icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

liliandax
23. aug 2011

ako sa dostanem aj ja do tej tabuľky? 😅

darinkazv
23. aug 2011

@liliandax ahoj, počítala si si lunárny vek pri tej tabuľke?
a do tabuľky sa dostaneš tak, že si pridáš aprilovky 2012 medzi priateľov a napíšeš potrebné údaje na doplnenie tabuľky 😉

liliandax
23. aug 2011

@darinkazv

áno, počítala som lunárny, podľa toho linku 🙂

idem kuknúť tú tabuľku

Díky!

strihalka
23. aug 2011

HOLKY, dodrzujete nejak extra stravu, ci ako? Manzel me sleduje ze co jim a piju.....ako ste na tom vy, teraz v tehu, alebo v prvnim tehu?

maxara
23. aug 2011

baby a este info, tabulku spravuje Nelicefo, tak info do tabulky posielajte asi ako IP bud jej alebo aprilovkam 😉 nech v tom ma prehlad a nech sa nestane otrokom tabulky, lebo nie vzdy je cas presne neprehliadnut nejaky udaj

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka ahoj. ja som vynechala všetky kofeinove nápoje. alkohol som ani predtým nepila, tak som ho obmedziť nemusela 😀 stravu nejak nemením 🙂 to budem asi až po pôrode, keď budem kojiť 😉

maxara
23. aug 2011

@liliandax ozaj a ty uz v tabulke si 😉

strihalka
23. aug 2011

@darinkazv nop ja jsme prave milovnice kavy...tak tu teda se snazim omezit, delam si slabsi a asi koupim bezkofeinovu ,ael teraz jsem cetla v maminke, ze existuje nejaka kava pro tehotne a kojici...tak nevim, ci ji nezkusim vyhedat

maxara
23. aug 2011

@strihalka ja tak ako darinkazv, az na to, ze ja kavu pijem a pijem obcas aj kolu, vo velmi malom mnozstve, lebo niekedy mi po vracani vyborne ulavi.. alebo ked mi je zle a potrebujem sa vygrgat

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka hej, aj ja som čítala o tej káve. ale u nás zatiaľ v lekárňach na mňa pleštia oči. ja som tiež kávičková, tak trpím. ja som ju úplne vyradila. caro mi nechutí, tak chcem kúpiť tú pre tehotné. no zohnať ju....

maxara
23. aug 2011

@strihalka myslim, ze je to Caro kava a videla som ju v kauflande.. ale urcite ju maju aj inde.. 😉

maxara
23. aug 2011

@darinkazv aha, to je ina? 😕

darinkazv
23. aug 2011

@maxara jj, skúsim nájsť na nete a hodím link 😉

strihalka
23. aug 2011

@darinkazv s touto si nejsem jista
@maxara caro to neni urcite

zkusim to doma pohledat v maminke a dam info, ale 15€ za kafe, to je jine kafe 😀

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka no, to by som ani ja nedala. ale táto bola v maminke 🙂

maxara
23. aug 2011

@darinkazv @strihalka uff no tak to je ozaj ina kava 😀 .. veru kaslem na to.. pijem normalne nescu, nepijem ju silnu, ale taku lajt a mliecnu.. pri Ninke to bolo ok, tak aj druhe si s nou musi poradit 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@maxara ja ju radšej vynehám. 😉 občas mám absťáky, ale niekedy ani nepomyslím 😀 ja si zvyknem urobiť horúcu čokoládu, keď ma náhodou chytí 😀

strihalka
23. aug 2011

@darinkazv tak to bude asi ona, ja to jen tak smahem prolitla u doki vcera.)) a casak do prave tahat nemuzu, bo by na me prsli ze co se to chystam,😀

maxara
23. aug 2011

@darinkazv nooo tak horuca cokolada nie je zly napad 🙂 nechala by som sa ukecat

strihalka
23. aug 2011

@darinkazv
@maxara jinak mi ted dost zacalo chutit capuccino, take dobre jemnoucke,namka🙂

maxara
23. aug 2011

@strihalka zaciname byt labuznicky.. pod ruskom tehu si doprajeme same mnamky 😉

strihalka
23. aug 2011

@maxara a v nedeli vecer jsem delala tiramisu a nejak jsem to prepiskla s whisky, tak to musi snis manzilek

strihalka
23. aug 2011

JINAK dneska prijedou svokrovci.....manzilek se jim to chysta rici, ja bych ejste pockala, ale oba dva sme taky vyteseny, ze jim to asi prasknem hned mezi dvermi 😀

darinkazv
23. aug 2011

@maxara mi hovor. ja som letela do tesca pred hodkou, lebo vychádzky mám len do 16tej, tak malú som schňapla a hybaj. kúpila som si dva venčeky a dva krémeše francúzske. a fantu. joj, mne tak fanta strašne chutí teraz 😀

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka tak to si viem predstaviť. ja by som to teraz všade vykričala 😉 ale my chceme počkať a povedať to na oslave julinkiných 5. narodenín. to bude 25.9. tak sa idem zblázniť, že ešte mesiac musím čušať 😀 ale hlavne kvôli dcérke. dáme jej to ako jeden z darčekov. vydokladujeme to fotkou zo sona 🙂

strihalka
23. aug 2011

@darinkazv bublinky muzem?
@darinkazv a v praci taky musim mlcet aby me nevyhodila🙂takjeidny kdo je moji oporou je konik a avted i @aprilovky2012

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka ja neviem. som čítala, že aj bublinky by sa mali obmedziť. ale tak ke´d si raz za týždeň stiahnem 2 litre, tak hádam to bude ok 😀 u mňa v práci to už vedia. musela som to prezradiť 😉 ale zatim len personálna a vedúca to vedia. a teba by prečo vyhodila, keby si oznámila tehu? a okrem iného, to ani zo zákona nemôže. ako tehotná si chránená voči tomu 😉

maxara
23. aug 2011

@strihalka 😀 tak mozno pre to tiramisu ta napomina 😉 aby si ho mohol zjest cele 😀

@darinkazv 😵 😵 mnaaaaam, ja milujem veterniky a kremese tie klasickeeee, ale nepohrdnem ani tym medovym 😀 😝
inak my sme tehu uz rodine oznamili, teda nasim a svokrovcom a nasim sestram (bratov nemame ani jeden z nas 😀 ) ale ohlasila som to len tak ze mozno cakame, este to nie je iste.. a pod.. aj ked ja som presvedcena, ze budeme ok 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@maxara ja milujem ten francúzsky kvôli tej čoko na vrchu 😀 😝