Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte aj mne to pravdepodobne vychadza na april....18-teho idem na sono, kedže minulý tyžden ešte nebolo nič vidiet...je to moje druhe tehotenstvo..mala bude mať v marci dva roky...dufam, že to všetko zvladneme...chceli sme aspon trojročný rozdiel,ale čo už :D....
Ahooj holky 🙂 tak mne zatial nieje nič ....skor cez vykend ma palila zaha ..ale teraz mi nie je už nič ..len som hrozne unavena ...a čo mysliíte je dobre isť k lekarovi ?... mam strach že z toho že sa bude vomne vrtať znova potratim :(
JA som tiež unavená. Spím už od 19,00 síce len do polnoci ale aj tak. Beriem aj utrogestan, takže o to viac som spachtoško ... joooj ja by som najradšej ležala na sone u lekára celý čas aby som drobčeka videla ... teda pevne dúfam že tam ešte stále pekne je a že sa už pripája na maternicu ... idem k lekárovi až vo štvrtok ale to bude ťažkých 7 dní ... už som si to preskákala tak 14-15 krát takže 7 nie je tak moc ako 14, len aby výsledok stál za to ... ináč necítim nič, a ani na zvracanie mi nie je, no a možno ani to nie je dobré 😒
jasne - dlšie ako na celom slovensku pretože som asi vykúpila všetky testy čo existujú, lebo som tomu nechcela veriť - a aj keď som už videla srdiečko ešte vždy si večer spravím test či je to fakt pravda - teda či to "ešte" je pravda 😉
@katkarv dnes sa názory odborníkov líšia vo všetkom...neprikláňam sa ani k jednému názoru, ale podľa mňa ak je vajíčko zlé tak odíde tak či tak či s ultrazvukom či bez...ja nechcem ísť taktiež len kvôli tomu jedinému na gyndu lebo chcem vidieť srdiečko už, ale my aj tak nemáme vyhrané...každopádne každej z nás držím pršteky, každá si je vedomá toho, že chce byť maminka a ako bude konať...napr. ja som špinila na 10 DPO všetky ma posielali na vyšetrenie...nechcela som ísť ak to má odísť tak to odíde s liekmi aj bez...a na 11DPO špinenie skončilo samo od seba a dialničky ďalej krásne silneli...

@katkarv vcera som musela narychlo prchnut, ale co to som precitala.. 😔 drzim palce aj ja a dufam a verim, ze nam to vsetkym tentokrat klapne a spolu to doklepeme az do aprila 😵 🙂 prejdeme lahkym porodom a nase zlaticka budu krasne a zdrave 🙂