icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anabelleee
30. aug 2011

@katkarv aj ja ti silno drzim palceky

maxara
30. aug 2011

@katkarv a s jasnou krvou si nebola u dr? no ja malemu stale verim 🙂 takze ak ti je zle, znamena, ze srdiecko bije a teda je vsetko ok. Ja som mala anginu, ATB a bola som na kontrolnej krvi a moci a mala som zle vysledky ☹ teraz sa trosku aj bojim o babatko, ale snad je to ok a snad bude v poriadku. Mala som zvysenu sedimku a krv v moci 😔

katkarv
autor
30. aug 2011

@maxara nebola som,mam tie lieky co maju zastavit spinenie,mam ist az o tyzden.Krv bola len vecer teraz zlen spinim zas,bolesti nemam.Dnes som zozrala 3rozky a 5trojuholnikov Karicky ale inak mi je ako na lodi a uz doobeda som spala 2hodiny.

urma
30. aug 2011

@katkarv drzte sa zubami nechtami, ako zakladatelka tejto temy tu predsa musis ostat do stastneho porodu 😎

darinkazv
30. aug 2011

@katkarv prečo ti stále robí sono, keď nič poriadne ti nepovie? veď keby ti zobral každý týždeň alebo každé 3-4 dni krv a hodnoty by stúpali, tak je všetko ok. 😒

katkarv
autor
30. aug 2011

@urma dakujem,ved aj ja tu chcem ostat s vami 🙂

lenkakusi
30. aug 2011

@katkarv ahojky,
tiez si myslim, ze pokial ti je zle je vsetko v poriadku...
mne ked prestalo byt zle, vratila sa mi sila, zmizlo napatie z prs... bolo po vsetkom ☹
osobne si myslim, ze po dvoch MA mal tvoj doktor urobit viac...robili ti genetiku a vsetky vysetrenia???

inak mna boli fest brusko, aj prsia, zaludok mam na vode, trochu mi pomaha to CUCOLINe

atreyu
30. aug 2011

@katkarv júúúj držím pršteky viem čo prežívaš ☹

katkarv
autor
30. aug 2011

@darinkazv robil minuli tyzden v piatok co som vam pisala,dalsie ma byt 5.9. Hcg mu nic nepovie,pri predoslom tehu som mala hcg ukazkove aj srdiecko bolo a potom uz nie ☹

anabelleee
30. aug 2011

@lenkakusi Co to je to CUCOLINe?

katkarv
autor
30. aug 2011

@atreyu dakujem a ty si na tom ako?

katkarv
autor
30. aug 2011

@lenkakusi mam vysetrenia a vsekto bolo o.k,nic nenasli.Mne to Cocculine nepomaha ☹

atreyu
30. aug 2011

@katkarv tak zatiaľ dobre (klop,klop,klop)...včera som sa zľakla lebo mi vymizli príznaky, ale dnes sú späť tak snáď je všetko ok..v pondelok idem na kontrolu tak dúfam, že už uvidím to naše blšiatko a aj srdiečko...

darinkazv
30. aug 2011

@katkarv ale tak mysli stále pozitívne. odožeň každú pochybu, každý strach. strach je to najhoršie, čo môže byť. nemysli na to, že už 2x to dopadlo zle. mysli na to, že už máš 2 krásne detičky, doma, tak aj toto tehu dopadne tak, ako pri nich dvoch 😉 predstavuj si, ako ťa prídu pozrieť do pôrodnice a ako sa budete všetci tešiť z toho malého uzlíka 😉 hladkaj si bruško a presviedčaj to malínké, že ho doma všetci čakajú a už teraz ľúbia, že sa oplatí narodiť 😉 aj ja to tak robím 😉 a tiež, ako baby píšu, keď ti je zle, tak je dobre. mne osobne zle nebýva, tak neviem v tomto povedať. mňa len bruško furt pobolieva, kríže mi idú odísť a prsia, tak o tých radšej ani nehovorím. lepšie na ne ani nemyslieť, lebo kapem od bolesti :D neboj moja. založila si túto tému, tak to musí byť ukážkové tehu. zakladateľka v prvom rade musí tehu dotiahnuť až do apríla. musíš ísť príkladom 😉 😉 😉

certica22
30. aug 2011

@lenkakusi ... mne nie je nič ani raz som nevravala od kedy som tehu ..prsia tiež ma nejako nebolia kedy ako a som unavena...a teaz si ma namyšľať že preto že nemam priznaky tak pridem o babo je to hluposť....mojej mame napriklad ani pri jedno z nas nebolo zle ....a vynosila nas všetkych ...veĎ koľkym nie je vobec nič a narodia sa im zdrave babetka....človek si začne namyšľať hluposti a sam pride z tyvch stresov o babo..keď som bola prvy krat tehu jeden den som mala prsia napeta aj všetko a na dalši den rano som krvacala,,,,a napriek tomu koľko injekcie aj tabletky donma napchali nepomohlo a prišla som o male....

