icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

tajomna
3. okt 2011

@danka.chomka dakujem pekne za vysvetlenie...ja som mala pri deťoch len klokanku,ale viac sme využili kočík a neskôr už normálny turistický nosič..

tajomna
3. okt 2011

@strihalka aj ja sa prosím do sukromky....dakujem...

danka.chomka
3. okt 2011

@evulilik bola som dnes a som 13tt plus 3 dni. Krasne to bolo vidno som videla jak špuli pusinku a jak glgalo a v zapati ho zacalo nadrucovat od ckania 😀 a potom lekar ze no za chvilu bude aj piškať lebo ma plny mechur 😀 ale to uz som nevidela lebo nechcela som na nho dlho svietit. aj zrazu tak vystrelo nad hlavu ruku a vsetkych 5 prstov sme videli, take smiesne kostrbate 😀 akoby sa zobudilo a zacalo si suchat tvaricku. ved bodaj by nie o 7:30 sme ho buntosili. Inac presne viem co mas na mysli tym ze si neuvedomujes ze si tehotna. ja to iste.a casto pocas dna si na to spomeniem a sa pottesim 🙂 uz nech mame tie brucha a v nich pohybujuce sa telicka. CO sa tyka toho terminu ja tomu velku vahu neprikladam, len 10 percent zien porodi na termin takze to je taky datum ze sa podla toho neriadim. verim ze velka noc bud uz s babatkom abo este s bruchom :D

eviko25
3. okt 2011

@takitak pichanie v podbrušku ma vie znepokojiť, ale tak je to nápor na maternicu.

evulilik
3. okt 2011

@danka.chomka ale nie .. take si videla .. až mi je dajak do plaču.. ked si predstavím . aj ja chem už vidieť ...

danka.chomka
3. okt 2011

@evulilik nic sa neboj ty v 15tom toho uvidis ovela viacej 🙂 to uz bude cloviecisko 😀 😉

ancovicka30
3. okt 2011

@strihalka ahoj, aj ja si prosim pridat do sukromky, dakujem 🙂

strihalka
3. okt 2011

Holky, pokud mate zajem o nejakou diskuzi, ktera by vas zajimal staci rici a ja ji pridam do skupiny🙂

strihalka
3. okt 2011

JUUUj, moc me to bavi 🙂)

certica22
3. okt 2011

ahooj dievčata prajem pekny večer.. vedeli by ste mi niečo poradiť od rana soplim a kycham už ani dychať neviem čo by som si mohla dať???..Prave pijem teply cajik s citroonom tak dufam že pomože aspon niečo .)

strihalka
3. okt 2011

@certica22 pozor na cern caj , ani zeleny ani bile by sme nemeli pit...ja pijem hermankovy a feniklovy🙂, na rymu ti odporucim Pantehnose od dr. Mullera, super kvpaky do nosu

certica22
3. okt 2011

@strihalka a čierny a zeleny prečo sa nesmie??.. tak ja teraz ovocny mam lebo okrem čierneho mame ešte žihľavovy ale ten veľmi nemusim...

strihalka
3. okt 2011

@certica22 bo tyto caje maji povzbuzujici ucinyk a je to to same ako keby si pila kafe, alebo kolu...obsahuje to tein a ten eni az tak mc odbry pro babo

kukucg
3. okt 2011

@rene82 Dakujem.... viem ze sa to stava ale clovek vzdy dufa ze sa to nestane... citim sa uz lepsie ale aj tak to boli este a asi aj dlho bude... Fyzicky som ok, a dr mi dnes povedala ze po dvoch mrchach by sme zase mohli ist na snazilkovanie, tak ked bude dovtedy vsetko ok tak skusime pred vianocami....

kukucg
3. okt 2011

Sem tam vas citam babulky, pozeram ze sa vam dari, tesim sa s vami 😉 aj s vasimi babatkami, len tak dalej 😵

certica22
3. okt 2011

@strihalka jaaj dobre dakujem za info 🙂 a ako sa mate s maličkym ??

strihalka
3. okt 2011

@certica22 no my zatim nevime ako se mame, my to budem vedet v stredu.....
to idem na poradnu v 12tt....doufam, ze je vse ok

certica22
3. okt 2011

@strihalka aj ja v stredu na 3d tak dufam s tebou že naši drobčekovia sa maju dobre .. som bola vo stvrtok v poradni a všetko vyzeralo byť fajn tak dufam že to aj tak teraz bude 🙂

certica22
4. okt 2011

Naše aktuálne 12+6 🙂

eviko25
4. okt 2011

Dobré ránko, práve pijem biely čaj. Ani ten by sa nemal? Ani jedna šálka za deň?

