Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Bola som v 6 tt. Pred týždňom vo štvrtok ma začalo bolieť brucho, o pár hodín som mala špinenie, bola som v nemocnici na gyn., tam mi dali lieky proti krvácaniu, no a v piatok sa na sone zistilo, že je to mimomaternicové tehotenstvo a okamžite som musela ísť do nemocnice. Vajíčkovod mi zobrali a na druhom mi odstránili zrasty. O ďalšie by sme sa mohli pokúšať až o 3 mesiace.
335 🙂)nejstastnejsi, vse je v poradku a zitra dlasi vysledky🙂)
@maxara aka tucna,aka skareda??? 😲 😲 😲 😲 To sa tak predsa nehovori 😔 😔 😔 Kazda zena je krasna a v tehotenstve este krajsia a nie sme tucne,iba plnostihle 😀 😀 😀 Aj ked toto este stale nepochopili vyrobcovia kabatov,lebo akykolvek tehotensky kabat som objavila,bol max.do velkosti M 😝 😝 😝 No je toto zdravy rozum??? 😠 😠 😠 😠
@marissenka jj,leto s pupkom som si tiez preskakala a kedze som este astmaticka,chcela som len jedine.....zomriet 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte, uz sjem hlasila?HCG 18DPO 335 🙂) aazitra ocekavame dalsi vystup 🙂)
♥ uz teraz to malinke miluju ♥
Ahooj dievčata mam otazku to vam sam gynekolog navrhol ze mate chodit na krv alebo ako ?,...lebo ja nvm či pristup mojho gynekologa je zly alebo čo ale čitala som o nom vela zleho plno zien od neho odislo..ale ja som bola na zaciatku asi v 4tt u nho pozrel ma ultrazvukom a to bolo vse dal mi tabletky a ze mam prist az v septembri ani krv mi nebral ani nič tak sm zmetena.. a to som raz potratila teraz nvm co si mam mysliet ked citam ako vy chodite kazdy den na vystrenia ..myslela som si ze ma bude teraz viackrat kontrolovat a on ze mam prist az o mesiac skoro :(
to asi každá z nás ...
to bolo pre strihalku 😀
ja som tiež ešte nebola na krvi, ani na potvrdenie tehu, keďže to už videl na sono ... ale tiež stresujem ako tu všetci poctivo odovzávajú krv. hcg ani nehovorím, to nemerali ani raz ... ja mám zobrať teraz najbližšie moč ... tak neviem ... ale som rada že nie som jediná čo ma svoje srdce v gatkách od strachu ... manžel hovorí, že aspoň takto tam bijú dve vedľa seba 🙂 no dúfam, že to mimču prospieva ...

@surrender to je mi luto,bohuzial stava sa to.A kedy na to prisli?Co ti zachranili a kedy sa mozte zacat snazit?