icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anabelleee
4. sep 2011

@atreyu A kolky si tyzden?

atreyu
4. sep 2011

@anabelleee prečo je najhorší 8-9tt?
dnes končím ôsmy...

anabelleee
4. sep 2011

@atreyu Lebo tam su tie hladiny hcg najvysie, ale samozrejme kazda zena to moze mat individualne, ja sa tak len utesujem, lebo to by znamenalo, ze este nejake 2-3 tyzdne a bude mi lepsie 😉

atreyu
4. sep 2011

@anabelleee tak ja uvidím zajtra, že čo mi povie lekár...veľmi sa bojím lebo ja som nemala skoro žiadne príznaky a aj to čo som mala dnes už nemám...a zdá sa mi skoro, že by si na to telo zvyklo, nie?

anabelleee
4. sep 2011

@atreyu Kamaratke, svagrovej a svokry, nebolo absolutne nic. Takze preco nie a keby ti nahodou aj bolo neskor zle, tak to nebude urcite dlho trvat, lebo po 12 tt zvykne byt uz Ok. Nic nie je na 100 percent, ale myslm, ze patris k tym stastlivkam, tak na to ani nemysli a drzim palce, aby ti tak bolo celych 9 mesiacov, teda uz len 7 😀

amanda683
4. sep 2011

@sunday1
@maxara este som neskusala,ale urcite skusim.Ja netvrdim,ze to nefunguje,len ma doma vsetci vysmiali ☹ Ale aj tak to vyskusam.Len nechcem byt sklamana,lebo ja chcem straaaaaasne dievcatko a viem,ze ked to bude chlapec,budem strasne smutna ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

amanda683
4. sep 2011

@strihalka skusame pohlavie dietata 😉 Sumi-chlapec,nesumi-dievca 😉

lenkalela
4. sep 2011

ahojte ,kocky ,potrebujem poradit alebo aspon ukludnit .som asi v 5 tt a velmi ma bolia vajecniky na pravej strane, je to normalne ? je to taka bolest ako pri bolestivej ovulke alebo zapale,,,v prvom tehu ma to nebolievalo .mali ste to aj vy? a ak ano kedy to prejde..mam strach ,lebo uz som mala MA pred rokom v 10 tt.
dakujem

sunday1
4. sep 2011

@amanda683 Treba to brať ako hru na skrátenie času, ja sa na to tiež nespolieham 😀

maxara
4. sep 2011

@amanda683 ani ja sa na to nespolieham, mne vychadza baba v uplne vsetkych tabulkach a soda mi penila, ale popravde ja osobne by som chcela radsej dievcatko.. takze ak je soda pravdiva, tak ja budem asi tiez trosku sklamana, ale len chvilku, lebo uz som vyhlasila, ze chcem presne toto babatko, ci je to chlapcek ci dievcatko 😵 😵

maxara
4. sep 2011

@lenkalela tie bolenia vajecnikov mozu byt v pohode ale aj nie.. tazko povedat.. ale je to bezne v tehu

katkarv
autor
4. sep 2011

@darinkazv aj ja som ocikala a nepenilo 🙂
Baby drzte palce zajtra idem k lekarovy ci sme narastli ci bude srdiecko.Zle mi je stale a prsia ma neuveritelne bolia takze tajne dufam ze to bude o.k. neviem co by mi to inak sposobovalo.

janka273
4. sep 2011

Dievčatá, ja som to ešte s tou sódou neskúšala - ale vyskúšam, len neviem -podľa mňa to istotne ovplyvňuje i to ,čo sme jedli a pili / napr.keď zjeme veľa ovocia - obsahuje vitamín C, tak prebytočné C vycikáme, a sóda bude peniť - chlapec, výsledok bude skreslený, ale pravda to nemusí byť /. Keď si urobím test - dám Vám vedieť 🙂 , za pokus to stojí 🙂

janka273
4. sep 2011

@katkarv držíme päste, určite bude všetko o.k. verím, že bábätku bude biť srdiečko 🙂

strihalka
4. sep 2011

@amanda683 vyzkuuuusaam🙂

katkarv
autor
4. sep 2011

@janka273 dakujem,urcite dam vediet 🙂

strihalka
4. sep 2011

@katkarv neboj nase, vse bude v poradku, na kolikatou tam ides?ja na 13:00

lenka112
4. sep 2011

@janka273 Skúšala som a nepenilo, takže to bude dievčatko ?

