icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo jinak pekne prosim ja jsem BA a je mi 27 😀

marissenka
23. aug 2011

@maxara ja som pri malom bola jak hrosica potom som schudla za 3 mes do normalu a potom islo dole 10 kg! som bola jak palicka! 36 som nosila.tak mna nakupy neminu. len mi to je luto vyhodit kopec prachov, len na taku chvilku. - aale potom to tu strelim na bazare. 😎 teraz uz 10 kg mam naspat. ale po pravde netusim kolko vazim. som muza dnes vyhnala, nech mi kupi vahu. 😀 tak som zvedava.

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka doplnim..😀 A este co ti vychadza podla cinskej tabulky pohlavia? 😅 aj to tam dam 🙂 (to je to podfarbenie pri termine)

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo to vubec nevim, kde se to jak pocita, ale podle zasazeni spermii vajicka pri ovu by to mela byt holka🙂))))

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka ok..🙂)) tu je obrazok a podla tvojho veku a mesiaca pocatia ti ukaze pohlavie

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo chlapec🙂 anmeuzu byt dvoubarevna?🙂

juliap
23. aug 2011

@strihalka @nelicefo ale nie vzdy to podla tej tabulecky vide ... nas Jarko mal byt podla toho dievcatko ...

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka ok,dám zelené 😀 🙂 (neutrálne) 🙂

nelicefo
23. aug 2011

@juliap viem viem,ale len pre zaujímavosť že či sa trafí 🙂

strihalka
23. aug 2011

.))
@nelicefo 🙂)ruzoveeeee🙂 😀 😀 😀 😀

strihalka
23. aug 2011

@strihalka ja toho pipiska jeste premluvim ke zmene pohlavi an holcicku🙂)

maxara
23. aug 2011

@marissenka no tak si aj kup na bazare, ci?

nelicefo
23. aug 2011

@strihalka tak ružové? 🙂 🙂 😀

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo a v tech carach mi taky vychazi chlapec, tudiz 2.1 uvidme😀

juliap
23. aug 2011

Ja som mala termin v aprili 2010, tak si sem tam zamrknem do tejto temy, ako sa tu pekne rozbiehate a drzim vsetkym prsteky silno, silno, lebo tie pokladiky, co Vam rastu v bruskach, su uzasne stvorenicka ... 😉

maxara
23. aug 2011

BABY ale nezabudnite si vyratat ten lunarny vek, lebo inak je to na nic.. ja mam napr lunarny o rok viac 😅

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo 🙂 🙂 😉

strihalka
23. aug 2011

@maxara cooooooooooooo?super🙂to by mi pak vychazela divka 😀

maxara
23. aug 2011

http://www.chinagold.com/lunarage.htm

TU si vypocitajte lunarny vek, kuknite do tabulky co dala @nelicefo a potom jej nahlaste, co vam vychadza 😉
Zalozili sme uzivatela aprilovky2012 kde sa bude davat tabulka a potom pripadne fotky brusiek, babatiek.. chceli by sme to ale zaheslovat len pre nas aprilovky, tak si pridajte aprilovky2012 ako svojho priatela

strihalka
23. aug 2011

@maxara tak na to koukam na anetu a nejak tomu nechanpu:-/

strihalka
23. aug 2011

@maxara moja kamarad musi pozadat jinak to vyhledava jen temu

maxara
23. aug 2011

@strihalka no comu nerozumies, mojenko? 🙂 do toho linku napises datum narodenia a vyhodi ti to tvoj lunarny vek, pocali sme asi v juli 2011 a tak si to tam len najdes, co sa ti prekryva 😉 ci comu nerozumies, aprilovkam?

strihalka
23. aug 2011

@nelicefo pora dmi vychazi kluk:-/ale at je to zdarve

strihalka
23. aug 2011

@maxara aprilovkam

maxara
23. aug 2011

@strihalka aha, no chvilku pockaj, nelicefo ide na to.. hodi sem link na fotoblog aprilovky2012 a vy si ho potom pridate k priatelom a medzi oblubene

strihalka
23. aug 2011

@maxara ahaaaaaa🙂)supisssss , @nelicefo je ale sikovna, nemit ji tady, jupuiiiiiiiii

darinkazv
23. aug 2011

@nelicefo ahojky, zle si kukla tú moju správu, čo som ti poslala 🙂 termín je 29teho, nie 21eho. a aj meno dcérky som ti tam napísala. kuk 🙂 😉 a mená máme vybrané Zuzanka a Filipko a v tabulke čínskej mi vychádza chlapček 🙂

maxara
23. aug 2011

JAJ a babym, tu tabulku prvotnu som robila ja a tie terminy a veky treba skontrolovat, lebo ja som to tam supovala dost narychlo a mohlo sa mi stat pri mojej tehudemencii, ze som niekomu vek tipla 😀 😀 (proste mal byt o riadok nizsie alebo inde.. a potom az som to upratovala podla terminov, co ste si sem davali vacsinou podla MS, cize este sa vam urcite budu menit)

aprilovky2012
23. aug 2011

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/aprilovky2012/

tu je tabuľka,idem to všetko doplniť..🙂 len treba poslať žiadosť o priateľstvo. 🙂
A spravím ešte priemer,že aký v ktorý termín je nás tu naviac a ten dáme do pasu..xixi..aspoň tak zo sranndy 😅 🙂

P.S. to som ja nelicefo

liliandax
23. aug 2011

ahojte baby..
vy ste sa ale rozšupli.. ani Vás nestíham čítať 🙂

mne ten čínsky kalendár nesedí.. pri prvom by sme mali mať babu a máme chalana.. teraz zase vychádza baba..
no som zvedavá.

Pri Peťkovi som mala furt ciťák, že bude chalan, teraz nemám žiadny, možno príde neskôr? 😕