icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

miselita
7. okt 2011

@strihalka ta knizka je teraz asi v mode alebo ju maju dr. zadarmo 😀 aj ja ju mam 😀 😀 😀 a rozteky na nej su uz trosku pokrkvane tak som zvedava ci vydrzi nam 😅

strihalka
7. okt 2011

@miselita no ved a dost jsme videla holek ze maji jinou a v obale...tak jsem si koupila taky sacek plastovy a ona se mi tam nevejde 😠 😠 😠 , no tak budu hledat dal....

baranovadanka
7. okt 2011

o akej knizke tu kecate?

baranovadanka
7. okt 2011

ci o tehotenskom ? lebo ten moj sa mi isto rozpadne 🙂 hlavne ked ho budem vlacit vsade so sebou ako sa to ma :D

strihalka
7. okt 2011

@baranovadanka presne o tom moja mluvime:Dtakze mas taky ten uzasny vodicak:Dto preci nejde ho tahat porad sebou, ved bude jak latka za chvili

takitak
7. okt 2011

@anusik2 no času je - i keď musím povedať, že dnes som s mojou matematikou zašla až tak ďaleko, že som zistila, že ak tehu trvá 40tt, 9 mesiacov, a teraz som v 15tt tak koľkáty som mesiac ? no fakt som hľadala stránku kde mi to vypočítalo ... a už sa mi to až tak daleko nezdá 😀

baranovadanka
7. okt 2011

@strihalka ja ho mam v takom papierovom obale s dievceskymi a chlapcenskymi menami ale to do aprila isto nevydrzi. ked som cakala syna dostala som len ten "vodicak" a k tomu mi dala sestricka aj oval plastovy aby sa mi neposkodil. bolo to lepsie vymyslene ako teraz

miselita
7. okt 2011

@baranovadanka hej hej presne tu mam aj ja...mali to nejako lepsie vymysliet a este ked vedia co vstko nosia zeny v kabelkach 😀

baranovadanka
7. okt 2011

@miselita vidim to tak ze si budem musiet zohnat nejaky obal plastovy lebo ved nepojdem do porodnice z rozpadnutou tehotenskou knizkou 😀

miselita
7. okt 2011

@baranovadanka myslis ze sa to da zohnet niekde?? ja som videla v papiernictvach len ine rozmery...alebo usijeme zo saciku :D

strihalka
7. okt 2011

@miselita
@baranovadanka no úrave baby, tento tozmer se nedela, takze ja koupim vetsi ten s tou patentkou a trochu poupravim
:D

atreyu
7. okt 2011

Môj vodičák má už tiež somárske rožky 😀
Ináč baby posledné dni mám pocit, že to bude chlapčiatko 😵

ivetka1981
7. okt 2011

ženušky v ktorom týždni urobí lekár 3D???Vie to niektorá z Vás??? 😉

ivetka1981
7. okt 2011

a tiež koľko to cca stojí??

takitak
7. okt 2011

@ivetka1981 ja idem v 20tt aj na morfológiu, ak mi lekár dá papier tak platím len za termín 🙂

@miselita
@baranovadanka
@atreyu
@strihalka čo s tým robíte? ja mám knižku od 6tt a je ako nová !

atreyu
7. okt 2011

@ivetka1981 moja ja idem v 20tt a stojí to 66€ - v Prešove

strihalka
7. okt 2011

@takitak a mas tu istou?

ivetka1981
7. okt 2011

@atreyu to doooosť..sakra..no čo už..

baranovadanka
7. okt 2011

@atreyu ku komu ides na 3D?

takitak
7. okt 2011

@strihalka taký tvrdý obal s menami a v vnútri taký tvrdý papier poskladaný asi 6x ako leporelo 😀 s reklamou na pupočníkovu krv

strihalka
7. okt 2011

@takitak centrum vitaminy?v predu na obalu? a hej a vnitrek je raklama na krv
mas ten isty

urma
7. okt 2011

ja budem mat asi inu knizku, ziadne mena tam nevidim 🙂 Je taka skladacia ako detske repolero a mam ju v pevnom plastovom obale zastrcenu a myslim, ze jej rozpadnutie nehrozi tak lahko. Nosim ju furt sebou.

takitak
7. okt 2011

ináč baby akurát som kukala na zdravotnej poisťovni čo a ako a okrem toho že som nezistila to čo hľadám som zistila, že baby kufrík dostanem v poisťovni po narodení dieťaťa a v ňom je kupón na zľavu na monitor dychu 33% - akože nie je to trochu neskoro, keď už porodím ?

ináč hľadám kedy sa má ísť k zubárovi, viem že počas tehu sa má niekedy ísť ale neviem v ktorom m alebo tt

katkarv
autor
7. okt 2011

@atreyu to ako si na to prisla?

miselita
7. okt 2011

@takitak moja kabelka obsahuje : penazenku velku ako mensia kabelka, zväzok klucov, voditko a flasu 0,5 l s vodou pre psika bo vsade chodi so mnou, telefon, balzam na pery (ktory sa sam od seba niekedy otvori 😀 a narobi neplechu) , vreckovky, dalsie vreckovky na intimnu hygienu, zuvacky a vzdy tam musim mat aj nejaky sladky cukrik, pero, tehotensku knizku, kremik na ruky, atd.. ... a nechci vidiet ked mi ten mobil zazvoni a musim sa tam kutrat ako sliepka 😀 😀 😀 😀 no co ti poviem chuda knizka dostava zabrat..mali mi ju vyrobit z ocele 😀

atreyu
7. okt 2011

@baranovadanka Vašková - gynstar
@ivetka1981 njn dosť, ale tak čo som čítala baby platia niekde aj viac...
@katkarv na čo?

katkarv
autor
7. okt 2011

@atreyu tak ze to bude chlapec,preco mas taky tusak?Ja myslim ze to bude dievca preto ze zo synom mi nebolo vobec zle.
Inak aj ja rozmyslam ze pojdem do Gynstaru na 3D je tam krasne velka obrazovka oproti posteli takze vidis vsetko co doktori

baranovadanka
7. okt 2011

@katkarv moj doktor to ma tiez takto urobene ked som bola v pondelok v poradni som videla vsetko co on a som pocula ze vaskova je fakt odbornik co sa morfologickeho ultrazvuku tyka v tom 20tom tyzdni

atreyu
7. okt 2011

@katkarv neviem proste to nejako tuším, furt som si myslela, že dievča, ale v poslednej dobe kukám len na chlapčenské vecičky...aj šéf mi povedal, že to bude chlapec lebo som vraj opeknela 😀 ako mne je to akože fakt úplne jedno či chlapec, či dievčatko hlavne, že bude zdravé...je to len môj taký tušák tak sa uvidí 😵
njn, gynstar mám obrovskú plazmu keď sme boli na NT manžel si malé úplne vychutnal ako sa nám predvádzalo 😀

takitak
7. okt 2011

@miselita ale to si asi opísala kabelku tak 90% z nás (okrem vodítka) ... ja pridám ešte kalkulačku, usb všetky možné, príručný nožík a baterku + veci ktoré ani neviem že tam mám !