icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
10. aug 2011

@katkarv vcera som musela narychlo prchnut, ale co to som precitala.. 😔 drzim palce aj ja a dufam a verim, ze nam to vsetkym tentokrat klapne a spolu to doklepeme az do aprila 😵 🙂 prejdeme lahkym porodom a nase zlaticka budu krasne a zdrave 🙂

ludkazh
10. aug 2011

ahojte aj mne to pravdepodobne vychadza na april....18-teho idem na sono, kedže minulý tyžden ešte nebolo nič vidiet...je to moje druhe tehotenstvo..mala bude mať v marci dva roky...dufam, že to všetko zvladneme...chceli sme aspon trojročný rozdiel,ale čo už :D....

katkarv
autor
10. aug 2011

@maxara myslim ze mna to este len caka,tie nevolnosti,zatial sa mi len kruti hlava.Ja by som si to uz rada odgrckala,uz sa mi o tom dnes aj snivalo 🙂

maxara
10. aug 2011

@katkarv 🙂 mne sa dnes snivalo, ze mi tecie mliecko 😀 😀 a ja som pozerala na mm, ze cozeee?? ved som este len v druhom mesiaci, co mam robit? 😀
Inak ja som pri prvej vracala kazde rano od 7tt az do 32tt 😲 😲 takze dufam, ze tentokrat to nebude tak dlho 😔

atreyu
10. aug 2011

@maxara ja nemám nevoľnosti žiadne akurát mi neskutočne všetko smrdí aj malý zápach cítim na kilometre a bradavky mám také veľké a otvorené akokeby mi už z nich teraz malo tiecť mlieko 😖

maxara
10. aug 2011

@atreyu tisko zavidim, ze nevracias 😔 .. aj mne vsetko smrdi, ale skor intenzivnejsie citim vone a smrady.. napr prebalit krasotinku je katastrofa, napina ma uz len pri predstave ☹

atreyu
10. aug 2011

@maxara no ja som to mala tiež tak na mysli...napr. včera sme boli hrať biliard a som niekomu cítila cez topánky ponožky 😀 a manžel keď ráno odchádzal nechal mi benzínovú vôňu v spálni..som nemohla zaspať 😖 no a stým prebaľovaním ti nezávidím 😀

certica22
10. aug 2011

Ahooj holky 🙂 tak mne zatial nieje nič ....skor cez vykend ma palila zaha ..ale teraz mi nie je už nič ..len som hrozne unavena ...a čo mysliíte je dobre isť k lekarovi ?... mam strach že z toho že sa bude vomne vrtať znova potratim :(

takitak
10. aug 2011

JA som tiež unavená. Spím už od 19,00 síce len do polnoci ale aj tak. Beriem aj utrogestan, takže o to viac som spachtoško ... joooj ja by som najradšej ležala na sone u lekára celý čas aby som drobčeka videla ... teda pevne dúfam že tam ešte stále pekne je a že sa už pripája na maternicu ... idem k lekárovi až vo štvrtok ale to bude ťažkých 7 dní ... už som si to preskákala tak 14-15 krát takže 7 nie je tak moc ako 14, len aby výsledok stál za to ... ináč necítim nič, a ani na zvracanie mi nie je, no a možno ani to nie je dobré 😒

atreyu
10. aug 2011

@certica22 ja tiež nechcem ísť..ale zajtra idem na hematológiu ak možno sa zastavím aj na gynde...ale vŕtať by sa v tebe tak skoro ešte nemal...len ultrazvuk môže spraviť...

atreyu
10. aug 2011

@takitak moja a na testíkoch máš dialnice?

certica22
10. aug 2011

@atreyu no nemal.. a ultrazvuk zo spodu ? či ako mysliš normalne?

takitak
10. aug 2011

jasne - dlšie ako na celom slovensku pretože som asi vykúpila všetky testy čo existujú, lebo som tomu nechcela veriť - a aj keď som už videla srdiečko ešte vždy si večer spravím test či je to fakt pravda - teda či to "ešte" je pravda 😉

katkarv
autor
10. aug 2011

@certica22 ja sa tiez k lekarovy neponahlam,aj som to tu uz pisala.fakt len keby som mala nejake potiaze,co by sa nedali vydrzat alebo krvacanie.Este mame cas 🙂

certica22
10. aug 2011

@katkarv no mame len taky zvlastny pocit mam že nemam to potvrdene aj od doktora by som bola kludnejšia keby som vedela že je všetko v poriadku

atreyu
10. aug 2011

@certica22 normálne 🙂 síce aj mne robil minulé tehu v 5tt zo spodu, ale nepotratila som určite kvôli tomu...teraz už ultrazvuky nie sú také hrozné
@takitak júúj ty si už videla srdiečko?aj ja chcééééééééééééééééém 🙂 koľko DPO si?

certica22
10. aug 2011

@atreyu uvidim ako sa rozhodnem možno skočim poobede lebo dnes robi tak 🙂

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu ja myslim ze aj usg moze uskodit ale tu sa nazory odbornikov lisia,ale preco je tolko MA?V irsku a inde robia usg len po 10tt ale nemam vedomosti ci maju tiez tolko MA

katkarv
autor
10. aug 2011

@certica22 a mozno nie,mohol by zacat vymyslat ze to je mensie alebo ze sa to nevyvyja a zbytocne by ta stresoval,ja to poznam ☹

certica22
10. aug 2011

@katkarv asi nejdem nikam :D počkam radšej ...._🙂

atreyu
10. aug 2011

@katkarv dnes sa názory odborníkov líšia vo všetkom...neprikláňam sa ani k jednému názoru, ale podľa mňa ak je vajíčko zlé tak odíde tak či tak či s ultrazvukom či bez...ja nechcem ísť taktiež len kvôli tomu jedinému na gyndu lebo chcem vidieť srdiečko už, ale my aj tak nemáme vyhrané...každopádne každej z nás držím pršteky, každá si je vedomá toho, že chce byť maminka a ako bude konať...napr. ja som špinila na 10 DPO všetky ma posielali na vyšetrenie...nechcela som ísť ak to má odísť tak to odíde s liekmi aj bez...a na 11DPO špinenie skončilo samo od seba a dialničky ďalej krásne silneli...

katkarv
autor
10. aug 2011

@certica22 ja ta nechcem nahovarat len ti pisem ze ja nepojdem,ja som mala 2x MA a pricinu nezistili.Predtym sa usg robili tiez od 10 alebo 12tt a nebolo tolko MA,skor boli len spontanne potraty aj to menej.Preto neverim ze mi to nesposobil usg ☹

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu aj mne dusicka pisti po krasnom srdiecku,ale musim odolat a v predoslom tehu uz bolo aj srdiecko a odva tyzdne uz nebol ani plodik ☹

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu vidim ze si okr.RV koho mas gynekologa ak sa smiem spytat,ja som z RV len dva roky byvam pri presove 🙂

atreyu
10. aug 2011

@katkarv ja som zasa z Prešova len dva roky bývam v okrese RV 😀 takže všetkých lekárov mám ešte v Prešove...

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu 😀 riadna vymena 🙂

atreyu
10. aug 2011

@katkarv a ty máš gynekológa tiež ešte v Rožňave?

certica22
10. aug 2011

@katkarv radšej počkam aj ja ako znova preživať všetko ....

katkarv
autor
10. aug 2011

@atreyu nie,ja ho mam uz tu od zaciatku 🙂

atreyu
10. aug 2011

@katkarv a kde ak smiem vedieť?