Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
HOLKY, dodrzujete nejak extra stravu, ci ako? Manzel me sleduje ze co jim a piju.....ako ste na tom vy, teraz v tehu, alebo v prvnim tehu?
baby a este info, tabulku spravuje Nelicefo, tak info do tabulky posielajte asi ako IP bud jej alebo aprilovkam 😉 nech v tom ma prehlad a nech sa nestane otrokom tabulky, lebo nie vzdy je cas presne neprehliadnut nejaky udaj
tu je ten link na kávu
https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/5316/ebeni...
JINAK dneska prijedou svokrovci.....manzilek se jim to chysta rici, ja bych ejste pockala, ale oba dva sme taky vyteseny, ze jim to asi prasknem hned mezi dvermi 😀
@strihalka tak to si viem predstaviť. ja by som to teraz všade vykričala 😉 ale my chceme počkať a povedať to na oslave julinkiných 5. narodenín. to bude 25.9. tak sa idem zblázniť, že ešte mesiac musím čušať 😀 ale hlavne kvôli dcérke. dáme jej to ako jeden z darčekov. vydokladujeme to fotkou zo sona 🙂
@darinkazv bublinky muzem?
@darinkazv a v praci taky musim mlcet aby me nevyhodila🙂takjeidny kdo je moji oporou je konik a avted i @aprilovky2012
@strihalka ja neviem. som čítala, že aj bublinky by sa mali obmedziť. ale tak ke´d si raz za týždeň stiahnem 2 litre, tak hádam to bude ok 😀 u mňa v práci to už vedia. musela som to prezradiť 😉 ale zatim len personálna a vedúca to vedia. a teba by prečo vyhodila, keby si oznámila tehu? a okrem iného, to ani zo zákona nemôže. ako tehotná si chránená voči tomu 😉
@strihalka 😀 tak mozno pre to tiramisu ta napomina 😉 aby si ho mohol zjest cele 😀
@darinkazv 😵 😵 mnaaaaam, ja milujem veterniky a kremese tie klasickeeee, ale nepohrdnem ani tym medovym 😀 😝
inak my sme tehu uz rodine oznamili, teda nasim a svokrovcom a nasim sestram (bratov nemame ani jeden z nas 😀 ) ale ohlasila som to len tak ze mozno cakame, este to nie je iste.. a pod.. aj ked ja som presvedcena, ze budeme ok 🙂

ako sa dostanem aj ja do tej tabuľky? 😅