Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@darinkazv ja som pri dcérke vyberala meno tak - že som nechcela dať meno také, ktoré som poznala a nebolo v rodine 🙂 , Miškov máme 3 v rodine a tak sa stalo, že Tami má 2 bratrancov Michalov, jednému hovorí Miško a druhému - menšiemu Mišinko 🙂 .
Charakteristiky mien aj ja študujem, ale najprv si meno vyberiem a potom čítam 😉 ....ja neviem, či sa nám podarí vybrať nejaké pekné ☹ dievčenské.
Páčilo sa mi Nelinka - ale môj švagor pred rokom pomenoval svojho psa Nela - takže to nepripadá do úvahy ☹
@amanda683 podľa mňa tie mená sú v niektorých krajov menej v iných viac používané, záleží to, v ktorom kraji bývame:
http://najmama.aktuality.sk/clanok/226324/extra...
Tak soda vypenila:-/dasli test, ve kterem vyhral chlapec.......a my stale chceme holcicku🙂
Dievčatá, kúpila som si dnes AngelSounds a aj keď len začínam 11tt, nevydržala som a hneď som ho vyskúšala. Najprv som nepočula vôbec nič, ale potom, keď prišiel manžel a videl v mojich očiach paniku, tak sa s tým trošku pohral a niečo slabulinké našiel 😵 Dúfam, že to bolo naozaj srdiečko 🙂
Inak vidím, že som s tou sódou vyvolala davovú psychózu 😀 😀 😀
@huterika Nemiešať!!! 😀 😀 😀
A mame tu prvy vecer, kdy mi je fakt na nic☹je mi zle☹vsechno mi vadi
no parada.-(
Dobre ranko damy,
pozeram ze poctivo cikate a ne/penite.. ja som dokopala mm k vyber mien a vybrali sme Martin a Dorotka alebo Zoja. Takze z tychto troch urcite jedno bude, jedine zeby nie 😀
@janka273 @darinkazv babyyy Nela ma meniny 31.05. http://www.rodokmen.com/index.php?include=mena&... kuken
ahojte
som späť po 9 dňovom ničnerobení na chate. Dnes 1.x za 10 tt ma 3x naplo a aj som sa nahla nad dres ale nič ... celý týždeň mi nič nebolo, tak z toho som mala nervy a teraz toto, tak mám nervy z tohto.
Jéj tá sóda ma pobavila 🙂 nebudem skúšať, ale je znie to zaujímavo 😀
Ináč sme sa už s manželom zhodli na menách (teda dievča ešte nemáme na 100% z mojej strany) ale nechcem to predbiehať a ešte mi príde na to čas ... ale za to som po 5 rokoch bola u nás v izbe kde sme plánovali detské izby. Neuveríte ale 5 rokov som tam nevkročila a zistila som že zo sťahovania tam máme asi dve krabice vecí ... hádam keď budeme maľovať sa k nim dopracujem 🙂 😒
ináč som Vás moc nečítala (veľa takto na ráno) tak dúfam že sa dostanem do obrazu kto čo ako prečo a koľko 😀
Ahojte, tak sme doma po dovolenka, ked budem stihat skusim aj pocitat vase prispevky 🙂
Ako sa mavate?? Ja celkom fajn, zle mi byva, ale ziadne zvracanie, pri prvom tehu som aj zvracala tak neviem... no hadam bude vsetko ok .... niekedy tento tyzden mam ist na sono kuknut srdiecko 🙂
Vidim ze uz riesite mena 🙂 ja som chcela dievca Ninku, ale manzel zatrhol, tak sme sa dohodli na Nelke 😵
a chlapcenske sme ani nerieisili este, asi preto ze chceme dievcatko 😀
Baby preco cikate na sodu??? 😅 😅 😅
A pozeram ze Neliniek bude mozno viac 😅
@maxara pozeram ze mas novu fotku mas prenadhernu dcerku. 🙂
ja sa citim dobre, zajtra idem rano na krv. Ja sa bikarbonu teda chystam vyskusat 🙂 My mame meno pre dievca Olívia (keby som mala este tri dcery tak este mame zalohove Stela, Karla a Adela) pre chlapca mame len provizorne Viliam alebo Simon (bez makcena). tak uz nech vieme co to je. Ja saa chcem spytat gyndosa ci sa da cez neho spravit ten test z krvi co je na 100 percent uspesnost treba vsak krv posielat do genetonu do Blavy tak hadam to robi ten moj 🙂 velmi chceme vediet ze co sa nam tam skryva 🙂 podla cinskej lunarnej tabulky by mala byt dievcinka. Inac tym co vam penila soda bikrabona tak penila tak ze velmi ze to bolo ocividne alebo len trosku?
tak baby, už sme krásne počuli srdiečko 🙂
@maxara nechcem cikať 😀 lebo všade mi vychádza dievčatko a ja už od 10 rokov túžim po troch chlapcoch, tak si užívam že to je chlapeček a hlavne ak by som to robila s vedomím manžela tak ma asi zaškrtí, lebo je zo mňa už úplne hotoví ako strasujem zo všetkého 😀 ale to si zase hovorím, že to má za to že nechce byť pri pôrode tak nech si to užije 😀 😀 😀 ale je mi to jedno čo to bude či hokla alebo kluk, len nechto to panebože je zdravé a v poriadku
nie v izbách som fakt nebola. u nás upratuje väčšinou manžel alebo môj otec, keď u nás bývali s mamičkou kým bola chorá, takže ja naozaj ani neviem akej farby vysávač máme. a okná som tam neumývala ... ja som sa 5 rokov snažila otehotnieť, prešla som si 14 umelými opl. plus všetky ostatné pokusy, takže ak sme ich stavali pre deti a deti nikde trochu som spanikarila a proste do tých izieb nechodila ... taký psycho blok asi ...