janka273
4. sep 2011

@lenka112 asi áno - dievčatko 🙂 , ja len čakám, kedy sa mi bude chcieť cikať 😉

lenka112
4. sep 2011

@janka273 Tak potešila by som sa dievčatku, kedže chlapčeka už máme. .. Ale najhlavnejšie je, aby bolo zdravé 🙂 Potom napíš čo vyšlo 🙂

anabelleee
4. sep 2011

@lenka112 Vraj sa to ma skusat az od 12 tt, v predchadzajucich prispevkoch to tak bolo spominane

darinkazv
4. sep 2011

@katkarv budem na teba myslieť. aj ja idem zajtra. ale len na sono. do poradne až v stredu 🙂 keď máš ale stále tie príznaky, tak myslím, že je všetko ok. 😉

@lenka112 ani mne nepenilo. ale čo ja viem. nejak tomu neverím 🙂 uvidíme ešte neskôr, či bude peniť 🙂 ja by som osobne bola rada, keby to ozaj bolo dievčatko 🙂 ale nech je hlavne zdravučké to naše bábenko 🙂

@janka273 mne tá soda nepenila a každý deň zjem veľa jablk a iného ovocia, lebo nejak mi žalúdok iné ako ovocie a polievky nepustí 🙂 veď uvidíme, keď sa bábo narodí, čo to nakoniec bude 🙂 drobček náš nádherný 🙂

janka273
4. sep 2011

@lenka112 veď to ZDRAVIE je najhlavnejšie, ale dievčatá písali, že sa to má robiť po 12 týždni t., ale skúšajú to aj teraz 🙂 , my máme pre zmenu dievčatko, tak by sme sa potešili chlapčekovi 🙂 , ....určite dám vedieť 🙂

lenka112
4. sep 2011

@anabelleee Takže budeme skúšať, či sa nám to dievčatko zakaždým potvrdí 🙂
@darinkazv Skús viackrát a uvidíš, čo to nakoniec bude. 🙂
@janka273 AKo sa volá dievčatko, my nevieme nájsť nijaké pekné meno, pre chalana máme kopec a pre babu ziadne ... ☹

huterika
4. sep 2011

babulky ja som tiez skusila ten testik so sodou a neviem teda 🙂 som na konci 8tt a zo zaciatku nepenilo ale potom som zamiesala a penilo noooo tak si vyber 🙂 tak skusim opat v 12tt 🙂 inak mne byvalo zle dost okolo 6-7tyzdna ale neslo nic zo mna len ked sme isli autom to bola katastrofa, drzim palce nech nevolnosti prejdu ;)

janka273
4. sep 2011

@darinkazv ja tomu tiež veľmi neprikladám pravdu - ale vyskúšam, ....len niekto kto zje ovocie - telo vitamín C spotrebuje, iné telo ho má prebytok - tak ho vyciká 😉 . S tým jedlom - to máme podobné- ja zjem veľmi veľa ovocia za celý deň, a z normálneho jedla je mi vždy zle - a večer- ani nehovorím, do 24 hod.sedím na posteli, čo ma napína z jedla, ktoré som zjedla o 18hod....ale už sa mi zdá, že je to každým dňom o trošku lepšie 😉

janka273
4. sep 2011

@lenka112 volá sa Tamara 🙂 - a hovoríme jej, Tami, Tamarka, Taminka, Tamuška a niektorí ľudia i Tamka - ale to sa mi nepáči 😉

katkarv
autor
4. sep 2011

@strihalka rano pojdem z dcerou do skoly,asi okolo 10tej by som mala vediet co a ako.

darinkazv
4. sep 2011

@lenka112 my sme napríklad zrušili dievčenské meno a výber začíname od znovu. chlapčenské ostáva filipko, ale dievčenské ešte nevieme 🙂 karolínka, karinka.... mužovi sa páči aj ľubica, ale mne vôôôôôbec :P :D

janka273
4. sep 2011

@darinkazv My máme pre chlapca Riško, ale pre dievča žiadne ☹ , ....Filipko bol tiež medzi vybr.chlapčenskými menami, ale vyhral Riško, pri prvom tehotenstve sme mali vybraté Jakubko - lenže už ich je veľmi veľa v okolí 🙂 , inak dievčenské je pekné aj Adélka - ale tú má moja kamoška 🙂