Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ozaj! a z piestan tu je niekto?hmm?
ahojte,tak dnes bola poradna,ale len kukol krcok ci je uzavrety.Na usg z NT ideme z manzelom zajtra O15.30h to bude robit iny lekar ktory sa v tom zrejme viac vyzna lebo moj lekar ma 3D len kratko,alebo neviem preco 🙂
Boze baby ja vam tak zavidim...Ja som bola naposledy v poradni 9.9. 2011 a teraz mi dal dalsiu az o 6 tyzdnov...ja to uz nevydrzim...uz chcem vediet ci je babo v poriadku ci je vsetko tak ako ma byt a chcem znova vidiet svoje drobciatko!!! :( uz to asi nevydrzim
Dievčatá moje, som taká šťastná, prešťastná....HEMATÓM sa mi VSTREBAL - hurá, hurá, hurá 🙂 🙂 🙂 🙂 , bábätko sa nám krásne predviedlo, kopkalo si s nožičkami, podľa Pm 12tt+4, podľa sona je veľké 62,45mm....NT znovu mi merala =1,3mm....ááááááááááááááááááááá asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to bude CHLAPČEK 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 - tak ,ako som už spomínala predtým / bolo vidieť pipíka na prvej fotke/, i teraz na sone - nie je to však zatiaľ na 100%, na Pn som do konca týždňa, a od pondelka šup do roboty, lieky nemám žiadne brať, a kávičku mám 1x za deň odobrenú od dr. Zase som nepribrala ani gram ,,,,ale vraj to nevadí, hlavne, že nechudnem 🙂 . Veľmi sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , inak celú noc som nespala- čo som mala taký strach.
@eviko25 písali sme si naraz - ináč môj manžel sa dnes pýtal na tie pichania a lekár mu povedal, že pokiaľ "manželka neskríkne viac ako 3x denne od bolesti tak je to v norme" povedal to takým vážnym tónom, že mu asi budem veriť ...
ešte furt som hladná, včera ma manžel vyhnal na prechádzku na hranolky a dnes sa asi dobrovoľne podujmem prešlapať poldediny nech si ch zase môžem dať ...
@janka273 Janulka, ako sa len s Tebou tešííííííííím 🙂 🙂 🙂 úžasná správa, supéééééééér 🙂 🙂 🙂
@eviko25 ahoj. no, poznám. mala som s ním skúsenosť pred pár rokmi v nemocke. no nie moc dobrú. odvtedy je to pre mňa strašiak. ale posledne keď mi v nemocke robil sono, tak som bola spokojná.
ja chodím ku mihálikovej. tá má len také staré kontrolné sono, tak vždy ma pošle na riadne radšej 😉
@janka273 januli super super super. gratulujem k vstrebaniu hematómu a k pipíku 😀
@katkarv že váhaš. jasné, že sa má super aj tvoje bábo 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/april-2012-je-tu-este-niekto-s-tymto-terminom/
kdby nekdo chybel, napiste, prosim a pojdme k sobe, bojujme pospolu 🙂
@strihalka ja si velmi prosim ist do sukromky 🙂
@danka.chomka aký nosič je teraz výborný,poradte mi...ja sa už nevyznám....
@danka.chomka ale moja, ty mas vstup povoleny od zacatku)ci ti to nejde?
@katkarv tak ja tiež nemám dobrú skúsenosť za sebou. tak ale nemôžem teraz na to každú chvíľu myslieť. po tom, ako som začala menej chodiť do diskusií, tak aj stresy mám menšie. lebo zbytočne si potom človek vsugeruje aj obyčajné pichnutie v podbrušku. už keby sa dačo stalo, už to aj tak nezmením tým, že sa tu budem báť donekonečna 😉
@tajomna tazko to zovseobecnovat zavisi od postavy toho kto bude nosit. Ja ako som spominala mam manducu, je z tych drahsich ale som s nou spokojna, synovec ked ju dakde najde vzdy s nou pricupita ze sa prosi nosit 😀 Existuje este Bondolino ten je akoby kombinacia satky a nosice nakolko ramenne popruhy nema na klipsne ale len kusy latky ktore viazes- to je ale trosku neprakticke sa to vlaci po zemi kym sa too zaviaze a je to trosku zdlhavejsie ako pri klipsnovych nosicoch, ale su mamicky co si ho vychvaluju. Tento tyzden ma dojst svagrre ten liliputi vyskusam a dam vediet, ale vidi sa mi velmi schopny a je takmer o polovicu lacnejjsi ako manduca. Dalsi typ je mei tai- to je kusok latky so styrmi popruhmi, nema stredny pas takze malinke babatko tam nie je velmi bezpecne, resp ja osobne by som sa ho tam bala davat, ale ked uz je vacsie tak v pohode a su lacnejsie ako klipsnove nosice. Patapum aj Ergo su velmi podobne ako manduca, tiez oblubene celkom u mamiciek. Rozdiely so zvycajne bud v pouzitych materialoch alebo nejkymi vecmi naviac, ako kapsicka na nosici na odkladanie malych vecci, kapucna pri spanku dietata atd. Urcite vsak by som nezvazovala klokanky nakolko su neergonomicke a dieta je v ortopedmi velmi kritizovanej polohe, kedy nie je zachovany rozostup kolienok vo vyske ritky. Dieta v klokanke len visi za genitalie a tym ze sa da nosit aj tvarou vpred tak je chrbatik tam prehnuty do zadu co nie je dobre pre vyvoj. tazko poradit najlepsie je vyskusat a zistit aj ked ja som manducu objednala bez skusania a pasovala mi, ale zavisi to asi pripad od pripadu.
