icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
30. sep 2011

@strihalka Moja ja na takéto veci si natriem obyčajnú detskú Niveu. Aj malej na akné to veľmi pomáha. 😉

nelicefo
30. sep 2011

@beronsche vďaka.

strihalka
30. sep 2011

@nelicefo ja si an to davam neutrogenu, ta kje tez velmi dorba,a el trpim i pred obycejnou vodu...obycejnou destkou niveu budu mit doma az zacatkem dubna, kdyz teda budu myslet pozitivne,a le urcite tim enchci nejak provokovat, to by me mrzelo, kdyby to tu tak nekdo bral

nelicefo
30. sep 2011

@strihalka Jasné moja,chápem ako si to myslela. 🙂

kukucg
30. sep 2011

@tajomna zle mi bolo stale, aj ked posledne tri dni asi menej, ale babanko uz nezilo urcite dlhsie, takze ked to zhrniem, ziadne krvacanie, vytok, ani bolesti a nevolnosti stale... takze v pravom zmysle slova zamlknutý potrat.....

kukucg
30. sep 2011

@zuzub
@beronsche
@strihalka
@nelicefo
@vacica59
@maxara
Dufam som na nikoho nezabudla... dakujem vam vsetkym za vase slova a podporu... tie dufam ze sa budem moct cim skor vratit.. aj ked to este chce svoj cas...

strihalka
30. sep 2011

Holky tak ja uz myslela ze jedem na pohostovost.....celou dobu lezim a jak jsme si chtela dojit pro jablko do kuchyne, taka krec do bricha, ze sjem si jen lehla zpet a cekala az to prejde......porvala jsems i jak male decko, ze mam strach, manzel se uz skoro oblekal....nakoenc to vypada snad jen na zamrzle vetry, ale byla to bolest v pdobrsiku, tak doufam, ze to je ok........

danka.chomka
1. okt 2011

@strihalka a zienky vsetky zrejme teraz mame take zmiesane pocity a sa velmi bojime po tom co sme sa tu podozvedali za posledne smutne dni. Verme vsak babatkam a skusme mysliet na najlepsie. Ved nosime baranov a bykov, najmocnejsie osobky. Vsetkym nam prajem uz len pozitivne spravy a aby sme sa citili dobre a nic nas nestrasilo ☹

tslnecnicka
1. okt 2011

Ahojte budúce mamičky, práve včera som si po 2 mesiacoch snažilkovania objavila na teste 2 čiarky, tak som sa k vám pridala, nakoľko zatiaľ iba podľa mojich skromných výpočtov vychádza apríl 2012! 😉 Zatiaľ sa však predčasne tešiť nechcem, preto zažujem návštevu lekára, hoci neviem, kedy je na ten pravý čas. Držím nám všetkým palce, aby všetko prebiehalo, ako má! 🙂

danka.chomka
1. okt 2011

@tslnecnicka gratulujem. a to si naozaj zistila az vcera? ved to uz musis byt v nejakom 10 tom tyzdni ked april 2012 😅 drzim palce nech sa ti dobre vodi a nech ste v poriadku az do konca 😉

kukucg
1. okt 2011

No baby tak sa nebojte, ja uz vas strasit nebudem, zabudnite na nase zle spravy a ja sa s vami teda lucim, verim ze to vsetky dotiahnete do stastneho konca.....

danka.chomka
1. okt 2011

@kukucg ja tomu stale nemozem uverit ma boli srdce od vcera za teba. velmi ma to mrzi ze si tym musela prejst. ☹ silno ta objimam a prajem aby vam to osud cim skor vynahradil a poslal miminko ☹ drzkaj sa ☹

atreyu
1. okt 2011

@kukucg moja je mi to strašnééééé ľúto...viem si predstaviť čo prežívaš, ja som sa tohto obávala pri každej jednej poradni a bojím sa stále..tie naše bábätká to je také vrtkavé šťastie...jeden deň sú tu a druhý deň v nebíčku 😢 ešte raz mrzí ma to a držím ti pršteky aby sa čoskoro opäť podarilo a dogúľala si sa do úplného konca...

maxara
1. okt 2011

Dobre ranko,
mna dnes nechalo osadenstvo domu pospinkat a teraz pre zmenu spinka osadenstvo, takze oddychujem. Dnes ideme k nasim, tak si od Ninky asi uplne opociniem, aj ked teraz ma take chutne obdobie, ze sa naucila zvuky uhm ako ano a ee ako nie a teraz randomuje odpovede na vsetky moje otazky 😀 zlatinko..

@kukucg ja som tiez z toho stale aut.. vlastne zo vsetkych apriloviek co .. 😔 kazdopadne, nikam sa neluc, ved si nasa

darinkazv
1. okt 2011

@kukucg moja, je mi to strašne ľúto ☹

darinkazv
1. okt 2011

@peka13 tomu never. práveže dr. mi hovorila, že športovkyne to majú ťažšie, lebo majú tuhšie svaly. ja som pred prvým tehu vôôôbec necvičila a pôrod som mala veľmi pekný. záleží od šírky panvy, nie od svalov. 😉

takitak
1. okt 2011

dobré ránko ...
po včerajšom dni a strachu ktorý ma z toho zachvátil, som to vyrozprávala manželovi a ten mi zakázal na MK chodiť... no ale teraz na chvíľu odišiel tak sa ozývam ... ale vzhľaom na tieto správy manžel súhlasil, že pôjde so mnou bud.týždeň k lekárovi ... totiž si neviem predstaviť či by som to zvládla, tak pre istotu ... i keď jasne -treba myslieť pozitívne, naozaj človek nikdy nevie čo môže čakať ...
včera som všetko navarila (dnes som už polku segedínu aj zjedla ) takže idem napiecť a potom dáme len prechádzku a úplný pokoj ...

