icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

amanda683
16. aug 2011

@lenka112 aj my mame Daniela 🙂 🙂 🙂 Ja som tiez dlho vyberala a Daniel bolo posledne,co ma napadlo a uz som to nechcela menit,lebo som mala dost toho hladania a dohadovania sa s mangelom 😝

lenka112
16. aug 2011

@amanda683 Náš dostal meno, až ked som ho uvidela, jednoducho to bol Daniel 🙂

mima21
16. aug 2011

ahoj, mozem sa k vam pridat, termin mam koncom aprila 🙂 este to nie je oficialne, lebo doky ma dovolenku.......no tehot.test 5x pozit

mia78
16. aug 2011

ahoj mima dalšia mamina co tretie čaká 🙂
babule no ja zase musím asi dievča mať lebo s chlapčenských si neviem vybrať... 😕 a dievčenské mám zatial Melánia, Violka čo by som chcela 😉 🙂 aj pri cére som mala celé tehu Veronika a pred koncom sme sa rozhodli že to bude Ninka.....a chlapec je Mirko po ocovi 😎

katkarv
autor
16. aug 2011

@certica22 ja nefajcim ani kavu nepijem ani moj muz nefajci.

maxara
16. aug 2011

@mia78 vdaka, ale Tums mi nezabera na nevolnosti.. ale na zahu neskor bude vyborny.. kamosky mi poradili homeopatika Cocculine a dnes som si ich nasadila a super, nevolnosti mi okolo obeda zmizli a bolo mi fajn, aj som normalne sa isla vyvencit 🙂

@lenka112 @darinkazv 😀 babyyy moja kamoska porodila chlapca (namiesto ocakavanej babulky) a kedze jm nebol pri porode, nestihol, tak malemu dala meno Emanuel 😀 to bolo prve, co ju napadlo .. a ked sa to muz dozvedel, tak cely nestastny sa s nou ani nebavil, az maleho musela normalne premenovat (este v porodnici) na Lukasa 🙂
ja pre chlapca neviem ani za svet vymysliet meno, zato pre dievca mam aspon 30 😵 tak uvidime, co nam to tam v brusku rastie

mima21
17. aug 2011

@mia78 tak ja zase dufam ze to bude dievcatko lebo chalanov doma uz mam.......mne sa pacia dievcenske mena: Rebeka, Barborka a uz neviem 😉

certica22
17. aug 2011

@katkarv to je dobre ja len že aj toto vieš može sposobiť potrat vlastne v dnešnej dobe škodi všetko :/

saxana123
17. aug 2011

@mima21 Pozor na Rebeku, si predstav že nevie povedať R, poznám malú čo si hovorí Jebeka 😀 takže opatrne

lenka112
17. aug 2011

@maxara No tak to je dosť nepríjemná skúsenosť 🙂 Poraď nejaké mená pre dievčatko, my sme zufaly a neviem ci za ttie mesiace nieco vymyslime 🙂

maxara
17. aug 2011

@lenka112 🙂 no ja moc nie som vzorovy vymyslac mien, my mame Ninku, co momentalne dost frci, ale na moju obhajobu, ja som chcela Ninku od 12tich rokov 😅 .. a potom som este chcela Zoju a Zoru, ale teraz AK by som z nich vyberala, aj keby som mala dve dcery este, tak obe tie mena by som sestram nedala.. A ani neviem, ci si vyberiem z nich. Najnovsie sa mi paci Alexandra, pri Ninke som este zvazovala Juliu, ale nedalo sa mi to brusko premenovat 😵 tak ostala Ninka. A aj Barborka sa mi paci, Katka.. no vela babskych sa mi paci 😀 o to horsie si vybrat.. ale zas chalanske co sa mi pacia su tot v blizkej rodine vsetky pouzite a tak chalanske absolutne netusim

maxara
17. aug 2011

@lenka112 a este sa mi velmi paci Maria, a uplne som bola unesena z Mariny, ale potom ma odradilo dost to, ze keby nevedela R , by sa predstavovala Malina a to by mi vadilo 😀

takitak
17. aug 2011

ja mám neter Reginku - to meno je vo všetkých modifikáciách peknučké - Regi, Regča, Regísek aspoň pre nás 😀

lenka112
17. aug 2011

@maxara Ja som natom práve naopak, chlapčenských mien máme vybratých poriadne veľa, ale o dievčenskom mene ani netušíme. To aby sa volala po mne, som rázne odmietla,takže stále pomaly hľadáme 🙂 K Danielovi by sa hodilo meno končiace na "el" ale tých veľa nieje, takže musime domyslieť 🙂

maxara
17. aug 2011

@takitak hej aj Reginku som chcela, ale mm ma zrusil.. teraz som to zvalila nan, uz vie, ake mena sa mi pacia a staci len vybrat z nich 🙂 a pre chalana mi to je asi jedno, kedze sa mi ziadne nepaci 😒

maxara
17. aug 2011

@lenka112 tak ty porad chalanske 😉 lebo mne sa paci napr Peter (zamietnute kvoli exovi), Matej a Jakub ma sestra, Simon mm nechce ani pocut, Filip, Samko uz nieeeee Daniel je teraz tiez dost popularne (u nas v juli su 4) a ja ho mam spojene s jednym hroznym clovekom, takze toto u mna nie, ale je to z tych krajsich mien. Chcela by som nieco take fajn, take bezne a zaroven nie.. Janko mm nechce ani pocut, Misko je mm, takze po sebe nechce.. no ja neviem ☹

