icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
17. aug 2011

@mia78 nam davnejsie povedala kartarka ze to bude tak ze drahy bude spokojny a ja nie 🙂 cize asi chlapec lebo ja by som skor prijala dievcatko 🙂 ale je to fakt jedno len nech je zdrave 😀

maxara
17. aug 2011

@lenka112 akoze mm ma Vladkom iba provokuje, on by ho urcite nevybral. Navyse mame priezvisko na V, cize VV ako Vyvoleni 😀 by som nechcela.. a tvoj muz mal ex muza? 😕 snad len zle chapem.. 😅
inak David ti ma ani nenapadol, sranda.. 🙂

@certica22 toto veru neviem, ci to je pravda, ja som skor myslela, ze napravo je preto, ze vajicko bolo z praveho vajecnika.. 😒 a opacne.. ale ktovie 😉

@mia78 Max a Alex je super, tieto mam na mojom sukromnom zozname, ktory podstrcim mm 😝 na vyber
inak ten cinsky kalendar mne vychadzalo dievcatko a kamoska mi furt vravela, ze chlapec, ale nakoniec vysvitlo, ze mi nevyratala lunarny vek ale brala to z mojho.. ty si si ho ratala? lebo ja som lunarne o rok starsia 😅

maxara
17. aug 2011

@katkarv Kati a ty sa ako citis? este stale mas ten vytok hnedy? 😕 bola si na pohotovosti, ci nakoniec nie?

hviezdickamaria
17. aug 2011

ahotje, prave som vas tu objavila 🙂 mozem sa pridat? ja som len predvcerom zistila, ze som tehu a vy uz 13. strasnu pisete???? 😀 😀 😀

hviezdickamaria
17. aug 2011

@lenka112 ty mas 8 mesacne babo???? aj ja!!!! 😀 😀 😀 😀 a tiez som z presova 😀 😀 😀

darinkazv
17. aug 2011

ahojte, tak ja dnes znovu s otrošku lepšou náladou 🙂 po dnešnom sone, kedy dr. skonštatovala, že sa črtá už dutinka, no nemôže mi to na 100% potvrdiť, ale aj tak mám lepšiu náladu. preistotu som pred polhodkou spravila test s menšou citlivosťou a sú tam krásne //. takže nie som magor 😀 😀 😀 zajtra budú výsledky z krvi, tak som zvedavá. a o týždeň mám ísť na sono znovu 🙂

takitak
17. aug 2011

Vidím že ste dnes všetky v nejakej dobrej nálade. Ja sa dnes mám pod psa. Nie že by ma niečo bolelo, sem tam ničo pichne, natiahne ale inač ok. Ale som nervózna až svet. Už som navrieskala na dve kolegine, ostatné radšej obchádzajpú moje dvere na kancli v tichosti a ešte som napísala všetkým výhražný mail lebo ma naštvali ... no krása - teším sa na manžela ako ma zvozí !!! našťastie som v práci ja šéf, takže sa mi to prepáčia - nebolo to 1. ani posledný krát, ale fakt som dnes hrozný nerv ... ja Vás až obdivujem ako ste také vyrovnané a spokojné - nehovoriac že vymýšľate mená ... ja mám stále pocit že toto nemôže byť pravda a asi podvedomie už začína poriadne pracovať ... hups nejaký odvážlivec klope na dvere 😝

ivucha2
17. aug 2011

@mia78 no je to dosť možné - ja to mám podľa odpočítavania tu na MK 241 dní do pôrodu 🙂

ivucha2
17. aug 2011

dievčence môže byť, že mi už teraz opúchajú nohy - včera som ich mala akoby ma poštípali včely

mima21
17. aug 2011

@janka273 mne zase podla cinskeho vychadza dalsi chlapec ☹ tak dufam ze to nevide a bude dievcatko 😉

certica22
17. aug 2011

@katkarv ja tiež mam taky pocit že to bude chlapec 🙂

certica22
17. aug 2011

@maxara to neviem :D uvidíme či je na tom nejaka pravda 🙂

pata31
17. aug 2011

ahojte, ja som prve chcela dievca a to aj vyslo, teraz mi je to v podstate jedno, ale mm by urcite chlapca chcel 😉
a podla tejto stranky to aj vychadza chlapec, aj pri Tami mi to vyslo: http://mimino.kvalitne.cz/index.php?file=uvodni...
a vy uz mena riesite.... 😕 ja pre dievca mam, ale pre chlapca netusim 😅

