icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
8. okt 2011

@danka.chomka Aha. Jasne. 🙂)) Potom daj vediet ci sa trafil test alebo nie. 🙂 A co by si si v kutiku duse priala? 😅

danka.chomka
8. okt 2011

@nelicefo tak ja ratam od zaciatku s tym ze je to dievca. aj pipikovi sa velmi potesim ale proste beriem ju jak dievcinku uz dost dlhu dobu tak by ma prekvapilo keby tto bolo inac lebo nejak s tym neratam 😀

nelicefo
8. okt 2011

@danka.chomka tak bude to princeznicka. 🙂)))

atreyu
8. okt 2011

Akurát som trošku študovala tehu knižku a pri vyšetrení z NT mám okrem iného napísané chorion - bpw. neviete čo to znamená tá skratka?

strihalka
8. okt 2011

@atreyu a kde to tsm mas napsane?

atreyu
8. okt 2011

@strihalka ja to mám vzadu v poznámkach...in utero 1 vitálny plod,choriou-bpw.,nt 1,4mm,crl 65mm,tp 4.4.2012

strihalka
8. okt 2011

@atreyu tak to nestusim, ja jsem se ted docetla, ze mam placentu vpredu, tak taky neivm, co to pro zneamena☹

huterika
8. okt 2011

babulky tiež by som sa rada k vám pridala ako nováčik 🙂 aj keď vás nejaký ten piatok sledujeeeem ale konečne som sa dočítala až po koniec 😉

strihalka
8. okt 2011

@huterika Vitaj) no vela jsme toho z popsali🙂tak uz urcite vsechno vis, a kdyby jsi nevedela, tak se ptej

atreyu
9. okt 2011

@strihalka tak z toho aspoň čo ja viem tak nebudeš tak skoro cítiť pohyby lebo ich bude placenta tlmiť...ja viem,že chorion je placenta,ale čo je tá skratka,kde ju mám ja ma zaujíma 🙂

maxara
9. okt 2011

DObre ranko,
my sme vysvadbvane, super bolo, velmi dobre som sa bavila a rozhodne som nebola sama.. akurat, ze mali obrad vonku na lucke pri penzione a straaasne fukalo, bola nam dost kosa. Ale bola to velka sranda, lebo aj ten oddavajuci bol funny a ked sa im do toho este pustil obecny rozhlas, odpadli sme 😀 zelenaa je traaava.. ano.. ano 😀 bolo to velmi mile.. Ajuska bola chvilku taka z toho nesvoja, ale prakticky vsetci im vraveli, ze ved aku inu chcela ona svadbu, to sa k nim proste hodilo 🙂 Nevesta bola kraaaasna, naozaj velmi pekne mala vlasy a mejkap a saty jej absolutne sadli, takze.. Svadobcania boli Filipincania z Nemecka, z BA, z Filipin a Ajusini hostia viacmenej BA okolie, velmi sa mi pacilo, ako ziadne bariery neexistovali, vsetci sa spolu bavili, super.. Ninka sa vytesovala, bezkala kade tade, najviac sa jej pacili na zaciatku kacicky pri rybniku, ovecky v pozadi.. potom behala hore dole po tanecnom parkete, hned po veceri DJ urobil normalnu decku didzinu, tak aj Nina sa vytancovala. Potom cela unavena zalomila o cca pol 20 v kociku a spinkala az do 23, ale ked sa zobudila, cela horela ☹ Takze sme sa dvihli a isli radsej domov. Mrnkos zaspinkal aj v autosedacke, aj s mm 😖 a ja som soferovala uplne unavena, ale nastastie som dala tu cestu za 34 minut 🙂 takze uplna pohodka. Dnes rano sme sa zobudili o 7mej a Ninka mala 38,8 ☹ tak asi z toho vetra studeneho prechladla..

sunday1
9. okt 2011

Dobré ránko 🙂 Včera som sa trošku rozšupla a nakúpila som kopec vecí, medzi nimi aj moje prvé tehotenské. V mothercare som kúpila neskutočne pekné čierne tehu rifle za 39 eur a v peacocks som našla výpredajové tehu tepláky za 8 eur. No nechaj to tam 😀 😀 😀

baranovadanka
9. okt 2011

bre ranko :D dnes je u nas hostina tak sa svetu ukazem v novych tehotenskych satockach 🙂) som zvedava na reakcie blizkych i vzdialenych pribuznych 🙂

nelicefo
9. okt 2011

Dobré ránko. 🙂

@huterika Vitaj medzi nami. 🙂

@maxara Tak super ste sa zabavili. A Ninuške prajeme skoré uzdravenie

nelicefo
9. okt 2011

@sunday1 Super. 🙂))

