icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
24. aug 2011

PIJEM kavu .))non kofein Nescafeeeeeeeeee,oleeeeeee 🙂)))

certica22
24. aug 2011

@strihalka ved ked dodktor pozeral na utrazvuku a videl male tak to by mal vidiet ci je v maternici alebi je mimo nie ?

strihalka
24. aug 2011

@certica22 no moja se k tomu vyjadrila ze nic nevidi, ja tam videla malou cwrnou bublinku, bez plodu zatim......docetla jsem se, ze sice bublinka muzebyt v maetrnici, ale plod se muze usidlit v vejcovodech☹

certica22
24. aug 2011

@strihalka tak ja som tam zatial tiež mala len bublinku ale verim že je tam kde ma byť 🙂

strihalka
24. aug 2011

@certica22 aj ja tomu verim,a le doktorka se chce pro jistotu pojistit, coz je super, ze to neflaka a dava si pozor, tak proto ty caste odbery, bo hcg u mimomaternicoveho nestoupa, tak jak ma, ale pomaleji

certica22
24. aug 2011

@strihalka no hej to som sa dočitala aj ja ..tak teraz nič ine mio neostav len vereiť že je tak ako ma a čakať .)

adik109
24. aug 2011

kočky ja by som moc s tými vyšetreniami nestresovala. Ani mne zatiaľ nebrali krv, bola som na sone, v 7 tt, bolo vidieť akciu srdiečka ale doktorka sa so mnou veľmi nebabrala. Potvrdila že som tehotná a na ďalšiu kontrolu ma objednala 14.9. to mám ísť na krv.... Každý lekár má asi iný postup a robí si podľa seba. A mimomaternicové pokiaľ viem je skôr výnimka, takže musíme myslieť pozitívne a veriť že bábätká sú v poriadku. Veď si predstavte ako boli na tom naše mamy keď ani poriadny ultrazvuk nebol a vydržali....

urma
24. aug 2011

@strihalka a chuti ti ? 🙂 Ja som kavu pijavala len tak pre chut, vecer ako "udalost" alebo maskrtu, lebo sladkuuu a mliekovuu, ale odkedy mam // tak ma ani nenapadla. Dokonca ani sladke, co ja normalne musim kazdy den konzumavat, nejde mi na chut a to je dobre 😀

strihalka
24. aug 2011

@adik109 jen me ni cnevidela a hcg se ji zdalo nizke, tak proto zvysene opatrnost na vysledky,ael jinak mam 5.9. usg ci uz neco uvidi a pak 5.10 poradna v 12tt

strihalka
24. aug 2011

@urma ja jsem zyvyslka na kave, takze aspon tak...ael zatim hej, uzivam si ji,a le uz ne tokik

adik109
24. aug 2011

@strihalka ak nič nevidela tak chápem že jedine krv to potvrdí presne. Tak hádam nám to všetkým vyjde ako má a máme zdravé bábätká... 🙂

darinkazv
24. aug 2011

tak baby, toto si idem kúpiť 🙂 aj malej lepšie priblížim súrodenca a aj ja budem kľudnejšia 😉

https://www.youtube.com/watch?v=dbh3RmQ6uo4
strihalka
24. aug 2011

@darinkazv to musi byt super🙂)ja uvazujem o klasickem : http://www.docsimon.sk/tovar/microlife-stetosko... ale nejaky levnejsi .))

maxara
24. aug 2011

@amanda683 😀 no ale ja som ozaj tucna 😅

@pata31 😅 to ja som robila tabulku.. ale som aj pisala, ze sa ospravedlnujem, lebo viem, ze som parkrat tukla vedla a niekomu som pomenila vek.. som aj pisala, ze treba nahlasit vsetko co tam chyba alebo je zle @nelicefo lebo ona spravuje tabulku 😉
a jasne ze prisposobime druhe prvemu 😉 sak uz sme nejake zbehle, nie? 😉

