icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 akurat opacne 🙂 A kde sa chystas rodit?

miselita
7. okt 2011

Dnes tu budem tusim sediet cely den...chčí a chčí 😀 😀

ivetka1981
7. okt 2011

@katkarv som tu presťahovaná len mesiac..zatial mám stále lekára v LMikuláši..takže ak všetko pôjde hladko,chcem rodiť v LM

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 ja uz vyse roka,inak som z Roznavy 🙂

ivetka1981
7. okt 2011

@katkarv a Ty sa chystáš predpokladám rodiť v PO?ja popravde neviem ani kde je tu nemocnica 😒

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 praveze neviem ci tu ci nie radsej v Saci.Chcela by som a aj manzel chce byt pri porode a tu v PO ho pustia vraj ked uz sa rodi a v Saci skor.Najradsej by som ho mala stale pri sebe tak asi porodim doma 😀 😀 😀

ivetka1981
7. okt 2011

@katkarv niečo málo som sa informovala tu od kočiek ako je to s pôrodnicou v PO,ale moc ma to "nenakoplo",aby som nad touto alternatívou aspon len porozmýšľala 😒

miselita
7. okt 2011

Baby da sa uz v 16 tyzdni urcit pohlavie dietatka??? ja uz chcem strasne vediet co to bude....aj ked si stale myslim ze chlapcek...neviem preco ale od zaciatku mam take pocity 😉 aj ked dievcatko je dievcatko 🙂 hlavne nech je to zdrave 🙂

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 no ale je to tak ze my mozme vymyslat a snivat ako a kde by sme chceli rodit,ked sa to moze zvrtnut rychlo a urgetne bude treba odrodit ☹ a budeme radi ze je babo o.k. Ale zatial snivat mozme,snad to vyjde podla nasich predstav 😀

ivetka1981
7. okt 2011

@katkarv to si pekne a výstižne povedala..zdieľam Tvoj názor...človek mieni,Pán Boh mení...je to stará dávna pravda...hlavne aby všetko dobre dobre dopadlo..už vieš,čo to bude?Mená máš?

takitak
7. okt 2011

@miselita aj ja som sa dnes rozhodla venovať MK, v hnusnom čase človek nemá na nič chuť, a to sú také milé veci ... určite sa už v 16tt dá - podľa 3d sona vraj už niektoré vedia a z krvy by si to vedela už dávno ... ale súhlasím že je to jedno ... môj mm celý čas pred snažením rozprával že chce chlapca, potom keď sa nedarilo chcel strašne babu, teraz by radšej chlapca a odkedy som ho ukecala na meno pre dievča iné ako chcel on, tak by aj bybu bral lebo sa mu tak zapáčilo ... aj ja by som už rada vedela - teraz ho/ju voláme bábo, ale už by som rada aj tak bližšie - intímnejšie 🙂

katkarv
autor
7. okt 2011

@ivetka1981 neviem ale mam tusenie ze dievcatko a menoo Danielka alebo Daniel 🙂 A ty vies?

miselita
7. okt 2011

@takitak najradsej by som uz nakupovala vecicky...ked vidim po obchodoch tie malicke nadherne veci vzdy zatuzim si nieco kupit....len neviem v akej farbe 😀

ivetka1981
7. okt 2011

neviem a tentokrát si nedovolím ani tušiť,nakoľko pri prvom dieťatku som bola skalopevne presvedčená,že to bude dievčatko a bol z toho chlapček ako vyšitý 🙂
Tentokrát to nehávam tak a mená?Stella alebo Maxim

ivetka1981
7. okt 2011

@miselita žltá a biela je ideálna..tiež som tak nakupovala...a bol to nakoniec chlapček 🙂

ivetka1981
7. okt 2011

@takitak a aké sú tie mená??

miselita
7. okt 2011

@ivetka1981 len ja som praveze taka ze mam rada farbicky...farebne vecicky...tak radsej este pockam kym nam dr. nepovie 😀

takitak
7. okt 2011

@miselita farebné, neutrálne, obrázkové, prúžkové - to sa hodí aj aj 🙂

@ivetka1981 Hubert a Ria

miselita
7. okt 2011

@takitak
@ivetka1981
@katkarv
Mne sa paci pre dievcatko Zoe a pre chlapceka Marko, Damian
Najprv som strasne chcela Dorotku ale pom som si to rozmyslela..lebo ked jej budu hovorit Dorota to sa mi vobec nepaci 😒

andrejka1974
7. okt 2011

ja mam len mena pre dievcatko bud Andrejka alebo Kristinka chlapcenske mena mame zatial vycerpane mam doma 3 chlapov a jednu slecnu 🙂 🙂 🙂

anusik2
7. okt 2011

ahojte, ja som si zatial vybrala SEBASTIAN, SARA.. kedze to budu jednovajecne dvojicky, tak musim este domysliet mena, lebo vacsinou taketo dvojky maju rovnake pohlavie.. 🙂

takitak
7. okt 2011

@anusik2 a budú všetky na S ???