adik109
4. okt 2011

@eviko25 ahoj, podľa mňa ti jedna šálka za deň nemôže ublížiť.... je to ako s kávou, aj tú v maličkých množstvách môžeš pokiaľ nemáš problémy s tlakom, ja tiež jednu slabú s mliekom za deň pijem, inak by som sa ráno nerozhýbala 🙂 Myslím že niekedy sa to čo smieme a nesmieme trošku preháňa...

eviko25
4. okt 2011

@adik109 no veď by nám zostávalo už len tú vodu z vodovodu piť 🙂 Káva mi ide strašne na chuť, nie som kávičkárka, ale pri najbližšej príležitosti si dám 😀 V malom množstve nemôže nič uškodiť (samozrejme alkohol to je tabu)

adik109
4. okt 2011

@eviko25 presne tak 🙂 ja sa tiež podľa toho riadim a doktorka sama mi povedala že nemám úplne pozerať na to čo smiem a čo nie, s výnimkou alkoholu a cigariet. To je samozrejmé 🙂

eviko25
4. okt 2011

@darinkazv no že strašiak 🙂 pekne. Ja keď som mala minulý rok tie problémy a bola v nemocnici, tak sa o mna pekne postaral. Len čo sa neopýtam, to sa nedozviem. A keďže som laik, ani neviem, čo sa mám pýtať... Inak keďže si zo ZV, nerozmýšlala si nad nejakými cvičeniami pre tehotné? Lebo ak bude všetko v poriadku, chcem začať od 16 -17 tt chodiť na jogu pre tehotné.

darinkazv
4. okt 2011

@eviko25 fakt. ešte stále mám z neho také zmiešané pocity. ale už to nie je také hrozné ako to bolo predtým. ale fakt sa blbo zachoval, keď som potratila. taký bol necitlivý. ale tak už sú to roky, tak sa cez to nejako snažím preniesť.
čo sa týka cvičenia, mne to bude ťažko. zatiaľ som síce na PN, ale tak od novembra už pôjdem zas do roboty a robotu mám na smeny. aj víkendy robím. do mesiaca len jeden víkend voľný. tak mne sa ťažko chodí na nejaké cvičenia. ja sa chystám potom už len na tú profylaxiu do nemocnice. od 32 či 34tt sa to chodí. 🙂

baranovadanka
4. okt 2011

@janka273 koli tomu ze som pred tyzdnom a pol skoncila na pohotovosti koli krvacaniu ... nastastie babo bolo ok tak mi nasadili duphaston na podporu tehotenstva. vcera ma milo prekvapil moj doktor lebo od byvalej lekarky som bola zvyknuta na to ze ked som bola tehotna hrabala sa vo mne akoby tam nieco stratila a tento nie len mi urobil usg a takto skontroloval babo. on je toho nazoru ze v tehotenstve menej je niekedy viac predsa len naco sa v tom hrabat ked nie su problemy ako vytok a tak... hlavne pri tej diagnoze ktoru mam ja ... t.j nespecificke krvacanie v tehotenstve a hroziaci potrat. takze tym ma uistil ze som si vybrala spravne :D

sunday1
4. okt 2011

@strihalka Aj ja chcem do súkromnej témičky 😉

tajomna
4. okt 2011

@certica22 ano tie kvapky su fajn a možme aj sinupret na zriedenie soplikov,občas paralen a na kašel hedelix..ja som sa takto liečila pred dvoma týždnami 8 dní ale prešlo všetko...

takitak
4. okt 2011

@certica22 krásne bruško ... ináč k tým čajom, ja pijem ten teekanne pre tehotné, ukľudňuje ma to a nemusím riešiť či je biely, čierny alebo ovocný ... ale k večeri si dám taký slabý čierny lebo ten ja fakt milujem - taký ten ozajstný sypaný - mňam ... ja napr. si myslím že tie bylinkové môžu teraz viac uškodiť ako pomôcť a ovocné čaje obsahujú plesne a umelé farbivá, takže to je teda nepijem vôbec a nemôžem ani cítiť - ja tam cítiť ropu ... a už len ke´d vidím farbu ovocného čaju tak mi je zle a to nemusím byť ani tehotná (berte to s rezervou ja som už zopárkrát skolabovala z glutamalu a ovocného čaju a lekár mi to vysetlil práve tými umelinami a "ropu" kt. nespracujem v žalúdku...)

ináč tie brušká máte také krásne špicaté, ja vyzerám len ako prejedená
😀

tajomna
4. okt 2011

@strihalka aja ja mám v stredu poradnu,už sa neviem dočkať mali by sme byť 11+4,ideme na presvietenie nosnej kosti a na krvné testy...fuuu mám strach..