icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
22. aug 2011

Kočky to aj vy ste také pažravé ako ja? 😕 😅 😀

urma
22. aug 2011

@anabelleee heh dalsi taky pripad, ako som ja...tesne pre ivf zrazu // 🙂 Ale z nas budu mat zdravotne poistovne radost, ze 😀 ?

marissenka
22. aug 2011

@nelicefo pazravost pominula.. teraz len sem-tam neco zobnem ako sliepka. zo vsetko ma nadrapuje. a 3x za den prehana...hruza.. co som si myslela, ze budem jak buchta vypasena, tak teraz som asi aj schudla. nic mi nechuti len by som sa s vodou nalievala. 😒

urma
22. aug 2011

@nelicefo ja zatial az vecer chytam taky zravy hlad, uz par dni po sebe sa mi stalo. Minule som 3 chleby tlacila-maslo, horcica a pažitka 😝 V ten den mi bolo cely den tak vseliak, migrenovy stav a vecer som "ozila".

mia78
22. aug 2011

ahojte tak ja skontroli prišla všetkoi ok babika rastie ako má 😀 @marissenka aj mna prehána a ked jedlo vidím mi je zle ani ladnicku otvoriť ,su lepšie dni a horšie 😝

marissenka
22. aug 2011

pocujte baby. ostali ste aj vy take fajnove? ja ked zacitim neaky smradecek- konec! vsetko mi smrdi! potom ma len napina. fuj. jak minule. isli sme cez garaz von- muz tam ma vselijake tie oleje, a kadejake hovadiny... fuj a mna tak zacalo nadrapovat, tak som rychlo vystrelila von a tam susedko polieva tujky a kukana na mna! jaka hamba!! 😀 😀 😀

kristip
22. aug 2011

Ahojte, aj ja sa k vam pridavam 🙂. Podla menstruacie mam termin v marci, ale kedze to bola prva menstruacia po porode a vzdy som mala nejaky posahany cyklus, bude to skor april.
@kukucka26
@maxara zdravim julovecky 2010 😉
@kukucka26 ja Petka este stale kojim, nema s tym problem ani on, ani ja. jemu dokonca mliecko zacalo aj viac chutit. Zajtra sa chcem opytat mojej doktorky co ona na to. Ja som to pred nou uz spominala, ale podla reakcie usudzujem, ze ma asi nevnimala...neviem. Velmi by som este chcela v kojeni pokracovat.

danka.chomka
22. aug 2011

@kukucka26 mozno ti pomoze pri rozhodovani aj tento clanok http://www.oskarsk.sk/index.php?ID=282 . 😉 drzim palce

nelicefo
22. aug 2011

@marissenka Ja zase všetko čo vidím sprepáčením žeriem 😝 😀 citlivá som ani neni,ale uvidíme čo tehu prinesie 😕 😝 ani nevoľnosti zatiaľ (klop-klop) 😅

@urma Ja zase do seba stále tlačím chcela maslo rajčiny,šak keď to takto pôjde ďalej tak na konci budem vyzerať ako slon 😀 😀 😀 😀

nelicefo
22. aug 2011

Ozaj nudím sa doma,a videla som tu také tabuľky,tak by som mohla spraviť 😅 😝

urma
22. aug 2011

@lenkakusi mna dnes tiez cely den kole v lavom boku, ale nie je to taka ostra pichava bolest. Netusim, ci je to dobre alebo zle znamenie, alebo ziadne znamenie 😅 Ja si ale vravim, ze je to urcite dobre, ze sa tam proste "nieco" deje, takze to citim. Predtym tyzden ma sem-tam pichlo tu a tam, vselikde okolo vajecnikov aj v strede podbruska, ale dnes je to ine a dost casto sa opakujuce na jednom mieste...

katkarv
autor
22. aug 2011

@maxara ja viem,vsetky ste zlate ze mi drzite palceky.Snazim sa mysliet pozit z manzelom sa mu aj prihovarame,pomali planujem co budem nosit,ake vyzivky mu porobim 🙂 Zle mi je kazdy den uz som schudla 1kg,ale aspon viem ze som tehu aj ked to spinenie neprestava,mam ho kazdy den.

katkarv
autor
22. aug 2011

@nelicefo ono to mozno o tyzden zacne,aj mne bolo pred tyzdnom lepsie ☹

janka273
22. aug 2011

@nelicefo ja mám vždy večer -resp.v noci strašné chute-na také nezdravé jedlá nap.peč.mäso, klobásku, langoše,a včera večer na bryndz.halušky, ktoré si aj zajtra urobím 🙂 🙂 🙂 , cez deň veľa toho nezjem, a hlavne mi chutí ovocie a zelenina 🙂

janka273
22. aug 2011

@nelicefo chleba s maslom a s rajčinami - tlačím i ja 🙂 🙂 🙂

strihalka
22. aug 2011

Tak uvidime,c i se k vam pridam, dnes nebylo nic 4tt+5 a zatim nebyl videt, jen neco maleho cerneho kulateho ale prazdeno, uviidme za 14 dnia jeset se snad vylouci mimomaternicvoe tehu .)

kvila
22. aug 2011

baby, ja som straaaasne hladna stale a vobec nemam na nic chut. A je mi zle a zle ☹ Pomoooc.... Zajtra idem na ultrazvuk, tak uvidime ci nieco uvidime 🙂 ale dnes na odbere krvi na beta hcg mi vyslo sialene vysoke cislo, tak dufam, ze to nebudu dvojcata, drzte palce.