@tajomna aj ja mám manducu a som s ňou veľmi spokojná, môj drobec je síce viac kočíkový, ale na kadejakých výletoch som to využila, naposledy som ho 2,5 ročného vyniesla až na Zelené pleso - 3 hodiny hore kopcom - a on si na mne aj pekne schrupol 😉
aj môjmu mm to sedí, ale drobec chce aby ho nosila mamina...takže viacmenej to používam ja
takze po dnesnej poradni poslusne hlasim ze krasne prospievame 🙂 termin nam trosku posunuli na 26.4.2012 ale babo krasne rastie je v poriadku co je to hlavne :D :D a este mi vzali kopu krvi a vysledky budu az v dalsej poradni o mesiac... predpisany duphastom az do 16teho tyzdna a setrit sa aby bolo vsetko ok :D
@baranovadanka cicuška a prečo berieš duphaston?
@danka.chomka jéj vážne ..ja to mám stanovené na deň po tebe... 😀 no už som aj na to myslela .. ale priznam sa vôbec neviem... lebo najlepšie je vraj v šaci (najnovšie vybavenie, pohodlie, odborníci) ...ale môj dr. u ktorého by som chcela rodiť je v starej nemocnici ...a zase moja svokra robi sestričku (na neurologii) v novej nevocnici....Ta teraz si vyber... Mám pocit že na konci skončím v novej nemocke že predsa budem mať svokru po ruke ... a ty ?? už si na to myslela ?? Počkaj možno skončime na jednej izbe 😀 😉
@evulilik ja som pevne rozhodnuta pre novu. mam tam vyhliadnutych par doktorov. Zalezi vsak na tom s ktorym sa zhodnem na mojej predstave o porode. 😅 ja to mam aj strasne blizko, byvame mozno dve minuty peso od nemocnice, manzel by to nemal daleko. a su tam uzasni odbornici na neonatologii takze aj to ma laka 🙂 inac velka noc v 2012 vychadza 6-9. 4 takze presne na nas termin, som zvedava aki lekari vobec budu k dispozicii 😀
@danka.chomka aky lekari a v akom stave 😀 ale nie tak ozdaj si nedajú do nosa ... Ty počuj nedame si to teda radšej skôr alebo až po Veľkej noci ?? 😅 A ty máš aj nejaku špecificku predstavu o pôrode ??? ja len ľahnuť roztiahnuť nohy a vypľuť .. 😀 😀 😀 Teraz mi je ešte smiešno .. no neviem neviem ako sa budem usmievať v deň ,,D" ja sa od žačiatku totiž vôbec necítim ako tehotná .. až keď vidím bábo na ultrazvuku tak vtedy mi to dôjde.. ale ..prejde čas a stávam ráno s tým že ,,Nebol to len sen ?? " ...inak strašne sa teším.. len neverim že to je tu ... a čo v Lidli už maju vianoce... a to znamená že Apríl je tu ani nestihneme použiť všetok sprchový gel spod stromčeka 😅
@danka.chomka inak som čítala ako píšeš že bábo glgalo vodu a ešte aj čkalo ... to kedy si bola na ultrazvuk ?? To je už tak vidno .. joj aj ja už chcem isť 😒 Ale ja až 18.10...to bude 15 tt.... a naposledy som bola v 11 tt a to už mal červík ručky nožky, očka... jej jak som sa tešila 😵

@eviko25 @takitak ani mne asistentka pri UTZ okrem "vsetko je OK" nepovedala nic... Ani ake je babo velke a ja som sa nespytala, lebo som z toho vsetkeho bola na makko... 😅 A na vysledky NT scanu+ krvnych testov musim cakat 3 tyzdne, nechapem, co im to tak dlho trva....
@maxara Presne tak, aj ja sa upokojim az po morfosone... Najradsej by som ani v praci nic nevravela, az kym nebudem vediet, ze babo je ok..
Inak dnes mi je fakt divne, od rana zle a mam zalahnute v usiach... 😒