Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte koceny. 🙂
Ahojte baby, som doma z poradne, dr bol v pohode, vobec si nelamal hlavu nejakymi nizsimi hodnotami afp, vraj sestricka tam dala o tyzden viac ze ma babo (co som vedela, aj ked ona vravela, ze su tie hodnoty aj na ten tt nizsie) a on ze tak vezmeme znova a porovname. Potom mi vravel, ze sa mozem kludne objednat k Holanovi, ze ziadanku mi urcitre napise, takze tymto mi zalepil hubu.. ako som sa vam sem vyzalovala, tak sa mi nejak zvlastne ulavilo, nie som ani nervozna ani nic.. vraciam stale kazde rano, busko mam stale vacsie a vacsie, vlasy stale mastne, takze predpokladam, ze vsetko je ok a keby nie, tak aj tak viac teraz v tomto stadiu nezistim, cize pianko..
@sunday1 veru ja musim vychytat vsetko, tak ale aspon vy ostatne mozete byt kludne 😒 vyzerem si aj za vas.. tak ako v julovkach som si vyzrala vsetko mozne ☹ ale ak to bude mat nakoniec happyend, tak to vydrzim 🙂 a toho sa drzim..
@urma draha co to citam.. slamena vdova si od dnes? nech ti ten cas rychlo ubehne, kym sa opat uvidite a dufam s tebou, ze to bude coskoro.. 😉
ahojte dievčatá...musím sa vyjadriť k téme vitamíny....všetky sa sústredíte len na bábetká...a mysleli ste aj na seba?bábo si berie z vás vitaminy a hlavne vápnik...ak vám je luto že ešte máte všetky zuby a vlasy tak vám vitamínky netreba....ja som obidve baby kojila vyše roka a brala som vitaminky celé tehu aj kojenie a mám všetky zuby aj pekné vlasy....tak asi tak...
@strihalka heh my mame zas ryby, ale nie na jedenie, ale okrasu. V zahradnom jazierku kaprikov 😀
@maxara dakujem draha
Inak ja ziram, ze tie moje mastne vlasy sa tusim unormalnuju, uz ich nezmyvam kazdy 2. den ako predtym. Zato plet mam tusim este hnusnejsiu. Na zaciatku tehu som sa tesila, ze lepsi ksicht, ale uz to nie je pravda.
Pozeram ze riesite nakupovanie.. ja som si sice zopar veci kupila pri Ninke v predstihu, ako napr kocik, a podobne veci, vo vypredajoch.. ale podla mna idealny cas na nakupovanie veciciek je taky 6-7mi mesiac tehu, vtedy sa clovek uz ani tak neboji o babo, tehu si uziva, brusko je pekne akurat na otrcanie a este nie mega, ze by sa nedalo otocit medzi regalmi. A z vlastnej skusenosti, Ninka sa narodila 4180/53 cize dost velke dieta a nosila 56tku asi mesiac. Mala som urcite pokupene bodynka s kratkym (bolo ale leto, takze teraz nachystam urcite s dlhym) dupacky, polodupky a overaliky (pyzamka) vsetko aspon 10 kusov. A hoci sme pampersovali, mala som asi 20ks obycajnych bavlnenych plienok, rychlozavinky asi tri, perinku obdlznikovu.. Ninka spava v postielke od narodenia, ale niektore baby si bravali babo do postele a dodnes nepouzili postielku ani raz, iba ak ako vesiak. Mne sa inak vynikajuco osvedcil aj spaci vak, ked uz bola vacsia a odkopavala sa. A takto z fleku ma nenapada viac.. teraz pojdem ak budem nieco potrebovat, tak kupovat v tom januari.. aj v zime sa totiz nosia bodynka s dlhym a kratkym rukavom a tricka s dlhym a podobne veci, co sa da aj na jar..
Ja nemam dako vyrazne bedary, ale celkovo take tajne pupiky jeden u druheho, ze mam reliefovy ksicht 😒 Ale ja s tym zijem uz 30 rokov 😝 Mama mi vravela, ze uz male deco som mala taku draplakovu pokozku zo slnka napr.
@vacica59 Cauko, nooooo, ja som mala to sastie, ze lekarka mi to dnes videla, povedala, ze to sa jej este nestalo, aby to tak skoro videla a ze ci to chcem vediet.....a ja som jej povedala, ze viem, ze to bude chlapec (vypocitala som si to podla lunarneho kalendara)...no a a ona, ze ÁNO, ako viete? 🙂 Takze skutocne, to bude chlapcek, tak ako som predpokladala a mala som stastie, ze to lekarka uz videla, lebo bol dobre natoceny a pipik mu tam krasne vytrcal, to by videl aj slepy, bol so mnou aj manzel, tak sme sa tesili 😀
@atreyu vyrovnavam skore 🤐 s tebou, 13 tt prve vracanie. Ale vracanie je slusne povedane, lebo to bol masaker a tusim aj cez oci som grcala 😝 No nemam v tom prax, marna vec...ale mohlo by to tak aj ostat.
Chvilu predtym som zas hltala hodove tekvicne semiacka, ze ich uz dorazim. Samozrejme na spodu najlepsia sol, tak som ju lizala a myslela pritom na @takitak, ze ako dobre, ze ja mozem sol, aka je mnaaaam 😅 Pripadala som si ako srnka, co proste tu sol musi lizat. Zacinalo mi byt divno a spomenula som si, ze som za cely den nic nepila, tak rychlo musim napravit no a z nasilne zriedenie slaneho zaludka jemne perlivou vodou bola tato akcia.
Takze nasa wc misa ma krst za sebou. Myslim, ze za rok, co tu byvame, tiez este nemala tu cest.
@anabelleee uzasna sprava!!! velmi gratulujem. Som zvedava jak nam tie lunarne povychadzaju s akou uspesnostou. mohli by sme niekedy v polke spravit tabulku 😉 velmi sa s tebou tesim, je uzasne ze to mate tak skoro potvrdene 🙂
@urma - takze si krstila wc? To znamena, ze robite doma malo parties 😀 Neboj, uz sa to nemusi opakovat. Mne pri prvom tehu bola zle len 1x - ale zato prudko stylovo 😀 Sme boli v kostole, prisli na mna mdloby, muz ma vyvliekol von, prislo mi zle, tak som bezala za najblizsi roh, aby som sposobila co najmenej skody a sup ranajky von - najkrajsie bolo ako sa na mna pozerali vsetky babky z kostola, ktore kvoli tomu vysli von. Paraaaaadicka 😀 😀 😀 Nastastie sme mali v aute dost mineralky, tak muz potom "upratoval' ....
@urma 😀 tak aj ja dufam.. lebo ja teda poctivo cistim zaludocnou kyselinou misu kazde rano 😖 uz som si tak zvykla, ze sa uz ani nestazujem, si si vsimla? dnes sa ma dr pytal, ako sa mame, ci vsetko v poriadku a ja ze hej.. a on ze takze nevrackame ani nic.. a vtedy mi doslo ze jaaaj ved ano, vrackame.. 😅
@danka.chomka do tabulky sme povodne toto presne zacali znacit.. ze termin je vysvieteny farbou, ktora vychadza podla lunarneho kalendara.. ale teda neviem kolko bab nahlasilo.. 😒 mne vychadza baba, tak to mam do cervena

Babulky už viete že čo budete mať?? Či kedy to už doktor môže vidieť??