robit az ked pes uplne dospeje. Takze ratam u tohto plemena najskorej v 2 rokoch. Vonku ten vas machruje, tak preto pekne zdvyha.
Inak taka zaujimavost, tie hormony co sme pichali, su vyrabane z placient zien. Som skoro odpadla, ked som citala pribalovy letak 🤐 Ono sa to aj samiciam picha, ked sa ma navodit stav k pareniu.
K tej mastnej hlave...akurat som sa odhlala, ze to uz treba VAZNE spravit...ten strasne namahavy cin umytia vlasov hehe
ahojte kocky, len ma tak napadlo, neviete kedy presne ma byt v roku 2012 Velka noc? len aby to nepadlo na moj termin nahodou. ja nemam ani sajnu kedy ma byt. vdaka za info.
@carrie84 aj Tami je dobré 4 ročné žihadlo 🙂 , ale vydrží si dlho čítať rozprávky "sama", alebo kresliť, poprípade ju muž pred nočnou bere von - na dlhú prechádzku, varím len niekedy, keďže mám od dr. príkazom ležať, / navarí nám babka, alebo jej trošku pomôžem /, žehlím večer, vypere práčka - len čo povešiam, upratuje teraz muž 😉
@urma aj my sme skusali nejake hormony, ale nic, a isiel pod noz ako 6 mesacny.. vybrl mu obe vajca, lebo ich mal kdesi daleko a atrofovane, vraj by mohli robit sarapatu. Inak ten nas truhlik je uplny jaso plaso, taky plysak a fakt je uzasny, hravy a Nina ho zboznuje. Stokrat ho chyti rovno za nos a stlaci az zaskuci a stoprvy jej to znova dovoli 😀 je velmi sikovny, mudry, az niekedy nechapem. A vychcany 😉 Lara je krava. Ju mam mozno radsej, lebo je to taka moja laskonka, ale ona je loptickova, ked ju ma, tak na vsetkych vrci a uteka pred nami, aby sme jej ju nezobrali.. max si ju necha hofdit v slabej chvilke a ked ju nema, tak je zdrvena zivotom, chvost az pod bradou, usi na zemi zvesene.. otras.. 😀
Ja si tie vlasy odmietam umyvat, ked som doma.. ma seru ☹
@barbora84 http://www.kalendar.sk/sviatky/2012/
ja mam taky isty termin ako ty, tak verim, ze nebudem prenasat.. ale obavam sa, ze s mojim stastim .. 😕
@zeta123 antibiotiká môžu aj tehotné 🙂 , pri 1.tehot. som vybrala troje, pretože som mala stále vysoké CRP, a keď mi ani troje nezabrali / inak mi nič nebolo - proste telo sa bránilo /, povedala som dr., že už ďaľšie nechcem, a po pôrode mi to hneď CRP kleslo na minimum.Neboj sa, bábätko bude v poriadku 🙂

@strihalka blahoželám...pekné bruško 🙂