icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkadz
30. aug 2011

@janka273 zijem priamo v PK a chodim k Dr. Gottschallovej

janka273
30. aug 2011

@katkadz tak ja som kúsok od teba - som zo Šenkvíc, ale chodím do Modry mudr. Matušovičovej 🙂 🙂 🙂 . V noci sa aj ja točím v posteli - ako ryba na suchu - nie, a nie spať a pritom som unavená ako šľak - ale spánok nechce prísť, nemôžem sa uložiť- a najlepšie sa mi spí nad ránom ale o 6 hodine sa už budím / a to som pri prvom tehotenstve vôbec nemala/, tiež som na Pn - duphaston - mám hematóm, ale vychádzky mám od 10 - 12 a od 15 - 17h. Inak tie vychádzky ti mohla dať už len preto, že si tehotná 😉 😉 😉
A s tým jedlom - je to rôzne - trošku zjem, potom mi je zle a hlavne večer a v noci, a pri tom naposledy o 7hod zjem dáke ovocie.Chutia mi iba slané jedlá a sladké nič 😒 😒 😒 .
A plienky a prs.vložky , kde budú mať v akcii -?Nemám prehľad 😉 .

simonka865
30. aug 2011

Ahojte bambulky, ja som na zaciatku 8tt a dnes som bola prvy krat na sone, kde nebolo vidiet srdiecko :( chcem sa spytat, moj dr. povedal, ze mu da sancu do piatku a ak neuvidi pojdem na kyretaz. Nemam ziadne problemy, ani nekrvacam, nespinim. Jedno babo som uz takto stratila v 9 tt. To sa uz nemoze cakat dalej? Neviete? velmi sa bojim 😔

janka273
30. aug 2011

@simonka865 je mi to veľmi ľúto ☹ ☹ ☹ ☹ ja ti asi neporadím, ale záleží aké má tvoj dr. sono - staršie, novšie....a niekedy pošlú na kyretáž do nemocky, tam spravia pred tým sono a zistia, že srdiečko bije 🙂 🙂 🙂

katkadz
30. aug 2011

@janka273 Senkvice su pekne (co som videla z vlaku), aj som nam tam vyhliadla pozemok, ale zatial sme v tom Lote nevyhrali, tak sme nakoniec kupili len 2-izb. v PK 🙂 My tu totiz zijeme len od zac. 2010 a trvalo len od marca 2011 a len tento rok sme vyberali vsetkych lekarov - mala som odporucania na Modru, ale ked som si pomyslela, ze na kazde vysetrenie, aj ked budem v BA, sa budem musiet trepat az do Modry (robim v BA)...
Inak neviem, ci mam hematom, alebo co (doki nepovedala nic), ale odporucala mi polihovat a setrit sa, tak mozno preto nemam ani vychadzky...neviem. Ale vysledky boli minuly stvrtok v norme a srdiecko bilo a vraj sa to aj viac prichytilo, tak hadam bude OK.
Aj ja mam chut na slane teraz a cokolada by teraz mohla byt aj neviem aka, aj tak si ju nedam. A ostatne sladke mi tiez nejde na chut. A ovocie mi uz tiez zacina liezt von krkom 😖
v 101-ke od zajtra budu mat akciu.
juj mm uz ide z obchodu, musim mu ist robit slubeny kolac.... 😕

janka273
30. aug 2011

@katkadz ležať som musela i ja 1 týždeň - ale skôr som sedela, a jasné šetrím sa , nezdvíham nič ťažké....po týždni sa mi trošku zmenšil a ešte má hematóm vyšše 2cm...Bábätko pekne rastie, ešte toho hematómu sa zbaviť 😠 😠 😠 😠 - ale to som mala aj pri 1.tehotenstve.
Zásobu čokolád mám doma - ale vôbec sa nemíňa, teraz som zjedla hrozno - a už ho mám až v krku.
A v 101 - na aké plienky - druh 😕 majú akciu -pampers?
Tak cicuška pekne vypekaj 🙂 🙂 🙂 , nech sa ti koláčik vydarí a mužíček je spokojný 😵 😵 😵

strihalka
30. aug 2011

@janka273 je v senkvicich je pani cukrarka mooooooc sikovna, pekla nam svadobnu torku a azakusky.-))nmak obrsovska, mate tam poklad🙂

janka273
30. aug 2011

@strihalka U nás je viac cukrárok - šikovných 😵 😵 😵 , neviem ktorú myslíš 🙂 🙂 🙂 ?

strihalka
30. aug 2011

aha.))nooo, nevimpresn jmeno, ale ma domcek hore nad silnici . ci ako to rici, ma 18letou dceru a manzel ji pomaha rozvazet.....vic asi nevim.)
ale torta byla luxusni, dala jsem ji obrazek, a ze nikdy nic taketo nedelala...tak se ji povedla🙂

saxana123
30. aug 2011

@janka273 áno ja blbá, pomýlila som sa :D

saxana123
30. aug 2011

@teleranka ja blba som sa pomýlila to malo byť 4,5mm a som 6+4 takže skoro koniec 7ho tt. Kdesi som čítala že od začiatku 7tt do konca 7tt svoju veľkost zdvojnásobí čo by aj sedelo, tak by som sa nebála 😵 hlavu hore, dobré to bude. Rastú svojim tempom, a to je to hlavné.