@baranovadanka aj ja som zvedavá,tak potom nezabudni napísať. 🙂

danka.chomka
9. okt 2011

@huterika si precitala celych 153 stran? uau 🙂 to si cenime, sme radi ze si k nam zavitala 😉

urma
9. okt 2011

@sunday1 tak uz aj ty nakupna horucka 😀 ? Jaj baby, sak ja som ani v mojom dlhom zivote nepocula o takychto nazvoch obchodov...zijem asi inym zivotom 😝
Ale uz viem,ze u nas mame baby obchod Aladin 😎

urma
9. okt 2011

@maxara urcite to Ninku rychlo prejde, tak rychlo, ako to dostala. Drzim palec.

urma
9. okt 2011

@huterika budeme radi, ked sa pridas 🙂

sunday1
9. okt 2011

@urma Vieš čo, niekedy v malých obchodoch v menších mestách lepšie a lacnejšie nakúpiš ako v našich super nákupných centrách v BA. Ja som vôbec neplánovala nakupovať v Auparku, len som si chcela pobehať obchody, akože omrknem ceny, a nakoniec to dopadlo takto 😉
Mimochodom, baby, nezdá sa Vám, že oblečko je v Brendon-e trošku drahé? 60-70 eur sa mi zdá byť za blúzku/tuniku viac než dosť. Bola som z toho dosť sklamaná 😖

beronsche
9. okt 2011

Ahojte,
mne je dnes pekne blbo... Strasne ma boli zaludok.. uz od vcera.. To mam za to, ze som sa vcera napchavala hlupostami.. Neviete nejaku babsku radu co na zaludok? 😕

@sunday1 Ja som si najprv myslela, ze si v UK ked som si precitala nazov tych obchodov... 🙂 Ale pozeram, ze BA.. 🙂
Ja som si minule kupila super tehu rifle v H&M za paradnu cenu a mali tam nadherne tehu veci, len som sa este krotila.. 😀
@maxara Ninke prajem skore uzdravenie!

baranovadanka
9. okt 2011

no ... takze bola som dokopy v kostole asi pol hodiny... zacalo ma tak bioliet brucho ze som musel ist domov. byvame 5 minut od kostola ale take krce som mala ze som myslela ze este pojdeme na pohotovost. lahla som a ako tak to preslo... vuidime ako sa bude vyvyjat zvysok dna este ideme ku svokrovcom na obed tak dufam ze brucho uz boliet nebude ...

anabelleee
9. okt 2011

Ahojte, zajtra idem na sono a krv a ide so mnou 1x aj manzel, tak sa tesime obaja. V praci mi dali volno na cely den, tak budem mat predlzeny vikend. Tesim sa, ako male zase uvidim a ze bude o nieco vacsie, naposledy malo 3,5 cm, takze teraz to moze byt aj cez 4 cm 😀 Drzte mi palce, aby vsetko dobre dopadlo.

strihalka
9. okt 2011

@beronsche zkus hermankovy caj, me vzdy pomohl

strihalka
9. okt 2011

milujem podzim🙂)jsem podzimni dite a tohle je muj svet, skarede pocasi, krasne porchazky a vyhaldnute zaludky po prochazce, rano tpely caj, ktery zacinam vzdy podzimem a konci v marci......polevky ajjjaaaaj, jak me je dobre ze je tu moje oblibena doba🙂

maxara
9. okt 2011

ahojte, tak my stale teplokujeme.. 38,8 ma od rana, ale inak je uplne v pohode, hrala sa.. akurat nechce vobec papat a obcas trosku mrnci.. ale tak nalievam ju mlieckom, to jej chuti, robim jej ho take redsie, nech ma aj dost tekutin ☹ chudatko moje krasne..
aj ja idem zajtra na poradnu, kedze dr bol v nemocnici, tak som zvedava, co mi povie. 😒

strihalka
9. okt 2011

vsem codu zitra na poradnu drzim palecky🙂
nebojte vsechno dobre dopadne

sunday1
9. okt 2011

Ja idem zajtra na triple testy, poradňu mám až o týždeň. Bol už niekto?

maxara
9. okt 2011

@sunday1 ja som bola 😔 preto som zvedava, co mi zajtra povie..

janka273
9. okt 2011

zajtra idem po 7 týždň. dovolenky a 7 týždň.Pn do roboty, a dúfam, že nechytím dáku chorobu 😉