lenka112
17. aug 2011

@maxara Ja som priateľovi zamietla Miška, kedže tak sa volá jeho ex . 🙂 Páči sa mi Matúš, Juraj, celkom pekné je aj Patrik, ale tak sa volá synovec, takže to odpadá 🙂 a v neposlednom rade je krásne aj Oliver 🙂

maxara
17. aug 2011

@lenka112 ja som mm zamietla Zuzku 😉 😀 Juraj a Patrik tiez synovci.. Matus sa mm nepaci, aj ked ten je v hre, lebo sa mu LEN nepaci a nema inu vyhradu 😀 ale Olivera mam zamietnuteho 😒 akoze uz to vidim, ako to bude Eduard 😀 lebo tak sa vola mm dedko a vsetci hned ze by mohol byt po nom 😒 a mm ma strasi Vladkom 😅 akoze nic proti, ale ja Vladka nemusim

maxara
17. aug 2011

@lenka112 ale tm si zamietla Misku, vsak? nie Miska 😅

lenka112
17. aug 2011

@maxara Ani ja Vladka nemusím 🙂 Aj náš tatino uvažuje, že malý bude po jeho otcovi - ľubomír, nič proti, ale to nedovolím 🙂 U nás v rodine nesie tradiciu meno David, náš by bol už 5. David , tak možno tatino privolí 🙂

lenka112
17. aug 2011

@maxara Zamietla som Miška, pre chlapčeka 🙂

mima21
17. aug 2011

@saxana123 no tak na to som nemyslela 😉 tak rebeka asi odpadava, este mi ostala barborka a nakuknem asi zase do kalendara.....len dufam ze to bude dievcatko lebo matejka a adamka mam doma.

certica22
17. aug 2011

AHooj holky 🙂.. ja som včera pozerala mena...ale chpalčenske jedine Alex...a dievcenske Liana-Lianka,SOfia alebo Laura ale tu už v rodine mame :D ale priateľ nesuhlasi tak som zvedava pre ake mena sa rozhodneme..len ja mam pocit že to bude chlapec.....a žiadne z nich ma zatial nezaujalo a ked hej tak každy druhy sa tak vola :/..a je pravda že ked sa babo nachadza na lavej straen je chlapec a dievca na pravej?..Vyšlo to niektorej z Vas ?...mne aj podľa činskeho kalendara vychadza chlapec aj mam pocit že je na ľavej strane 🙂

ivucha2
17. aug 2011

Ahojte aprílovky 🙂 pridávam sa k Vám aj ja by som mala byť v apríli mama - bude to naše prvé vytúžené bábätko 🙂

katkarv
autor
17. aug 2011

@ivucha2 super vitaj 🙂

katkarv
autor
17. aug 2011

@certica22 mne podla cinskeho vychadza dievca ale nejako citim ze to bude chlapec 🙂

janka273
17. aug 2011

Ahojte dievčatá, dnes som ráno bola u dr. podľa Pm som 5+6, a podľa ultrazvuku 6+0, bábätko bolo vidieť i akcia srdiečka 🙂 , len..... ☹ ☹ ☹ mám vedľa bábätka ešte dáky hematón - má vyšše 2,3cm x 1, 3,cm, alebo to vraj mohlo byť dvojča, ktoré zaniká - a zostala po ňom teku tekutina.....dr.mi predpísala dufaston 2x za deň, v prípade krvácania 4 tablety a hneď k dr. alebo do nemocky na pohotovosť / pretože na bud. týždeň má moja dr.dovolenku/, a mám užívať kys.list.....a ležať doma. Niečo podobné som už mala, keď som čakala malú, ale vtedy som aj krvácala , ale zase ten hematón nebol taký veľký. veľmi sa bojím ☹ ☹ ☹
Meno pre chlapca máme Riško, a pre dievčatko ešte nevieme, ale páči sa mi Lianka, Emka, Ninka - lenže tieto sú veľmi obľúbené, a ich je veľa...dúfam, že to bude chlapček 🙂,prvú mame Tamarku - 4 roky bude mať.
Zajtra ráno idem na krv.

janka273
17. aug 2011

@katkarv Aj mne podľa čínskeho kalendára vychádza dievča - ale ja si myslím, že to bude chlapec 🙂

mia78
17. aug 2011

ahojte byby tak chlapčenské sa my zatial páči Maximilian (Max), Viliam (Vilko) 😀 ale aj Alex..........lebo čo sa mi páčilo Patrik ,Filip ,Peter už máme v rodine 😉
a najprv som chcela ked bude dievča k Ninke Nelku alebo Natálku ale je ich tu strašne vela v okolí ☹

a podla čínskeho mi vychádza dievča len sa nato nespolieham lebo pri chlapcovi my to vyšlo ale pri dievke nie...
len moja svokra bola u kartárky a ževraj bude dievča tak uvidíme 😎 😀

mia78
17. aug 2011

@ivucha2 ak nám vyjde tak strávime v nemocke spolu 😀