janka273
30. aug 2011

@strihalka aha už možno viem, a mala taký modro - tyrkysovo - zelený dom ? Že by p. Čajkovičová? 🙂 🙂 🙂

strihalka
30. aug 2011

@janka273 anoooooooooooooo, to je onaa🙂

strihalka
30. aug 2011

@saxana123 aj ja uz chcem vedet☹

janka273
30. aug 2011

@saxana123 Nevadí cicuška, mýliť sa je ľudské 😉 😉 😉 ,len nám nešlo do hlavy, že ty máš také "veľké "bábätko - a my ostatné také blšky 🙂 🙂 🙂

janka273
30. aug 2011

@strihalka ona veľmi dobre pečie 🙂, my si k nej dávame tiež piecť na krst a na oslavy, zlatá pani 🙂 🙂 🙂 , ktorá má ešte zlatšie ruky 🙂 🙂 🙂

strihalka
30. aug 2011

@janka273 to hej aty naplne🙂)))jaaaj, vim kam budem pro dortiky chodit

barbora84
30. aug 2011

ahojte buduce maminky! potichucku sa k Vam pridavam aj ja, som v 8tt+6, v piatok som bola na sone a srdiecko bilo. dufam, ze bude vsetko aj nadalej v poriadku, mam totiz strach, aby vsetko dobre dopadlo. uz 2 tyzdne ma trapi viroza, uz pominula, ale od nedele sa s nou trapim znovu, bojim sa, aby to neubilizilo babatku... inak prajem vsetkym vesele a bezproblemove tehulkovanie, v mojom pripade je to prve tehotenstvo a mam 27 rokov.

janka273
30. aug 2011

@strihalka my sme teraz na dedkove narodky u nej objednávali - karamelové rezy - sú fantastické, ale kedže som už musela byť v tom čase tehotná - tak som ani neochutnala - teraz nemôžem nič sladké jesť- je mi z toho zle 😒 😒 😒
A momentálne je mi tak zleeeeeeeeeeeeeee 😖 😖 😖 , že sa mi stoja chlpy na rukách 🙂 🙂 🙂 , mne je tuším každý deň horšie ☹ .

saxana123
30. aug 2011

@barbora84 Ahoj a vitaj 😀

katkadz
30. aug 2011

Jani, na Huggies Newborn 54 ks budu mat akciu. V tychto veciach sa vobec nevyznam, ci jen lepsia ta alebo ona znacka - vyskusam uvidim. Cesto na kolac sa uz miesi v robotovi, zlatko isiel kupit ovci syr, tak som este na sekundu mrkla sem...ale idem uz a zajtra si vas opat precitam 🙂 majte sa krasne vsetky 🙂

janka273
30. aug 2011

@katkadz ĎAKUJEm Kati 🙂 🙂 🙂 , pekný večer a dobrú nôcku - dúfajme, že bude lepšia, ako tá včerajšia 🙂

maxara
30. aug 2011

@janka273 @katkadz jeej baby aj ja som PK 🙂

janka273
30. aug 2011

@maxara no supeeeeeeeeeeer, 🙂 🙂 🙂 už sme tri z okr. Pk 😉

teleranka
30. aug 2011

@janka273
ahoj, citam, ze si zo senkvic..ja som byvala kratko v Modre 🙂)))
aj ty si pn? a preco? kvoli hematomu? to je nieco vazne?

baranovadanka
30. aug 2011

heej babenky je tu niektora z presova? 🙂

anabelleee
30. aug 2011

@certica22 ja tiez patrim k tym, co im brusko hned vybehne, tiez som nic nepribrala a jem rovnako, ale brusko mam viac nafuknute a prsia tiez, takze v konecnom dosledku si pripadam, ako keby som pribrala, nastastie ale este vsetko obleciem, no ale ja som len v 6 t.

certica22
30. aug 2011

@anabelleee obliect oblečiem zatial aj ja ..aj zapnem nohavice ale ma tlačia .. su mi nepohodlne zle sa v nich citim a ked ich mam zapnute tak ma zacne boliet brucho tak už ich radšej nenosim a radšej vezmem niečo volnejšie napr. leginy čo ma netlačia 🙂

anabelleee
30. aug 2011

@barbora84 ja mam tiez 27 a som 1x tehu 🙂

anabelleee
30. aug 2011

@certica22 to ma tiez istotne caka, o take 2 tyzdne, ked budem v osmom tyzdni ako ty, preto som si bola dnes nakupit zopar volnejsich kuskov oblecenia, lebo vsetko mam len na sexi postavicku 😀