icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
1. okt 2011

@nelicefo 😀 oki, beriem ta za slovo.. ked bude altan, nanominujem sa 😀 len ci nebudem fakt potrebovat nejaku siet, lebo ja som dnes mala take tricko, co ma na spodu gumu a v tom som mala brucho jak pri Nine v 6tom mesiaci 😕 akozeeee

nelicefo
1. okt 2011

@maxara 😀 čo sa bojíš...🙂)))

maxara
1. okt 2011

@nelicefo akoze keby som bola teraz na kompe, tak sem fakt drbnem fotku, co som bola den pred nastup do porodky.. akoze metrove brucho 😅 ja dufam, ze toto len rychlejsie narastie, ale to prve neprerastie.. ved toto je co.. navyse mam operovany ten pruh a minule ma normalne ta jazva stipala.. mam tam tu sietku pod kozou a trosku sa aj obavam.. 😖

nelicefo
1. okt 2011

@maxara Uf,ale nemalo by sa ti nič s tým porobiť nie? 😅 No potom keď budeš na kompe som zvedavá na fotku. 🙂)) No čo malá je kus ženskej od narodenia či? 🙂)))

maxara
1. okt 2011

@nelicefo to hej, mala je riadny klacek 😀 som sa pytala mojho chirurga a on povedal, ze uvidime 😒 ale ze mam sa setrit a brucho nezatazovat, hlavne uz velke.. ale tak to vis, jak sa da.. pri Nine, ked ma plienky.. akoze moc ju nedviham, nenosim na rukach, ale aj tak ju denne riesim aspon 10krat aj viac mozno 😖 a to je len ona.. mam aj ine na starosti..

danka.chomka
1. okt 2011

@evulilik teraz som si vsimla ze si tiez z kosic a mas rovnaky termin ako ja, resp den po mne 😅 uz si rozmyslala kde preferujes rodit?

nelicefo
1. okt 2011

@maxara Chápem. 😖 Ale skús zapriahnuť viacej mužskú polovičku do práce. 😅 😀 🙂

katkarv
autor
1. okt 2011

@janka273 niesom pred vami,ja som dnes podla ms 11+4 ale podla usg 11+6.Neberiem uz duphaston ak ked mi ho lekar aj naposledy napisal.

strihalka
1. okt 2011

Ufff, narocne litani po obchodech skocnilo....rano koupit maso ureznika, pote rakousko nakoupeni tech nejlepsich jogurtu...pote makro koupit drogerii, pak Mileticka kapusta a zelenina, ovoce, ikea obed 😀, kika barove svetlo do kuchyne, odpocinek ......kava v teple domova..... Hornabach svetlo pod kuchynskou linnku..... ufff, snad sme na nic nezapomneli...... 😀 😎 😀 😀 , jsem mrtva a ted se chystam pripravit masko na gulas...zitra to dodelam pred obedem...ufffff

strihalka
1. okt 2011

Ufff, narocne litani po obchodech skoncillo....rano koupit maso ureznika, pote rakousko nakoupeni tech nejlepsich jogurtu...pote makro koupit drogerii, pak Mileticka kapusta a zelenina, ovoce, ikea obed 😀, kika barove svetlo do kuchyne, odpocinek ......kava v teple domova..... Hornabach svetlo pod kuchynskou linnku..... ufff, snad sme na nic nezapomneli...... 😀 😎 😀 😀 , jsem mrtva a ted se chystam pripravit masko na gulas...zitra to dodelam pred obedem...ufffff

katkarv
autor
1. okt 2011

@maxara jak vam zavidim ze uz vam vidno bruska,ja mam taky oezny kotol ze u mna to bude vidno mozno az v piatom mesiaci ☹

maxara
1. okt 2011

@nelicefo jaj draha, ja som uz aj celkom zapriahla.. on sa obcas postara, ale tak ked je v praci, nemozem Ninu nechat posratu od rana.. hladnu.. ☹ ale na je zlata, aspon ze sa nepyta na ruky, lebo tym, ze som bola furt po nejakej operacii ked bola malilinka, tak si ani nezvykla.. dokonca sa aj kocikovala len na terase a nemuseli sme chodit po ulici a hybat kocikom. Proste spala aj tri hodiny v uplnej zime, cela zababusena, no podarena bola

@katkarv Kati ved ja som tiez tucna, ale tak je mi vidno, ze toto brucho je ine ako moje normalne.. ale ti, co ma nepoznaju, tak by sa ma hanbili opytat, ci cakam.. aby sa nestrapnili, keby nie 😀

maxara
1. okt 2011

@nelicefo tu ti pridavam zopar foto.. ti dvaja, to su ti nasi podareni prasopsi, foto vonku, to som na poslednej vychadzke na priehrade, dva dni pred nastupom a v nocnej koseli den pred nastupom do porodky

nelicefo
1. okt 2011

@maxara No vidíš akú maš podarenú dcérku. Neboj to zvádneš.
A náhodou krásne bruškooooo 😵 A havkáči.....🙂) zlatý sú....máme podobného...🙂

maxara
1. okt 2011

@nelicefo no ale strasne tazko sa nosilo 😀 a vyzerala som otrasne.. aj tam na tej foto vonku vidno, ake som mala piliere namiesto noh, totalne cela opuchnuta som bola.. ale mm sesternica mi urobila aj pekne tehu fotky 🙂 tie mam tusim na fb, videla si?