urma
7. okt 2011

@baranovadanka ani mne NT nemerali 😖 Hladala som vcera v tehotenskej knizke, ci mi to len nahodou nezabudol povedat, to by som sa necudovala...ale nemam to tam poznacene. Nevadi. Ved co...hlavne je, ze srdiecko pumpuje a ze rastie ako ma 🙂 Mal by mi to merat len tak amatersky, ked na to nema....radsej nech necha tak

baranovadanka
7. okt 2011

@urma moj zase ma aj 3D aj 4D ultrazvuk tak neviem preco ma neobejdnal tak aby som to mala urobene v 13tom tyzdni ked sa to ma robit... normalne rozmyslam ci nevolat sestricke ci to robi alebo nie lebo ked je to v tehu knizke tak by sa to malo robit nie?

urma
7. okt 2011

@takitak ja som s mm pred pard dnami ako prisiel domov na chvilu zobrala kalendar a vyberali sme mena 🙂 Zenske sme sa vcelku pekne zhodli na uzsom vybere no a chlapcenske akosi NIC. Tak sme dakych 5 tak nasilu vybrali, ze no ved mohlo by byt, ale dako nic moc 😒 Takze aj ked chcel vzdy tajne chlapceka a ja zas tajne dievcatko, tak teraz uz len koli tym divnym chalanskym menam by to mohla byt baba 😅

urma
7. okt 2011

Inak aj u nas od rana prsi, chudak pes stale chce ist von, ale nepustim ho do takeho pakesu, vycikat a naspat. A este tu mam prave 8 tyzdnove psie babo mojeho svagra, bo isiel k dokimu a strazim 🙂 Nastastie tiez sa rychlo vycural a nemusela som moknut dlho

takitak
7. okt 2011

@urma tak jednému z vás to vyjde 😀 tak daj tie mená nech sa pozrieme 🙂
ináč Nt ani mne nemeral, pozrel a povedal - dobre, takže ma to relatívne netrápi. možno menej ako keby mi povedal xz a potom by som hľadala kde čo a prečo a bola by som nervózna že je to málo, veľa ...

ináč ja mám tie mená všetky na tehotenskej knižke - vy nemáte na tom obale všetky mená? ja som mala podmienku že tam musí byť R a nesmie byť 2-3 mesiace po/pred narodeninami ...
ináč chlapčenské meno sme sa s manželom dohodli, keď sme ešte káčera za sebou ťahali - už je to aj 26 rokov a akosi sme aj chceli iné ale proste sme sa k nemu vrátili ... no čo, malý nás maximálne bude považovať za divných, keď sa mu nebude páčiť 🙂

strihalka
7. okt 2011

Dobre ranko babulky🙂, tak me ten dest vzbudl asi ve 4hodiny rano, pal v 7hodin mm budik, no paradni noc......nehlede na to, ze od vcera mam hroznou chut na kus masa, a nejak se nedari najit cas na to, na taky mus nekam zajit, bo doma vecer cas neni..tak snad vikend poresi nejakoui flakotu😀 a vcera jsem udella jen tak narychlo leco-🙂, poledni papricky ze zahradky🙂
My sice mame jemna vybrane,ale stale to neni uplne uzavrene, vime ze tyto jmena jsou odst caste,ale v nasi generaci se uz tak casto nevyskytujou a deti tecgot jmen uz budou odrostlejsi:D, na to se spoelhame🙂ted preci jen je v kurzu Nela zita, noe, lia apod.
A od vcera jsem nakrnuta na sefku.....mela jsem vyridit nostrifikaci dokladu o vyuceni z cech, coz je uznani dokladu tu na SVK, zaplatila jsem kolky v hodnote 99,50€a ona mi ted rekne ze se ji tu uz neoplati, natech par mesicu....vrrrr, mela mi dat na toip pulku a ted nai tu pulku mi ta funa nechce dat a ja nejsem hadaci typ☹

strihalka
7. okt 2011

@takitak aj ja mam tu knizku a cekam kdy se mi rozpadne, vsak to nemuze vydrzet do porodu komplet🙂
mas tu od centrum ?

anusik2
7. okt 2011

@takitak 🙂 este neviem, tieto mena som si vybrala schvalne, to je pravda aby mali rovnake zaciatocne pismena, tak uvidim, mam este dlhu dobu na rozmyslanie mien.. 😀