pekný víkend všetkým

maxara
1. okt 2011

@takitak no ja idem v utorok do poradne a planujem sa mu vnutit pod sono, nech ma pozrie. Ale tak verim, ze je vsetko ok. Aj ty musis.. ja mam navarene zo vcera, poobede ideme k nasim, takze nerieism jedlo a ani upratovanie 😅 hoci stale som nepovysavala tie omrvinky, ale sral to pes, komu sa chce kazdy den vysavat.. Cize ja dnes odpocivam tiez..

takitak
1. okt 2011

@maxara ja som zapla irobota a idem vyložiť lehátko a knihu do ruky ... koláč už v trúbe, práčka perie, sušička suší, myčka myje - len tie okná ma strašne štvú že sú špinavé ... ale už som stiahla žalúzie a nie je to také zlé ! tento víkend to naozaj "sral pes" ... do vianoc ďaleko a na veľkú noc aj tak budeme rodiť, takže to budú špinavé tak či tak 🙂

darinkazv
1. okt 2011

@takitak to poznám. mne manžel tiež zakázal MK. že pri dcérke som žiaden net nemala a bol pokoj a teraz stresujem ☹ 😝 ale tiež mám obavy. lebo už ma tretí deň bolia vaječníky aj kríže. taká pálivá pichlavá bolesť. dúfam, že sme ok. poradňu mám v stredu. určite aj sono, lebo to už budem 11tt+6. vo štvrtok začínam 12tt, tak sono pôjdem asi v piatok. a dokine poviem, nech ma skontroluje svojim sonom. tiež asi budem chcieť, aby manžo šiel so mnou.

maxara
1. okt 2011

@takitak 😀 ja som na tom s oknami dobre, lebo nedavno som si kupila nove zaclony a chcela som ich hned zavesit, tak som umyla cele okna, to je akoze vianocne upratovanie, ved nebudem predsa tehotna stat v zime v okne 😀 nie? a velkonocne umyvanie okien, to urcite budem riesit, ako podporu prirodzeneho porodu 😀 😀 takze sa teism. Hore mam umyte vsetky okna a tu dole okrem 5 vsetky a tych som riesila teraz v lete, tak to sa mi uz fakt neoplati znova, nie? 😀

maxara
1. okt 2011

no nic baby.. idem sa okiepit a asistovat mm pri meneni telefonu 😀 ma novy a potrebuje si vsetko popresuvat. Takze pekny deeeen

urma
1. okt 2011

@takitak aj mne mm zakazuje chodit sem a veru asi ma pravdu. To je strasne, co tu uz niekolke z nas postretlo a sme na rovnakej lodi vsetky ☹

Baby, mne sa dnes snivalo, ze som bola v nemocnici a ze som uz kojila tam. Ale to babo bolo take male, ako moja dlan. A nemala som pre neho vobec oblecko...Ale ceckalo ako besne 🙂 Haluzny sen...a myslim, ze to bol chlapcek.

urma
1. okt 2011

moj drahy prisieeeel po dvoch tyzdnoch huraaa

strihalka
1. okt 2011

@urma no aj mne se zdal sen, ze jsem kojila babu Natalku🙂)v nakupnim centre:D na zachode:D a manzel cekal venkua a ja ze kde jsem jako hodinu tam na me ceka...vim, ze jsem mela uplne motorne saty, ktere nesly nijak svleknout,a bych malou nakojila:D
a bylo to asi dva dny po porodu, uplna bejkarna 😀 😀 , tak verim, ze tam malinka stale je sn anami a vtira svoji osubku do nasich myslenek, aby jsme se s muzem upokojili, ze je vse ok....se

maxara
1. okt 2011

Ahojte krasavy,
tak som doma od nasich, bolo fajn, vylustila som asi desat sudoku, a podobnych uzasnych zabavok, zatial co mm s ocom makali a mama riesila Ninu, takze psychohygiena vybavena..
a tu ocividne skapal pes.. babyyyy neblaznite, hlavu hore.. 😒

nelicefo
1. okt 2011

Ahojte babky moje.

@urma Vidíš ako Ti to krásne ubehlo 😵

nelicefo
1. okt 2011

@maxara Takže si mala fakt "vydarenú" sobotu čo? 😝 😀 😅

maxara
1. okt 2011

@nelicefo no z mojho pohladu bola uzasna.. rano ma nechali pospat, potom spali oni dvaja, na obed vstali, najedli sme sa a vyrazili a odvtedy len lebedenie az doteraz.. teraz Ninka zaspala a zas nic nerobim 😀 jaaaaaj labuzo.. aj zajtra by sa mohlo zadarit, ideme pre zmenu k svokrovcom na zahradu, takze tam sa budu oni hrat a ja sa budem vyvalovat v sieti a pripadne zbierat gastany 😵 😵 😵 uz som mala tento rok za dve hrste a neviem sa dockat zajtrajska, co si nazbieram. Nastastie mm ich nelubi 😀 a ja milujeeeem

nelicefo
1. okt 2011

@maxara Sladká nemdráždi. 😀 😀 😀 😀 Aj ja chcém takú sobotuuuuuuuuuuu.....ale vraj až do novembra má byť babie leto,nám sa stavia altán na záhrade,tak hádam ho ešte tento rok využijeme 😎 Kľudne potom prídi na kafé. 🙂Len sieť nemáme. 😅 😀