Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte som tu nová, veľmi rada by som sa pridala do vašej skupiny ak by vám to nevadilo. Tiež patrím k tým čo čakajú aprílové dieta som v 11tt. 🙂
@lusylienka jasne,vitaj 🙂
@katkarv dakujem 🙂 na internet často nechodim , nakoľko pracujem v praci pri PC 8 hodin, ale rada sa sem raz za cas prihlásim a pokecám, vy čo ste tu už dlhšie sa už ale aj viacej poznáte ako my nováčikovia 😒
Ahojte kočenky ako sa mávate? 🙂
@lusylienka Vitaj. 🙂
@nelicefo dakujem 🙂 inak mam sa fajn, až na ranne nevolnosti ty ako sa mas?
@lusylienka neboj sa nic zapadnes raz dva. su tu vsetko mile osobky tak verime ze sa budes citit dobre. 😉
@lusylienka Užívaj si ich,sú to tie najkrajšie nevolnosti. 😅 🙂 Ja celkom fajn,u nás tak pracovne
@danka.chomka to verim ze ste tu dobrý kolektív 😀
@nelicefo hlavne ked otvorím chladničku a utekám na záchod 🙂
@lusylienka 😀 😀 😀 😀
chcem sa sptýtat velmi sa v tomto modrom koníku nevyznám dá sa táto vaša skupinka nejak pridelit medzi moje aby som vás rýchlo našla 🙂
@lusylienka vpravo nad nayvom temy mas pridat k oblubenym 😉
@nelicefo inak je to pravda že najkrajši nevolnosti len jedine co mi vadi ked vojdem do mojej vlastnej kuchyne je vyupratovana a mne smrdi kuchyna a nikde nic nemam 😒 tak ako rada varim zatial ak nemusim do kuchyne nechodim
@danka.chomka vdaka 🙂
@anabelleee neboj aspom budes mat na co spominat a budes mu potom rozpravat ked bude na svete ze ako ta potrapilo riadne 😉
dakujem ze ste ma tu pekne privýtali 🙂 na dnes sa majte pa a pekný zvyšok večera 🙂
Dievčatká moje, aj ja sa idem uložiť 🙂, bolia ma nohy - ešte si ich natriem, - to sa hlási zajtrajšia alebo nočná zmena počasia, krásne sa doružova vyhajkajte 🙂, nech Vám nie je zle 🙂, oddýchnite si, a nezabudnite si pohľadkať aprílové brušenká 🙂 pa, pa cicušky moje 🙂
@lusylienka a máme tu aj inú skupinu - napíš strihalke nech Ťa tam prihodí 🙂
ináč všetkým dobré ráno ... dnes počasie teda des ... som ako zmoknutá slepica, špinavá lebo som po blate naháňala psov a to so stihanutým zadkom, lebo som sa bála že sa šmyknem,,, takže dnes už nevytiahnem päty spod stola od PC a jediný môj svetlý bod je obed a večer príchod manžela domov po dňoch čo enbol doma ... 🙂
aj u nás v Prešove počasíčko ako víno..krásne slnečno...ani taká treskúca zima nie je,akú predpovedali 🙂
@ivetka1981 ja som 12km od Presova 🙂
@katkarv aj ja .-)
@ivetka1981 ja som z Drienovskej n.vsi a ty?
@katkarv JA Z kANAšA

@miselita Uz ma to napadlo, ze mi to asi tak rychlo neprejde, ale snad aspon s prvymi pohybmi uz bude lepsie, co uz, musim to pretrpiet