Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
kočky ja by som moc s tými vyšetreniami nestresovala. Ani mne zatiaľ nebrali krv, bola som na sone, v 7 tt, bolo vidieť akciu srdiečka ale doktorka sa so mnou veľmi nebabrala. Potvrdila že som tehotná a na ďalšiu kontrolu ma objednala 14.9. to mám ísť na krv.... Každý lekár má asi iný postup a robí si podľa seba. A mimomaternicové pokiaľ viem je skôr výnimka, takže musíme myslieť pozitívne a veriť že bábätká sú v poriadku. Veď si predstavte ako boli na tom naše mamy keď ani poriadny ultrazvuk nebol a vydržali....
tak baby, toto si idem kúpiť 🙂 aj malej lepšie priblížim súrodenca a aj ja budem kľudnejšia 😉
@darinkazv to musi byt super🙂)ja uvazujem o klasickem : http://www.docsimon.sk/tovar/microlife-stetosko... ale nejaky levnejsi .))
@amanda683 😀 no ale ja som ozaj tucna 😅
@pata31 😅 to ja som robila tabulku.. ale som aj pisala, ze sa ospravedlnujem, lebo viem, ze som parkrat tukla vedla a niekomu som pomenila vek.. som aj pisala, ze treba nahlasit vsetko co tam chyba alebo je zle @nelicefo lebo ona spravuje tabulku 😉
a jasne ze prisposobime druhe prvemu 😉 sak uz sme nejake zbehle, nie? 😉
ja som sa uz rozhodla, ze idem v piatok na prve vysetrenie do iscaru 🙂 lebo mam fobiu, ze moj obvodny gyndos v nasom malom meste nebude mat dostatocne sono na to, aby bolo nieco resp. vsetko vidiet 😎 Tak nech ma nestrasi zbytocne a neprehana kazdy tyzden.... Verim, ze je vsetko v poriadku a to jedine chcem v piatok pocut + vidiet uz aj srdiecko 😅 Potom vam/nam doplnim aj tabulku 😉
Holky, vcera se me manzel ptal, ze kdy mi pry narostou prsa?no kedy,kedy ?????? 😀
@strihalka ja som pri prvom mala klasiku. ale my sme jednoducho nedokázali cez to nič počuť. bolo to nemožné. tak teraz určite kúpim niečo také. nevravím, že angelsounds, ale proste na tom princípe niečo. a nejdem kupovať nové. už od nejakej maminy kúpim. lebo nové sú predražené 😉
@strihalka mne trochu narastli este skorej, ako som si nasla // 😀 Vtedy ma aj boleli, normalne pri pomalej chodzi...som nechapala a tajne dufala, ze to bude tehotenstvom. (podotykam, ze nemam ziade XL kozy, co sa hojdaju pri chodzi). Teraz uz ma ani nebolia, takze moj "rast" sa asi zastavil. Manzel si zvacsenie objemu tiez vsimol 😕 , lebo akurat v tom case rastu bol na sluzobke
baby, pls, ktorá ste z BA? chcela by som vás poprosiť mi dačo v BA kúpiť. dalo by sa?
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? HCGGGGGGGGGGGGGGGGGG 910000000000000000🙂)))))))))))))))))))))))))))))
taeraz mi volala.)
z 335 na 910 🙂za dva dny)
baby, vy ste akosi dopredu 😀 ja "meriala" HCG len na tehu testoch, ci silnela testovacia ciarocka 😉
Asi by som to tu nemala tolko citat, lebo este zistim, ze som nieco zanedbala a budem si vycitat 😝
Ale nie...matne som sa rozpamatala, ze mi lekar daval instrukcie prist k nemu ked mi bude 2 tt meskat MS a to aj presne teraz je 😵
@darinkazv Ďakujem! Nie, na sono som skôr nebola, chystala som sa až v nejakom 8. týždni. Nič mi nebolo, tak som sa nikam neponáhľala. Ale keď som mala príznaky potratu, tak som tam hneď išla a gyn. zistil, že maternica je prázdna a pravdepodobne je to mimomaternicové tehotenstvo.

PIJEM kavu .))non kofein Nescafeeeeeeeeee,oleeeeeee 🙂)))