@danka.chomka 🙂 dakujeeem 😵 veru podarilo sa nam krasavicu namiesat 😉 som zvedava, ako budem riesit teraz to druhe babo, ked Ninke som vravievala ze je najkrajsia na svete, teda este stale jej to vravievam.. a tomu druhemu co?? 😲 😀 Ked to bude chlapec, tak v pohode, lebo bude najkrajsi a ona najkrajsia 😀 😅
Mne vychadza aj podla lunarneho aj podla krvnej tabulky a neviem coho vsetkeho baba a soda mi vypenila, ale len tak trochu. To bolo skor take sumenie. Ja to vyskusam este raz neskor.
@darinkazv ahaa, tak to hej, ale napr ja som Petra a ked ma mama nazvala, tak som tiez nebola v kalendari a teraz uz som 😉 a preco ste vyradili Zuzku? 😕
@danka.chomka tieto testy som pozerala aj ja, len 70 EUR sa mi zda hrozne moc ale tiez by som to hrozne chcela vediet 😵 Inak ak nie si z BA moze ti to odobrat tvoj gynekolog a potom to treba poslat postou myslim...
@takitak fiiha, aj mm si mysli, ze u nas upratuje on, ale .. 😖 kiezby to tak bolo.. ja som tiez na Ninu cakala tri roky 😉 ale my sme teda nepodstupovali nic take, ja som chodila len k jednemu dr, ten mi vlieval trpezlivost a zaroven som sama citila, ze mi pomaha, a zrazu jedneho dna bum a palicky 😵 a teraz to prislo ani sme nevedeli ako.. davali sme pozor cez "plodne" dni, ale ocividne so ich mala inokedy 😀 nebrala som antiku kvoli tomu, ze predtym som prave kvoli nej mala problemy s hormonami. Ale teda izbu pre Ninu sme zacali riesit, ked sme sa o nej dozvedeli. A druhu decku som vymalovala preventivne na petrolejovo (teda dve steny a dve biele) Ale ak by bolo dievcatko, tak tam hodim cyklamenove doplnky a bude krasna. A nabytok uz pomaly vyberam, mam uz vyhliadnuty, na modru stenu biely a na bielu svetle drevo. A plus tie doplnky nejakej farby podla pohlavie.. Akoze ja viem, ze tam bude babo byvat az o take tri roky, ak vobec, mozno sa narvu byvat spolu do jednej izby.. ale tak hniezdenie 😉 a mna inak tentokrat to pohalvie vobec nezaujima 😅akoze je mi to uplne jedno.. priklanam sa, ze by som chcela dievcatko, ale chlapceka tiez chcem 🙂 aj rozmyslam, ze si nedam povedat 😝ale to zas nevydrzim
@darinkazv no hlavne ze vam to zacalo takto skoro vadit 😉 pocuj a mala ti neporadila nejake meno? Jaj ci ona este nevie, ze? Tak mozno ona vyberie 😉
Ahojte dnes Ja mam tiez strasnu dilemu s menom aby bolo ok aj u nasich na SK aj v UK v skolke atd,,,,byvat budeme v UK ....ked to bude diecatko tak mne sa paci Natalka-sk Nataly -uk a potom viac exotcke ako Myleene -cita sa Majlin....muzovi sa velmi paci Francheska ...Anthonia.....Gulianna...Gigi....
Priezvisko mam bez-ova tak nemozem mat nejake moc SK meno.....Chlapcek Max, Alex,Sebastian...
Nejako viem ze to bude dievcatko 😉 Dufam som sa nesekla...Dnes idem na krv a k GP aby ma zaradili k nejakej tej midwife...som zvedava co sa bude robit prva navsteva....
ahojte 🙂 vidím že sa tu už riešia mená, mne sa minulý týždeň snívalo, že sa mi narodil chlapček a sám mi povedal že sa volá Matúško :D tak sme sa s mm dohodli že ak bude naozaj chlapec tak teda necháme Matúš - keď už si ho "sám vybral" :D zvláštne.... ale pre dievčatko - to bude tvrdý oriešok, akosi sa mi nič nepáči :(

@janka273 áno, nám sa aj adelka páči. teraz budeme do konca apríla vybrať z troch mien 🙂 karolína, karina alebo adela 🙂 my vyberáme aj na základe charakteristiky mena 🙂 riško je tiež veľmi pekné meno. ja osobne milujem meno ivan-ivko. lenže môj manžel je ivan a on nechce, aby sa syn volal po ňom 🙂 :P jakubko je už také vypoužívané meno. v okolí sú samé natálky, kristínky, jakubkovia, miškovia. ja chcem dať dieťaťu meno také, že keď zakričím na ihrisku, tak sa mi na to meno neobráti 10 detí :D