Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Baby ja budem do porodu strbava :( Strasne sa mi oslabila sklovina a dnes som zakusla do rozku a uvalila sa mi stvrtka s predneho zubu...Normalne sa mi tie zuby triestia.... Nepomohol ani elmex gel a drahe pasty...a najlepsie na tom je to, ze zubarka je tu az v pondelok bo ma dovolenku takze budem chodit ako upir cely weekend
☹ Ciste zufalstvo asi budem plakat 😒
@maxara no dobre🙂)ja to mam jako prvni pozdrav tohot dne tu 🙂)tak at to nevynechavam a nepisi hend dobre poledne🙂)jinac jsem vzhuru a uz v praci, no uvidime ci nezacinam chodit posledni tyden do rpace:D
@atreyu jaky dokument mas na mysli?na oznameni zamestnaveteli?pry staci ofotit predni cast tehu knizky...ale pokdu se dava i neco jienho, rada chci taky🙂
Ahojte opäť sa tu hlasim.. doraz nakuknem čo ste tu popísali ale cele sa my čítať nechce... 😝 😀 tak už sme to vyzvonili rodičom... som prehovorila mm že nech to povieme ... a tak sa aj stalo... nič netušili hoc sme ich pozvali naraz ...rodičov aj sestri.. ..zamienka bola perfektná.. kedže sme kúpili novú gaučovku... 😀 mužovi rodičia my kúpili nové tričko .. a tak som si ho akože išla vyskúšať no ked som sa prišla ukázať mala som na sebe tehu tričko od jednej baby tu s koníka s nápisom čakame ... No ked nie mm sestra tak to asi nepochopia ... a ´dalej už viete gratulácie ... prípitky .. myslela som že u nas budu už aj nocovať 😀 😀 😀
@strihalka no hej mam ledva 51 kg, ale nikdy som nedrzala dietu, pribrat nepriberiem hocico by som jedla 🙂 zrejme to pride az s vekom, alebo po dietati? 😅 Zatial som nic nepribrala tak som zvedava kedy to zacne
@strihalka zubarka mi kazala pokupi tie elmex gely a pasty ze aj proti krvacaniu dasien ale akosi nepomaha ☹ Len dufam ze nemam chrup po mamine tej sa tak stiepili zuby v tehotenstve 😒 a snazim sa papavat vela jogurtov mlieka a pod....no co prinajhorsom pridu naradu vytahovacky 😀
@maxara ty máš dnes cicka asi motorový pohon, zase to veľmi nepreháňaj 😉 , musíš aj oddychovať 🙂 ,ja keby som mohla, tak by som bola tiež na baterky- ale tempo som musela o 80% spomaliť, aby mi ten hematóm nepraskol, ale stihla som urobiť 2 pizze, polievku kapustovú, malej špenátovú, upratať, ísť s ňou von, a teraz ležkám, a pôjdem s ňou búvať 🙂
baby vy ste to už všetky rodinám oznámili? my sme to ešte nikomu nepovedali...len mojej mame a manželovej babke...a neviem do kedy budeme ešte čakať...
ahojte,
tak sa k vam pridavam. Podla PM som v 12+6 ale podla dnesneho UTZ uz 13+5. Tak tomu vobec nerozumiem
@evulilik mi ideme povedat nasim dnes, otec ma zajtra narodky a dnes ideme gratulovat a mam taky plan ze budeme mat tasku kde bude mat darcek normalne mu zagratulujeme akoby nic a potom este zacnem hrabat sa v tej taske a poviem ze: no ale my mame este jeden darcek.....ale ten dorazi az v aprili!!! a ked im nedodje tak bude nachystana este gratulackova pohladnica s usg fotkou, tak to uz im hadam doklepne 🙂
ahojte baby, pozor na take ako kesu oriesky ci arasidy, tie obsahuju plesne. pokial viem tak madle a vlaske, tie sa v tehu mozu. celkovo susene ovocie a oriesky treba tak ci tak poriadne poumyvat a az tak konzumovat. moja mama robi na potravinovej inspekcii, kde testuju vsetky potraviny na trhu..
Aj ja uz chcem vediet co cakame 😒 😒 😒 😒 😒 😒 A sono az 12.10. 🙄 🙄 🙄 🙄 Ak mi to uz potom nepovie,tak neviem 😖 😖 😖 😖 nevidrziiiiiim 😝
@elfka.elfka dekujem za upozorneni🙂urcite kazda umyvame potraviny bŕped konzumaci...ale pravda je taka, ze spousta clanku odrazuje od plisnovych syru typu niva, hermelin ale v podstae to skodlive neni, protoze k nam se tyto syry nedovazeji, jsou to ty , co enjsou nijajk iupravene a my je jiz ame upravene , envim presne ten nazev urpavy🙂no nevim🙂)ale plisen se da najit asi na kazde potravine, ne jen orechy...🙂
@amanda683 ja idem až 18.10. 😠 a som veľmi zvedavá, či to bude vidieť 🙄 🙄 🙄
@zlatulienka ja to nechapem.Mojej svagrinej povedali uz v 12tt,co caka a mna,ze to je este skoro,to urcite este nie je mozne povedat.A vidim,ze tu tiez niektore babeny uz vedia.Tak na com to potom je 😒 😒 😒 Na ochote doktora???
@strihalka ta uprava je pasterizacia 🙂
orechy obsahuju taku inu ovela nebezpecnejsiu plesen, ktora nie je vidiet. Jasne, ze nie vsetky, ale mozu...neviem, ako je nebezpecna v suvislosti s tehotenstvom, ale vcera som teda mala tiez na veceru peknu kopku orechov z Lidlu a napadlo ma, ci su OK.
@elfka.elfka mamina ich nahodou nekontrolovala? 😉
na 100 pro viem, ze arasidy ako podzemnica olejna to obsahuje, ostatne typy neviem. Kesu som doteraz pokladala za bezpecny zdroj vsetkeho mozneho, aj pre muzov snaziacich sa o mimi 😉
zienky ked sa bavite o orechoch tak v tehotenstve su skvele paraorechy ja jedavam teraz velmic asto, maju obrovsky obsah kyseliny listovej, kopec mineralov- selen, zinok, horcik a vitaminy Bckove plno tiez tie prospesne mastne kyseliny, proteiny. Odporuca to aj Bukovsky 😎 ja si tak raz dvakrat do tyzdna kupim 200g v bio obchode a chrumem. 🙂 mozno aj vdaka nim som nemala nevolnosti kto vie. 🙂
@amanda683 podla mna na kvalite sona, odbornosti lekara ale aj tak 12 tt sa mi zda strasne skoro. Akoze ono pohlavie uz jasne ze maju, len sa take prtave tazko rozozna. Moj drahy sa tiez dako nevie dockat, co to bude, sa ma pyta, ci uz vieme a kedy budeme vediet 🙂 Tak som mu povedala o tych krvnych testoch za 70 a teste za 40 a dako ho to preslo 😀
@amanda683 možno aj o kvalite sona alebo skúsenostiach, ale ten môj je dosť skúsený aj ochotný, veď má vyše 50 rokov, pri malom mi to povedal až v 30tt, ale na 3D mi už v 19tt povedali, že bude chlop

@strihalka dobre ranko???? na obed? 😀 😀 😀 chcela by soooom