pata31
24. aug 2011

@adik109 u nas rovnaky postup u dr, tiez az na krv mam ist v septembri.... 😉
@maxara v pohode, len ten vek ma zaskocil 😀 a ja mam tiez dost kil naviac 😅 🙄 ta co uz, hadam po druhom schudneme...ja som inac asi tyzden chudla, makala a pak som zistila, ze som tehu, ale som to tusila, ze to tak bude 😀

urma
24. aug 2011

ja som sa uz rozhodla, ze idem v piatok na prve vysetrenie do iscaru 🙂 lebo mam fobiu, ze moj obvodny gyndos v nasom malom meste nebude mat dostatocne sono na to, aby bolo nieco resp. vsetko vidiet 😎 Tak nech ma nestrasi zbytocne a neprehana kazdy tyzden.... Verim, ze je vsetko v poriadku a to jedine chcem v piatok pocut + vidiet uz aj srdiecko 😅 Potom vam/nam doplnim aj tabulku 😉

strihalka
24. aug 2011

Holky, vcera se me manzel ptal, ze kdy mi pry narostou prsa?no kedy,kedy ?????? 😀

darinkazv
24. aug 2011

@strihalka ja som pri prvom mala klasiku. ale my sme jednoducho nedokázali cez to nič počuť. bolo to nemožné. tak teraz určite kúpim niečo také. nevravím, že angelsounds, ale proste na tom princípe niečo. a nejdem kupovať nové. už od nejakej maminy kúpim. lebo nové sú predražené 😉

urma
24. aug 2011

@strihalka mne trochu narastli este skorej, ako som si nasla // 😀 Vtedy ma aj boleli, normalne pri pomalej chodzi...som nechapala a tajne dufala, ze to bude tehotenstvom. (podotykam, ze nemam ziade XL kozy, co sa hojdaju pri chodzi). Teraz uz ma ani nebolia, takze moj "rast" sa asi zastavil. Manzel si zvacsenie objemu tiez vsimol 😕 , lebo akurat v tom case rastu bol na sluzobke

strihalka
24. aug 2011

@urma dakujem. no ja mam tak jednotky😀, ci male dvojicky😀, tak cekame a cekame🙂 uz byli citlivejsi a jestli to bylo vsechno co melo prijit....☹tak manzela moc nepotesim

darinkazv
24. aug 2011

baby, pls, ktorá ste z BA? chcela by som vás poprosiť mi dačo v BA kúpiť. dalo by sa?

urma
24. aug 2011

@strihalka tak urcite to nebolo vsetko, co malo prist 😀 este pride mliecko

strihalka
24. aug 2011

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? HCGGGGGGGGGGGGGGGGGG 910000000000000000🙂)))))))))))))))))))))))))))))

strihalka
24. aug 2011

taeraz mi volala.)
z 335 na 910 🙂za dva dny)

darinkazv
24. aug 2011

@strihalka super 🙂 ja som sa tiež tak vytiešala, keď mi za 5 dní vyskočilo z 95,7 na 1429,21 🙂 taká som bola v napätí, že ak nestúpa, že nebude dobre. no a pekne nám to veru stúpa 😉

strihalka
24. aug 2011

@darinkazv me tak spadl kamen ze srdce.)

darinkazv
24. aug 2011

@strihalka ti verím 😉

urma
24. aug 2011

baby, vy ste akosi dopredu 😀 ja "meriala" HCG len na tehu testoch, ci silnela testovacia ciarocka 😉
Asi by som to tu nemala tolko citat, lebo este zistim, ze som nieco zanedbala a budem si vycitat 😝
Ale nie...matne som sa rozpamatala, ze mi lekar daval instrukcie prist k nemu ked mi bude 2 tt meskat MS a to aj presne teraz je 😵

surrender
24. aug 2011

@darinkazv Ďakujem! Nie, na sono som skôr nebola, chystala som sa až v nejakom 8. týždni. Nič mi nebolo, tak som sa nikam neponáhľala. Ale keď som mala príznaky potratu, tak som tam hneď išla a gyn. zistil, že maternica je prázdna a pravdepodobne je to mimomaternicové tehotenstvo.

surrender
24. aug 2011

@katkarv Prišli mi na to v 6. tt a snažiť o ďalšie sa môžeme asi tak o 3 mesiace.