icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nelicefo
23. aug 2011

@pata31 Uff,to sa mi tam už asi nezmestí 😝 ☹

darinkazv
23. aug 2011

volala som si za výsledky z odberu včerajšej krvi. HCG stúplo na 1429,21 🙂

strihalka
23. aug 2011

@darinkazv krasne, ja budem vedet zajtra, snad to bude ok

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka určite to bude ok. neboj. ja som tiež mala strach a vidíš. v priebehu 5 dní stúplo z 95,7 na 1429,21 😉

amanda683
23. aug 2011

@strihalka no tak na tucnotu to rozhodne nevizera 🙂 🙂 🙂 🙂 Skor by som povedala ze tehotenske brusko 😉
@darinkazv mozno to bude tou vodou,neviem,ale pripadam si ako v 6 mesiaci 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@amanda683 😉 juj, ja sa teším na bruško. je to také super sa ním pýšiť 🙂

amanda683
23. aug 2011

@darinkazv no super to je,len ma netesi,ze uz takto skoro musim riesit handry,lebo rifle uz nezapnem ani jedny 😒 😉 😉 😉

darinkazv
23. aug 2011

@amanda683 tak ja by som zapla, len ma hrozne tlačia. ja to len cítim, no nevidno to na mne. tak ja som si rovno zaobstarala tehu rifle a nohavice a je pokoj na celé tehu 😉

amanda683
23. aug 2011

@darinkazv no veru neviem,ci to bude stacit 😒 ja mam tiez jedny rifle z preveho tehu,ale maly je oktobrovy,tak som toho moc nepotrebovala na leto.Stacili vselijake saty a tak.Ale teraz je pred nami dllllha zima 🙂 🙂 🙂 🙂 s velkymi brusiskami,tak toho bude treba podstatne viacej.Kabat,bunda,pancuchy,svetre,tielka... 😝 😝 😝 😝

strihalka
23. aug 2011

@amanda683 ja mam taketo brisko uz asi rok .-D

amanda683
23. aug 2011

@strihalka jaj,tak potom nic 😉 😉 😉 na tehotenske si este pockas 🙂 🙂 🙂 🙂 ale aj to bude,az ta bude aj mrziet 😀 😀 😀 😀 ja som pri prvom tehu toho mala uz v 7 mesiaci tak akurat dost 🙄 🙄 🙄

strihalka
23. aug 2011

@amanda683 sak v pohode.))ja se na nej tesim a velke bruchu bude vychadzat jar, tak se tesim

darinkazv
23. aug 2011

@amanda683 ja mám doma dosť voľných vecí, tak toho nebudem moc kupovať. ani bundu nebudem väčšiu kupovať. prinajhoršom dám hrubý sveter a bundu len tak bez zapnutia. 😉 ale si myslím, že kým budem mať veľké bruško, tak už bude jar a teplo 🙂

amanda683
23. aug 2011

@darinkazv ved hej,nejako to prezijeme,nie 🙂 ja sa tesim ze sa mimi narodi do tepla 😀 😀 😀 je to lepsie,lebo vzdy som sa bala,ci je maly,dobre obleceny,ci mu nie je zima a aby studeny vzduch nedychal..... 😅 no vedela som prt 😀 😀 😀

darinkazv
23. aug 2011

@amanda683 ja som chcela znovu septembrové bábo. 🙂 bolo to tak fayn. ale tak rozhodli sme sa takto, proste sme už nevyratúvali, aby sa narodilo ten ktorý mesiac. a som rada. 16teho máme výročie a 29teho termín. tak to bude krásny darček k 7. výročiu 😉

aninka666
23. aug 2011

môžem sa k vám pridať 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@aninka666 jasan, vitaj 😉

maxara
23. aug 2011

@amanda683 aj ja zacinam mat pocit, ze mi zacina spod mojho sadla uz aj tehu brusku cuhat.. 🙂 kamoska mala druhe babo tiez tak skor po prvom a tiez jej brucho vykuklo o poznanie skor, ale potom jej nejako prestalo rast a v konecnom stadiu ho mala mensie ako prvom 😉 tak ja sa spolieham na to, lebo pri prvom si vsetci mysleli, ze cakam stvoricky 😅 (lebo ja som tucna aj bez tehu 😒 , akoze naozaj tucna myslim, nie 5 kg nadvahu)

darinkazv
23. aug 2011

@maxara neboj, nie si sama 😀 ja som tiež hrošík 😀 ale pri prvej mi bruško bolo vidieť až v 5. mesiaci. a to som bola chudšia než teraz 😀 tak som zvedavá, kedy vykukne toto 😉 ale rada by som, čím skôr keby 🙂 a pri prvej som aj ja mala veľké bruško, no malá vážila 4020g a mala 56cm, tak sa nedivím 😉 ale hneď, ako sa narodila, tak som mala rovné brucho. ešte chudšie, než pred tehu. však aj váhu som mala nižšiu po pôrode než pred tehu 😀 keby mi aj toto tehu tak prospelo ... 😀 😀 😀

