icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
23. aug 2011

ano ano
@darinkazv prense tak
idem domenkov, svokrovci cekaji😀
jaka zurka dneska bude beze mne.-D

darinkazv
23. aug 2011

@strihalka 😉

lenka112
23. aug 2011

@strihalka Ja by som sa určite skor objednala, kedže sa už neviem s drahým dočkat 🙂

certica22
23. aug 2011

@darinkazv ahooj viem o čom hovoriš .v praci v metre...brigadovala som tam v čase ked som zistila prvykrat že som tehotna.....a napriek tomu že som si davla pozor a poriadne vydavala tak som mala manko vždy aspo n5-10 eur...no raz mi zle spočitali a vychaddzalo mi že mam 500 eur manko..... myslela som že vtedy z tych stresovav skade vratim a nvm co skolabujem nakoniec sa to vyriesilo a bola som este gv pluse 20 eur...len kto vie ci prave nie pre tieto nervy som prisla o prve babo a stym ze pri vykôadani tovaru ti nik nepomoze mas pravdu najhorsie bolo ked prisiel niekto s velkym kosikom a vsetky kartony si mas sama zdvihat a blokovat ..dobre si spravila ze si na PN 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@certica22 no, na kontrole 7.9. mi už asi dá dr. to potvrdenie, takže nastúpim do práce. ale už nie na kasu. našťastie 😉 manko som zvykla mať tak prvé dva mesiace, teraz klop klop už rok nič. 😉

certica22
23. aug 2011

@darinkazv no tak to je doobre 🙂 teraz ide hlavne o to aby si sa nenamahala...a davala pozor na male 🙂

darinkazv
23. aug 2011

@certica22 tak to si ja dávam. lebo inak by som robila na kase.a to som odmetla, keď už viem, že som tehu. vedome ohrozovať malinké nebudem. tak radšej budem doma PN, zarobím síce menej peniažkov, ale bábo bude vporiadku 🙂 😉

certica22
23. aug 2011

@darinkazv tal tak je doležitejšie ako peniaze..

strihalka
23. aug 2011

@lenka112 jaaaj, svokrovci koukaj seherezadu, tak mame jeste chvilu cas 🙂

strihalka
23. aug 2011

@lenka112 co objednat?

urma
23. aug 2011

@nelicefo asi blba otazka ale ja tu tabulku nevidim citat, ako si to mam otvorit normalne? Inak mne vyslo podla lunaru dievcatko a tiez sa mi to uz davnejsie snivalo 😀

maxara
23. aug 2011

@urma musis si pridat uzivatela aprilovky2012 ako priatela, inak to neuvidis.. je to len pre nase oci 😉

urma
23. aug 2011

@maxara to som uz aj dala. ale asi to este musi druha strana potvrdit, ze? Som asi nemozna...chodim uz dlhooo na konika, len som nikdy neprispievala, len studovala 😀

maxara
23. aug 2011

@urma ano musi to potvrdit aj druha strana.. ale nechce sa mi tam teraz logovat 😅 pockas do rana na nelicefo? 😅 ci mam sa?

maxara
23. aug 2011

@urma tak iba pre teba, som ta pridala 😉 snad sa @nelicefo nenahneva, ze jej leziem do kapusty 😀 😅

nelicefo
23. aug 2011

@maxara nie nehnevám,kľudne aj inokedy 😉

baby pomoc ja mám také stresy...😝 budem rada ked už budeme šťastlivo v hoteli 😔 😝