maxara
17. aug 2011

@darinkazv 🙂 super, magor nie si 😉 😀
@takitak 😀 😀 ked si spominam aka som bola pri prvej.. aj moje dvere sa obchadzali zdaleka a telefon zvonil iba zriedka 😀 vacsinou volali len ti netusiaci.. a dokonca sa ma vsetko dotykalo, normalne som sa vnutorne urazila a musela som to predychavat, normlane som citila ako mi stupa cerven cez lica az hore po korienky vlasov.. no pre mna neobvykle.. a teraz sa mi to stalo este ked som nevedela o tehu, ale ked som toto zacitila, hned ma to napadlo 😀 ale inak som ooovela pokojnejsia, ako pri prvom 🙂
@ivucha2 no nemali by ti opuchat veru 😕 vela si sedela?
@certica22 ak chces, pohladam jeden link, kde si mozes urobit taky testik, ci chlapec alebo dievca podla tychto babskych povier.. sa mi ratalo, ze ked zasejes nejake dve rozne obilniny (neviem presne ktore) a budes ich polievat rannym mocom, tak podla toho, ktora prva vzide, tak to to bude 😀 😀

darinkazv
17. aug 2011

@pata31 ja som si to skúsila teraz spätne urobiť a na tom grafe vyšlo, že sme mali mať prvého chlapca 😝 no, máme dievčatko. tak som už teraz druhé ani neskúšala.

inak, mne predtým ani tá tabuľka čínska nefungovala, ale keď som zistila, že tam si najprv musíte zistiť lunárny vek a až potom hľadieť do tabuľky, tak mi to vyšlo a aj na všetky maminy v rodine 😉

darinkazv
17. aug 2011

@maxara tak ďakujem 😀 😀 😀

pata31
17. aug 2011

@darinkazv ta vidis, mozno aj my nakoniec budeme mat druhe dievca 😝 😀
a lunarny vek ako zistim? 😕

darinkazv
17. aug 2011

@pata31 tu je link na zistenie lunárneho veku
http://www.chinagold.com/lunarage.htm

pata31
17. aug 2011

@darinkazv aj tam mi vychadza chlapec 😉

darinkazv
17. aug 2011

@pata31 mne podľa tejto tabuľky pekne vyšlo prvé dievčatko. a aj máme 🙂 a teraz nám chlapec vychádza 🙂

ivucha2
17. aug 2011

@maxara áno mám sedavé zamestnanie - môže to byť z toho?

certica22
17. aug 2011

@maxara dakujem som pozerala 🙂)...tak uvidime ppočas tehu

darinkazv
17. aug 2011

@ivucha2 môže a zvlášť v týchto teplotách. musíš veľa veľa piť. a ak by ti aj tak puchli, tak to povedz svojej gyn 😉

maxara
17. aug 2011

@ivucha2 moze, ked je velmi teplo a stale sedis, tak ani tehu byt nemusis.. ale doma si urcite pocvic pekne nohami hore, pomasiruj.. a keby ti moc puchli, tak tvaroh stahuje opuchy 😉 (myslim tym, jedenie tvarohu)

ivucha2
17. aug 2011

@darinkazv pitie tekutín na to pomáha? v tomto mám dosť rezervy musím byť na seba prísnejšia - ďakujem za info

maxara
17. aug 2011

inak mne vychadza dievcatko a keby bolo na mne, tak si ho aj prosim, ale mm chce jednoznacne chlapca.. ja chcem pre zmenu presne toto, co mam v bruchu 😵 a chcem ho zdravucke, s hustymi vlaskami a dlhymi mihalnicami 🙂

ivucha2
17. aug 2011

@maxara xi ďakujem aj za poznámku v zátvorke 🙂 ako sa poznám natrela by som sa ním

maxara
17. aug 2011

@ivucha2 😀 no ved tehu demencia 😉 ja to vidim na sebe, ako mi obcas nedoklapne.. najprv tehu demencia, potom vykojeny mozog a teraz znova tehudemencia 😒 som zvedava s akym IQ vystarstujem opat do prace 😀

surrender
17. aug 2011

Ahojte! Tehotenský test nám včera potvrdil, že v apríli by malo prísť na svet aj naše bábätko, termín mi vyšiel na 18. 4. 2012.