nelicefo
1. okt 2011

@maxara 😀 Akurát som pozrela....krásnučké. 😵 Som Ti hovorila že si bola a aj si krásna tehuľka 🙂

maxara
1. okt 2011

@nelicefo no tak vies, retus 😀

nelicefo
1. okt 2011

@maxara Ale čo by retuš 🙂

maxara
1. okt 2011

@nelicefo no skoda, ze ona uz nefoti.. ☹ ale mozno by mi mohla upravit fotky z mojho fotaku 🙂

nelicefo
1. okt 2011

@maxara Prečo nefotí? ☹ Ja ak budem mať čas by som ti mohla upraviť foto. 🙂 ALe to je fakt v nedohľade lebo tam mám ešte moje foto,cez 1000 čo sa už chystám hádam aj 3 mesiace. 😝 😀

maxara
1. okt 2011

@nelicefo no ona robi grafiku a ako hobby fotila, mala super fotak a naozaj skvele oko. Ale z cista jasna sa rozhodla predat fotak a vraj uz bude fotit len analogovym, lenze to moc neupravi 😒 Som pozerala, ze mas krasne fotky porobene, takze ty sa tomu venujes?

nelicefo
2. okt 2011

@maxara Aha. No škoda že to nechala tak. No ja aj dcéra aj mm sa tomu venujeme. 🙂 Taká fotografická rodinka.....resp. mojej malej to ide na nervy keď ju naháňame po celom dome aj s "mašinou". 😀 😀 😀 Ale tak profesionálne nie,to iba ako hobby. 🙂

urma
2. okt 2011

@nelicefo jj ubehlo to celkom fajn, len teraz ide zasa 10.a to uz tak neubehne ☹ Zacina mu ten kontrakt v Belgicku a ja mam v plane stahovat sa za nim asi v decembri. Aj to len ked nebude v tom case niekde na sluzobke, lebo ja sama to tam budem zvladat asi dooost obtiazne, pocnuc presunom 😎 Fuu, ani nemysliet, bo ma chyta stres 🙂

maxara
2. okt 2011

Dobre ranko.. ja dnes frcim na tu chalupu. Tesim sa neskutocne na tie gastany 🙂 tak hadam aj buduuu, ved uz som videla predavat.
Nina este spi, tak cakame kym sa zobudi a juchuuuu. AKurat mam velku dilemu. Rozmyslam, ci mam kupit surodenecky kociar alebo sa na to vysrat. Po ninke mam trojkombinaciu plne funkcnu a Ninka sa vozi v golfaci, ale vyuzivame kocik malo.. tak neviem, ci s dvoma budem castejsie. Ale zas ked niekam ideme, tak vzdy s kocikom, hlavne ked tam budeme chciet byt dlhsie, ze by si aj Nini schrupla. Tak ja teraz neviem.. asi pockam s tym este..
Baby co mate doma prckov, ako ste na tom?

maxara
2. okt 2011

@nelicefo jej to je super, velmi pekne hobby. No ved mozno budes fotit vsetky tehule, co budu chciet pekne fotecky na pamiatku 😉

nelicefo
2. okt 2011

@urma Ale čoby neubehlo...máš nás. 🙂 Aha. 🙂 Ale čoby si to nezvládla. 🙂 Ja kebyže môžem sťahujem sa za hranice tohto štátu hned. 😅 😀 😀

urma
2. okt 2011

@maxara hrubosrstych jazvecov je v nasich koncinach najmenej 🙂 Niekdedy behalo po meste dost dlhosrstych ale aj ti su na upadku. Sestra ma kratkosrsteho, je to super znasanlivy psik na jej roztopasne 3 deti. Nas pudel by ich davno zezral za to 😅

nelicefo
2. okt 2011

@maxara Vďaka. No tak na také fotočky sa ešte necítim. 😀 😅

urma
2. okt 2011

@nelicefo tak ja tam idem cisto z racionalneho hladiska 🙂 ale uprimne...mam z toho des. Tajne dufam, ze budem milo prekvapena, ako to tam cele nastartujeme. Ja som totalny lokalpatriot, som si nevedela predstavit ani prestahovat sa z rodneho mesta niekam povedzme 50 km a teraz totok. Ale to je taka povaha raka 🙂

nelicefo
2. okt 2011

@urma 🙂 Aspoň mimčo bude bilingválne dieťa. 🙂