Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
no svagrina porad chodi okolo a pta se "uz ste tehotny"? aja porad ze ne, ne, ne....sa tesim jak ji jen tak reknu jo :D, na ten prekvapeny vyraz z jine odpovedi, ale ted jsou na dovce a vraci se dnes v noci, tak jisto zitra padne otazka🙂)jinak moje maina to vi a aj moje tetka, no nadseny jsou🙂)bude to prvni mimi v rodine z ceske strany, tu na slovensku budem asi posledni 😀
Ahojteee aj ja mám termín v apríli 2012 🙂
Vítej.)
@monika2606
@strihalka u nás bola naša júlia síce štvrté vnúča z mužovej strany a druhé z mojej strany, ale všetko to boli chlapci. takže vymodlené dievčatko. 🙂 a asi aj ostane, lebo môjmu bratovi sa zas narodil druhý chlapec tento rok a ďalšie nechcú a moja sestra už asi ostane sama. (má 35 a je bez frajera) a ak my budeme mať chlapca, tak tá naša ostane navždy hýčakná 😀
@monika2606 vitaj 😉 a tiež gratulujeme 😉
Ahojte kocky, mozem sa k vam pridat? Podla mojich vypoctov som v 6tt, od lekara este nic potvrdene nemam. Nezijem na Slovensku a tu to funguje inak, tak si este asi na vsetky testy a sono pockam... Uz by som tak chcela pocut "ano, ste tehotna, ten a ten tyzden"... Bez toho"potvrdenia", tomu este stale tak celkom neverim...
😅
@darinkazv dakujem. 🙂 No zatial ma len zaregistovali, koncom tyzdna ma bude kontaktovat "porodna baba", v priebehu buduceho tyzdna by sme sa mali 1x stretnut a az potom uvidim, ze kedy na krv a tak... Myslim, ze prve sono je az v 10tt... to sa este nacakam...
Jasne, to by museli mat jasne dokazy.. 🙂
Baby beriete nejake vitaminy? Ci len kys. listovu? Ak ste uz boli u lekara, co vam odporucal uzivat?
@beronsche pracujem v metre pri pokladni. tam 8-10 hodín denne stojíš, práca na smeny, musíš nadvihovať tovar na veľkých plošinových vozíkoch a zákazníci ti väčšinou nepomôžu. tak mi podľa predpisov nemôžme tehotné robiť na kase. musia nás preradiť. buď na malú kasu, kde sa účtujú len tabakové výrobky, alebo na recepciu a reklamácie šupnú, možno čerpačka alebo ešt ejedna možnosť, to je hlavná pokladňa. tam majú koordinátorky na starosti len nám pomáhať hľadať kódy chýbajúce alebo nefunkčné. alebo obsluhovať čítačku mincí a podobne. tak som sama zvedavá, kde ma preradia. ja som teraz PN, lebo nemôžu ma preradiť, kým nemajú papier od Dr. o tom, že som tehotná a Dr. mi ho dá, až na sone bude vdieť bijúce srdiečko 😉
@strihalka jaj. no tak to neviem. ja robím na kase. čiže práca s hotovosťou. a my sme veľkoobchod, čiže sa točia veľmi veľké peniaze. ja musím byť v normálnej poisťovni poistená až do výšky 4 násobku svojej priemernej mesačnej hrubej mzdy. tebe by akurát mohla dokázať, že si si nejaké prašule nehala pre seba alebo čo. a to už neviem, ako by ti dokazovala 😉
no holky ja to ma jeste tak, ze moje sefka je staejne stra jako ja, uz zkouseli umele oplodneni nepodarilo se, ted schudla, aby se pokusili o dalsi...kdyz me rpijimala, tak se ptala a nepujdete za chvii na materskou ze ne? aj aneee, jeste chcem zrekonstruovat kuchyn a furt nejake odpovedi abych sevyhla prime odpovedi, ale myslim, ze to musi aj tak tusit, bo jsem hned po svatbe prestala fajcit, mesic na to jsem prodala 3dverove auto akoupila combika:ú).......a nearada bych, abych az ji to oznamim, tak mi dala hned vypoved☹i kdyz se chyystam jit na rizikove, kdyz doki da, lebo ta chemie dychat nic moc☹
no holky uvidime, ted je na dovolene, na konci tretiho ji to aj tak budu muet rici
aby si zacala hledat nahradu...ja jen si preji aby to probehlo v klidu, bo jsme z takychto veci hrozny nervak☹

@anabele ano bude vidieť , @darinkazv nebol onoto naozaj rýchlo teraz rastie 😉 moje malo teraz bábo okolo 2mm vravel 😀