Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte, ja som dnes bola u dr, bo som sa nevedela dockat, tak mame tam bublinku 🙂 a mam prist zaciatkom septembra na krv...
a mne je zatial ok, len obcas sa mi v hlave zkruti 😖
ja mám na nočnom stolíku bebe keksíky a poctivo každý deň o 3,30 keď si dávam lieky si dám aj jeden keks - ráno sa potom budím s "dobrým" bruškom
ancovicka30 ja som moc neranajkovavala nikdy, teda cez vikend ano, alebo na dovolenke, lenze to nevstavam tak skoro, ako ked chodim do prace 🙂 Takze u mna je pokrokove, ze som teraz zacala jedavat po prichode do prace. Snazim sa este zdravsie fugovat, ako doteraz, ale to asi kazda z nas 😉 Tak kym sa mi da...
Inak vybrala som si z obedneho menu rybacinu, tak som sa aj trochu bala, ci mi to nebude smrdiet a ci som to neprepiskla...ale vsetko vsecicko som zbaštila ako vzdy predtym 😀 Len taku slabost som citila, ked som sa postavila, ze hadam ani tych par metrov do kanclu neprejdem.
@surrender neviem,ci mam este tu zrazeninu,na soni idem az 25.8. 😖 tak uvidime
@atreyu tiez mam taky nazor,ako ty...........a stym Duphastonom to bolo fakt na nevidrzanie.Kto nezazil,nepochopi.A ked bolo zle mne,ako sa citilo to male?Asi tiez nie moc dobre.Teraz mi je dobre a snad aj jemu 🙂 A ten Duphaston mi predpisal iny lekar,ktory zastupoval mojho,ked bol na dovolenke a ked som prisla na kontrolu k mojmu,tak mi povedal,ze on by mi Duphaston nedal,ale ked uz ho uzivam,tak mam pokracovat do 12tt.No ale kdeeee,ved by som dusu vyblvala 🙂
@urma jasne, hlavne tak sa treba zariadit, aby Ti bolo co najlepsie 🙂 rybacina mne pri prvom tehu smrdela ked sa varila tak ze v jedalni, ale teraz som uz jedla dost vela ryb i ked len doma/na dovci, a chutia vyborne 🙂 a take na odpadnutie pocity tiez mavam, podla mna sa mi dako znizil tlak alebo co trosku...takze ziadne prudke pohyby..;)
ahojte...nestiham všetko čitat čo ste popisali :D....ja so bola včera u dr. na sone a už bolo vidieť srdiečko 🙂 .....som cca v 7 tyždni....je mi strašne zle....nevraciam ale hroza.......dr. mi dal Torecan capiky....je to trošku lepšie....Tak sa držkajte 😉
aj ty sa drz ludkazh 🙂
žienky, myslíte, že je normálne mať teraz výtok? taký priehľadný. sem tam sa musím ísť kuk na wcko, čo mám blbý pocit 😒
@darinkazv tak toto presne mám aj ja, chodím sa pozerať na WC či to nie je krv, ale nie ....vo štvrtok som bola na krvy, pýtala som sa na to sestričky a povedala mi, keĎže mám hematóm , alebo som čakala dvojičky a to druhé sa stráca / to mi povedala na ultraz.dr./, môže to byť, že mi to vyteká, ak nešpiním a netečie krv - tak to je o.K. Som v 6 týždni.
@darinkazv ja asi tiez mam nieco podobne, teda neviem ci je presne nazvat to vytok, podla mna len znacne zvysena vlhkost tam vnutri....ale mala som to pocas celeho tehu aj pri prvom a kedze to nemalo nikdy nejaku podozrivu farbu, tak som to ani vobec neriesila...
@ancovicka30 tak ja to nazývam výtok, lebo mi to občas tak jemne kvapká von a vtedy utekám na wc, či nie krv. 😨 ono je to bezfarebné, také číre a riedke. ja som to pri tehu nemala, tak sa obávam. opýtam sa dr. keď pôjdem na kontrolu, čo na to povie 😉
Ahojte, nemam na to este dokaz od lekara, ale bude to zrejme ten 18. april 🙂 ... a to je prvykrat co ma tehu riadne zaskocilo, uf...
@darinkazv @mia78 @ancovicka30 @janka273 baby ten výtok ak je creamy tak to je v tehu úplne normálne 😵 ja mám tiež niekedy pocit akokeby mi prišla mrcha a to len výtok ma straší....
@katkarv treba veriť, že všetko dobre dopadne...ak má bábätko s vami ostať tak ostane aj keby mala ďalšia svetová prísť 😵
ináč vidím, že všetky máte už v pase, že ste tehu... ja neviem, ja s tým asi ešte počkám :/
@katkarv Katulka držím päste, uvidíš všetko bude o.k., už som ti to raz písala, že pri malej som mala to isté čo ty, a čo chvíľa bude mať 4 roky....ja mám zase pre zmenu hematóm- alebo mi zaniká druhé dvojča- dr. mi nevedla povedať, musím ležať, nekrvácam, dala mi duphaston, hádam sa to vstrebe, občas ma pichne - ale to naozaj len sem -tam, držaj sa cicuška 🙂

@certica22 Zatiaľ som nepribrala ani gram 🙂