gerdusha
22. aug 2011

ahojte,

som asi 5+1 tt a lekar na ultrazvuku nic nevidi. Mate s tym skusenost, ze v takomto skorom stadiu nic nevidel lekar a napriek tomu to dopadlo este dobre? Viem, ze o takomto case uz je vidno vacok, preto prosim tie, co boli na utz "uspesne", aby sem tieto informacie nepisali. Teda mozu, ale ide mi o to, ci je este sanca, ze to bude prosperujuce a nie mimomaternicove tehu. Lekar tvrdi, ze sliznica ma velkost typicku pre tehu. Ale obavam sa, ze je to utrogestanom, co beriem...

darinkazv
22. aug 2011

ahojte, tak my máme dnes za sebou úspešné sono a krvičku. vylúčené mimomaternicové tehu. na sone váčok 3mm. krv mi brali dnes, no poobede už po návrate zo sona volala sestrička za výsledky, tak povedali, že HCG bude vysoké, že stále stúpa, len ešte stále sa to robí 😀 takže presnú cifru budem vedieť zajtra. 🙂 veľmi sa tešííím. 🙂

@gerdusha ako ti určil, že si 5tt +1, keď na utz ešte nič nevidí?

gerdusha
22. aug 2011

@darinkazv ,

to som si ja sama vypocitala...a ukazuju mi to aj rozne stranky na vypocet datumu porodu

darinkazv
22. aug 2011

@gerdusha tak ti to asi zle ukazujú. mne tie stránky tiež viac tt ukazujú podľa PM a cyklu môjho. ale asi som mala posunutú ovuláciu, takže aj oplodnenie bolo neskôr a tie stránky to tak dokonale nevypočítajú. podľa tých stránok som ja už v 6tt. lenže to by už aj srdiečko bolo vidno biť na sone a zatiaľ je tam len váčok 3mm. a aj podľa HCG som len 5tt 😉 dr. by ti mal vziať krv, keď nevidí na sone.

gerdusha
22. aug 2011

@darinkazv ,

u mna je to asi trochu ine, som po IVF...krv mi lekar zobral, ale vysledky az vo stvrtok /.../

darinkazv
22. aug 2011

@gerdusha uf, ale prečo až vo štvrtok? veď mne dnes brali krv a pár hodín na to aj výsledky už boli. 😒 a IVF je presne čo? to ti priamo do vajíčka dali spermie alebo ako je to?

gerdusha
22. aug 2011

@darinkazv ,

nuz, u nas taka obycaj....co ti budem pisat...je to na porazenie...chcela som si aj priplatit za expres, ale vraj to nerobia...

ivf je cely proces, ked zene pod narkozou vyberu vajicka, oplodnia a vlozia do maternice...cize umele oplodnenie

darinkazv
22. aug 2011

@gerdusha odkiaľ si, že to takto krepo robia? čo mi zatiaľ baby vraveli, tak všade mali do druhého dňa výsledky. 😒 každopádne ti prajem, aby to všetko dobre dopadlo. keď ono je to iné, než prirodzené otehu. nevedeli by ti skôr v tomto poradiť baby, čo si týmto prešli tak, ako ty? určite tu na MK bude taká téma. hm?

gerdusha
22. aug 2011

@darinkazv ,

ja som si uz preskakala svoje, ja uz tu mam debaty pobehane...naschval sa pytam vas, ktore mate tiez april 2012 za termin, pretoze vy teraz asi chodite po ultrazvukoch...

darinkazv
22. aug 2011

@gerdusha tak napr. strihalka 4tt + 5 ešte nebolo nič vidieť. tak to je medzi vami tak 2 dni rozdiel, tak možno neskôr bude vidno. nie je to asi u každej rovnako. mne napr. pri prvom tehu vidno váčok už 4tt + 2. pri druhom tehu neviem, to som šla až v 7tt + 4, lebo som bola v poriadku. teraz som šla skôr, kvôli tomu, aby som mala papier do práce kvôli preradeniu na inú pozíciu a až dnes bolo na sone vidno váčok 3mm. a keď som bola minulý týždeň v stredu, tak nič. 😉

janka273
22. aug 2011

@gerdusha ahoj, ja som bola na ultrazvuku min.týždeň, podľa Pm som bola 5+6,podľa ultrazvuku 6+0, na ultrazvuku boli vidieť g.vak vyšše 16mm,aj akcia srdca....ale záleží to aj od ultrazvuku, aký má doktor, niektorým je vidieť akcia srdca až v 8 týždni....krv mi zobrali vo štvrtok ráno - a za výsledky by som mala volať tento týždeň - len majú dovolenku .

ancovicka30
22. aug 2011

@maxara
@mamina88 diky baby, odskusam a potom dam vediet ci pomohli, dufam ze hej 🙂

maxara
22. aug 2011

@hviezdickamaria a preco by si mala v noci zarabat mlieko? ked odstavis, tak v noci babo uz len utisis a znova uspis, max mu das pit nejaku vodu alebo cajik.. inak sa ti bude stale budit.. a keby sa to ozaj nedalo a musela by si zarabat UM, tak existuju termosky na akurat teplu vodu a nachystana jedna, dve flasky k posteli 😉
@urma a nie su to vetry, co ta kole v boku? 😅 😕
@katkarv no to som rada 🙂 neboj, prestane aj spinenie a vsetko bude ako ma byt 😉
@kvila ja som zistila, ze mne je najviac zle od hladu.. samozrejme vtedy nemam ani pomyslenia na jedlo, ale musim sa donutit a co isto dokazem natlacit, je suchy rozok.. po nom uz aj nieco ine v pohode dam.. hlavne neostan hladna
@ancovicka30 a ked uz budes v tej lekarni, opytaj sa na tie druhe homeopatika, co su presne pre tehule, na tehotenske nevolnosti.. neviem ako sa volaju, ale su to nieco MAMAnieco.. 😒 to je info, co?