Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@katkarv a s jasnou krvou si nebola u dr? no ja malemu stale verim 🙂 takze ak ti je zle, znamena, ze srdiecko bije a teda je vsetko ok. Ja som mala anginu, ATB a bola som na kontrolnej krvi a moci a mala som zle vysledky ☹ teraz sa trosku aj bojim o babatko, ale snad je to ok a snad bude v poriadku. Mala som zvysenu sedimku a krv v moci 😔
@katkarv ahojky,
tiez si myslim, ze pokial ti je zle je vsetko v poriadku...
mne ked prestalo byt zle, vratila sa mi sila, zmizlo napatie z prs... bolo po vsetkom ☹
osobne si myslim, ze po dvoch MA mal tvoj doktor urobit viac...robili ti genetiku a vsetky vysetrenia???
inak mna boli fest brusko, aj prsia, zaludok mam na vode, trochu mi pomaha to CUCOLINe
@lenkakusi Co to je to CUCOLINe?
@katkarv ale tak mysli stále pozitívne. odožeň každú pochybu, každý strach. strach je to najhoršie, čo môže byť. nemysli na to, že už 2x to dopadlo zle. mysli na to, že už máš 2 krásne detičky, doma, tak aj toto tehu dopadne tak, ako pri nich dvoch 😉 predstavuj si, ako ťa prídu pozrieť do pôrodnice a ako sa budete všetci tešiť z toho malého uzlíka 😉 hladkaj si bruško a presviedčaj to malínké, že ho doma všetci čakajú a už teraz ľúbia, že sa oplatí narodiť 😉 aj ja to tak robím 😉 a tiež, ako baby píšu, keď ti je zle, tak je dobre. mne osobne zle nebýva, tak neviem v tomto povedať. mňa len bruško furt pobolieva, kríže mi idú odísť a prsia, tak o tých radšej ani nehovorím. lepšie na ne ani nemyslieť, lebo kapem od bolesti :D neboj moja. založila si túto tému, tak to musí byť ukážkové tehu. zakladateľka v prvom rade musí tehu dotiahnuť až do apríla. musíš ísť príkladom 😉 😉 😉
@lenkakusi ... mne nie je nič ani raz som nevravala od kedy som tehu ..prsia tiež ma nejako nebolia kedy ako a som unavena...a teaz si ma namyšľať že preto že nemam priznaky tak pridem o babo je to hluposť....mojej mame napriklad ani pri jedno z nas nebolo zle ....a vynosila nas všetkych ...veĎ koľkym nie je vobec nič a narodia sa im zdrave babetka....človek si začne namyšľať hluposti a sam pride z tyvch stresov o babo..keď som bola prvy krat tehu jeden den som mala prsia napeta aj všetko a na dalši den rano som krvacala,,,,a napriek tomu koľko injekcie aj tabletky donma napchali nepomohlo a prišla som o male....
@katkarv ja som nekrvácala len špinila na hnedo jeden deň, možno do kopy za dve polievkové lyžice...potom mi lekár povedal, že tam mám hematóm a nasadil mi duphaston, ktorý ale neberiem...neskôr som sa bavila s hemoškou, že mám brať ascorutin a ešte niečo, že ten duphaston je hlúposť, ale tak čakám na tú kontrolu, že čo a ako...ja do seba nechcem pchať chémiu keď mi to aj tak nezaručí, že bábo čo donosím bude zdravé...som na tom horšie ako vy všetky tu pretože mám veľmi zlú genetiku 😢 takže tak...nič neostáva len veriť moja a všetko snáď dobre dopadne 🙂
@certica22 to je fajn, ze ti nic nie je, ...ja som nepovedala, ze prides o babo ked nemas priznaky...
pisala som to katke, ze nech sa nestrachuje, ze napriek tomu ze spini ma este priznaky... tak to neber osobne prosim, nebolo to adresovane tebe
ja som prisla o babo a ani som nekrvacala, len sa stratili priznaky a vobec nic mi nebolo, prislo sa na to az na sone, len som mala takeho tusaka ze nieco nie je ok, lebo predtym mi byvalo strasne zle
@katkarv a ty nemysli na zle veci!
@anabelleee homeopatikum proti nevolnosti pri cestovani, a mozu to aj tehotne... trosku mi to pomaha, ale napriklad pri druhom tehu mi nezaberalo nic...
moje male 6tt +3 , k doktorke idem 6.9. 🙂
@janka273 bola som dnes v rizikovej poradni a az do konca tyzdna maju dovolenku ☹ cize chcem ci nechcem musim pockat do piatku a pojdem ku svojej ... len dufam ze ma neposle do nemocnice lebo mam doma dve male decka a bolo by to velmi komplikovane :(

@katkarv aj ja ti silno drzim palceky