Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte. tak máme 7mm a srdienko bijeeeeeeeeeeee 🙂 len ma zarazilo, že dr. na to povedala, že 5tt 😲
@kukucg 😉 no mozno.. kto vie.. tak mozno nasa Nina bude tiez taka lamacka muzskych srdc 😀
@takitak este to nejdem pofotit, nie je to komplet.. musim este jednu zaclonu trosku skratit, lebo nechapem ako som ju merala a este tam chyba ta polica a tak.. no ved ked aspon tu zaclonu vybavim a nejako to tam usporiadam, tak hodim foto, nuf? ano aj ja som pozerala, ze dnes ide polovica na UTZ, ale tusim zajtra ide druha polka, vratane mna 😀 tak sa velmi tesim a bojim..
@katkarv no paraaaaadaaaa 😵 😵 ja som to vedela, tak super, gratulujeme 😉
@atreyu a aj tebe leti gratulka 😵
@danka.chomka http://najmama.aktuality.sk/clanok/1013/dieta-b... 😉
@katkarv ja som dnes natrafila na takú milu dr. v nemocke na sone. tá sa na mňa usmievala, tešila sa so mnou 🙂 keby bolo viac času, tak mi aj fotku dá. ale tak počkáme si ešte 🙂 a to máš celkom fayn, že o 2 týždne. ja si na knižku musím počkať 5 týždňov ešte. aj pri prvej dcérke som dostala knižku až v 12tt 🙂
Ahojte babulky...tak sa pridavam k vam aj ja..termin zatial 3.4 a uz sa neviem dockat... 🙂 Zle mi chvalabohu nebyva a ani mi nic nevadi ziadne vone, ziadne jedla...Len aby som to teraz nezakríkla.... Je to moje prve tehu 😀 Drzim NAM VSETKYM palceky 😉
@miselita vav, tak to akého super dr. máš 🙂 oni väčšinou tie knižky vypisujú až keď majú istotu. a keď vidia aj srdiečko. tak sa za to divím, že tebe tak skoro dali knižku. ale tak je to super 🙂 ja sa jej neviem dočkať :D ja som dnes chcela fotočku kvôli dcérke. na narodeninky jej ideme oznámiť, že bude veľká sestrička a chcela som jej ukázať takto bábätko. no, tak ale keď bolo veľa v čakárni, tak čo už. 🙂
@darinkazv to som sa aj ja cudovala ze mi to hned dal....vsetci mi hovorili ze to si este pockam a ze budem rada ak to bude vobec vediet 100 % urcit.....ale predsa bolo 😀 chodim k nemu uz dlhe roky ..sice jeho ambulancia vyzera ako za komunistov ale je to super clovek ....dcerka sa urcite potesi aj bez fotecky neboj 😀
Mne sa paci Lukas, Sebastian a Laura, Viktoria
@miselita to áno. pýta si súrodenca už dva roky 🙂 ale chcela som jej ukázať pre predstavu, že ako malinké vyzerá 🙂 ešte aj moja dr. má sono, síce slabšie, ako v nemocnici, ale tak už takéto štádium by tam malo byť pekne vidno. tak si skúsim od nej vypýtať fotku teraz v stredu, ak sa jej bude dať vytlačiť 🙂
Ja neviem, co mam robit, vraciam skoro kazdu hodinu, rano som zjedla len jeden rozok. Kedy to uz nie je v norme a mala by som ist k lekarovi? Nechcem zbytocne stresovat
@maxara tak nam soda vobec nepenila, len na okraji hladiny take mini mini penove ale to skor ako usadenina. tebe to penilo besne? 🙂
@takitak tak prijemne pracovne jedenie a pitie.. dufam aj ja, ze donesiem dobre spravy, lebo dnes som volala po vysledky z mocu z preventivky a stale tam mam krv ☹ vraj nie vela, ale nemala by byt vobec, tak asi ma zas pozenu kade tade po doktoroch.. ach jaj
@danka.chomka nie, nepenilo nejak besne, ale tak to sumelo. akoze viditelne ale nie nejak extra speci 😒 uvidime neskor, ja planujem este zopakovat cikanicku po 12tt
Inak baby, hecla som sa, zaclonu som skratila a ze dokoncim takeho hrocha, co som pred sto rokmi zacala nine sit, ale je to taka hnusna piplacka toto dokoncovanie, ze som sa zas na to vysrala.. a to som pri tom stravila pol hodinu.. uplne som sa nasrala, ako sa mi nedari a hodila som ho do kuta, asi zase na dalsieho pol roka ☹
Dievčatá - ja mám sódu doma ale 5 mesiacov po záruke 😝 vo štvrtok si pôjdem kúpiť novú, keď pôjdem na kontrolu ku gyn. 🙂
Mame srdiiiiicko a krasne buchotalo az me to rozplakalo🙂)zaciname 8tt🙂

@atreyu to som rada ze aj vy ste v poriadku 🙂