Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Holky tak ja uz myslela ze jedem na pohostovost.....celou dobu lezim a jak jsme si chtela dojit pro jablko do kuchyne, taka krec do bricha, ze sjem si jen lehla zpet a cekala az to prejde......porvala jsems i jak male decko, ze mam strach, manzel se uz skoro oblekal....nakoenc to vypada snad jen na zamrzle vetry, ale byla to bolest v pdobrsiku, tak doufam, ze to je ok........
@strihalka a zienky vsetky zrejme teraz mame take zmiesane pocity a sa velmi bojime po tom co sme sa tu podozvedali za posledne smutne dni. Verme vsak babatkam a skusme mysliet na najlepsie. Ved nosime baranov a bykov, najmocnejsie osobky. Vsetkym nam prajem uz len pozitivne spravy a aby sme sa citili dobre a nic nas nestrasilo ☹
Ahojte budúce mamičky, práve včera som si po 2 mesiacoch snažilkovania objavila na teste 2 čiarky, tak som sa k vám pridala, nakoľko zatiaľ iba podľa mojich skromných výpočtov vychádza apríl 2012! 😉 Zatiaľ sa však predčasne tešiť nechcem, preto zažujem návštevu lekára, hoci neviem, kedy je na ten pravý čas. Držím nám všetkým palce, aby všetko prebiehalo, ako má! 🙂
@tslnecnicka gratulujem. a to si naozaj zistila az vcera? ved to uz musis byt v nejakom 10 tom tyzdni ked april 2012 😅 drzim palce nech sa ti dobre vodi a nech ste v poriadku az do konca 😉
No baby tak sa nebojte, ja uz vas strasit nebudem, zabudnite na nase zle spravy a ja sa s vami teda lucim, verim ze to vsetky dotiahnete do stastneho konca.....
@kukucg ja tomu stale nemozem uverit ma boli srdce od vcera za teba. velmi ma to mrzi ze si tym musela prejst. ☹ silno ta objimam a prajem aby vam to osud cim skor vynahradil a poslal miminko ☹ drzkaj sa ☹
@kukucg moja je mi to strašnééééé ľúto...viem si predstaviť čo prežívaš, ja som sa tohto obávala pri každej jednej poradni a bojím sa stále..tie naše bábätká to je také vrtkavé šťastie...jeden deň sú tu a druhý deň v nebíčku 😢 ešte raz mrzí ma to a držím ti pršteky aby sa čoskoro opäť podarilo a dogúľala si sa do úplného konca...
Dobre ranko,
mna dnes nechalo osadenstvo domu pospinkat a teraz pre zmenu spinka osadenstvo, takze oddychujem. Dnes ideme k nasim, tak si od Ninky asi uplne opociniem, aj ked teraz ma take chutne obdobie, ze sa naucila zvuky uhm ako ano a ee ako nie a teraz randomuje odpovede na vsetky moje otazky 😀 zlatinko..
@kukucg ja som tiez z toho stale aut.. vlastne zo vsetkych apriloviek co .. 😔 kazdopadne, nikam sa neluc, ved si nasa
dobré ránko ...
po včerajšom dni a strachu ktorý ma z toho zachvátil, som to vyrozprávala manželovi a ten mi zakázal na MK chodiť... no ale teraz na chvíľu odišiel tak sa ozývam ... ale vzhľaom na tieto správy manžel súhlasil, že pôjde so mnou bud.týždeň k lekárovi ... totiž si neviem predstaviť či by som to zvládla, tak pre istotu ... i keď jasne -treba myslieť pozitívne, naozaj človek nikdy nevie čo môže čakať ...
včera som všetko navarila (dnes som už polku segedínu aj zjedla ) takže idem napiecť a potom dáme len prechádzku a úplný pokoj ...
pekný víkend všetkým
@takitak no ja idem v utorok do poradne a planujem sa mu vnutit pod sono, nech ma pozrie. Ale tak verim, ze je vsetko ok. Aj ty musis.. ja mam navarene zo vcera, poobede ideme k nasim, takze nerieism jedlo a ani upratovanie 😅 hoci stale som nepovysavala tie omrvinky, ale sral to pes, komu sa chce kazdy den vysavat.. Cize ja dnes odpocivam tiez..
