Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@darinkazv ahooj viem o čom hovoriš .v praci v metre...brigadovala som tam v čase ked som zistila prvykrat že som tehotna.....a napriek tomu že som si davla pozor a poriadne vydavala tak som mala manko vždy aspo n5-10 eur...no raz mi zle spočitali a vychaddzalo mi že mam 500 eur manko..... myslela som že vtedy z tych stresovav skade vratim a nvm co skolabujem nakoniec sa to vyriesilo a bola som este gv pluse 20 eur...len kto vie ci prave nie pre tieto nervy som prisla o prve babo a stym ze pri vykôadani tovaru ti nik nepomoze mas pravdu najhorsie bolo ked prisiel niekto s velkym kosikom a vsetky kartony si mas sama zdvihat a blokovat ..dobre si spravila ze si na PN 🙂
@maxara Ani sa nepýtaj...to zemetrasenie v USA,rodinku tam máme ☹ ☹ bojím sa..☹ neskutočne..☹ skúšali sme sa im dovolať..☹ Potom zajtra v noci odlietame,ešte som baliť nezačala.Musíme ísť ešte ráno do mesta,potom sa nejako pretransformovať do druhého.Nakúpiť dobaliť sa.Pred chvíľou nám sused policajt doniesol technický tak sme nevedeli či máme zháňať odvoz alebo nie.No totál stresy.Keďže sa vraciame až 5.9. tak ideme aj veci malej do školy kupovať,tak píšeme zoznam,len keby ona vedela čo majú mať 😝 😝 😝
A ja mám večerné nevoľnosti 😝
@nelicefo no moja krasulka je zlatinko, je velmi samostatna a taka dost kludna, smejko a ani moc neplace, len ked sa hneva tusim.. a navyse sme mysleli, ze to bude neskor, ale akosi sa nam zadarilo 😅 tiez mam obavy, ale aj sa velmi tesim.. v kazdom veku mas pre a proti.. a tak sa spolieham, ze pol roka nejako vydrzim a potom sa mi budu spolu hrat.. ja kludne mozem zabudnut na to, ze by som este mala byt tehu a proste novy zivot 😀

ano ano
@darinkazv prense tak
idem domenkov, svokrovci cekaji😀
jaka zurka dneska bude beze mne.-D