katkarv
autor
30. aug 2011

@atreyu a tak krv co si pisala?Ja som na tom tiez tak ze ked si myslim ze vymizli tak sa objavia tie priznaky.Drzim ti velmi palce,aj ja idem v pondelok,tak nech je to pre nas stastny den 🙂

katkarv
autor
30. aug 2011

@darinkazv dakujem,pekne si to napisala 🙂

darinkazv
30. aug 2011

@katkarv 😉

aninka666
30. aug 2011

@strihalka ja som teraz v 6tt a tiež nemám žiadne príznaky, jedine občas ma pobolí bruško a mam citlivejšie prsia. inak nič viac. a srdiečko predsa bije. takže žiadne stresy a užívaj si to 😉

atreyu
30. aug 2011

@katkarv ja som nekrvácala len špinila na hnedo jeden deň, možno do kopy za dve polievkové lyžice...potom mi lekár povedal, že tam mám hematóm a nasadil mi duphaston, ktorý ale neberiem...neskôr som sa bavila s hemoškou, že mám brať ascorutin a ešte niečo, že ten duphaston je hlúposť, ale tak čakám na tú kontrolu, že čo a ako...ja do seba nechcem pchať chémiu keď mi to aj tak nezaručí, že bábo čo donosím bude zdravé...som na tom horšie ako vy všetky tu pretože mám veľmi zlú genetiku 😢 takže tak...nič neostáva len veriť moja a všetko snáď dobre dopadne 🙂

lenkakusi
30. aug 2011

@certica22 to je fajn, ze ti nic nie je, ...ja som nepovedala, ze prides o babo ked nemas priznaky...
pisala som to katke, ze nech sa nestrachuje, ze napriek tomu ze spini ma este priznaky... tak to neber osobne prosim, nebolo to adresovane tebe
ja som prisla o babo a ani som nekrvacala, len sa stratili priznaky a vobec nic mi nebolo, prislo sa na to az na sone, len som mala takeho tusaka ze nieco nie je ok, lebo predtym mi byvalo strasne zle

@katkarv a ty nemysli na zle veci!

lenkakusi
30. aug 2011

@anabelleee homeopatikum proti nevolnosti pri cestovani, a mozu to aj tehotne... trosku mi to pomaha, ale napriklad pri druhom tehu mi nezaberalo nic...

certica22
30. aug 2011

@lenkakusi tak ja som začala krvacať a začali boelsti a krče ako keby MS prišla....a už len hcg klesalo...a babo nebolo v maternici ale stale sa posuvalo nižšie .....ale tak teraz musime veriť a dufam len v štastny koniec 🙂

certica22
30. aug 2011

môj drobček 🙂)) 7tt +6 :...

svistinka
30. aug 2011

moje male 6tt +3 , k doktorke idem 6.9. 🙂

atreyu
30. aug 2011

@certica22 nemýliš si nafúknuté bruško s tehotenským?také mám aj ja a určite to nie je tehu bruško... 😝

baranovadanka
30. aug 2011

@janka273 bola som dnes v rizikovej poradni a az do konca tyzdna maju dovolenku ☹ cize chcem ci nechcem musim pockat do piatku a pojdem ku svojej ... len dufam ze ma neposle do nemocnice lebo mam doma dve male decka a bolo by to velmi komplikovane :(

darinkazv
30. aug 2011

@certica22 nooo, aké veľké na 7tt+6 🙂 nemáš veľa vody?

certica22
30. aug 2011

@atreyu tak viem že pred tehu som ho take nemala....takže neviem.....možno nafuknute...ale viem že predtym som ho nemala take

certica22
30. aug 2011

@darinkazv vody...hmm to neviem....uvidím čo mi opvie doktor buduci tyžden 🙂