icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anabelleee
6. okt 2011

@miselita Uz ma to napadlo, ze mi to asi tak rychlo neprejde, ale snad aspon s prvymi pohybmi uz bude lepsie, co uz, musim to pretrpiet

lusylienka
6. okt 2011

ahojte som tu nová, veľmi rada by som sa pridala do vašej skupiny ak by vám to nevadilo. Tiež patrím k tým čo čakajú aprílové dieta som v 11tt. 🙂

katkarv
autor
6. okt 2011

@lusylienka jasne,vitaj 🙂

lusylienka
6. okt 2011

@katkarv dakujem 🙂 na internet často nechodim , nakoľko pracujem v praci pri PC 8 hodin, ale rada sa sem raz za cas prihlásim a pokecám, vy čo ste tu už dlhšie sa už ale aj viacej poznáte ako my nováčikovia 😒

nelicefo
6. okt 2011

Ahojte kočenky ako sa mávate? 🙂

nelicefo
6. okt 2011

@lusylienka Vitaj. 🙂

lusylienka
6. okt 2011

@nelicefo dakujem 🙂 inak mam sa fajn, až na ranne nevolnosti ty ako sa mas?

danka.chomka
6. okt 2011

@lusylienka neboj sa nic zapadnes raz dva. su tu vsetko mile osobky tak verime ze sa budes citit dobre. 😉

nelicefo
6. okt 2011

@lusylienka Užívaj si ich,sú to tie najkrajšie nevolnosti. 😅 🙂 Ja celkom fajn,u nás tak pracovne

lusylienka
6. okt 2011

@danka.chomka to verim ze ste tu dobrý kolektív 😀

lusylienka
6. okt 2011

@nelicefo hlavne ked otvorím chladničku a utekám na záchod 🙂

nelicefo
6. okt 2011

@lusylienka 😀 😀 😀 😀

lusylienka
6. okt 2011

chcem sa sptýtat velmi sa v tomto modrom koníku nevyznám dá sa táto vaša skupinka nejak pridelit medzi moje aby som vás rýchlo našla 🙂

danka.chomka
6. okt 2011

@lusylienka vpravo nad nayvom temy mas pridat k oblubenym 😉

lusylienka
6. okt 2011

@nelicefo inak je to pravda že najkrajši nevolnosti len jedine co mi vadi ked vojdem do mojej vlastnej kuchyne je vyupratovana a mne smrdi kuchyna a nikde nic nemam 😒 tak ako rada varim zatial ak nemusim do kuchyne nechodim

lusylienka
6. okt 2011

@danka.chomka vdaka 🙂

miselita
6. okt 2011

@anabelleee neboj aspom budes mat na co spominat a budes mu potom rozpravat ked bude na svete ze ako ta potrapilo riadne 😉

lusylienka
6. okt 2011

dakujem ze ste ma tu pekne privýtali 🙂 na dnes sa majte pa a pekný zvyšok večera 🙂

janka273
6. okt 2011

Dievčatká moje, aj ja sa idem uložiť 🙂, bolia ma nohy - ešte si ich natriem, - to sa hlási zajtrajšia alebo nočná zmena počasia, krásne sa doružova vyhajkajte 🙂, nech Vám nie je zle 🙂, oddýchnite si, a nezabudnite si pohľadkať aprílové brušenká 🙂 pa, pa cicušky moje 🙂

takitak
7. okt 2011

@lusylienka a máme tu aj inú skupinu - napíš strihalke nech Ťa tam prihodí 🙂

ináč všetkým dobré ráno ... dnes počasie teda des ... som ako zmoknutá slepica, špinavá lebo som po blate naháňala psov a to so stihanutým zadkom, lebo som sa bála že sa šmyknem,,, takže dnes už nevytiahnem päty spod stola od PC a jediný môj svetlý bod je obed a večer príchod manžela domov po dňoch čo enbol doma ... 🙂

katkarv
autor
7. okt 2011

@takitak u nas zatial svieti slnko tak si ani neviem predstavit co opisujes 🙂

takitak
7. okt 2011

@katkarv tak poobede je to u vás 😖 ak sa to nad BA a okolie nevyprší

ozaj Ty si písala, že počuješ bábo cez fonendoskop? ja som si včera vypýtala v lekárni a nič som nepočula (okrem asi vnútra čo pracovalo 🙂) ...

katkarv
autor
7. okt 2011

@takitak tak mohlo by aj u nas lebo mrkvu mam ako zabetonovanu,tak je sucho.Ano pocujeme ale len sem tam zachytime a musim dost pritlacit.

ivetka1981
7. okt 2011

aj u nás v Prešove počasíčko ako víno..krásne slnečno...ani taká treskúca zima nie je,akú predpovedali 🙂

takitak
7. okt 2011

@katkarv no moju mrkvu dúfam vyplaví pred garáž a umyje 😀 ale zas tak zlé to asi nie je 🙂

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 ja som 12km od Presova 🙂

ivetka1981
7. okt 2011

@katkarv aj ja .-)

katkarv
autor
7. okt 2011

@takitak no ako tak kukam na predpoved na shmu tak nam sa asi vela toho dazdu neujde ☹

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 ja som z Drienovskej n.vsi a ty?

ivetka1981
7. okt 2011

@katkarv JA Z kANAšA