maxara
23. aug 2011

@strihalka ja som tak straaasne chcela mat velke brucho hned 😵 ale ked mi ozaj narastlo, v tom 6tom mesiaci, tak somsa do porodu uz nemohla dockat.. cim vacsie, tym horsi spanok, dychanie, pohyb, obcas aj tahanie, bolenie, pichanie.. strie.. no kraaasa 🙂 ale ked sa ti v nom prevaluje to babo, tak je to take super, ze to rada pretrpis 😵 😵

maxara
23. aug 2011

@darinkazv 🙂 no ja som tiez tak dopadla.. vykuklo mi v 16tt, to si pamatam, lebo mam taku fotku 🙂 akoze prvu s bruskom. A to som vyzerala len ako dobre najedena, ze tym, ze som tucna, tak sa ma nikto radsej neopytal nic, aby ma neurazili 😅 A tiez mala Ninka 4180g a 53cm takze mala narok take brucho mi vytlacit 😀 A ked som porodila, mala som o 12kg menej ako pred tehu 🙂 ale kedze sa mi potom pridali komplikacie, tak som schudla este 3 kg a potom som ostala bez pohybu a pribrala som vsetko spat.. Takze teraz sa spolieham, ze znova schudnem, ale uz tie komplikacie nebudu a teda ja uz len schudnema nepriberiem spat nic 😀 😅 dufam

darinkazv
23. aug 2011

@maxara tak u mňa nejak podobne to bolo. len bez tých kompikácií. ja som mala malé bruško. dokina ma stresovala, že zlá strava, bábo nebude mať ani 3kg a ledva 49cm, keď sa narodí. no a v 6. mesiaci mi tak rýchlo narástlo brucho, že darmo som si ho natierala, proste koža to nezvládla a teraz mám dolu na brušku strie. aj keď už ich moc nevidno, ale sú.

maxara
23. aug 2011

@darinkazv ja som mala tiez strie, aj som natierala brucho, ale zistila som (z povodnej temy), ze to vobec od natierania nezalezi.. nijak to neovplyvnis, strie su svine a zalezi to od typu pokozky. A ja som mala strie vzdy, aj ked som mala nejakych 15 a rychlejsie som narastla a aj ked som pribrala, moja mama nemala ani jednu jedinu striu po troch detoch, ale ja som zial zdedial kozu po otcovi, ktory samozrejme ani raz nerodil, ale strie ma tiez, kedze tiez je taky tucnejsi 😅

marissenka
23. aug 2011

@amanda683
@darinkazv no veru, budeme jak take bambule cez zimu naobliekane. ja som rozmyslala uz nad neakymi poriadnymi topankami.(heh, len neviem ci mi paprcky nespuchnu o dve cisla 😀 ) , aby som mohla za krpcom behat a niekde sa nestrepala na lade. maly moj je v okt...a cele leto s pupkom bol horor!jedina vyhoda bola v obliekani. tak vyskusame teraz zimu. 😉

@maxara
@darinkazv a ja som tiez striova, tiez ako ty som v puberte popraskala- nenormalne na stehnach. a v tehu len prsia brutalne,boky, a brucho - nastastie- len trosku. a natierala som sa jak zerava. aaale - trosku krasy musime dat krpcom! no nie?!! 🙂

maxara
23. aug 2011

@marissenka uff ja by som leto s bruchom neprezila.. ked som rodila, boli vonku 40tky a ja som mala ozaj dost ☹ aj jun bol strasne teply a ledva som zila.. teraz si fandim 😀 aj tak mi ostali este z cias mojho zivotneho hmotnostneho maxima nejake vacsie veci, aj zimna bunda, takze ja nic nekupujem, toto dorazim a potom uz urcite schudnem 😀
A tej mojej kraske som dala vsetku moju krasu (tu stipku, co som mala), takze teraz neviem, co ponuknem krpcekovi dnu 😅 ale snad este odniekial nejaku skrytu krasu vyhrabe 😀

nelicefo
23. aug 2011

ahojte...takze @maxara tu je tvoja tabulka..🙂

maxara
23. aug 2011

@nelicefo 😀 ved si ma nemusela natriet 😀 ..

nelicefo
23. aug 2011

@maxara 😀 😀 😀

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo Ale ze nas je🙂)pekna prace, to zaplnime porodnice😀...a to tu jeste nejsou ty, co to netusi ze jsou tehu:-d

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka 😀 😀 😀 je to plodný mesiac...🙂