maxara
23. aug 2011

@nelicefo co sa stalo? 😕 😕

nelicefo
23. aug 2011

@maxara Ani sa nepýtaj...to zemetrasenie v USA,rodinku tam máme ☹ ☹ bojím sa..☹ neskutočne..☹ skúšali sme sa im dovolať..☹ Potom zajtra v noci odlietame,ešte som baliť nezačala.Musíme ísť ešte ráno do mesta,potom sa nejako pretransformovať do druhého.Nakúpiť dobaliť sa.Pred chvíľou nám sused policajt doniesol technický tak sme nevedeli či máme zháňať odvoz alebo nie.No totál stresy.Keďže sa vraciame až 5.9. tak ideme aj veci malej do školy kupovať,tak píšeme zoznam,len keby ona vedela čo majú mať 😝 😝 😝
A ja mám večerné nevoľnosti 😝

maxara
23. aug 2011

@nelicefo joj chudatko ☹ neboj sa, urcite su v poriadku 😔 .. kam vy zajtra odlietate? uff, no hlavne klud, daj si cokoladu, obal nervy cukrom a tukom a chod si lahnut, skus rychlo zaspat.. zajtra bude znovu den, slniecko a uvidis, vsetko sa vyriesi a dobre dopadne 😵

nelicefo
23. aug 2011

@maxara Joj moja ďakujem.dúfam že sú ok.☹ no dúfam že všetko dobre dopadne 😝 ešte dopozerám farmu,zbúchame ten zoznam a idem spať veru 😝

maxara
23. aug 2011

@nelicefo jasne ze budu ok a dobre to dopadne.. a zabudla si na tu cokoladu 😉

nelicefo
23. aug 2011

@maxara čokoládu nerisknem,tú na večer nemusím.Skôr banán,ten mi pomáha 😅 😉

maxara
23. aug 2011

@nelicefo oki, tak nieco na ukludnenie si daj, vyloz nohy, dokukaj farmu a na kute 😉

nelicefo
23. aug 2011

@maxara Pokúsim sa 😝 inač klobúk dolu,takto mať detičky pri sebe(nič v zlom samozrejme).Pri mojej Duracellke by som si asi netrúfla 😅 😝

maxara
23. aug 2011

@nelicefo no moja krasulka je zlatinko, je velmi samostatna a taka dost kludna, smejko a ani moc neplace, len ked sa hneva tusim.. a navyse sme mysleli, ze to bude neskor, ale akosi sa nam zadarilo 😅 tiez mam obavy, ale aj sa velmi tesim.. v kazdom veku mas pre a proti.. a tak sa spolieham, ze pol roka nejako vydrzim a potom sa mi budu spolu hrat.. ja kludne mozem zabudnut na to, ze by som este mala byt tehu a proste novy zivot 😀

nelicefo
23. aug 2011

@maxara Tak to máš superné dieťatko doma 😵 tíško závidím a to budeš mať super sa budú spolu hrávať 😵 A aspoň nemáš čas riešiť pri nej nejaké nevoľnosti a blbovinky ako ja 😅 😝

maxara
23. aug 2011

@nelicefo no tak toto neviem isto.. praveze mi je strasne zle.. trikrat horsie ako pri nej.. vraciam kazde rano a dost vela a je mi zle aj cez den, co pri nej mi bolo len rano ☹

nelicefo
23. aug 2011

@maxara Mňa to chytá hlavne večer ☹ dúfajme že nás to všetky čoskoro opustí ☹ 😝

maxara
23. aug 2011

@nelicefo no tak ja som teda osobne rada, ze vraciavam len rano, lebo teda nevraciam jedlo, ale len zlc, kyselinu a sliny alebo co to je.. a teda ani si moc nefandim, ze ma to skoro prejde, lebo pri Ninke som vracala az do 32tt 😲 co bezne trvaju nevolnosti len do 15-16tt 😒

nelicefo
23. aug 2011

@maxara Ja som pri prvej dcéra schudla na začiatku 8 kg...☹ A nevoľnosti až do 30tt..😝 ☹ ale bola som na rizikovom..☹ kto vie,možno aj teraz má dr. dá..😝 dnes iba rýchlo ma pozrel,nemal moc čas takže vlastne nič neviem ☹ joj teraz budeš mať isto ukážkové tehu 😉