Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
o akej knizke tu kecate?
ci o tehotenskom ? lebo ten moj sa mi isto rozpadne 🙂 hlavne ked ho budem vlacit vsade so sebou ako sa to ma :D
@baranovadanka presne o tom moja mluvime:Dtakze mas taky ten uzasny vodicak:Dto preci nejde ho tahat porad sebou, ved bude jak latka za chvili
@strihalka ja ho mam v takom papierovom obale s dievceskymi a chlapcenskymi menami ale to do aprila isto nevydrzi. ked som cakala syna dostala som len ten "vodicak" a k tomu mi dala sestricka aj oval plastovy aby sa mi neposkodil. bolo to lepsie vymyslene ako teraz
@baranovadanka hej hej presne tu mam aj ja...mali to nejako lepsie vymysliet a este ked vedia co vstko nosia zeny v kabelkach 😀
@miselita vidim to tak ze si budem musiet zohnat nejaky obal plastovy lebo ved nepojdem do porodnice z rozpadnutou tehotenskou knizkou 😀
@baranovadanka myslis ze sa to da zohnet niekde?? ja som videla v papiernictvach len ine rozmery...alebo usijeme zo saciku :D
@miselita
@baranovadanka no úrave baby, tento tozmer se nedela, takze ja koupim vetsi ten s tou patentkou a trochu poupravim
:D
Môj vodičák má už tiež somárske rožky 😀
Ináč baby posledné dni mám pocit, že to bude chlapčiatko 😵
ženušky v ktorom týždni urobí lekár 3D???Vie to niektorá z Vás??? 😉
a tiež koľko to cca stojí??
@ivetka1981 ja idem v 20tt aj na morfológiu, ak mi lekár dá papier tak platím len za termín 🙂
@miselita
@baranovadanka
@atreyu
@strihalka čo s tým robíte? ja mám knižku od 6tt a je ako nová !
@ivetka1981 moja ja idem v 20tt a stojí to 66€ - v Prešove
@atreyu to doooosť..sakra..no čo už..
@atreyu ku komu ides na 3D?
ja budem mat asi inu knizku, ziadne mena tam nevidim 🙂 Je taka skladacia ako detske repolero a mam ju v pevnom plastovom obale zastrcenu a myslim, ze jej rozpadnutie nehrozi tak lahko. Nosim ju furt sebou.
ináč baby akurát som kukala na zdravotnej poisťovni čo a ako a okrem toho že som nezistila to čo hľadám som zistila, že baby kufrík dostanem v poisťovni po narodení dieťaťa a v ňom je kupón na zľavu na monitor dychu 33% - akože nie je to trochu neskoro, keď už porodím ?
ináč hľadám kedy sa má ísť k zubárovi, viem že počas tehu sa má niekedy ísť ale neviem v ktorom m alebo tt
@takitak moja kabelka obsahuje : penazenku velku ako mensia kabelka, zväzok klucov, voditko a flasu 0,5 l s vodou pre psika bo vsade chodi so mnou, telefon, balzam na pery (ktory sa sam od seba niekedy otvori 😀 a narobi neplechu) , vreckovky, dalsie vreckovky na intimnu hygienu, zuvacky a vzdy tam musim mat aj nejaky sladky cukrik, pero, tehotensku knizku, kremik na ruky, atd.. ... a nechci vidiet ked mi ten mobil zazvoni a musim sa tam kutrat ako sliepka 😀 😀 😀 😀 no co ti poviem chuda knizka dostava zabrat..mali mi ju vyrobit z ocele 😀
@baranovadanka Vašková - gynstar
@ivetka1981 njn dosť, ale tak čo som čítala baby platia niekde aj viac...
@katkarv na čo?
@katkarv moj doktor to ma tiez takto urobene ked som bola v pondelok v poradni som videla vsetko co on a som pocula ze vaskova je fakt odbornik co sa morfologickeho ultrazvuku tyka v tom 20tom tyzdni
@katkarv neviem proste to nejako tuším, furt som si myslela, že dievča, ale v poslednej dobe kukám len na chlapčenské vecičky...aj šéf mi povedal, že to bude chlapec lebo som vraj opeknela 😀 ako mne je to akože fakt úplne jedno či chlapec, či dievčatko hlavne, že bude zdravé...je to len môj taký tušák tak sa uvidí 😵
njn, gynstar mám obrovskú plazmu keď sme boli na NT manžel si malé úplne vychutnal ako sa nám predvádzalo 😀

@strihalka ta knizka je teraz asi v mode alebo ju maju dr. zadarmo 😀 aj ja ju mam 😀 😀 😀 a rozteky na nej su uz trosku pokrkvane tak som zvedava ci vydrzi nam 😅