icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
24. aug 2011

@surrender to je mi luto,bohuzial stava sa to.A kedy na to prisli?Co ti zachranili a kedy sa mozte zacat snazit?

surrender
24. aug 2011

Bola som v 6 tt. Pred týždňom vo štvrtok ma začalo bolieť brucho, o pár hodín som mala špinenie, bola som v nemocnici na gyn., tam mi dali lieky proti krvácaniu, no a v piatok sa na sone zistilo, že je to mimomaternicové tehotenstvo a okamžite som musela ísť do nemocnice. Vajíčkovod mi zobrali a na druhom mi odstránili zrasty. O ďalšie by sme sa mohli pokúšať až o 3 mesiace.

katkarv
autor
24. aug 2011

@surrender aspon to je pozit ze vcas to nasli.Poznam baby co mali tiez mimomat.tehu a uz maju aj dve deti,viem ze je to teraz tazke ale verim ze sa to a par mesiacov podari a bude vsetko ok 🙂

strihalka
24. aug 2011

335 🙂)nejstastnejsi, vse je v poradku a zitra dlasi vysledky🙂)

lenkakusi
24. aug 2011

ahojte,
ja som tiez po kontrole, vsetko je v poriadku, babo je tam kde ma byt

@surrender velmi ma to mrzi, viem ako sa citis, ale neboj este budes mat deticiek ako smeti ...
@strihalka tesim sa s tebou

maxara
24. aug 2011

@surrender booze ☹ to mi je luto 😔

takitak
24. aug 2011

@surrender ☹ nie je čo dodať

amanda683
24. aug 2011

@maxara aka tucna,aka skareda??? 😲 😲 😲 😲 To sa tak predsa nehovori 😔 😔 😔 Kazda zena je krasna a v tehotenstve este krajsia a nie sme tucne,iba plnostihle 😀 😀 😀 Aj ked toto este stale nepochopili vyrobcovia kabatov,lebo akykolvek tehotensky kabat som objavila,bol max.do velkosti M 😝 😝 😝 No je toto zdravy rozum??? 😠 😠 😠 😠

amanda683
24. aug 2011

@marissenka jj,leto s pupkom som si tiez preskakala a kedze som este astmaticka,chcela som len jedine.....zomriet 😀 😀 😀 😀 😀

darinkazv
24. aug 2011

@surrender mrzí ma to. ☹ mne našťastie na poslednom sone a z HCG vylúčili mimomaternicové tehu, ale veľmi som sa bála. nerobili ti sono skôr, že by to boli skôr vylúčili? držím ti palčeky, aby ste čím skôr zakladali novú témičku. trebárs júlovky 2012 😉

strihalka
24. aug 2011

Ahojte, uz sjem hlasila?HCG 18DPO 335 🙂) aazitra ocekavame dalsi vystup 🙂)

strihalka
24. aug 2011

♥ uz teraz to malinke miluju ♥

pata31
24. aug 2011

ahojte, baby, to kto robil tabulku? bo ja tam mam, ze mam 34 rokov 😕 😀 ja mam 28 😝 😉
@surrender to mi je luto 😔
@maxara no aj ja dufam, ze druhe babo prisposobime prvemu.... 😕 len aby to naopak nebolo 😀

certica22
24. aug 2011

Ahooj dievčata mam otazku to vam sam gynekolog navrhol ze mate chodit na krv alebo ako ?,...lebo ja nvm či pristup mojho gynekologa je zly alebo čo ale čitala som o nom vela zleho plno zien od neho odislo..ale ja som bola na zaciatku asi v 4tt u nho pozrel ma ultrazvukom a to bolo vse dal mi tabletky a ze mam prist az v septembri ani krv mi nebral ani nič tak sm zmetena.. a to som raz potratila teraz nvm co si mam mysliet ked citam ako vy chodite kazdy den na vystrenia ..myslela som si ze ma bude teraz viackrat kontrolovat a on ze mam prist az o mesiac skoro :(

takitak
24. aug 2011

to asi každá z nás ...

takitak
24. aug 2011

to bolo pre strihalku 😀

amanda683
24. aug 2011

@certica22 ja sa tiez cudujem,ze tu vsetky chodia na krv a po vselijakych vysetreniach 😲 😲 😲 Ja som bola tiez len raz,na potvrdenie tehu,to mi spravil sono a na dalsie idem zajtra,lebo vtedy este nebolo vidiet srdiecko 😒 Tak dufam,ze zajtra to uz bude ok 🙂 🙂 🙂

certica22
24. aug 2011

@amanda683 a prvy krat si bola kedy??.. ja niekedy okolo 10 augusta a teraz až v septembri to už budem nejaky 8-9 tt tak nechapem ..človek sa len zbytočne stresuje preto ..mne tiež ešte srdiečko nebolo vidieť...

amanda683
24. aug 2011

@certica22 ja som vtedy bola 5 plus 0,takze to bolo pred mesiacom.Tiez zle spim koli tomu srdiecku,lebo pri prvom tehu mi uz v piatom tyzdni videli akciu,tak neviem.Dufam,ze to dobre dopadne 🙂

certica22
24. aug 2011

@amanda683 tak ja sa tiež bojim..lebo pri prvom som potratila v 6 tt a male sa asi nevyvijalo lebo nesedeli tyžden.../ tak s bojim čo ako ale bruško pomaly rastie aspon sa mi zda tak dufam že všetko je v poriadku

strihalka
24. aug 2011

@certica22 no ja jsem chtela nabrat prvni hcg, to s eji zdalo nizke a pak me pozvala na dalsi hcg aby vyloucila mimomaternicove tehu

takitak
24. aug 2011

ja som tiež ešte nebola na krvi, ani na potvrdenie tehu, keďže to už videl na sono ... ale tiež stresujem ako tu všetci poctivo odovzávajú krv. hcg ani nehovorím, to nemerali ani raz ... ja mám zobrať teraz najbližšie moč ... tak neviem ... ale som rada že nie som jediná čo ma svoje srdce v gatkách od strachu ... manžel hovorí, že aspoň takto tam bijú dve vedľa seba 🙂 no dúfam, že to mimču prospieva ...

amanda683
24. aug 2011

@certica22 ak ti je aspon trochu zle,tak by malo byt vsetko ok.Lebo vraj nevolnosti su znakom zdraveho tehotenstva 😉 😉 😉 aspon som tak citala 😀

certica22
24. aug 2011

@strihalka jaaj tak ja som len na ultrazv. bola...:/

certica22
24. aug 2011

@amanda683 ved toto že mne neni zle....ale to ani mame nebolo zle ked nas cakala.. jedine ma pali sem tam žaha ..alebo unavena som ale inač nič citim sa ako keby ani somnebola tehu 🙂

strihalka
24. aug 2011

@certica22 aj ja jsem byla, ale nic nevidela, to idem opet 5.9.ze sna duz neco bude videt

certica22
24. aug 2011

@strihalka tak dufam aj ja že už tam niečo uvidi ja asi až niekedy 7-8.9 pojdem 🙂

amanda683
24. aug 2011

@certica22
@strihalka ale ved ked nam nechodi mrcha a na teste dve ciarky,tak snad nie sme misuge,ne??? 🙂 🙂 🙂 Nieco tam na sto pro bude 😀 😀 😀

certica22
24. aug 2011

@amanda683 tak tak 🙂) teraz už len čakať musime 🙂

strihalka
24. aug 2011

@amanda683
@certica22 to ano, ale stale to muze byt mimomaternicve!!!!na to treba nezapominat