@maxara ja som zapla irobota a idem vyložiť lehátko a knihu do ruky ... koláč už v trúbe, práčka perie, sušička suší, myčka myje - len tie okná ma strašne štvú že sú špinavé ... ale už som stiahla žalúzie a nie je to také zlé ! tento víkend to naozaj "sral pes" ... do vianoc ďaleko a na veľkú noc aj tak budeme rodiť, takže to budú špinavé tak či tak 🙂
@takitak to poznám. mne manžel tiež zakázal MK. že pri dcérke som žiaden net nemala a bol pokoj a teraz stresujem ☹ 😝 ale tiež mám obavy. lebo už ma tretí deň bolia vaječníky aj kríže. taká pálivá pichlavá bolesť. dúfam, že sme ok. poradňu mám v stredu. určite aj sono, lebo to už budem 11tt+6. vo štvrtok začínam 12tt, tak sono pôjdem asi v piatok. a dokine poviem, nech ma skontroluje svojim sonom. tiež asi budem chcieť, aby manžo šiel so mnou.
@takitak 😀 ja som na tom s oknami dobre, lebo nedavno som si kupila nove zaclony a chcela som ich hned zavesit, tak som umyla cele okna, to je akoze vianocne upratovanie, ved nebudem predsa tehotna stat v zime v okne 😀 nie? a velkonocne umyvanie okien, to urcite budem riesit, ako podporu prirodzeneho porodu 😀 😀 takze sa teism. Hore mam umyte vsetky okna a tu dole okrem 5 vsetky a tych som riesila teraz v lete, tak to sa mi uz fakt neoplati znova, nie? 😀
no nic baby.. idem sa okiepit a asistovat mm pri meneni telefonu 😀 ma novy a potrebuje si vsetko popresuvat. Takze pekny deeeen
@takitak aj mne mm zakazuje chodit sem a veru asi ma pravdu. To je strasne, co tu uz niekolke z nas postretlo a sme na rovnakej lodi vsetky ☹
Baby, mne sa dnes snivalo, ze som bola v nemocnici a ze som uz kojila tam. Ale to babo bolo take male, ako moja dlan. A nemala som pre neho vobec oblecko...Ale ceckalo ako besne 🙂 Haluzny sen...a myslim, ze to bol chlapcek.
moj drahy prisieeeel po dvoch tyzdnoch huraaa
@urma no aj mne se zdal sen, ze jsem kojila babu Natalku🙂)v nakupnim centre:D na zachode:D a manzel cekal venkua a ja ze kde jsem jako hodinu tam na me ceka...vim, ze jsem mela uplne motorne saty, ktere nesly nijak svleknout,a bych malou nakojila:D
a bylo to asi dva dny po porodu, uplna bejkarna 😀 😀 , tak verim, ze tam malinka stale je sn anami a vtira svoji osubku do nasich myslenek, aby jsme se s muzem upokojili, ze je vse ok....se
Ahojte krasavy,
tak som doma od nasich, bolo fajn, vylustila som asi desat sudoku, a podobnych uzasnych zabavok, zatial co mm s ocom makali a mama riesila Ninu, takze psychohygiena vybavena..
a tu ocividne skapal pes.. babyyyy neblaznite, hlavu hore.. 😒
@nelicefo no z mojho pohladu bola uzasna.. rano ma nechali pospat, potom spali oni dvaja, na obed vstali, najedli sme sa a vyrazili a odvtedy len lebedenie az doteraz.. teraz Ninka zaspala a zas nic nerobim 😀 jaaaaaj labuzo.. aj zajtra by sa mohlo zadarit, ideme pre zmenu k svokrovcom na zahradu, takze tam sa budu oni hrat a ja sa budem vyvalovat v sieti a pripadne zbierat gastany 😵 😵 😵 uz som mala tento rok za dve hrste a neviem sa dockat zajtrajska, co si nazbieram. Nastastie mm ich nelubi 😀 a ja milujeeeem

@strihalka Moja ja na takéto veci si natriem obyčajnú detskú Niveu. Aj malej na akné to veľmi pomáha. 😉